GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για μια νέα Εθνική και Ευρωπαϊκή αξιοπιστία...

Του Γιάννη Ραγκούση Η Ελλάδα, και ολόκληρη η Ευρώπη , χρειάζονται μια νέα συμφωνία της Νέας Εποχής, που θα εγγυάται μια νέα εθνική και ευρ...

Του Γιάννη Ραγκούση

Η Ελλάδα, και ολόκληρη η Ευρώπη, χρειάζονται μια νέα συμφωνία της Νέας Εποχής, που θα εγγυάται μια νέα εθνική και ευρωπαϊκή αξιοπιστία. Να δουλέψουμε από κοινού για μια νέα συμφιλίωση. Να καλλιεργήσουμε μια νέα νοοτροπία. Να ορίσουμε ξανά με σύγχρονους όρους τη δημοκρατική προοδευτική παράταξη.
Οι προοδευτικές και καινοτόμες πολιτικές δυνάμεις πρέπει να εκφράσουν το ήδη πλειοψηφικό στην κοινωνία μας ρεύμα. Την πλειοψηφία των πολιτών που επιλέγουν τον ανθρωπισμό που δεν είναι λαϊκισμός και τον ορθολογισμό που διαθέτει το σθένος και δεν...
 λογαριάζει το πολιτικό κόστος. Η πολιτική μας πρέπει να κάνει πράξη τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, υπηρετώντας την πλειοψηφία των πολιτών, την κοινωνική δικαιοσύνη, το κοινωνικό συμφέρον, το μέλλον των παιδιών μας. Δεν χαρίζουμε το μέλλον στον επικίνδυνο λαϊκισμό των άκρων.
Η συνέπεια λόγων και έργων κρίνεται από την κοινωνία. Εμείς πρέπει να λογοδοτούμε με ευθύνη στους πολίτες.
7 εισαγωγικές επισημάνσεις«…Ο καθένας από εμάς είχε αναλάβει το χρέος και το καθήκον απέναντι στο κοινωνικό σύνολο να φέρει σε πέρας συγκεκριμένες αλλαγές.
Λοιπόν, ήρθε η ώρα ο καθένας να βάλει κάτω στο πλαίσιο ενός απολογισμού τι είχε αναλάβει και τι έκανε
Το τσουβάλιασμα τελείωσε. Ήρθε η ώρα της εξατομίκευσης της ευθύνης…».
(Δεκέμβριος 2011)
1)Στη δημοκρατία, η λογοδοσία των κυβερνώντων αποτελεί καθήκον και υποχρέωσή τους, για όλα όσα ο λαός τους εμπιστεύεται και τους αναθέτει. Χωρίς αυτήν δεν υπάρχει ανάληψη και απόδοση ευθύνης. Με βάση το έργο τους τίθενται στην κρίση των πολιτών οι κυβερνώντες.
2)Για τα μεγάλα ζητήματα της μεταρρύθμισης του κράτους, της σύγχρονης και αποτελεσματικής δημόσιας διοίκησης, της διαφάνειας, της αποκέντρωσης, της μάχης εναντίον της διαφθοράς, ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύθηκε τη διακυβέρνηση της χώρας το 2009 με βάση συγκεκριμένες προγραμματικές δεσμεύσεις στον τομέα αυτό της άσκησης κυβερνητικής πολιτικής. Παρά τις καταιγιστικές εξελίξεις που μεσολάβησαν με την ελληνική κρίση χρέους αλλά και με την επίταση της διεθνούς οικονομικής κρίσης, οφείλουμε να θυμόμαστε ποιες υπήρξαν οι σχετικές δεσμεύσεις μας όταν αναλάβαμε να κυβερνήσουμε. Στο δημόσιο διάλογο έχουμε συχνά την τάση να ξεχνάμε τις υποχρεώσεις που, χωρίς καμία διεθνή πίεση, τρόικα ή μνημόνιο, ρητά αναλάβαμε προεκλογικά, τις δεσμεύσεις μας για βαθιές τομές και μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο κράτος και στη δημόσια διοίκηση.
3)Έχουμε όμως υποχρέωση και να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό για τις συγκεκριμένες πράξεις με τις οποίες υλοποιήσαμε πρώτα και κύρια τις δικές του εντολές, και να του δώσουμε τη δυνατότητα να βγάλει τα συμπεράσματά του για όλους μαζί και για τον καθένα ξεχωριστά. Γιατί η ευθύνη μιας κυβέρνησης είναι, βέβαια, συλλογική αλλά δεν πρέπει, εν ονόματι της συλλογικότητας, να διαγράφονται οι ατομικές ευθύνες. Η εξατομίκευση της ευθύνης αποτελεί όρο για να λειτουργεί απρόσκοπτα το δημοκρατικό πολίτευμα. Μόνον έτσι κρίνεται πραγματικά η συνέπεια λόγων και έργων.
4) Καμία από τις παρακάτω προοδευτικές μεταρρυθμίσεις δεν υλοποιήθηκε κατ’ επιταγήν της τρόικας, η οποία ακόμη και για τα ταξί και τα φορτηγά, όπως έχει δημοσίως καταγραφεί, αρχικά είχε συμφωνήσει με ρυθμίσεις, όσον αφορά και περιεχόμενα και χρονοδιαγράμματα, διαφορετικές από αυτές που αναφέρονται παρακάτω.
5)Την πολιτική ευθύνη για την εισήγηση και την υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών που φέραμε σε πέρας, ανέλαβα πάντοτε προσωπικά είτε ως Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είτε ως Υπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, καθώς και ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι αυτές οι αλλαγές πρέπει να πραγματοποιηθούν διότι επιβάλλονται από το μνημόνιο και την τρόικα.
Για παράδειγμα, το Πρόγραμμα «Καλλικράτης» ήταν σχεδόν έτοιμο πριν υπογραφεί το μνημόνιο,όπως και η μείωση του αριθμού των μισθοδοτούμενων από το Δημόσιο, η οποία ξεκίνησε πριν από την υπογραφή του μνημονίου με τη μείωση του αριθμού των συμβασιούχων αλλά και την κατάργηση των πελατειακών προσλήψεων μέσω προγραμμάτων stage. Ακόμη και η πρόθεση για την αύξηση των ωρών εργασίας στο δημόσιο ήταν κάτι για το οποίο πρώτα ενημερώθηκε η ΑΔΕΔΥ και μετά η τρόικα.
6) Οι διαρθρωτικές αλλαγές που αναφέρονται παρακάτω, κατά τη γνώμη μου, ήταν απολύτως απαραίτητες για να έχει η Ελλάδα ένα μέλλον προκοπής, ευημερίας και προόδου.
Πρόκειται για αλλαγές που στηρίζονται όχι στη λογική των εξαιρέσεων, ατομικών ή συντεχνιακών, αλλά στη λογική των δίκαιων κανόνων για όλους, αλλαγές που στηρίζονται στις αρχές της ισονομίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της αποτελεσματικότητας και τελικά υπηρετούν μόνο το κοινωνικό συμφέρον.
7) Ειδική αναφορά οφείλω στο γεγονός ότι, κατά τη γνώμη μου, η ΑΔΕΔΥ κινήθηκε πάντοτε με πνεύμα συνεργασίας και ότι για καμία από τις παρακάτω θεμελιώδεις θεσμικές μεταβολές δεν αντέδρασε με δημαγωγικό και ανεύθυνο τρόπο.
http://www.ragkousis.gr/teleutaia-nea/anamorfosh-tou-kratous/613/gia-mia-nea-ethnikh-kai-europaikh-aksiopistia-/

29 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕ,ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ;;;;;;
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ.ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο σημείο που γράφει "μια νέα εθνική" τι εννοεί ο ποιητής όταν γράφει εθνική;
    Μήπως τους Πακιστανούς, τους Κογκολέζους, τους Αλβανούς, τους Ουκρανούς, και όσες άλλες φυλές που έκανε Έλληνες;
    Αν εννοεί αυτούς, εγώ δεν συμμετέχω στην εθνική του Ραγκούση.
    Όσο ζω Θα τον πολεμώ και στις εκλογές που θα γίνουν θα πείσω όσους γνωστούς ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ να τον μαυρίσουν. Και ας πάει να ξαναγίνει δήμαρχος στο νησί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μπινε γαμω οτι εχεις και δεν εχεις κατεστρεψες τον Ελληνα εσυ και το σιναφι σου και τολμας και εχεις αποψη.Οταν θα σε κρεμασουμε αναποδα γιατι δεν αργει αυτη η μερα θα μιλας μωρη γαμιολα.Περπατα στην Α ΘΗΝΑ να δουμε για ποση ωρα θα μεινεις ορθιος παλιοτομαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ.ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΣ ΝΤΠ.ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ μιλάς για λάθη και παραλείψεις.
    Ο Ελληνικός λαός μιλάει για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και θα΄ρθει σλυντομα η μέρα που όχι μόνο θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άει και γαμήσου ρε αγράμματε βλοχοδήμαρχε, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    Υ.Γ. Μάγκες είδατε, όταν πήγε να συλλυπηθεί συγγενείς αθώων θυμάτων ο κυβερνήτης του Ντιγιαρμπακίρ, πώς ξηγιούνται οι Τούρκοι στους αντίστοιχους πολιτικάντηδες τους.
    Εμείς εδώ έχουμε περιορισθεί στα λάιτ γιαουρτάκια, γιαυτό καλά μας κάνουν και μας ΠΗΔΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιάννη Ραγκουση ,αν σε βρίζουν οι χυδαιοι και οι αγραμματοι και οι θρασεις καλά τα λες
    Το αντίθετο πρεπει να μας ανησυχεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AΠΑΞΙΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΗΓΜΕΝΟ
    ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΑ.
    ΤΟΝ ROOM TO LET..ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΣ
    ΠΟΥΣΤΙΚΗΣ ΜΠΥΡΔΕΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ
    ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ...

    Είσαι αδελφός τού μεγαλύτερου ΜΑΛΑΚΑ καί ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ στήν Πολιτική Ιστορία τής Ελλάδος,μεγαλύτερος καί από τόν Σάπιο πατέρα σου (αυτός φυσικά μόνον μαλάκας δέν υπήρξε,παρά ΜΟΝΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ).

    Στό μουσείο τής Μαντάμ Τισσώ,στό Λονδίνο,θά τού ##στήσουν## τό ελεεινό-θλιβερό ομοίωμά του καί θά τό τοποθετήσουν μαζί μέ αυτό τού Κουίσλιγκ,τού Τζάκ τού Αντεροβγάλτη κι άλλων ελεεινών κοινωνικών καθαρμάτων.
    Θά σού έλεγα,ότι θά τό τοποθετούσαν δίπλα σέ αυτό τού Χιτλερ (περίοπτη θέση στόν μέσον τής σκάλας πρός τό ΥΠΟΓΕΙΟ!!!),αλλά ό Αδόλφος τούλάχιστον ρέ ελεεινό απολειφάδι τού Σάπιου κι εσύ,ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!!!!!
    Φυσικά έτσι θά σάς καταγράψη οικογενειακώς καί Ιστορία στίς μαύρες σελίδες της,ώς τήν χείριστη καί πιό επικίνδυνη οικογενειακή πολιτική φύτρα,από συστάσεως Ελληνικού Έθνους μέχρι σήμερα!!!!

    Γαμώ τό οικογενειακό σας δένδρο δέκα γενιές εμπρός καί γαμώ τά κόκκαλα τών προγόνων σας είκοσι γενιές πίσω!!!!!!!



    Ο πρωτος που ΕΛΠΙΖΩ να ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ο σαμαρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ

    Γ Α Μ Ι Ε Σ Α Ι ΔΗΜΟΣΙΑ
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΤΑΛΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μη προσπαθείς να μου παρασύρεις κι εσυ την προσοχή σε ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΕΣ. Την αξιοπιστία δεν θα την αναγνώριζες ακόμη κι αν σκόνταφτες απάνω της ηλίθιε.
    Μη μου το πας αλλού !

    Ειδική αναφορά οφείλεις κατά τη γνώμη μου και όχι κατα την δική σου, γιατί δεν είσαι σε θέση πλέον να εκφέρεις γνώμη, στο γιατί το Πασοκ σύσωμο, σύμφωνα με τις απολογίες Λοβέρδου, Χρυσοχοήδη, Ρέπα κ.α., κινήθηκε πάντοτε με πνεύμα κατεργαριάς, ψευτιάς και πουστιάς εναντίον των συμφερόντων του Ελληνικού λαού;

    Έχετε λές υποχρέωση να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό για τις συγκεκριμένες πράξεις με τις οποίες μας γ-αμήσατε πρώτα και κύρια. Ποιές ήταν λοιπόν οι δικές μας εντολές;

    Ηταν μήμπως τα ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, πές μας για τα χίλια κι ενα σας ΟΧΙ ενάντια στις τόσες αναγκαιες μεταρυθμίσεις που ο προηγούμενος προσπαθούσε να εκτελέσει για το καλό μας και για καλό της πατρίδας μας. ναι βρέ παλιοbινέ εκείνες που σας έβαλε στη συνέχεια η ΤΡΟΙΚΑ με το έτσι θέλω και το όσο-οσο να κάνετε. ναι αυτές.

    Σας παρέσυρε τρωγλοδύτες ενας ανεγκέφαλος επώνυμος και τώρα ηλίθιοι βρεθήκατε στους πέντε δρόμους, κι ο καθένας σας με κάποιο δικό του μήνυμα "του κώλου", τρέχετε και παρακαλάτε για να σώσετε τα τομάρια σας.

    Αν ήσουν μάγκας και ωραίος έπρεπε να είχες πηδήσει στη θάλασσα τότε που έπρεπε. Τώρα είναι too little too late, my pretty boy . .

    Ραγκούσιε
    κάνε μας μια χάρη
    μιά και μόνο

    GET LOST MAN
    just do it . .

    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    υ.γ
    μη σου (σας) περάσει απο το μυαλό
    ότι έχετε καθαρίσει. Not just yet . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Para to gegonos oti eisai prasinofroyros, eisia o monos kyrie Ragousi poy eixes arxidia kai ta ebales me mia panisxyrh syntexnia poy emporeyetai mayra... kratikes adeies leitoyrgias. Twra o paliopoystas o Makis toys glyfei ta arxidia stoys tarifes, opws kai o alhtaras Loverdas twn farmakopoiwn gia na mhnanoi3ei... to kleisto epaggelma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Para to gegonos oti eisai prasinofroyros, eisai o monos kyrie Ragousi poy eixes arxidia kai ta ebales me mia panisxyrh syntexnia poy emporeyetai mayra... kratikes adeies leitoyrgias. Twra o paliopoystas o Makis toys glyfei ta arxidia stoys tarifes, opws kai o alhtaras Loverdas twn farmakopoiwn gia na mhn anoi3ei... to kleisto epaggelma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νάτοοοοος ! ! !
    Πιάστε τοοοοοοον!

    Ενας ενας βγαίνουν οι προδότες απο την γιάφκα που βρώμησε!
    Μόλις κατέφθασε κι ο Ραγκούσης στο Press-Gr για να δοκιμάσει τα νερά!
    Ηρθε να μας μιλήσει για "ξαναρχίσματα" για "καινούριες σελίδες" για "νεες Ελλάδες" για νέες εποχές και προοδευτικές δυνάμεις.
    Ηρθε να μας πει πως το τρίβουν το πιπέρι . .

    Ηρθε για μαλί και φεύγει "γαπωμένος" χαχααααααααα!!!

    Δρόμο σαπίλαααααααα!!!
    Ελααα, ο Επόμενος παρακαλώ;
    (πλάκα θα έχει ο επόμενος να είναι ο Καρχιμάκης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άλλος ένας ΠΑΣΟΚος σε κυβερνητική θέση: Ο Τσιόδρας Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Παπαδήμου
    Ο επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, ο ΠΑΣΟΚος Δημήτρης Τσιόδρας, ανέλαβε Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

    Ειναι η δεύτερη επιλογή καραΠΑΣΟΚου δημοσιογράφου που κάνει ο Λουκάς Παπαδήμος. Προηγήθηκε ο Παντελής Καψής στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
    Ο Δημήτρης Τσιόδρας έχει διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία σαν ΠΑΣΟΚος στο χώρο του πολιτικού ρεπορτάζ και έχει κερδίσει την αναγνώριση και την αγάπη των ΠΑΣΟΚων με τα ρεπορτάζπου μπατάρουν μονόπλευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από πού ήταν οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ πιέσεις είπατε ;;;
    A@@ΧΙΔΙ μαλάκα ΝΤΑΛΛΑΕΑ ;;;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ποινική δίωξη σε βάρος Γ. Καπελέρη ζητεί ο οικονομικός εισαγγελέας...

    Παραγγελία για την άσκηση κακουργηματικής δίωξης σε βάρος του γενικού γραμματέα Τελωνειακών και Φορολογικών Υποθέσεων Γιάννη Καπελέρη, καθώς και ενός ακόμη στελέχους του υπουργείου Οικονομικών έδωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης.

    Η παραγγελία για τη δίωξη αφορά τις καταγγελίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας με αφορμή την παραίτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Διομήδη Σπινέλη, για μη εισπραξη προστίμων που αφορούσαν λαθρεμπόριο καυσίμων.

    Στην παραγγελία διευκρινίζεται ότι το αδίκημα διαπράχθηκε σε βάρος της δημόσιας περιουσίας με την επιβαρυντική περίσταση της ιδιαίτερα μεγάλης αξίας της πράξης βάσει του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου.

    Όπως αναφέρει στο πόρισμά του ο κ. Μουζακίτης, το ύψος της ζημίας ανέρχεται κατ' ελάχιστον στο ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Τονίζει ακόμη ότι «η ζημία αυτή, αν λάβουμε υπόψη τις κρίσιμες συνθήκες για την κοινωνία και την πολιτεία, μεγιστοποιείται εκ των πραγμάτων».
    ___________________________________
    Και τώρα ποιος θα βγαίνει στην TV να απειλεί για την ... φοροδιαφυγή ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΑΓΚΟΥΣΗ

    Αν σε λεγανε Βενιζελο, Χρυσοχοιδη, Λοβερδο και Ρεππα

    δεν θα σε εβριζαν, αλλά θα ησουν φαβορί !!!!!!!!!

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    αν σε βρίζουν οι χυδαιοι και οι αγραμματοι και οι θρασεις καλά τα λες

    Σωστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΚΑΙ Η ΝΤΑΛΛΑΡΑ.. !!!! 9.56

    ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΒΙΛΑ ..ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γαμώ το μουνί που σε γένναγε, μουνόπανο, που όλες οι κατάρες τις Γής να πέσουν στους συγγενείς σου..
    Εσύ να έχεις υγεία για να τους βλέπεις...
    Σε "ανθρώπους" σαν εσένα και τον Γ.Α.Π μόνο τέτοια αξίζουν!
    Εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου να σας βρούν όλες οι κατάρες...
    Και μην με πει κανείς μικρόψυχο ή οτιδήποτε άλλο!
    Σε "ανθρώπους" που έχουν προξενήσει τόσο κακό σε τόσους πολλούς ανθρώπους, τέτοια τους αξίζει να πάθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΑΓΚΟΥΣΗ

    Αν σε λεγανε Βενιζελο, Χρυσοχοιδη, Λοβερδο και Ρεππα

    δεν θα σε εβριζαν, αλλά θα ησουν φαβορί !!!!!!!!!

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    αν σε βρίζουν οι χυδαιοι και οι αγραμματοι και οι θρασεις καλά τα λες

    Σωστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΠΑssΟΚ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,,,,


    Μεγάλο πλήγμα για τον Παγκόσμιο Σοσιαλισμό ήταν η χρονιά που πέρασε...

    - Χάθηκε για πάντα από κοντά μας ο μεγάλος ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ
    (16 Φεβρουαρίου 1941-17 Δεκεμβρίου 2011)...
    Κανείς ΒορειοΚορεάτης δεν θα ξεχάσει τον Σοσιαλιστή Ηγέτη που έσωσε την Β.Κορέα από τους κακούς ...

    - Έχασε την Πρωθυπουργία ο Μέγας Οραματιστής και Ηγέτης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και Σωτήρας της Ελλάδας κ Γεώργιος Α. Παπανδρέου
    (4 Οκτωβρίου 2009 -10 Νοεμβρίου 2011)
    Κανείς Έλληνας δεν θα ξεχάσει τον Σοσιαλιστή Ηγέτη που έσωσε την Ελλάδα από τους κακούς ...

    - Χάθηκε για πάντα από κοντά μας ο μεγάλος ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ αλ Καντάφι (7 Ιουνίου 1942 - 20 Οκτωβρίου 2011).
    Κανείς Λίβυος δεν θα ξεχάσει τον Σοσιαλιστή Ηγέτη που είχε διασώσει την Λιβύη από τους κακούς ...

    - Έχασε την Προεδρία ο Μέγας Ηγέτης της Αιγύπτου και Σοσιαλιστής Χόσνι Σαΐντ Μουμπάρακ 4ος πρόεδρος της χώρας από 14 Οκτωβρίου 1981 – 11 Φεβρουαρίου 2011 .
    Κανείς Αιγύπτιος δεν θα ξεχάσει τον Σοσιαλιστή Ηγέτη που είχε διασώσει την Αίγυπτο από τους Φανατικούς Ισλαμιστές...

    Εκτός Συναγωνισμού υπάρχουν και πολλοί άλλοι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ Ηγέτες (όπως ο Τυνήσιος Μπέν Αλί) αλλά είπαμε ότι αυτή είναι μία mini ανασκόπηση και όχι μαγκαζίνο του Σοσιαλισμού...

    Νομίζω ότι οι κορυφαίες αυτές απώλειες είναι αρκετές για να νιώσετε και σείς συγκλονισμένοι...χιχιχιχι...ΚΑΝΤΑΪΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μυοκτονια στις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΠΑΡΑΣΙΤΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΚΗΦΗΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΑΓΚΟΥΣΗ

    ισως δίκαια σε βρίζουν, τι εκανες κι εσύ;

    Μια τρύπα στο νερό.

    Τάβαλες με τους ταξιτζήδες, ολοκληρο το ΠΑΣΟΚ ταβαλε μαζί σου.

    Ειπατε να ανοιξετε τα κλειστά επαγγέλματα, τίποτα δεν κανατε, την τρόικα κοροιδευετε και τους ελάχιστους ψηφοφόρους σας.

    ΡΑΓΚΟΥΣΗ

    καλά κανουν που σε βρίζουν, διοτι τελικά...

    ο μόνος σοβαρός υπουργός του ΠΑΣΟΚ είναι ο

    Βορίδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτο με το "γαμώ τα κόκκαλα" κλπ. πως γινεται?
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ραγκούση και κάθε Ραγκούση,για να
    έχεις δικαίωμα να απολογηθείς και
    γράφεις για την Ε.Ε.,πρέπει πρώτα
    να εκφράσεις την άποψη σου για τα
    συνθήματα του ΠΑΣΟΚ περί ΕΟΚ,ΝΑΤΟ
    και συνδικάτο.
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ
    ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ
    ΕΠΙ 2,5 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    (Είδες,είμαι καλός και δεν αναλύω
    την έννοια της λέξης "υποκριτής").
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΑΓΚΟΥΣΗ


    ο μόνος σοβαρός υπουργός του ΠΑΣΟΚ είναι ο

    Βορίδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο..

    οι πασοκοι ηταν απολυτως ειλικρινεις..εσεις δεν καταλαβατε..
    το πασοκ ιδρυθηκε με αμερικανικα/γερμανικα λεφτα για να σταματησει την αριστερα..
    κατι που πλεον ολοι ξερουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση