GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H πυξίδα...

Από το http://lamiastereanews.blogspot.com/ της Γιώτας Λειψίου     Πάνε τα γελάκια και τα δωράκια του γλειψίματος… H κωλοτούμπα έχει την τι...

Από το http://lamiastereanews.blogspot.com/
της Γιώτας Λειψίου
   
Πάνε τα γελάκια και τα δωράκια του γλειψίματος… H κωλοτούμπα έχει την τιμητική της!
Εκεί που έγλειφαν τώρα φτύνουν οι μεγάλες μορφές κι αναμορφώτριες της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής σκηνής!
Οι κωλοτούμπες στην ημερήσια διάταξη σήμερα, αλλά και...
παλιότερα με την σύγκρουση γΑΠ-Μπενύτο. Οι ακραιφνείς βενιζελικές κυρίες τότε, η ιδεολογικοπολιτική πολιτική περιουσία και παρακαταθήκη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 και όταν ο Βενιζέλος δήλωσε παρών για να διεκδικήσει την αρχηγία του κινήματος, τα πολιτικά κεφάλαια του ελληνικού έθνους στρατεύτηκαν μαζί του. Από χωρίον εις χωρίον έτρεχαν για τον Μπενύτο, ώστε να μπορέσουν αργότερα να μπουν στη Βουλή για να προσφέρουν στην πατρίδα, το έθνος, τον πολίτη...
Ο Μπενύτο πήγε για βρούβες ...τότε, αλλά οι κυρίες προσέγγισαν και εντάχθηκαν στο άρμα του μεγάλου ηγέτη Γ. Παπανδρέου!
Τα σάλια από το γλείψιμο έγιναν χείμαρροι στο μεγάλο ποτάμι του Παπανδρεϊσμού… Τι μεγάλος αρχηγός, τι πολιτικό κεφάλαιο για την Ελλάδα και τον πλανήτη (λόγω της Σοσιαλιστικής Διεθνούς), τι πρωθυπουργός με οράματα και λύσεις…
Αλλά και καραγκιοζιλίκια που ξεπερνούν τα όρια των ανεκδότων του Τοτό! Πως θα μπορούσε να ξεχάσει ο Γεώργιος Παπανδρέου τη μαγευτική βραδιά στις 2 Σεπτεμβρίου 2010, στο φτωχικό και λαϊκό ταβερνείο "Cibus" στην Αίγλη Ζαππείου, μεταξύ αστακών, τυριού και αχλαδιού, ...όταν πλειοδοτούσε όλων η κυρία Τσόνογλου;
Πώς να ξεχάσει ο Γ. Παπανδρέου τη βουλευτίνα του όταν καινοτόμησε (νόμιζε ότι βρισκόταν σε λαϊκό πανηγύρι στην Αράχοβα του 1950!) και αντί να του κολλήσει στο μέτωπο κάνα 10ευρω, μπροστά στα έκπληκτα μάτια και αυτιά όλων των παρευρισκομένων και του ίδιου αμήχανου, του πρόσφερε δώρο!
Άνοιξε αμέριμνη και χασκογελούσα μια χάρτινη τσάντα και έβγαλε μια "Πυξίδα"!
Ναι μια τεράστια Πυξίδα!
Και του είπε ...Πρόεδρε αυτή είναι η μεγάλη πυξίδα με την οποία θα μας οδηγήσεις στη νέα μεγάλη Ελλάδα!
Θα μου πείτε, ότι εδώ μέχρι και βασιλόφρων κηπουρός του γΑΠ μετακομίζει στο Μπενύτο ελπίζοντας μια θέση στον ήλιο της Β’ Αθήνας, λες και οι κάτοικοι της Β’ Αθήνας -εξαιρουμένων εκείνων των Β. Προαστίων- καταλαβαίνουν από πορφυρογέννητους λελέδες… οι κυρίες θα κώλωναν;
Το σχετικό δημοσίευμα από “Πρώτο Θέμα”, 5 Σεπτεμβρίου 2010, η φωτο από τον ηλεκτρονικό κόμβο του Γ. Παπανδρέου (http://www.papandreou.gr/)

17 σχόλια

  1. Re ti sourgela kybernane ton topo tou Makrygianni...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και φυσικα η λυση ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ:
    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της αλητοσυμμοριας πασοκ..
    Χωρις οικτο. Χωρις ελεος..

    Φυσικα ειναι δυνατον να υπαρξουν διαφοροποιησεις αγαπητοι μου ανθρωποι δημοκρατες,ως προς τον τροπο εκτελεσης αυτων των σκυλιων..

    Φερ ειπειν το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ κρεμασμα αναποδα σε ενα δενδρο απο το ενα ποδι και αστο εκει να ψοφησει..
    Σε περιπου 72 ωρες θα ειναι ψοφιο..
    Ψοφιο ψοφιμι λεμε.

    Γουρουνια παγκαλο τουρκογλου-μπενιζελ κοτσαρισμα σε μια κοτσαδουρα αυτοκινητου και ...κινηση-ρυμουλκηση με ταχυτητα 50 χιλιομετρων/ωρα..
    Τα γουρουνισματα τους /γουρουνοουρλιαχτα να ακουγονται χιλιομετρα μακρια..

    Λοιπα γατιά λοβερδο καχριμακα αδελφη του μαικλ τζακσον διαμαντοπουλ και λοιπα ενα ενα στην κρεμαλα..
    Ελλειψει χρονου τσουβαλιασμα και στο φουρνο ..
    Ουτε μα ουτε ξεμα ..στον φουρνο ρε τους ζουλαπηδες ..

    Αυτο αγαπητοι μου ΠΡΕΠΕΙ να γινει ΑΜΕΣΑ..
    Και επειδη αυτοι οι μπασταρδοι δινουν αυξησεις και επιδοματα και υπερωριες ΜΟΝΟΝ στα σκυλια "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι" ΜΑΤ και τετοια που τους φυλανε ...
    Θα χρειαστει καποιος .."ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ" ..
    Μπατσος γουρουνι δολοφονος
    η καραβανας συνταγματαρχης ..

    ΠΑΝΤΩΣ καποιος που θα τους συλλαβει και θα τους εκτελεσει οπως αναφεραμε παραπανω..

    Συμφωνειτε φιλοι μου??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73 [ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ !]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά ολα τα κομματοσκυλα του ΠΑΣΟΚ ίδια είναι

    γλύφτες ρουφιάνοι μπιχτες και κοπρόσκυλα

    ούστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΣΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΝΟΓΛΟΥ. ΠΡΩΤΗ ΠΙΠΑ Η ΚΥΡΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά αυτη η τσόνουγλου είναι πολύ μεγάλη γλύφτρα. Αλλα κάτι ακούγεται γι αυτην περίεργο....πολύ περίεργο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πορνες πολυτελειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νάντια Γιαννακοπούλου
    LOYTSA POYTSA

    KALA NA PAUEI O gap
    POYTANEW KAI POYSTHDEW MAZECE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΙΤΑ ΓΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ επειδή το Εκλογικό Συστημα και το σύνταγμα του Λαμογιστάν εχει φροντίσει για όλα και οι ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ Χρειάζονται Σταυρό για να εκλεγούν ΒΟΛΕΥΤΕΣ και ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ και να μην είναι υποψήφιος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ στα ΨΟΦΟΔΕΛΤΙΑ θα είναι ίσως και ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ και ο ΑΝΔΡΙΚΟΣ για να γλυτώσουν πιθανά Δικαστήρια γιαυτό οποιος ακόμη ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον να κάνει μία ΓΕΝΑΙΑ ΠΡΑΞΗ στην ζωή του στην εκλογική περιφέρεια που θα είναι ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ υποψήφιος ουτε μια ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ γιατί και με μία θα εχει την δυνατότητα να εκλέξει βουλευτή και αυτός θα είναι Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ και θα την γλυτώσει στις περιοχές που θα είναι οι αλλοι υπέλαμπροι αστέρες της τιμημένης Αμερικανοεβραιικης οικογένειας ουτε ένα Σταυρουδάκι στα πλουσιολαμογια της μαμας Μαργαρίτας Τσαντ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΄ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΗΡΘΑΝ ΜΕΝΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ΤΟ 74 στην ΕΛΛΑΔΑ και ΧΕΣΤΗΚΑΝ στο ΧΡΗΜΑ ουτε ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΕΤΣΙ.
    Φιλάκια σολους που θα τους ξαναψηφίσουν, εγώ τουλάχιστον έστω και τώρα ΞΥΠΝΗΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    Εσύ από ίδρυμα είσαι; Γύρνα γρήγορα πίσω. Είσαι χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να εχετε κυριες μου οποιον επιθυμη η καρδουλα σας αρχηγο πλην του Γιωργου αλλα εμας δεν θα εχετε. Αυτο σας διεγυγε και ειναι το ποιο βασικο για την υπαρξη σας. Θελουμε εξηγησεις για τον ρολο που παιξατε για την αποκαθηλωση του και ποιο ειναι το αποτελεσμα της ενεργεια σας και κυριως ποιο ειναι το κερδος. Βλεπετε εσεις κατι καλλιτερο?? δεν νομιζω γιατι χειροτερα πραγματα βλεπουμε και μαλιστα σε τετοι βαθμο που αναρωτιωμαστε προς τι ολη η φασαρια και οι τυψεις που ειχατε τοτε με τον Γιωργο.Εμποδια βαζατε με αποτελεσμα να μην αποδιδει κανενα μετρο και να ακολουθουν αλλα ποιο σκληρα καθε φορα για να καλυψουν τα προηγουμενα.Κατι ξερουμε και εμεις δεν εχετε το προνομια να τα γνωριζετε μονον εσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας πρόσεχε ο Παπανδρέου με όλα τα σκύβαλα που μάζεψε.
    Αμ εκείνη η ηλίθια Μπιρμπίλη με το σακίδιο και τα αθλητικά παπούτσια στην ορκωμοσία της;
    Τώρα απολαμβάνει τα μεγαλεία του ΟΟΣΑ στην Ευρώπη!
    Η ηλίθια θα κατεδάφιζε το BADMINΤON,γιατί, λέει, είναι κτισμένο στο δάσος του Γουδή.
    Τι λες ρε γελοία; Αυτό, που στοίχισε κάποια εκατομμύρια, σήμερα αποδίδει κάποιο ενοίκιο στο κράτος.
    Τί θα προσθέσουν άλλα 100 δέντρα στο δάσος;
    Δώσε, ρε νούμερο, τα εκατομμύρια για να φυτέψεις δέντρα στη θέση μιας πολυκατοικίας που θα κατεδαφίσεις στην Κυψέλη!
    Νούμερο!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση