GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Gstaad Palace της Ελβετίας με 3.000 ευρώ τη βραδιά...

Επειδή εσείς οι κοινοί θνητοί δυσκολεύεστε να καταλάβετε πού έκανα διακοπές τις μέρες των γιορτών πληρώνοντας κάτι ψίχουλα, γύρω στα 3.000...

Επειδή εσείς οι κοινοί θνητοί δυσκολεύεστε να καταλάβετε πού έκανα διακοπές τις μέρες των γιορτών πληρώνοντας κάτι ψίχουλα, γύρω στα 3.000 ευρώ τη βραδιά, για τη διαμονή μου, σας ενημερώνω ότι αυτό το φτωχικό είναι το Gstaad Palace και βρίσκεται στο Gstaad της Ελβετίας. Θα μου πείτε πώς τα κατάφερα ενώ είμαι απλήρωτος εδώ και μήνες όπως και εσείς... Ε, αυτό είναι alter θέμα!

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

6 σχόλια

  1. Όργιο παρανομίας διαπράττεται στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της περιοχής, χωρίς ωστόσο το Λιμενικό, που είναι αρμόδιο για την αστυνόμευση του χώρου, να πράττει τα δέοντα.

    Πολεοδομική ασυδοσία, αγορανομικές παραβάσεις, αλλά και σκληρά ποινικά αδικήματα, όπως προστασία εστιατορίων και νυχτερινών κέντρων, γίνονται κάτω από την μύτη των Αρχών και ενώ «όλοι γνωρίζουν», όπως λένε οι καταγγέλλοντες, ουδείς τολμά να εφαρμόσει την νομιμότητα.

    Η πρόσφατη σύλληψη του αξιωματικού του Λιμενικού, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, επειδή χρησιμοποιώντας πλαστές σφραγίδες και έγγραφα, εξέδιδε άδειες επαγγελματικών σκαφών, έχει αναζωπυρώσει τις καταγγελίες για οργανωμένα κυκλώματα που δρουν στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

    Παρ΄ όλο που ο χώρος θεωρείται αρχαιολογικός, και την τελευταία λέξη για οποιαδήποτε οικοδομική δραστηριότητα την έχει η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, και παρά τους αυστηρούς νόμους, η αυθαίρετη δόμηση οργιάζει, αλλοιώνοντας τον χαρακτήρα των κτιρίων και του χώρου.

    Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, αναφέρουν οι καταγγέλλοντες, είναι η περίπτωση ενός υπεραιωνόβιου κτιρίου, που παλαιότερα λειτουργούσε ως ξενοδοχείο, το οποίο λόγω της αρχιτεκτονικής αξίας του, έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο.

    Όπως δείχνουν φωτογραφίες, το διατηρητέο κτίριο που λειτουργεί ως εστιατόριο-ταβέρνα, έχει σκεπαστεί εξ' ολοκλήρου από στέγαστρα και πέργκολες, που εκτείνονται αρκετά μέτρα εμπρός του με αποτέλεσμα το παλαιό κτίριο να... εξαφανίζεται.



    Το προεδρικό διάταγμα όμως είναι σαφές: απαγορεύει αυστηρά την κατασκευή και τοποθέτηση πλαστικών στοιχείων τα οποία αλλιώνουν την μορφή των εγκεκριμένων σκιαδίων και λειτουργούν ως υπαίθριο κατάστημα. Επίσης, μεταξύ πολλών άλλων απαγορεύεται οποιαδήποτε τοποθέτηση στοιχείων ξένων προς την αισθητική των kτιρίων ψυγεία, πάγκοι, ομπρέλλες κλπ).






    Η φωτογραφία όμως αποδεικνύει ότι ο νόμος δεν γίνεται σεβαστός, χωρίς το Λιμενικό να αντιδρά στις παρανομίες, όπως φαίνεται από τις μηχανές των ψυγείων που βρίσκονται προκλητικά κρεμασμένες στους τοίχους πάνω από τον δρόμο και την κατασκευή για ομπρέλες που αυθαίρετα έχει εντοιχιστεί στο σημείο.



    Ακόμη όμως και δίπλα στο κτίριο της Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, έχουν δοθεί παράνομες, κατά τους καταγγέλλοντες, άδειες για υπαίθρια καταστήματα.






    Η ......επικοινώνησε με τον Λιμενάρχη Χανίων Α. Δασκαλάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, χώρο αρμοδιότητας του Λιμενικού, δεν συμβαίνουν παρανομίες και ειδικά πολεοδομικές παραβάσεις, αλλά όταν αυτές συμβαίνουν καταγγέλλονται. Ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες που δημοσιεύει λέγοντας ότι πρέπει να υποβληθούν δια της υπηρεσιακής οδού και επισήμως να λάβουμε απάντηση.

    Ο δήμαρχος Χανίων Μ. Σκουλάκης, στο ίδιο πνεύμα, απάντησε ότι μόνο μικροπαρανομίες έχει υπ΄ όψη του, τις οποίες οι αρχές χειρίζονται σύμφωνα με το νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μιλα καθαρα βρε μπομπιρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιού πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ο συνεργάτης “χορεύει” σε πάρτι εκατομμυρίων;


    Μπορεί η υπόθεση των «αποκαλύψεων» των οικονομικών εισαγγελέων να μην πηγαίνει και πολύ καλά, ωστόσο, υπάρχουν υποθέσεις που έχουν αρχίσει να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και κάνουν πάταγο. Το Έθνος της Κυριακής δημοσίευσε ρεπορτάζ με εφοριακούς οι οποίοι κατέχουν βίλες και off shore και ελέγχονται από τους οικονομικούς εισαγγελείς.

    Σήμερα, όμως, η ίδια εφημερίδα δίνει νέα στοιχεία για εμπλοκή στενού συνεργάτη πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έχει μπει στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών ερευνών καθώς φέρεται να συμμετέχει σε πάρτι εκατομμυρίων. Ο ελεγχόμενος εμφανίζεται να είναι διευθύνων σύμβουλος ύποπτης offshore που έχει ως αντικείμενό της τον εξοπλισμό και τη λειτουργία κτιρίων και η έδρα της βρίσκεται στο Μαρούσι. Nα σημειωθεί ότι ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού, ο οποίος εμφανίζεται ως διευθύνων σύμβουλος και νομικός εκπρόσωπος της offshore πρώην εφοριακού, είναι ένας εκ των κατηγορουμένων για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος σε άλλη υπόθεση, που διερευνά η Δικαιοσύνη.

    Ο συγκεκριμένος στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού (ο οποίος έχει απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη και το κόμμα του από το οποίο φυσικά έχει διαγραφεί καθώς εμπλέκεται σε υποθέσεις υπερβολικού πλουτισμού που δεν δικαιολογούνται από τα πόθεν έσχες) είναι κι ο ίδιος μπλεγμένος με άλλες off shore και με δραστηριότητες του «αφεντικού» του.

    Για να δούμε αν αυτή η υπόθεση θα φτάσει μέχρι τέλους. Άλλωστε, τόσο ο συνεργάτης του πρώην υπουργού όσο και ο τελευταίος έχουν απαξιωθεί πλήρως από την ελληνική κοινωνία, θεωρούνται δε «καμένα χαρτιά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ

    Μετά θα κάααααθεσαι...

    Τι γράφεις ρε πυροβολημένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ

    Tι πίνεις ρε καλλιτέχνη και βλέπεις τέτοια οράματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση