GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισβολείς χωρίς ΟΧΙ...

Του Θανάση Νικολαΐδη Ν’ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ, λοιπόν , κατάρες και αφορισμούς απ’ το πρωί ως το βράδυ για να’ ρθει η Άνοιξη. Εχθρός ο Γερμανός και η ...

Του Θανάση Νικολαΐδη

Ν’ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ, λοιπόν
, κατάρες και αφορισμούς απ’ το πρωί ως το βράδυ για να’ ρθει η Άνοιξη. Εχθρός ο Γερμανός και η Μέρκελ, φρεσκάρισμα της μνήμης για τη ναζιστική θηριωδία, το ΟΧΙ μας, η εισβολή τους, όλα μας όπλισαν και ξεσπάμε. Δίκαια, για λόγους ιστορικούς, ελληνικούς και πατριωτικούς, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Με τους Γερμανούς και εταίρους μας που «δεν μας καταλαβαίνουν» να κάνουν τη δουλεία τους κι εμάς να ψάχνουμε για..
υπαίτιους της τραγωδίας μας. Κι αν τα λαδώματα της Siemens συνιστούν εμπορική πράξη γι αυτούς, για μας, οι ημέτεροι μιζαδόροι συνιστούν εθνικό έγκλημα.
ΚΑΙ, βέβαια, δεν αντιμετωπίζουμε τους «εισβολείς» με συνθήκες και φρόνημα ’40-41. Με το «χαμόγελο στα χείλη» για το μέτωπο, τότε, και οι ελάχιστοι «κουραμπιέδες» και κλεφτοκοτάδες δεν κατάφεραν να μουντζουρώσουν το πορτραίτο της Ελλάδας των ηρωισμών. Σήμερα, με παρόμοιους (οικονομικούς) εισβολείς, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Γιατί, απ’ το ΟΧΙ του ’40 ως τις ελβετικές καταθέσεις των ημερών μας πέρασαν δεκαετίας μετάλλαξης και αλλοίωσης των εθνικών μας και ατομικών χαρακτηριστικών.
ΑΦΟΥ, λοιπόν, τα ψάλαμε στους ξένους με την ψυχή μας και τους ρίξαμε στο έδαφος…μαύρους στο ξύλο από τις σκληρές εκφράσεις τους τύπου «κατακτητές» και παίρνοντας κουράγιο από εθνικοφρονικές κορώνες του τύπου «δεν υποκύπτουμε», «να ξεκουμπιστούν» κ.ά. της…κατανάλωσης, καιρός να σταματήσουμε τις τσιρίδες και τις κατάρες. Είναι αναποτελεσματικά. Καιρός για χρήση του όπλου για δικούς μας προδότες κιοτήδες και εγκληματίες. Για κουκουλοφόρους που άρπαξαν το χρήμα για την Ελβετία και για τη διαφθορά που δεν την οσμιστήκαμε.
ΟΣΟ έκαναν οι πολιτικοί μας τη «δουλειά» τους, ο ψηφοφόρος έτρεχε ξοπίσω τους «μη τους φάει ο εχθρός». Αν μιλούσες για εξορθολογισμό μισθών, σου άνοιγαν το πανό για την εξίσωση προς τα πάνω, λες και θα μπορούσαμε να γίνουμε όλοι Ωνάσηδες. Κι αν έβγαινε η γριούλα με ένα δισάκι φάρμακα απ’ τον γιατρό, την άλλη φορά, της συνταγογραφούσε περισσότερα ακριβότερα. Για να φαντάζει «καλός γιατρός», ο φαρμακοποιός να τρίβει τα χέρια του και η εταιρία να μοιράζει μπόνους. Ο μαθητέμπορας του δημοσίου αύξανε την πελατεία του, ο πολεοδόμος και ο εφοριακός έκτιζε βίλα του, πλούτιζαν πρόεδροι συμβουλίων και μεσάζοντες και ο καθένας (μας) που «δεν είδε», «δεν άκουσε», «δεν ήξερε», άρπαξε τα λευκά, αγγελικά φτερά του για τους ώμους. Το «χωνί» για τους ντόπιους και τη…ντουντούκα για τους εισβολείς.

10 σχόλια

  1. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ "ΑΡΧΗΓΟΥΣ" ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΡΤΕΣ.
    ΒΑΛΤΕ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΦΟΡΑΝΕ, ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ, ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΥΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΡΙ!!!
    ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΕ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚαρατζαΦΥΡΕΡ..."«Να δούμε αν μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος»"


    ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΧΑΣΑΠΟΜΑΧΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ...

    ΑΝΤΕ ΓΑΜ.... ΘΕΑΤΡΙΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΤΗΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ,ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!!!

    ΑΝΤΕ ΓΑΜ... ΑΛΗΤΗ,ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ##ΛΑΓόΣ##!!!


    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΥΠΗΡΕΤΗ" ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,
    ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ και ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...!!!


    ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ "ΛΑΓΟ" ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΤΟΥΣ...!!!

    Η κατάντια του πολιτικού συστήματος έχει όνομα και υπογραφή.
    Ονομάζεται Καρατζαφέρης...!

    Σκεφθείτε ότι συμμετέχει στο Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών ένας άνθρωπος πού στερείται στοιχειωδών γνώσεων,δεν μπορεί να κατανοήσει τούς σύγχρονους όρους της οικονομίας και τι αποτελέσματα παράγουν, τι δηλ. επιπτώσεις και συνεπακόλουθα έχουν γιά τον Ελληνικό λαό και θα πεί καί την γνώμη του γιά το τί... συμφέρει την Χώρα...!!!

    Ο άνθρωπος πού είναι ο "κομιστής" των συμφερόντων Μπόμπολα και Αλαφούζου όπως πλειστάκις σας έχουμε γράψει αλλά και ό ίδιος ομολόγησε προχθές ημέρα Τετάρτη 26-1-2012 στην εκπομπή "Επι του Πιεστηρίου" στο Kontra, ότι ψήφισε το Μνημόνιο επειδή του το είπαν οι...ΕΚΔΟΤΕΣ...!!!

    Ο άνθρωπος τώρα και με την βοήθεια των εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών πού διαθέτουν τα αφεντικά του, διαφημίζει την επιθυμία τους για παραμονή της Κυβέρνησης Παπαδήμου έως το 2013, με την δήθεν απειλή ότι θα αποχωρήσει από την Κυβέρνηση, ΟΧΙ επειδή διαφωνεί με τις θεότρελες απαιτήσεις της Τρόϊκας, αλλά επειδή δεν πρέπει να γίνουν εκλογές πρίν από το Πάσχα, όπως έχει συμφωνηθεί..

    Έτσι είπαν στον αγράμματο και υποτελή πολιτικό να πεί, έτσι λέει...
    Σιγά μη παραιτηθεί...!!!
    Ούτε και τα αφεντικά δεν το θέλουν...
    'Εχουν ακόμη μερικές εκκρεμότητες και δεν έχουν οριστικά διευθετηθεί οι δουλειές τους...
    Απλά έχουν τον "πολιτικό" τους Καραμπέρη, γιά να εκβιάζουν...

    "Τον Καρατζαφέρη τον ψηφίζουν όσοι δεν τον ξέρουν και δεν τον ψηφίζουν όσοι τον...ξέρουν"...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΤΑ ΘΑΝΑΣΗ

    ΜΑΣ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ
    ΟΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΔΕ ΘΙΓΟΝΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΩΡΑ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΛΙΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΑ ΜΑΣ
    ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΦΕΣΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΖΗΤΑΝΕ ΨΗΦΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ

    ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ Ο, ΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φωτογραφίες που παρουσιάζει
    «Το Βήμα» φέρεται να έχουν ληφθεί σε νυκτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας, το φθινόπωρο του 2010, σε εκδήλωση για την υποψηφιότητα του βασικού κατηγορούμενου Μάρκου Καραμπέρη ως υποψήφιου περιφερειάρχη Ημαθίας.

    Ωστόσο στην εκδήλωση αυτή δίνουν βροντερό παρόν και φωτογραφίζονται πανευτυχείς στο πλευρό του κ. Βελόπουλου επιχειρηματίες και πρώην τραπεζικοί που κατηγορούνται ότι πρωτοστατούσαν στο κύκλωμα τοκογλυφίας.

    Ανάμεσα σε αυτούς λοιπόν, με τους οποίους φωτογραφίζεται περιχαρής ο κ Βελόπουλος και τους χειροκροτεί, είναι και ο Δημήτρης Λογοθέτης, ο οποίος όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ «είναι άμεσος συνεργάτης του Καραμπέρη και ο ρόλος του είναι να παρέχει συμβουλές ώστε να είναι νομιμοφανείς οι παράνομες δραστηριότητές του, εκμεταλλευόμενος ότι είναι άριστος γνώστης του τραπεζικού συστήματος».

    Μάλιστα, σύμφωνα με καταθέσεις, φέρεται να ήταν αυτός που φρόντιζε να διοχετεύει έσοδα του κυκλώματος στην Ελβετία ενώ έχει πραγματοποιήσει ταξίδια στη Ζυρίχη μαζί με τον Μάρκο Καραμπέρη.

    Σε συνομιλίες που περιέχονται στην δικογραφία ακούγεται ο Δημήτρης Λογοθέτης να συνεννοείται μαζί τους για εισπράξεις από θύματα του τοκογλυφικού κυκλώματος.

    --------------------
    Επιπλέον, σε μια άλλη συνομιλία(στις 13 Ιουλίου 2011), ακούγεται ο ίδιος κατηγορούμενος να αποκαλεί τον Δημήτρη -αρχηγό μιας από τις εγκληματικές οργανώσεις της συμπρωτεύουσας- «συνεταίρο μου, κολλητό μου, αδελφό μου, αίμα μου».

    http://www.tovima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σα να διαβαζω την ΑΥΡΙΑΝΗ, τα ιδια εγραφε εδω και 30 χρονια, οι ιδιοι ΠΑΣΟΚΟΙ κυβερνουσαν, με τα τσιρακια τους τα μοιραζαν

    θεσεις ρουσφετια δανεικα πακετα μιζες.

    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ,

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    την ωρα που ολoi ζητουν την παραιτηση Γιωργου

    ο δρ Κουτσουκος
    αποκαλυπτει με επιστολη ποιοι υπεσκαπταν τοι εργο του Παπανδρεου


    Η επιστολη θα δημοσιευτει και στο πρεσσ
    ανανμενατε στους δεκτες σας

    παυλος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπουρδέλο στα δικαστήρια Γρεβενών!

    Βίντεο από το BBC για θέμα που δεν εμφανίστηκε ΠΟΤΕ στα ελληνικά ΜΜΕ!

    Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα,
    όταν έβγαλε στήν φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικόσώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι"μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

    http://semnakaitapeina.blogspot.com/2008/02/bbc.html

    Η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι "οι εμπνευστές της αδιέξοδης μνημονιακής πολιτικής, προκειμένου να..
    κερδίσουν πολιτικό χρόνο και να εκτονώσουν τη λαϊκή οργή, κατέφυγαν, ερήμην του λαού, σε πολιτικές επιλογές που θεωρούν ότι τους επιτρέπουν να υλοποιούν σήμερα, αλλά και να συνεχίσουν αύριο την ίδια μνημονιακή αντιλαϊκή πολιτική".
    Ακόμη, οι δικαστικοί υπάλληλοι σημειώνουν ότι

    "οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις της χώρας, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να επιβιώσουν,

    συσπειρώθηκαν σε ένα ενιαίο κυβερνητικό σχήμα, κατ' εντολή της Τρόικας, προκειμένου να συνεχίσουν το καταστροφικό, για την κοινωνία, έργο τους".
    Τέλος, η Ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι "το ωράριο των δικαστικών υπηρεσιών είναι κατάκτηση, μέσα από αγώνες και είναι αδιαπραγμάτευτο". Να σημειωθεί ότι στις προθέσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η παράταση του ωραρίου των δικαστηρίων κατά δύο ώρες (μέχρι 5 μ.μ. αντί 3 μ.μ. που είναι σήμερα).
    Αναρτήθηκε από ΑΕΤΟΣ στις 1:23 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Βρέχει ΠΑΣΟΚους και αυτό είναι ευλογία» Το Of sor κώμα του ΠΑΣΟΚ-Κουβέλης ..

    Συνεχίζει το Κουβελοκώμα, το Of sor κώμα του ΠΑΣΟΚ, τον «καλπασμό» του προς την εξουσία του καθεστώτος του Μνημονίου. Τα μεγέθη του καλπασμού οξύνονται από την ραγδαία τις τελευταίες ημέρες υπερπροβολή του από τα ΜΜΕ των εφοπληστών και τους δημοσκόπους του καθεστώτος, που χαρίζουν στο πουλέν τους τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις ανάμεσα στα υπόλοιπα γκανιάν των κωμάτων. …

    Ο ίδιος και το προσωπικό του κώμα , πιο πρόθυμος από ποτέ , έχει διαβάσει καλά το τι θα κάνει.. Η υπόθεση συνεργασίας μετά τις εκλογές, φυσικά με το ακροδεξιό σχήμα(ΝΔ-δασιστών του ΛΑΟΣ) των αλητών του Μνημονίου, είναι μέρος της δουλειάς που έχει αναλάβει..Αυτήν την υπόθεση, της σίγουρης μετεκλογικής συνεργασίας, την απαγγέλλει δεκάδες φορές την ημέρα στα ΜΜΕ , εν είδη μιας διαρκούς δήλωσης προσαρμογής στο καθεστώς του Μνημονίου.

    Με έναν πολιτικό λόγο που άγετε και φέρεται εντός και υπέρ του Μνημονίου, αυτό το κατασκεύασμα προσπαθεί να δώσει αριστερό άρωμα στην ούτως ή άλλως παρηκμασμένη του φιγούρα. Σαφώς η αντίληψη των σχεδιαστών είναι τουλάχιστον ευφυής.
    Οι τηλεοπτικοί σκηνοθέτες είναι δίπλα στον μεγάλο πολιτικό και τον καθοδηγούν, ο Μπίστης μόνος του δεν έφτανε.

    Ήδη το τηλεοπτικό κανάλι STAR, γνωστό για το trash TV πολιτισμό, του έχει δώσει τον Μαλλέλη, διαμορφώνοντας το σκηνικό στο οποίο θα τοποθετηθεί ο ανδριάντας του Κουβέλη.Με τηλεοπτικούς όρους έφτιαξαν στο πρόσωπο-κώμα του Κουβέλη τον αριστερό που χρειαζόταν για την στήριξη του καθεστώτος του Μνημονίου αλλά και την αντιστήριξη κάθε φωνής κατά του καθεστώτος, της διαχείρισης του Μνημονίου.. ..

    dakrygono

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καιρός για χρήση του όπλου για δικούς μας προδότες κιοτήδες και εγκληματίες. Για κουκουλοφόρους που άρπαξαν το χρήμα για την Ελβετία και για τη διαφθορά που δεν την οσμιστήκαμε.

    ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΚΗ,ΘΟΔΩΡΟ,ΤΑΣΟ,ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση