GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«H επαφή μεταξύ κεντρικής διοίκησης και κοινωνίας έχει χαθεί»...

Από το  aftodioikisi.gr Τάδε έφη το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής , με αφορμή τις διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ λόγω μη πληρωμής του χαρατσ...

Από το aftodioikisi.gr
Τάδε έφη το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, με αφορμή τις διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού, και κατόπιν της σχετικής εισήγησης του περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού.
Και επιπλέον, πετάει και μια «ταβανόπροκα» στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, τον αντίπαλο του φίλου Μιχάλη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας...
χαρακτηριστικά:
«Λάθος τακτικές στην είσπραξη φόρων και τελών δεν μπορεί να θεραπεύονται με άστοχες επιθέσεις στο κοινωνικό σώμα».
Και μένει μόνον εκεί; Όχι!...
Πετάει και μια δεύτερη «ταβανόπροκα» για να τον αποτελειώσει, υπογραμμίζοντας πως:
Θεωρεί «αναγκαίο να επιδειχθεί από τις δημόσιες Αρχές ιδιαίτερη ευαισθησία και συμμόρφωση προς το κοινοτικό δίκαιο (σ.σ.: ξέρετε, τον κοινοτικό επίτροπο που φώναζε πως είναι παράνομο να εισπράττεται φόρος μέσω της ΔΕΗ)» και «εκτιμά ότι οι φορολογικές πολιτικές οφείλουν πάντοτε να λαμβάνουν υπ' όψιν τους την οικονομική κατάσταση των πολιτών και τις αρχές ισονομίας».
«H επαφή μεταξύ κεντρικής διοίκησης και κοινωνίας έχει χαθεί», λοιπόν, σαν να λέμε πως «η επαφή μεταξύ Βενιζέλου και Χρυσοχοΐδη έχει χαθεί».

1 σχόλιο

  1. _____________________________________________________________________
    "Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Που πάνε τα 77.000 ευρώ που μας κρατάτε κάθε μήνα;"
    __________________________________________________________________
    Νέα αναστάτωση αναμένεται να προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ η κίνηση αρκετών βουλευτών οι οποίοι ετοιμάζονται να ζητήσουν εξηγήσεις από την ηγεσία του κόμματος για το γεγονός ότι οι υπάλληλοι της Ιπποκράτους παραμένουν ουσιαστικά απλήρωτοι από τον Νοέμβριο, με ...εξαίρεση το δώρο των Χριστουγέννων.
    Οι βουλευτές επισημαίνουν ότι κάθε μήνα από τη μισθοδοσία τους παρακρατούνται από το κόμμα 500 ευρώ από τον καθένα, κάτι που ανεβάζει το σύνολο του ποσού το οποίο συγκεντρώνεται σε περίπου 77.000 ευρώ.
    Και ζητούν τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιούνται για την πληρωμή μέρους έστω των δεδουλευμένων για τους περίπου 150 υπαλλήλους οι οποίοι μισθοδοτούνται από το κόμμα και όχι για άλλες δραστηριότητες του προέδρου ή του ΠΑΣΟΚ.

    Χαρακτηριστική ήταν η συζήτηση που είχαν σήμερα στο καφενείο της Βουλής οι βουλευτές Τόνια Αντωνίου, Σοφία Γιαννακά και Σάκης Οικονόμου, οι οποίοι επισήμαιναν ότι είναι πολύ κακό για την εικόνα του ΠΑΣΟΚ να μην πληρώνει τους υπαλλήλους του και την ίδια ώρα να δίνει την εντύπωση ότι δαπανά χρήματα αλλού.

    ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ...ΚΟΥΤΑ !
    --------------------------------------------
    Προηγούνται τα ταξίδια του ΓΑΠ στις ανούσιες συναντήσεις της "Σοσιαλιστικής Διεθνούς",
    τα αμάξια του αδελφού Νίκου.

    Η στήριξη των "πράσινων" επιχειρήσεων του Αντρίκου και η ΜΚΟ για κυρίες της υψηλής κοινωνίας της μαμάς Μαργαρίτας.

    ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...
    Στα ταξίδια του άχρηστου και στην ΜΚΟ της Μαργαρίτας.
    Στα ΣΠΑ της ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ, στα Λίαρ τζετ που χρησιμοποιεί ο Πρίγκηψ Νικόλαος για τις μετακινήσεις του και για τον καλλωπισμό των νυχοπόδαρων των Παπανδρέου...


    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ + + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση