GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΕΝΟΠ: Μην κόβετε το ρεύμα....

Έκκληση προς τους τεχνικούς της ΔΕΗ να αγνοήσουν τις εντολές και να μην προχωρήσουν σε διακοπή ρεύματος στους καταναλωτές που δεν πληρώνουν...

Έκκληση προς τους τεχνικούς της ΔΕΗ να αγνοήσουν τις εντολές και να μην προχωρήσουν σε διακοπή ρεύματος στους καταναλωτές που δεν πληρώνουν το ειδικό τέλος ακινήτων απευθύνει η ΓΕΝΟΠ.
Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, για 250.000 λογαριασμούς ρεύματος με ειδικό τέλος ακινήτων που δεν έχουν πληρωθεί και έχει παρέλθει η προθεσμία των 80 ημερών για...
 τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, έχουν ήδη εκδοθεί 20.000 εντολές διακοπών που θα αρχίσουν να εκτελούνται από αύριο με προτεραιότητα στις περιοχές όπου η τιμή ζώνης των ακινήτων υπερβαίνει τις 2.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με στοιχεία της ΓΕΝΟΠ:
1. Από το σύνολο των 7.500.000 λογαριασμών της ΔΕΗ που εκδίδονται κάθε δίμηνο, τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) περιλαμβάνουν οι περίπου 6.300.000.
2. Μέχρι σήμερα, από τις 10 Οκτωβρίου που βγήκε ο πρώτος λογαριασμός με ΕΕΤΗΔΕ, έχουν εκδοθεί 9.500.000 λογαριασμοί και το συνολικό ύψος των τελών (με ΕΕΤΗΔΕ) φθάνει στο 1.950.000.000 ευρώ.
3. Από τους 9.500.000 λογαριασμούς με ΕΕΤΗΔΕ μέχρι σήμερα έχουν πληρωθεί οι 5.500.000 με συνολικό ύψος τελών (με ΕΕΤΗΔΕ) 1.100.000.000 ευρώ.
4. Από τους υπόλοιπους 4.000.000 λογαριασμούς με ΕΕΤΗΔΕ που δεν έχουν ακόμα πληρωθεί, οι 1.500.000 (με ύψος ΕΕΤΗΔΕ 350.000.000) έχουν λήξει και για 250.000 λογαριασμούς έχει παρέλθει και η προθεσμία των 80 ημερών για τη διακοπή ρεύματος.
Το σύστημα πληροφορικής της ΔΕΗ έχει εκδώσει ήδη 50.000 εντολές διακοπής από τις οποίες οι 20.000 έχουν προωθηθεί προς το διαχειριστή του Δικτύου για να γίνουν οι διακοπές.
Με ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ καλεί τους τεχνικούς της ΔΕΗ που θα λάβουν τις σχετικές εντολές να τις αγνοήσουν και να εμποδίσουν και τους εργολάβους που συνεργάζονται με τη ΔΕΗ να προχωρήσουν σε διακοπές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

9 σχόλια

  1. Πασοκ

    Ο ΓΑΠ θα ξαναειναι Προεδρος Πασοκ
    δεν φευγει!

    Μερικοι Υπουργοι στο Καραβελ ειχαν "κλασει μεντες" απο την γωνια γοια τις εξελιξεις!

    Μια παρεα υπουργων ελεγαν για ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ!

    Αυτο ειπε ο δρ κουτσουκος στους πρασινοφρουρους που αγωνιουσαν

    Ομως ο Προεδρος θα εχει διπλα του μια συλλογικη ηγεσια

    Ολοι χρειαζονται, και οι γκει ειναι αναγκαιοι ειπε ο Τακης!!

    Αυτα και οσο για εκλογες δεν βλεπω συντομα

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να υπακούσουν

    Πολύ φοβάμαι ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα την πληρώσουν αυτοί...

    Αυτό το σκέφτηκε η ΓΕΝΟΠ; Φρόντισε να τους προφυλάξει από ενδεχόμενες κυρώσεις;

    Γιατί και 'γω απ' το σπίτι μου πολλά μπορώ να λέω να κάνουν οι ΑΛΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

    ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΡΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέβαια,σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σας εμείς που πληρώσαμε είμαστε ηλίθιοι!ΕΝΤΕΛΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΕΗ...
    Αίσχος για το κανάλι του Αλαφούζου ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζουν από το πρωί τις απόψεις της ΔΕΗ μέσω του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Κ. Στεριώτη.
    Τον φιλοξενούν για να τον ακούν και όχι για να του θέτουν ερωτήσεις, αφήνοντας τον να...μιλάει επί 20 λεπτά!

    Η Τσαπανίδου πως αποδέχθηκε να παίξει τέτοιο ρόλο ;

    θα μου πεις τώρα.... Τι αφελή ερώτηση για την γυναίκα πρώην
    του νεάντερταλ Μαπαξεβάνη !
    πασοκοΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ τα ερπετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ Η ΔΕΗ 250,000 ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ
    ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ,ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΜΕ Μ.Ο. 100 ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΣΑΝ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΣΑΝ Α.Ε. ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ 25 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟ 23% ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΕΙ ΦΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ(?) ΚΡΑΤΟΣ.

    ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ,
    ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ.

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΤΑΝΙΗΛ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΠΟΤΑΝ.
    ΟΜΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΗΛ.

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΤΑΝΙΗΛ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΥ" , ΑΦΟΥ ΤΑΥΛΑΜΠΑΔΕΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΙ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΜΠΑΣΙΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ.

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΗΛ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πόσο μακριά θα πάει η βαλίτσα με το δούλεμα τον ηρώων που ζώσουν την πατρίδα εδώ και 37 χρόνια ουδείς το γνωρίζει… Το PSI+ είναι σίγουρο 1000% ότι θα το γίνει, η συμμόρφωση στο κοινωνικό κράτος που επικαλείται ο κ. Κουτρουμάνης και ο κ. Λομβέδρος για της μαϊμού αναπηρικές συντάξεις είναι ένα ωραίο τρικ του ανύπαρκτου κράτους ώστε να κάνουν ένα εσωτερικό δανεισμό 1) γιατί η επανεξετάσεις από την ΚΕ ΠΑ θα κρατάνε για 4-5 μήνες ΚΑΙ σε όσους έχουν λήξει η θα λήξουν η συντάξεις τι θα γίνει θα μένουν χωρίς χρήματα; για τροφή , ρεύμα, νερό, τηλέφωνο άλλα το πιο βασικό από όλα τα χρήματα για να παίρνουν τα φάρμακα τους…

    Κύριοι υπουργοί , επειδή οι πιο πολλοί δημοσιογράφοι είναι φερέφωνα σας, η φοβούμενοι μην χάσουν την εργασία τους, και για να μην τους τσουβαλιάζω όλους κάποιοι τολμούν ακόμα .Σας λέω εγώ κ. υπουργοί ότι είστε ηλίθιοι η μας περνάτε ακόμα για ηλίθιους .. Καλέσατε έστω και ΕΝΑΝ απατεώνα που είσπραττε σύνταξη πεθαμένου να λογοδοτήσει; Δεύτερων τι νόημα έχει ο προέλεγχος , μετά ο έλεγχος μετά η απόφαση; Είναι φανερό για να αντλήσετε ένα εσωτερικό δάνειο από τους αναπήρους..

    Τι κάνει ένα σοβαρό κράτος ; Σε 60 ήμερες πριν λήξει η συντάξει του ΑΜΕΑ από την απογραφή που εσείς έχετε κάνει , τους καλείτε όλους να τους εξετάσετε με τα πιο αυστηρά μέτρα , αντί αυτού όμως και με πρόσχημα της μαϊμού αναπηρικές συντάξεις μέσα σε αυτό το ορυμαγδό που στέλνετε χαράτσια σε όλους χωρίς διακρίσεις και βγαίνοντας στα ΜΜΕ να μας λέτε ότι λαμβάνετε το πολίτικο βάρος ( αλήθεια το ΘΑΝΑΤΙΦΩΡΟ ΒΑΡΟΣ ποιος θα τον αναλάβει ρε ΑΠΑΝΡΩΠΟΙ ΑΛΗΤΕΣ;) Δεν έχετε την λογική να πράξετε το αυτονόητο, εσείς ΠΟΥ θα μας σώ-σε-τε ; ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.ΓΟΣ, ΔΥ.ΣΗ !!! σαν να μου φαίνεται ότι δουλευόμαστε μεταξύ μας , βρε απάνθρωποι ποιους θα σώσετε όταν έχετε 23% ΦΠΑ σε υποσέντονα, πάνες γερόντων, αρρώστων, και μωρών, ΦΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..

    Που είναι η μεγάλη παράταξη της ΝΔ; που είναι ο ΛΑ.ΓΟΣ; που είναι η ΔΥ.ΣΗ;
    Κύριοι είστε ΟΛΟΙ σας ανεπαρκείς , κοιτάζετε να σώσετε της θέσεις σας , της καταθέσεις σας , της καρέκλες σας , για τα κεφάλια σας όμως δεν βλέπω να φροντίζετε νομίζοντας ότι δεν κοπούν !!!
    Μας κοροϊδεύετε συνέχεια όλοι σας, όταν ανάμεσα μας κυκλοφορείτε όλοι οι πολιτικοί με δυο συντάξεις , μια που πήρατε κοροϊδεύοντας τον ΛΑΟ 37 χρόνια ,μια σύνταξη που την βγάζατε σε μια τετραετία ως βουλευτές!!! και μια από τα ταμείο σας , η από άλλη πηγή, μισθό που θα έχετε ως δήμαρχοι, ως σύμβουλοι, ως διοικητές κ.τ.λ τα έχετε φροντίσει μεταξύ σας όλα , ξέρετε σας από αυτά εσείς ΑΛΗΤΕΣ ΕΕΕ ΑΛΗΤΕΣ /// Ο-Λ-ΟΙ ΣΑΣ…

    Μπούτζουκας Θ . Τ Ηράκλειο Κρήτης ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 16 Ιαν 20

    ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ

    ΑΣ' ΤΟ


    ΑΧΑΡΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 16 Ιαν 2012 10:35:00 π.μ.



    ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ

    ΑΣ' ΤΟ


    ΑΧΑΡΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση