GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίρνει διαστάσεις το θέμα με τον Κουλούρη...

«Από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές γίνονται όλες οι αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες, που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις και ισχ...

«Από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές γίνονται όλες οι αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες, που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις και ισχύουν για όλους τους πολίτες, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση ή προνομιακή μεταχείριση».
Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο με τον πρώην υπουργό Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος...
 με δηλώσεις του στο Mega διέψευσε πάντως ότι τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του αστυνομικό.
Από την έρευνα του τροχαίου ατυχήματος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «προέκυψαν παραβάσεις για τις οποίες, σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεν εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία. Ο υπαίτιος οδηγός οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε έλεγχο αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν αρνητικό».
Η δικογραφία που σχηματίζεται, μετά την ολοκλήρωσή της, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ για τις τροχαίες παραβάσεις, που βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς, επιβλήθηκαν στον υπαίτιο οδηγό οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Δυστυχώς εκείνο που δεν γίνεται αντιληπτό είναι ότι στην προσπάθεια να περισώσουν έναν πολιτικό εξευτελίζουν μια χώρα μια κοινωνία μια αστυνομία. Το θάψιμο και το κουκούλωμα, ντροπιάζει πρώτα αυτούς που το επιχειρούν, αλλά παρασύρει αναίτια στο βούρκο της ανυποληψίας όλους μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας.

32 σχόλια

  1. ..."αυτά που προβλέπονται για όλους τους πολίτες...."

    Βεβάιως. Αν δεν το ξέρατε, σε περίπτωση που σε έλεγχο εσείς φύγετε και παρασύρετε και κανέναν αστυνομικό, μετά σας αφήνουν ελεύθερο.

    Σε άλλες χώρες αν ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ τον αστυνομικό πας ΜΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ, και καλά κάνουνε. Εδώ... Ελλαδιστάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να δει ο κοσμος τι ξευτηλες μας κυβερνουσαν τοσο καιρο σαν τον κουρουρι που παρολιγο να μας σωζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί διάολο μωρέ; Το έχει χάσει τελείως το μυαλό του ο Κουλούρης;
    Τη μια βάφει τα μάτια του σαν στριπτιζέζ, την άλλη παραβιάζει τα κόκκινα φανάρια και τραυματίζει αστυνομικό!
    Τί έχει πάθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρητε τον κουλουρη
    και ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΕ τον ΔΗΜΟΣΙΑ
    οπου και ναναι
    ΦΤΥΣΤΕ μετα στην μερια του
    και φυγετε

    πολυ απλο

    και αυτο να το κανουμε ΟΛΟΙ
    οχι ενας-δυο-τρεις

    καθε φορα που τον βλεπουμε
    χαστουκι
    και φτυσιμο



    αληταρια

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ κ ΚΟΥΛΟΥΡΗ !!!
    Οπως απαράδελτος ήταν και ο ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ που έκανε το ιδιο λάθος !!! οπως δημοσιεύθηκε τοτε http://www.eglimatikotita.gr/2010/11/blog-post_9718.html
    Οσοι διαμαρτύρονται για τον πολιτικό τότε που έκανε τα ιδια ο στρατιωτικός που ήσαν ;;;
    Οι Αστυνομικοί δεν ανήκουν σε κανένα και κανείς δεν πρέπει να παίζει παιχνιδια μαζί τους ιδιαίτερα οι πατριδοκαπηλοχουντοδεξιοστρατοκαυλοθεομπαιχτοφασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να παει αυτοφωρο για αποπειρα ανθρωποκτονιας, αν υπαρχει δικαιοσυνη και πολιτισμενο κρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΣΧΟΣ!!!ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΒΙΛΛΑΡΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ 500 € ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην πειράζετε τον... μελοντικό αρχηγό ου ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μακης με τα ακριβα πουρα8 Ιαν 2012, 6:31:00 μ.μ.

    ειναι πολιτικη η συλληψις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα ο κουλουρης ειναι ενα πρασινοειδες παρασιτο και εκανε οτι θα εκαναν και κανουν ολα τα πρασινα-γαλαζια φασιστοειδη. Εκεινοι οι γελοιοι της ΕΛΑΣ ΤΙ ΣΤΟ Δ ΙΑΟΛΟ παριστανουν ???Καποιος εισαγγελεας υπηρεσιας ισως ???? Πουθενα κανενας !!Γελοιοι ΟΛΟΙ τους !! !
    Αει σιχτιρ ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δεν ξεβρωμίσει άμεσα και ριζικά ο τόπος από τέτοιους αλήτες, δεν έχουμε καμία προοπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. (Τελικά πόσο τύφλα ήταν; Λίγο ή πολύ;)

    [Αυτό που μ' αρέσει είναι ότι κάποιοι παραξενεύονται που αφέθηκε ελεύθερος ενώ θα έπρεπε να είναι φυλακή!!

    Που ζείτε ρεεε!!

    Στην Ελλάδα είμαστε... και οι Αστυνομικοί κόλλωσαν να κάνουν μήνυση, γι' αυτό αφέθηκε ελεύθερος... παρότι ήταν τύφλα στο μεθύσι].

    Τώρα θα αρπάξουν και μία δυσμενή
    απο τον ΑρχιΤραμπούκο τους
    και σύντροφο τόσα χρόνια
    στην ΣΥΜΜΟΡΙΑ - ΜΑΦΙΑ ΠΑΣΟΚ -Παπουτσή

    Να έχουν να χαίρονται...την ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΜΗ ΤΟΝ ΧΩΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γράψετε τους στα @@@@@@ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΚΟΎΛΟΥΡΗ είσαι παιδί του ΛΑΟΥ και σου ανάβουν επίτηδες κόκκινα φανάρια για να σε εκθέσουν...

    Καβάλα την Μερτσέντες σου ,παίρνε την συνταξαρα σου, και ας τους να λένε σε ζηλεύουν ΆΣΕ που σε κυνηγάνε τα μεγάλα συνφεροντα και ΜΜΕ... Τους είπες ότι αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη;;; πες το και ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ...

    ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΩΡΙΣΜΈΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέτοια κτήνη μας κυβερνούσαν επί δεκαετίες. Αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη, ο λαός πρέπει να εφαρμόσει το δίκαιο μόνος του. Όπου δείτε τον Κουλούρη φτύστε τον, ρίχτε του γιαούρτια, γελοιοποιείστε τον, ταπεινώστε τον. Να μην ξανακυκλοφορήσει σε ελληνικούς δρόμους αυτό το απόβρασμα. Να μείνει κλεισμένο στο σπίτι του για χρόνια αυτό το σιχαμένο κατακάθι. Ευχαριστούμε τα παιδιά της ομάδας Δίας για τη βοήθεια που δίνουν στην κοινωνία. Χαιρόμαστε που τα βλέπουμε στις άκρες των δρόμων, έτοιμα να μας προστατεύσουν. Δικαστές ξυπνήστε επιτέλους. Πάρτε την κατάσταση από τα χέρια των πολιτικών και προστατεύστε την κοινωνία. Σπουδάσατε με έξοδα του φτωχού λαού, κατάγεστε από οικογένειες βιοπαλαιστών, είστε δικά μας παιδιά, πληρώνεστε από εμάς, οφείλετε να μας προστατεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΟ ΟΛΚΗΣ.
    ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΟΥΓΙΑ.
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περίπτωση Kίμωνα Κουλούρη:
    Η χώρα βυθίζεται, το σύστημα ζει!
    Mια χώρα "δύο ταχυτήτων ακόμα" και την ώρα που βουλιάζει.

    Μια χώρα όπου αν ανήκεις στο "σύστημα ΠΑΣΟΚ" έχεις ασυλία και διαβατήριο για να πας ψηλά, αλλά και για να γλιτώνεις από καταστάσεις, όπως αυτή στην οποία ενεπλάκη ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κίμωνας Κουλούρης, ο οποίος εν ψυχρώ πριν λίγο, μιλώντας σε τηλεοπτικό δελτίο, παραδέχθηκε ότι:
    - Ναι, πέρασα με κόκκινο δύο φανάρια
    - Ναι, δεν σταμάτησα στους αστυνομικούς που που ζήτησαν να σταματήσω.
    - Ναι, στην προσπάθειά μου αυτή τραυμάτισα αστυνομικό, αλλά προσπαθούσα να ... παρκάρω!
    - Ναι, δεν είχα μαζί μου χαρτιά οδήγησης, ούτε ταυτότητα.

    Αν ήταν στην θέση του Κίμωνα Κουλούρη, "σκληρού" στελέχους του ΠΑΣΟΚ και των κυβερνήσεων του μέχρι το 2004, ο οποιοσδήποτε απλός πολίτης, αυτή την στιγμή θα ήταν στα κρατητήρια της ασφάλειας αναμένοντας να ξημερώσει η Δευτέρα για να οδηγηθεί στον Αυτόφωρο.

    Στον "Τιτανικό" του 2012 που ήδη τα παγωμένα νερά του Ατλαντικού έχουν φτάσει στο μηχανοστάσιο, κάποιοι εξακολουθούν να θεωρούν ότι το εισητήριο της α΄θέσης που είχαν θα τους σώζει εσαεί. Και αποδεικνύεται ότι έχουν δίκαιο.
    Ο Κ.Κουλούρης υποστήριξε ότι πέρασε με κόκκινο δύο φανάρια στην Καλλιρόης (πρακτικά δημιούργησε κορυφαίο κίνδυνο πρόκλησης δυστυχήματος), ωστόσο απέδωσε το ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο ότι είχε μαζί του την ... 15χρονη κόρη του!
    Δηλαδή έθεσε και σε κίνδυνο την ίδια την ασφάλεια της κόρης του με την τσμπουκλίδικη συμπεριφορά του και αυτό το θεωρεί ελαφρυντικό! -
    Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του να φύγει, τραυματίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον αστυνομικό.
    Αντίθετα, υποστήριξε ότι ήθελε να ... παρκάρει το αυτοκίνητο, επειδή ήταν στη μέση του δρόμου, και ότι το ατύχημα έγινε επειδή οι αστυνομικοί είχαν μπει μπροστά στο αυτοκίνητο!
    ------------------------------------------------
    Το μόνο που δεν είπε είναι ότι ο αστυνομικός με το πόδι του κτύπησε το αυτοκίνητό του !
    Αιδώς Αργείοι!

    Μάλιστα, ο κ. Κουλούρης υποστήριξε, μιλώντας, στο μεσημεριανό δελτίο του Mega Channel, ότι κάποιος από τους αστυνομικούς αποπειράθηκε να τον βγάλει έξω με το ζόρι, προκειμένου να τους ακολουθήσει (στις ΗΠΑ απλώς θα τον είχαν πυροβολήσει και μετά θα ρωτούσαν ποιος ήταν!).
    ________________________________________________
    Η αποθέωση του τραμπουκισμού: Δεν είχε μαζί του ταυτότητες ή άλλα χαρτιά, όπως ο ίδιος ομολόγησε...

    O πρώην υπουργός, με δηλώσεις του απέδωσε τον ντόρο που έγινε στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί αυτό το διάστημα για τους πολιτικούς. Έχει και θράσος, δηλαδή.

    Οι αστυνομικοί, ωστόσο, που έδωσαν κατάθεση φαίνεται ότι έχουν τελείως διαφορετική άποψη! Κατέθεσαν, συγκεκριμένα, ότι ο Κ.Κουλούρης άναψε την μηχανή για να φύγει τον προειδοποίησαν πως "Αν πας να φύγεις, θα πρέπει να περάσεις από επάνω μας!" και τότε έκανε ακριβώς αυτό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού!
    Κακώς!
    Έπρεπε να τραβήξουν τα όπλα τους, να τον ακινητοποιήσουν και αν συνέχιζε να αντιστέκεται να τον εξουδετέρωναν με όποιο τρόπο έκριναν αυτοί πιο πρόσφορο. Αυτό σημαίνει αστυνομία και αυτοί είναι οι κανόνες εμπλοκής τους.

    Τότε ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με την κατάθεση των αστυνομικών, έβαλε μπροστά και ξεκίνησε, κτυπώντας έναν από τους αστυνομικούς, ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο 401 Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε βαρύ διάστρεμμα, κάτι που θα τον αφήσει οκτώ ημέρες εκτός υπηρεσίας.

    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος (ούτε για κόκκινο, ούτε για αντίσταση κατά της αρχής, ούτε για περιφρόνηση των οδηγιών των αστυνομικών) και αφέθηκε πανηγυρικά ελεύθερος, παρά το Αυτόφωρο.

    Καλό ... βυθό, να έχουμε πατριώτες!

    Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ στις Κυριακή, Ιανουάριος 08, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή με κάλυψαν οι προλαλήσαντες θα προσθέσω τούτο και μόνον: Αν υπάρχει μια λέξη στο ελληνικό αλλά και παγκόσμιο λεξιλόγιο που να περιγράφει με μοναδική ακρίβεια τον κιμωνάκο τον κουλούρο και να του ταιριάζει περισσότερο από όσο σε κάθε άλλον του ίδιου με αυτόν φυράματος αυτή είναι: ΜΑΛΑΚΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ουστ ρε λαμογιο κουλουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αφηστε ρε λεβέντες τον μεγάλο σοσιαλιστή ήσυχο. Ξερετε ποσο καλα τον ξέρει αυτός το σοσιαλισμό !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΣΟΚΟ-ΑΡΧΗΓΕ !

    Αυτό θα πει, νόμος περί προστασίας, των πολιτικών.

    Κάθε σκουπίδι, ή διαφορετικά, πολιτικό τοξικό απόβλητο, του Ελληνικού κοινοβουλίου, (δηλαδή όλου του σκουπιδοτενεκέ), μπορεί να κάνει και φόνο, αλλά με μία συγνώμη, ξεχνιούνται όλα.

    Για να συνέβαινε σε κανέναν από εμάς και θα σας έλεγα εγώ, για πότε θα μας έτρωγε η μαύρη τρύπα.

    Ου να χαθείτε κοπρίτες, σκουπίδια, άχρηστοι δήθεν πολιτικοί.

    ΠΑΣΟΚΟ-Ρεμάλια της κοινωνίας.

    Κάτω τα χέρια απ'τον Κίμωνα ρε!!!

    ολε !!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι πάσης φύσεως κουλούρηδες κύριοι δεν αποτελούν απλώς πολιτικό παρακμιακό φαινόμενο. Είναι πρωτίστως πολιτιστικό φαινόμενο. Και αυτός όπως και ο Άκης είναι οι ψευτόμαγγες, ψευτορεμπέτες, ψευτογαμπροί, ψευτοσοσιαλιστές, γενικώς ΨΕΥΤΟ. Αυτό συμβαίνει όταν ακατάλληλα ανθρωπάκια (χωριάτες με την ροϊδική έννοια του όρου) αποκτούν ξαφνικά πολύ μεγάλη δύναμη ή πλούτο. Χάνουν τον έλεγχο, ακριβώς επειδή στερούνται καλλιέργειας και αμυντικών μηχανισμών, και καβαλούν κορμό όχι απλώς καλάμι. Και φυσικά από κει και πέρα δεν υπάρχουν όρια για τις αμετροέπειες τους και την αλαζονεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κουλουρη εισαι ενα μεγαλο καθηκι να το ξερεις μια για παντα. Εδωσες το δικαιωμα στις δεξιοπορνες να κανουν τις παρθενες. Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΙΜΩΝΑ ΜΗ ΚΛΑΙΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΡΙΜΕΛ,ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Ευχαριστούμε τα παιδιά της ομάδας Δίας για τη βοήθεια που δίνουν στην κοινωνία. Χαιρόμαστε που τα βλέπουμε στις άκρες των δρόμων, έτοιμα να μας προστατεύσουν." Ευχαρίστησέ τους λοιπόν και άσε τη χαρά να σε ξεχυλίσει
    μέχρι να σε σταματήσουν και σένα,και να εξανλήσουν πάνω σου τη βλαχιά και τα κόμπλεξ τους. Να δείς τη νύχτα επιστρέφοντας απ' τη δουλειά η το νοσοκομείο του παιδιού σου (προς θεού να είναι πάντα υγιές)τι σκατά σημαίνει στολή, εξουσία... Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. -----------------------------------
    πάντως..

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πρέπει να είναι ΚΛΛΑ...
    "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΟΥΚ ΕΡΧΕΤΕ ΜΟΝΟ....ΤΟ ΓΗΡΑΣ
    φέρνει και ζαρτιέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τι τον βρίζετε ρε ελληνάρες. σαν τα μούτρα σας είναι. αντιγιωργακικός, αντιμνημονιακός, αγανακτισμένος και έχει τους μπάτσους γραμμένους στ` αρχίδια του γιατί είναι πολύ μάγκας. εκτός αν σας χαλάει που αυτός έφαγε περισσότερα από λόγου σας. άντε να μου χαθείτε ξεφτιλισμένοι υποκριτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να χεραισται την αστυνομια σας και τα παλληκαρια που την στελεχωνουν.Αν βρισκοταν καποιος αλλος στην θεση του σιχαμερου πρωην εκπροσωπου του σαπιου κατεστημανου θα ειχαι (φαει το ξυλο της αρκούδας) προσαχθεί βιαίος και θα περιμεναι το αυτοφωρο. Αλλα βλεπεις τα μπατσακια κανουν τους μαγκες και εξαντλουν την αυστηροτητα τους και πολες φορες το μενος τους εκει που τους περνει.Αει σιχτιρ λοιπον και μην εισται φιλικα κειμενοι σε καποιους που δεν εκαναν σωστα την δουλεια τους και απο τους οποιους περιμενουμαι να μας προστατεψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εσύ ένας πρώην βουλευτής και υπουργός έχασες την ψυχραιμία σου ?
    Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πολιτικάντικο ΘΡΑΣΟΣ!!!
    Βρε παλικάρι, χειροπέδες δεν είχες μαζί σου; Αν έκανε το ίδιο ένας απλός πολίτης τι θα κάνατε παλικάρια της ΕΛ.ΑΣ.; Κολώσατε μπροστά σ' ένα σκώληκα (έναν από τους πάρα πολλλλλούς)που ροκανίζουν την πατρίδα και το λαό; Του πολιτικάντη τσαμπουκά πρέπει η δικαιοσύνη να του κόψει τον πισινό, αλλά και και τα παλικάρια της ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να τιμωρηθούν για "πλημελή άσκηση καθήκοντος".
    ΚΙΤΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Ή ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΘΕΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΤΥΧΟΝ ΕΞΥΒΡΙΣΗ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τη περιμένετε πεδία από έναν μαλακά πασοκτζης, μια αλή πουστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση