GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεός κι…Απόστολος!

Του Θανάση Νικολαΐδη ΒΓΗΚΑΝ οι εφτά (7) μπροστά. Οι υπόλοιποι (343) περιμένουν . Μόλις κάνει ξαστεριά, θα συμπαραταχθούν ως ομάδα και σινά...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΒΓΗΚΑΝ οι εφτά (7) μπροστά. Οι υπόλοιποι (343) περιμένουν
. Μόλις κάνει ξαστεριά, θα συμπαραταχθούν ως ομάδα και σινάφι, υπερκομματικά και «ιδεολογικά», για να ζητήσουν την αναβολή των εκλογών. Ψηφίστηκαν για τέσσερα χρόνια και δεν εννοούν να χάσουν δευτερόλεπτο. Για ίδιο όφελος και δεν το ομολογούν. Για το «αόρατον μέλλον», έντρομο...
ι στην προοπτική του αποκλεισμού.
ΠΟΙΟΣ αποδρά οικειοθελώς απ’ τον παράδεισο για μια αβέβαιη επανεκλογή; Αραχτοί, λοιπόν, στη βουλευτική τους έδρα, αγκαλιά με τα προνόμια και το παραδάκι…δυο χρόνια ακόμα είναι, θα περάσουν. Άλλος για να συμπληρώσει «ένσημα» για τη βουλευτική του σύνταξη, άλλος για την ασυλία του μη διωχθεί, κάποιοι για τη «δόξα» κι ανάμεσά τους κάποιοι για καμιά αρπαχτή προς Ελβετία. Και, βέβαια, μην αφορίσουν τον…αφορισμό μας, γιατί θα’ πρεπε η λίστα με τους πολιτικούς ελβετοκαταθέτες ήδη να είναι αναρτημένη στα περίπτερα και την «έπνιξαν» ως που να ξεχαστεί.
ΔΥΣΚΟΛΟΙ οι καιροί για επανεκλογή, δύσκολα και εκτός λίστας. Και, βέβαια, οι πολλοί το οσμίζονται πως πάνε σπίτι τους, καμώνονται πως νοιάζονται για την Ελλάδα, ενώ σκίζονται για πάρτη τους και για την παράταση της ηδονής (στην εξουσία). Εμείς που δεν συσχετίζουμε την τραγωδία της Ελλάδας με τα «ιδεώδη» των παραπάνω, μελετούμε το πολιτικό τους ψυχογράφημα, περιμένουμε και τους ρωτάμε (μερικά και ολικά, κομματικά και κοινοβουλευτικά):
1. Θα ροκανίστε τον υπόλοιπό χρόνο της κοινοβουλευτικής σας θητείας, με τον κ. Τσοχατζόπουλο ελεύθερο (και ωραίο) να κόβει βόλτες έξω από ανακριτικά γραφεία ακαταδίωκτο και ατιμώρητο;
2. Πότε θα ψηλαφίσετε το «πόθεν» του κ. Ρουσόπουλου για το «έχειν» των τριών βιλών του;
3. Πότε θα ασχοληθείτε με την «απόδραση» Χριστοφοράκου, τον εντοπισμό του κ. Καραβέλα, με τη σύλληψη και καταδίκη μεγαλοφοροκλεφτών, με τα ονόματα και τις υπογραφές εκείνων που ρήμαξαν τους συνεταιρισμούς, με τα θαλασσοδάνεια επιχειρηματιών που «επτώχευσαν αλλά δεν…επείνασαν»;
4. Ο κ. Μαντέλης ομολόγησε, χάθηκαν τα ίχνη του και περιμένουμε…ενημέρωση (από ‘σας).
5. Και ο «στρατηγός»; Χωρίς να’ χουν αποδώσει λογαριασμό οι κ.κ. Τσουκάτος και Σημίτης, αυξήσατε την κρατική χορηγία στα Κόμματα; (Θεός κι Απόστολος!)
ΑΠΟΔΩΣΤΕ μας λογαριασμό και υπογράψτε. Για να αποδώσουμε κι εμείς «τα του Καίσαρος των Καίσαρι».

10 σχόλια

  1. ΜΑΛΛΟΝ....ΑΛΛΑΧ και κανταϊφι !!

    Ο Καντάφι έδωσε στον Παπανδρέου
    20 εκατ. δολάρια. _____________

    Ο προσωπικός μάγειρας του Μουαμάρ Καντάφι, Μιόντραγκ Τζόρτζεβιτς αφηγείται τη ζωή του πρώην Λίβυου ηγέτη σε εκπομπή της σερβικής τηλεόρασης και αποκαλύπτει άγνωστες χρηματοδοτήσεις Ευρωπαίων ηγετών.
    Κατά την αφήγηση όμως ο μάγειρας δέχεται ερώτηση από τον δημοσιογράφο για το αν ο Καντάφι κατά καιρούς έχει βοηθήσει Ευρωπαϊκές χώρες για να έρθει η απάντηση «βόμβα».

    Ο Καντάφι το 2005 έδωσε 20 εκατομμύρια δολάρια στο πρώην Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου αυτός να κατασκευάσει τουριστικό θέρετρο στη Βεγγάζη. Ναι καλά ακούσατε!

    Δείτε το βίντεο και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο 9:51 όπου ο μάγειρας εξομολογείται το μεγάλο μυστικό το οποίο όπως και να χει θα συζητηθεί πολύ.

    Για ποιο λόγο λοιπόν και με ποια ανταλλάγματα, ο Καντάφι έδωσε το τεράστιο ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων στον Γιώργο Παπανδρέου και που επενδύθηκαν τα συγκεκριμένα χρήματα;

    Το σίγουρο είναι πως τόσα χρήματα δεν τα δίνει κανείς αν δεν έχει να λαβαίνει το ανάλογο αντάλλαγμα είτε πρόκειται για τον ηγέτη ενός κράτους, είτε για έναν ισχυρό επιχειρηματία.

    Μήπως ο Γ. Παπανδρέου θα έπρεπε να έχει δώσει σαφέστατες εξηγήσεις για το όπως φαίνεται πολύ σοβαρό ζήτημα;

    Μάλιστα ο μάγειρας αναφέρει πως ο Μουαμάρ Καντάφι βοήθησε οικονομικά τόσο τον Νικολά Σαρκοζί κατά την προεκλογική του εκστρατεία, όσο και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

    Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο χώρες συμμετείχαν στους βομβαρδισμούς κατά του Λιβυκού στρατού.

    Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο...
    "My life with Gaddafi family" (Eng. and sub. in all languages)
    Φόρτωση...14992

    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη LiceSaPoternice την 2 Ιαν 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικολαίδη μην κανεις κι εσύ,

    σαν κομματικο παπαγαλάκι!

    Εχουν χιλιάδες, δεν σε εχουν αναγκη.

    Αφου καλά γνωρίζεις πως, και ο Ρουσό, και ο Τσοαχατζό, και ο Μαντέ,

    αγγαρίες εκαναν, αλλους εξυπηρέτησαν, αλλου πήγαν τα λεφτά. Δεν μιλάνε και οσο δεν μιλάνε, κανένας τους δεν παει φυλακή. Τον Χριστοφοράκο τι τον ανακατευεις, επιχειρηματίας είναι, και σας μίζωνε, και τον βρίζετε;

    Αιδώς Νικολαίδη;

    Γράψε τιποτα πρωτότυπο, γράψε για τον ΓΑΠ που τελικα μας βγήκε μεγάλος μπαγάσας!

    Εβαλε μπροστά το χοντρό να βγαλει τα φίδια απ την τρύπα, κι αυτός ασχολείται με την,

    "ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ"

    Ποιο ΠΑΣΟΚ ρε μαλάκες;

    τραβήξτε την κυβέρνηση Ππαπαδήμου κανα εξάμηνο, οσο μπορείτε γιατί μετά ουτε νύχτα δεν θα μπορείτε να κυκλοφορείτε.

    Με καμπαρτίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΛΥΣΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ;;;ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΒΙΣΣΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΧΑΡΤΩΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ

    ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΠΑΚΗ ΚΟΥΛΗ

    ΤΟΥΣ ΛΟΧΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΗ

    ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΒΕΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μεγάλε/μεγάλη (κουκουλοφόρε) που μου κάνεις και υποδείξεις με λες και παπαγαλάκι...
    Βγάλε την κουκούλα και τα λέμε.
    Μη φοβάσαι, φίλε-τόσοι και τόσοι της Κατοχής επέζησαν παραμένοντας ατιμώρητοι.
    Εγώ, λοιπόν, είμαι αυτός που υπογράφω και δεν σε βρίζω. Εσύ; (ωστόσο, μην είσαι και τόσο σίγουρος/η πως δεν σε "βλέπω"). Έχε το νου σου.
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχασες τη ψυχραιμια σου και απειλεις νικολαιδη;

    Αφου εχασες τη ψυχραιμια σου, καλα πάμε!

    Αει στη ΤΙΒΙ τωρα να καμαρωσεις αυτους που υπηρετείς

    για λιγο καρο ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ.

    ΟΙ ΔΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε,όχι και "απειλώ", ρε μεγάλε (να σε προσφωνήσω πώς, αφού κρύβεσαι;),αλλά...καταλαβαίνεις πως ένας τίμιος και δημοκρατικός διάλογος (έστω και χωρίς τόνους) προϋποθέτει ονόματα και ανάληψη της ευθύνης των πράξεών μας. Όχι κουκούλες. Ζητάω πολλά; Περιμένω.
    Ευχαριστώ για την επικοινωνία και την...κατανόηση.
    Γεια χαρά.
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αντε γαμησου ρε

    με το φάντασμα του Ανδρέ.

    άντε πες και στην κλαδική
    να σε βάλει σε κανένα ΪΔΡΥΜΑ.

    ψυχοπαθή, ανίατε, ήδη σαπισμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς 8:31:00 μ.μ.:
    Αγαπούλα, την...κουκούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση