GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ας κάνει τη στροφή ο Γιώργος και να ειναι διπλός υποψηφιος..."

Του Θωμα Ακρωτηριανακη Στις 15 Γεναρη του 1996 κακως παραιτηθηκε ο Αντρεας Παπανδρεου απο πρωθυπουργος. Στις 15 Γεναρη 2012 , στο εθνικο ...

Του Θωμα Ακρωτηριανακη

Στις 15 Γεναρη του 1996 κακως παραιτηθηκε ο Αντρεας Παπανδρεου απο πρωθυπουργος. Στις 15 Γεναρη 2012 , στο εθνικο συμβουλιο τουΠΑΣΟΚ, ο γυιος του ο Γιωργος,να διορθωσει αυτο το λαθος (στο οποίο ο ιδιος ειχε συμβαλλει απο αγνους συναισθηματικους λογους) και να κανει  τη στροφη και να πει οτι θα ειναι διπλος υποψηφιος,υποψηφιος προεδρος  του ΠΑΣΟΚ και υποψηφιος πρωθυπουργος.
Επειδη μιλησε για Δημοψηφισμα πεσανε ολοι να τον φανε!  Καταλαβανε τα κεντρα ισχυος ΗΠΑ-ΕΕ οτι...
δεν ειναι δικος τους,α λλα οτι προσποιοταν πως ειναι,αναβαλλοντας για αργοτερα και πιο αποτελεσματικα την αντισταση. Και αν αυτο δεν γινεται,ας υποστηριξει τον πιο δικο του να ειναι διπλοςυποψηφιος. Μηπως αυτος ειναι ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης;;

34 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΜΥΓΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ.ΕΣΥ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΜΥΓΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΙΤΗΘΗΚΕ ΗΤΑΜ ΗΜΙΘΑΝΗΣ,ΚΑΚΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ρε
    να μεινει και
    να παρει 5% στις εκλογες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε έχετε πάρει χαμπάρι ότι μας έχετε ζαλίσει τα α@@@@@@@@@..

    στα Α@@@@@@ μου αν είναι ένας αν είναι πέντε αν είναι δέκα αρχηγοί στο ΠΑΣΟΚ , εγώ φυλάω το ρολόι της ΔΕΗ μη μου κόψουν το ρεύμα...

    Αύριο λέω να χτυπήσω το μπακάλικο στην γειτονιά μου { ΚΑΡΦΟΥΡ είναι} αλλά το λέω μπακάλικο για ξεκάρφωμα για τα τρόφιμα του μηνός ,ξέρετε γάλα, ρύζι, λάδι, ζάχαρη, αλάτι, Πατάτες, κανέναν πακέτο τσιγάρα, τίποτα κρέας αλλαντικά τυρί...ααα να μην ξεχάσω να πάρω και κωλόχαρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΩΝ .ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΠ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑ@ΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΘΕΤΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ????
    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΜ ΔΕ...

    ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΝΔΙΝΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΑΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ (ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΗΣ) ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΗ Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΟΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ????

    ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    (ΒΛΕΠΕ ΤΖΟΧΑ..κολούρη.. ΚΛΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα σαρκοβόρα της 30χρονης συμμορίας Πασοκ
    αφού μας φάγανε για τα καλά εμάς.
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...

    απολαύστε.....
    ___________________________________________
    Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ Γ.Α.Π., ΟΤΙ "ΘΑ ΠΑΕΙ... ΦΥΛΑΚΗ"...!!!

    "ΟΙ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΜΟΥ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ''ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΟΥΝ" ΕΙΝΑΙ... ΑΘΩΟΙ"...!!!

    Βαρύτατη "μομφή" αφήνει ο Στ. Ψυχάρης στο κύριο άρθρο τής σημερινής έκδοσης τής εφημερίδος τό ΒΗΜΑ, κατά του τεως Πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου...

    Δίνοντας συνέχεια στην διαμάχη πού έχει ξεσπάσει μεταξύ τους, με αφορμή τα οσα είπε ο ΓΑΠ, στο Πολιτικό Συνβούλιο τού κόμματός του, ότι ο Ψυχάρης τον έριξε επειδή δεν του έδωσε δάνειο και ο Ψυχάρης ανταπάντησε ότι ο ΓΑΠ τού ζήτησε πολιτική "ολοκληρωτική" υποστήριξη από το Mega , την οποίαν προφανώς και δεν έδωσε, μεταξύ άλλων και το πλέον ουσιώδες, είναι ότι γράφει:
    "Όλοι οι αποτυχημένοι, όταν φθάνει η ώρα της κρίσεως επιτίθενται στα Μ.Μ.Ε. καί το Mega
    Όλοι οι "κατ'επάγγελμα" κατήγοροι, είναι αθώοι...
    ...'Εως ότου καταδικασθούν"...!!!

    Το "παιχνίδι"...χοντραίνει καί όσοι γνωρίζουν, συνειδητοποιούν καί ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ φοβούνται τα περί "Εξεταστικής" γιά το Μνημόνιο πού επανέλαβε ο Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μοροκκο,τουνιζια,γιουγκαντα..
    ομορφα επαιζεν η μπαντα..
    και ειχεν ερθει
    ειδικα για μας
    ο αρχοντας του τοπου
    ο χαλιμας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΕΦΑΛΟΚΟΦΤΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ,ΦΑΦΛΑΤΑΣ .ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΤΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ .ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΛΙΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΧΡΟΝΙΑ .ΑΝΤΕ ΔΙΝΕΤΟΥ ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΗΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΛΑΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΚΟΥΣΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    Ο ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΗΣ ΈΔΩΣΕ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!!! ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟ 20-30% ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;

    ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΗΛΟΥΣ....

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ .... ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΕΖΟΥΛΙΑ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΕΟΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ? ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ Η ΚΑΦΡΙΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περίπτωση Kίμωνα Κουλούρη:
    Η χώρα βυθίζεται, το σύστημα ζει!
    Mια χώρα "δύο ταχυτήτων ακόμα" και την ώρα που βουλιάζει.

    Μια χώρα όπου αν ανήκεις στο "σύστημα ΠΑΣΟΚ" έχεις ασυλία και διαβατήριο για να πας ψηλά, αλλά και για να γλιτώνεις από καταστάσεις, όπως αυτή στην οποία ενεπλάκη ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κίμωνας Κουλούρης, ο οποίος εν ψυχρώ πριν λίγο, μιλώντας σε τηλεοπτικό δελτίο, παραδέχθηκε ότι:
    - Ναι, πέρασα με κόκκινο δύο φανάρια
    - Ναι, δεν σταμάτησα στους αστυνομικούς που που ζήτησαν να σταματήσω.
    - Ναι, στην προσπάθειά μου αυτή τραυμάτισα αστυνομικό, αλλά προσπαθούσα να ... παρκάρω!
    - Ναι, δεν είχα μαζί μου χαρτιά οδήγησης, ούτε ταυτότητα.

    Αν ήταν στην θέση του Κίμωνα Κουλούρη, "σκληρού" στελέχους του ΠΑΣΟΚ και των κυβερνήσεων του μέχρι το 2004, ο οποιοσδήποτε απλός πολίτης, αυτή την στιγμή θα ήταν στα κρατητήρια της ασφάλειας αναμένοντας να ξημερώσει η Δευτέρα για να οδηγηθεί στον Αυτόφωρο.

    Στον "Τιτανικό" του 2012 που ήδη τα παγωμένα νερά του Ατλαντικού έχουν φτάσει στο μηχανοστάσιο, κάποιοι εξακολουθούν να θεωρούν ότι το εισητήριο της α΄θέσης που είχαν θα τους σώζει εσαεί. Και αποδεικνύεται ότι έχουν δίκαιο.
    Ο Κ.Κουλούρης υποστήριξε ότι πέρασε με κόκκινο δύο φανάρια στην Καλλιρόης (πρακτικά δημιούργησε κορυφαίο κίνδυνο πρόκλησης δυστυχήματος), ωστόσο απέδωσε το ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο ότι είχε μαζί του την ... 15χρονη κόρη του!
    Δηλαδή έθεσε και σε κίνδυνο την ίδια την ασφάλεια της κόρης του με την τσμπουκλίδικη συμπεριφορά του και αυτό το θεωρεί ελαφρυντικό! -
    Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του να φύγει, τραυματίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον αστυνομικό.
    Αντίθετα, υποστήριξε ότι ήθελε να ... παρκάρει το αυτοκίνητο, επειδή ήταν στη μέση του δρόμου, και ότι το ατύχημα έγινε επειδή οι αστυνομικοί είχαν μπει μπροστά στο αυτοκίνητο!
    ------------------------------------------------
    Το μόνο που δεν είπε είναι ότι ο αστυνομικός με το πόδι του κτύπησε το αυτοκίνητό του !
    Αιδώς Αργείοι!

    Μάλιστα, ο κ. Κουλούρης υποστήριξε, μιλώντας, στο μεσημεριανό δελτίο του Mega Channel, ότι κάποιος από τους αστυνομικούς αποπειράθηκε να τον βγάλει έξω με το ζόρι, προκειμένου να τους ακολουθήσει (στις ΗΠΑ απλώς θα τον είχαν πυροβολήσει και μετά θα ρωτούσαν ποιος ήταν!).
    ________________________________________________
    Η αποθέωση του τραμπουκισμού: Δεν είχε μαζί του ταυτότητες ή άλλα χαρτιά, όπως ο ίδιος ομολόγησε...

    O πρώην υπουργός, με δηλώσεις του απέδωσε τον ντόρο που έγινε στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί αυτό το διάστημα για τους πολιτικούς. Έχει και θράσος, δηλαδή.

    Οι αστυνομικοί, ωστόσο, που έδωσαν κατάθεση φαίνεται ότι έχουν τελείως διαφορετική άποψη! Κατέθεσαν, συγκεκριμένα, ότι ο Κ.Κουλούρης άναψε την μηχανή για να φύγει τον προειδοποίησαν πως "Αν πας να φύγεις, θα πρέπει να περάσεις από επάνω μας!" και τότε έκανε ακριβώς αυτό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού!
    Κακώς!
    Έπρεπε να τραβήξουν τα όπλα τους, να τον ακινητοποιήσουν και αν συνέχιζε να αντιστέκεται να τον εξουδετέρωναν με όποιο τρόπο έκριναν αυτοί πιο πρόσφορο. Αυτό σημαίνει αστυνομία και αυτοί είναι οι κανόνες εμπλοκής τους.

    Τότε ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με την κατάθεση των αστυνομικών, έβαλε μπροστά και ξεκίνησε, κτυπώντας έναν από τους αστυνομικούς, ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο 401 Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε βαρύ διάστρεμμα, κάτι που θα τον αφήσει οκτώ ημέρες εκτός υπηρεσίας.

    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος (ούτε για κόκκινο, ούτε για αντίσταση κατά της αρχής, ούτε για περιφρόνηση των οδηγιών των αστυνομικών) και αφέθηκε πανηγυρικά ελεύθερος, παρά το Αυτόφωρο.

    Καλό ... βυθό, να έχουμε πατριώτες!

    Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ στις Κυριακή, Ιανουάριος 08, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να μείνει ο goeffry, μόνον έτσι θα γλυτώσει ο τόπος από την συγκεκριμένη οικογενειακή γάγγραινα, και μετά από ένα ξεγυρισμένο 4.5%, το πολύ, στις επόμενες έκλογες.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι ρε κουφάλες εμείς γουστάρουμε παπανδρέου και 5%. άντε γαμηθείτε όλοι σας λαμόγια. μαζί και με τον κουλούρη που είναι ένας από σας ελληνάρες μου. ένας γαμημένος αντιπαπανδρεικός αγανακτισμένος και αντιμνημονιακός του κώλου
    γιώργο γερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8:23
    εμείς γουστάρουμε χρυσή αυγή προς τα κεί βαδίζετε τα ίδια ποσοστά θα πάρετε, μετά θα σας κλείσουμε όλους μαζί με τον Γιώργο στο τρελάδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικα ο βλαμμενος μετεδωσε την αρρωστεια του σε πολλους. Με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις.
    Σας εχει αποτρελλανει ο ηλιθιος εχετε χασει τα αυγα και τα πασχαλια ασχολείστε με τον μεγαλυτερο πολιτικο πατεωνα ψευτη τυχοδιωκτη απροσαρμοστο ηλιθιο που περασε ποτε απο την Ελλαδα.
    Εχει ισοπεδωσει ολο τον τόπο και ακομα ασχολειστε με το λαμογιο τον πεταμενο.
    Με τις μαλακιες αυτες που αραδιαζετε δικαιώνεται καθε μερα αυτούς που λενε οτι οι λαοί εχουν τους ηγετες που τους αξιζουν.
    Στειλτε τον στο διαολο τον παλιομαλακα να τελειώνουμε με το κοπροσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. συγκυβερνουν ρε αχρηστοι χαχολοι..
    δυο τετραετιες ο ενας
    δυο τετραετιες ο αλλος
    ενα παιχνιδι το κοστακι
    ενα παιχνιδι το γιοργακι
    μια παστουλα το αννακι
    μια παστουλα το ντορακι
    μια παραγγελια ο ενας
    μια παραγγελια ο αλλος
    εναν διορισμο ο ενας
    εναν διορισμο ο αλλος
    μια φυλλαδα ο ενας
    μια φυλλαδα ο αλλος
    ενα χαριστικο δανειο ο ενας
    ενα χαριστικο δανειο ο αλλος
    μια επιδοτηση ο ενας
    μια επιδοτηση ο αλλος
    μια πληρωμενη τροπολογια ο ενας
    μια πληρωμενη τροπολογια ο αλλος

    ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΧΑΧΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΑΠ μαζι, μαζι ..... στη Β εθνικη !!!!!

    Οπως εστρωσες κοιμασαι !!!!
    Βλεπεις τι επαθες αφου μαζεψες γυρω σου τοσους δεξιους βουλευτες και συνεργατες.

    Παρε να χεις τωρα :
    Μερεντιτη, Σαλαγιαννη, Κουκουλοπουλο, Μοσιαλο, Λιτζερη , Ραγκουση ,Γρηγορακο, Καρυδη , "Καλτσοδετα" , Χρυσοχοιδη , Αννουλα, Ναντιες , Λοβερδο, σαρες μαρες ....θελεις κιαλλους ?

    Να δεις τι φιδια ειχες στο κορφο σου. Αυτοι δεν καταλαβαινουν απο δημοκρατικες διαδικασιες . Οταν το καραβι βουλιαζει κοιτανε τον εαυτουλη τους.

    Παρε να χεις Γιωργο.
    Εαν τους ειχες παρει το κεφαλι τοτε που επρεπε ...αλλα τωρα πεταξε το πουλακι.

    Η γνωμη μου !
    Το πασοκ ανηκει σε αυτους που το χτισανε αλλα κυριως σε αυτους που το εχουν αναγκη.

    Μενουμε μονοι μας και το χτιζουμε σε στερεες βασεις απο την αρχη.και οσοι μεινουν. οι αλλοι ας πανε να βρουν το δρομο τους σε αλλους χωρους.

    Ετσι και αλλιως και ο επομενος πρωθυπουργος αλλα και ο μεθεπομενος θα ειναι αναλωσιμοι. εσυ τουλαχιστον με τους μισους βουλευτες σου απεναντι σου χωρις ΜΜΕ , χωρις εφημεριδα , χωρις μηχανισμους... αντεξες 2 χρονια , να δεις που οι επομενοι δεν θα αντεξουν ουτε 6 μηνες.

    Κρατα γερα αρχηγε !! και παραδεξου απλα οτι οι μαλακιες πληρωνονται !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φασισταριά γιωργάκης ξανά πρωθυπουργός σύντομα. και αυτή το φορά θα φάτε τέτοιο καβλί που θα ναι όλο δικό σας φασισταριά του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ..
    Άρον-άρον μαζεύει την υπουργική απόφαση για ...αναπηρικά προνόμια στους παιδόφιλους και τους τραβεστί
    ο Κουτρουμάνης !"..


    ΞΕΡΟΥΝ & ΠΑΡΑΞΕΡΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ "ΑΝΑΠΗΡΟΙ" ΣΤΙΣ πράσινες ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΕΣ

    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΑΣΟΚ.
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΧΑΝΙΑ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Κ.Λ.Π

    ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..Α Λ Η Τ Ε Ι Α ΠΑΣΟΚ....
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Σ Υ Μ Π Τ Ω Σ Η.


    Τα ρεμάλια πασοκ τραγουδούν ακόμη......
    Το ερώτημα είναι
    για πόσο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι Πασοκοι δεν αλλάζουν ποτέ,
    τσιμπάνε πρώτα, σκέφτονται αργότερα
    και μόλις βρουν ευκαιρία
    χτυπάνε το κεφαλι τους στον τοιχο.

    Ξυπνήστε επι τέλους βρε μαλααάκεεεες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η οπαδική κτηνωδία σε όλο της το μεγαλείο.
    Όποιος δέν υποστηρίζει ΓΑΠ για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό είναι φασισταριό.
    Όποιος δέν υποστηρίζει τον Αμερικανοεβραίο γιό της Μάργκαρετ για πρωθυπουργό της Ελλάδας είναι ρατσιστής και βάρβαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα το αθλιο βλακογιοργο της τσαντ ΠΡΕΠΕΙ να το κρεμασουμε σε ενα δενδρο απο το ενα ποδι αναποδα και αστο εκει να ψοφησει..

    Θα ψοφησει σε περιπου 72 ωρες.

    Ανοιγμα επι τοπου με μια τσαπα ενος λακκου και πεταμα εκει μεσα..

    Αναλαμβανω εγω . Εχεμυθεια απολυτα εξασφαλισμενη..

    Κανεις δεν θα μαθει που βρισκεται το αθλιο κουφαρι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θωμά Ακρωτηριανάκη ακρωτηριασμένος στα μυαλά είσαι και εσύ όπως και αυτός!
    Γι'αυτό τον υποστηρίζεις με τέτοιο μένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΘΩΜΑΚΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 8 Ιαν 2012 8:02:00 μ.μ.

    Έσκασε μύτη
    (πιθανότατα γράφει αλλά ντρέπεται να πασοκουπογράψει τα κείμενα του)
    ο "ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΑΣ".

    Νάσαι καλά φίλε μου,καιρό είχε να χαμογελάσει το πικραμένο χειλάκι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΣΟΚ" ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ 10 % ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΡΝΕΙ 10% ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΓΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ

    Toυ Βιβλίο ρε μπετό; Ποιού βιβλίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιωργάκης από τις διακοπές στο Λονδίνο:
    Μόνο πάνω απ' το πτώμα
    +++ +++ +++ +++ +++ ++++
    μου νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ..

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα παζάρια στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ,
    εν όψει των συνεδριάσεων του Πολιτικού Συμβουλίου την Πέμπτη και του Εθνικού Συμβουλίου το Σαββατοκύριακο.
    Την ώρα που κορυφαία στελέχη διαμορφώνουν τη στάση που θα τηρήσουν, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π.Μπεγλίτης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Γ.Παπανδρέου.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προϊδεάζουν για μια εβδομάδα έντονων διαβουλεύσεων, χωρίς να αποκλείουν προσωπικά ραντεβού ή και τηλεφωνικές επικοινωνίες του κ. Παπανδρέου με τους υποψήφιους αρχηγούς και τα πρωτοκλασάτα στελέχη προκειμένου να αποφευχθεί η ρήξη στο Εθνικό Συμβούλιο.

    ΜΠΟΡΔΕΛΟΝ και επίσημα η ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    Ποιον θελουν προεδρο ΠΑΣΟΚ οι Παπανδρεου-Λαλιωτης ;;

    Του Θωμα Ακρωτηριανακη
    Ακολουθουν πρσωπικες αποψεις μου,συνεχιζοντας
    το ηλ.δημοσιευμα μου,δειτε το :
    http://press-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_9467.html
    Αν τελικα δεν κανει ο Γιωργος Α. Παπανδρεου τη στροφη,
    την εκπληξη,να ειναι διπλος υποψηφιος, ποιον θα
    υποστηριξει για υποψηφιο προεδρο του ΠΑΣΟΚ ;; (τον
    Μιχαλη Χρυσοχοΐδη,επειδη ηταν εντονα,αρα προσποιητα,
    «εναντιον» του Γιωργου Παπανδρεου ;; Ειρησθω εν παροδω,
    καθ' ελξη απο το μικρο ονομα του τελευταιου,οτι του
    Αρχαγγέλου Μιχαηλ,με το παλιο,το 1952,σε ηλικια 45 ημερων,
    στο καθεδρικο ναο της Μεταμορφωσεως Σωτηρος στο
    Λενινγκραντ,βαφτιστηκε ορθοδοξος χριστιανος ο
    Βλαδιμηρος Πούτιν) . Και οταν λεμε ποιον θα υποστηριξει,
    εννοουμε πραγματικα («υπογειως»),οχι επιφανειακα.Για να
    το μαθουμε αυτο,πρεπει να παρακολουθησουμε ποιον θα
    υποστηριξει ο Κωστας ο Λαλιωτης,αυτον θα υποστηριξει
    πραγματικα και ο Γιωργος Παπανδρεου.Ομως μπορει
    να μην ανοιξει τα χαρτια του ο Λαλιωτης,ή να τα «ανοιξει»
    επιφανειακα. Παντως, πρεπει (και με τις δυο εννοιες της
    λεξης «πρεπει») να εκλεγει προεδρος του ΠΑΣΟΚ ο
    υποψηφιος της (πραγματικης) αρεσκειας
    Γ.Παπανδρεου-Κ.Λαλιωτη. Αυτοι οι δυο παντα συμφωνουνε,
    και ειναι το ΠΑΣΟΚ,και το ΠΑΣΟΚ ειναι αυτοι οι δυο.Και,
    στην πργματικοτητα,ειναι πιο ρωσοφιλοι (και σοβιετοφιλοι
    της ΕΣΣΔ μετα το 1980) και απο τον Κωστα τον Καραμανλη.
    Πιο πολυ ας αξιοποιησουμε τη Μοσχα και οχι τους
    Αμερικανους,τους ευρωατλαντιστες και τους Εβραιους
    σιωνιστες.Σ'αυτο πια συμφωνει πανω απο το 75% της
    ελληνικης κοινης γνωμης,και ενα αμεροληπτο γκαλοπ
    αυτο θα εδειχνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΓΙΝΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ :

    http://press-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_6957.html

    Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

    Ποιον θέλουν πρόεδρο ΠΑΣΟΚ οι Παπανδρέου-Λαλιώτης;;...

    Του Θωμα Ακρωτηριανακη
    Ακολουθουν πρσωπικες αποψεις μου, συνεχιζοντας το ηλ.δημοσιευμα μου, δειτε το: http://press-gr.blogspot.com/2012/01/blog-post_9467.html
    Αν τελικα δεν κανει ο Γιωργος Α. Παπανδρεου τη στροφη,την εκπληξη, να ειναι διπλος υποψηφιος, ποιον θα
    υποστηριξει για υποψηφιο προεδρο του ΠΑΣΟΚ ;; (τον Μιχαλη Χρυσοχοΐδη, επειδη ηταν εντονα, αρα προσποιητα,«εναντιον» του Γιωργου Παπανδρεου ;; Ειρησθω εν παροδω, καθ' ελξη απο το μικρο ονομα του τελευταιου,οτι του Αρχαγγέλου Μιχαηλ,με το παλιο,το 1952, σε ηλικια 45 ημερων,στο καθεδρικο ναο της Μεταμορφωσεως Σωτηρος στο Λενινγκραντ,βαφτιστηκε ορθοδοξος χριστιανος ο Βλαδιμηρος Πούτιν) . Και οταν λεμε ποιον θα υποστηριξει,εννοουμε πραγματικα («υπογειως»),οχι επιφανειακα. Για να το μαθουμε αυτο,πρεπει να παρακολουθησουμε ποιον θα υποστηριξει ο Κωστας ο Λαλιωτης,αυτον θα υποστηριξει πραγματικα και ο Γιωργος Παπανδρεου.Ομως μπορει να μην ανοιξει τα χαρτια του ο Λαλιωτης,ή να τα «ανοιξει» επιφανειακα. Παντως, πρεπει (και με τις δυο εννοιες της λεξης «πρεπει») να εκλεγει προεδρος του ΠΑΣΟΚ ο υποψηφιος της (πραγματικης) αρεσκειας Γ.Παπανδρεου-Κ.Λαλιωτη. Αυτοι οι δυο παντα συμφωνουνε, και ειναι το ΠΑΣΟΚ,και το ΠΑΣΟΚ ειναι αυτοι οι δυο.Και, στην πργματικοτητα,ειναι πιο ρωσοφιλοι (και σοβιετοφιλοι της ΕΣΣΔ μετα το 1980) και απο τον Κωστα τον Καραμανλη.
    Πιο πολυ ας αξιοποιησουμε τη Μοσχα και οχι τους Αμερικανους,τους ευρωατλαντιστες και τους Εβραιους σιωνιστες.Σ'αυτο πια συμφωνει πανω απο το 75% της ελληνικης κοινης γνωμης,και ενα αμεροληπτο γκαλοπ αυτο θα εδειχνε.
    F - Κοινοποιήστε το στο Facebook Αναρτήθηκε από το Press-gr στις 11:18:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση