GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H φωτογραφία Πούτιν - Σαμαρά...

30 σχόλια

  1. Σαν πολύ σκεφτικό τον βλέπω τον Πούτιν!

    Αραγες καταλαβε ποιον εχει απέναντί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μάλιστα δεν ανησυχούμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ==================
    Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

    _______________________________________________
    Πάρτε και τις φώτο ρε γελοίοι, από τη συνάντηση
    Σαμαρά-Πούτιν,

    για να τις κάνετε κορνίζα...



    Οι γνωστοί ηλίθιοι και άσχετοι με το διαδίκτυο αμφισβήτησαν ότι έγινε η συνάντηση Πούτιν-Σαμαρά...


    Σε όλους αυτούς και ειδικά στον Πάσχοντα Μανδραβέλη και τα ΠΑΣΟΚια της parapolitiki.com αφιερώνουμε τις φωτογραφίες που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα:




    Φτάνουν ή θέλετε κι άλλες;



    Ή μήπως προτιμάτε ξύδι;


    Όποιος έχει κάτι καλό για δημοσίευση ας μου το στείλει (dexiextrem@gmail.com) να το βάλω σαν ανάρτηση.




    ζώωωωωωωωωωωωωωωωαααααααα
    πιθήκιαααααααααααααααααααααααα
    παράσιτααααααααααααααααααααααααααααα
    σκουλίκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φωτο ειναι μαιμου.Ειναι μαυρος μπαμπουινος με ουρα απο δω μεχρι το νοβοσιμπιρσκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ Η φωτο ΔΕΝ ειναι μαιμου

    Αφου πρωτα ο Σαμαρίκος πηγε Ισραήλ και μιλησε με Ραββίνο,

    ηταν δυνατόν να του αρνηθεό ο Πούτιν,

    μια φωτογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος Έλληνας πολιτικός και τίνος ελληνικού κόμματος παραβρέθηκε στις εργασίες του συνεδρίου του συντηρητικού κόμματος της Μέρκελ στην Δρέσδη εκεί που αποφάσισαν για το διορισμό του επιτρόπου αλήθεια γιατί εδώ και μήνες δεν ενημέρωσαν την κοινή γνώμη μήπως κατά βάθος συμφωνούν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;ΓΟΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ;ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ....ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ.......Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΜΑ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ποιό υπόγειο κρύφτηκαν τα
    "δημοκρατάκια-προοδευτικάκια"
    που ειρωνεύονταν ασύστολα ότι ο Σαμαράς δεν συνάντησε τον Πούτιν?????

    Ρόμπες γίνατε πάλι "προοδευτικοί" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τον συναντησε ε;
    τι λε ρε παιδι μου..
    κομπλεξικα αρχιδια..
    τα ιδια με τα πασοκια ειστε
    που κορδωνοτανε γιατι η αρχηγαρα τους
    ειχε διεθνεις γνωριμιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΥΛΟ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΆΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΓΛΩΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαν παιδακι του κατηχητικου καθεται κι ακουει τον σοφο αρχηγο ο Πουτιν.Ωρε παρδαλος ουρακοταγκος ειναι η φωτογραφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΕΓΕΦΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ GAP ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΜΙΑΣΜΑΤΟΣ, ΙΔΙΑ ΠΡΟΔΟΤΑΚΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.........ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΗΜΙΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ....ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΘΗΚΙΑ, ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε μαλάκιδες
    Ρε ντενεκέδες φτωχύναμε ρε πίτουρα και μυαλό δεν βάζετε. Να δούμε ρε ντενεκέδες τι μπορεί και ο Σαμαράς και ο Κουβέλης και όποιος δείξει ότι είναι ικανός να βγάλει τον τόπο μας από τα σκατά που τον πέταξαν, Καραμαλέγκος και Ποδηλάτης – Κωπηλάτης και μαραθωνοδρόμος.
    Ξυπνήστε Ντενεκέδες τρύπιοι, Μαλάκιδες, Όρνια . –

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΝΔ ΤΩΝ "ΠΕΛΑΤΩΝ" ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΑΠΟΨΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειμαστε για ομαδικη ψυχοθεραπεια . Εδω καραβια χανονται βαρκουλες αρμενιζουν.
    ΟΛΑ τα φανταζομουνα .Οτι θα προσπαθουσαν να αμφισβητησουν την συναντηση του ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ με τον ΠΟΥΤΙΝ δεν μπορουσα να το φαντασθω.

    ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ . Αν σ αυτες τις δυσκολες στιγμες που διερχεται ο Ελληνικος λαος , αμφισβητουν την ειλικρινεια του κ. Σαμαρα σε ενα τοσο ευαισθητο θεμα τοτε εχουν δικαιο οσοι υποψιαζονται αλλοτριους σκοπους γυρω ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ.

    --------------------------
    Γελοιοδεστεροι των γελοιων! εσκουζαν για μια φωτογραφια!
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!
    ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ!!!!

    _______________________________________________
    Πάρτε και τις φώτο ρε γελοίοι, από τη συνάντηση
    Σαμαρά-Πούτιν,

    για να τις κάνετε κορνίζα...


    Οι γνωστοί ηλίθιοι και άσχετοι με το διαδίκτυο αμφισβήτησαν ότι έγινε η συνάντηση Πούτιν-Σαμαρά...

    Σε όλους αυτούς και ειδικά στον Πάσχοντα Μανδραβέλη και τα ΠΑΣΟΚια της parapolitiki.com αφιερώνουμε τις φωτογραφίες που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα:


    Φτάνουν ή θέλετε κι άλλες;

    Ή μήπως προτιμάτε ξύδι;

    Μπήκα στη σελίδα του μαλάκα του Ανδριανόπουλου αλλά δε βρήκα τρόπο να του στείλω ενα ευχαριστήριο για το γέλιο που μας χάρισε με τις πολύτιμες γνώσεις του για την επίσκεψη Σαμαρά....ο πανίβλακας μιλάει ακόμα?
    Θα θυμηθώ πόσο αύξησε τα καύσιμα σε μια νύχτα και δε θα γελάω πια...

    Λυσσαξαν οι ολιγιστοι !
    Σωνει και καλα να κοντηνουν τον Σαμαρα !

    Βρε ασπαλακες του κερατα σταθητε μια φορα στο υψος των περιστασεων και σκεφτειτε εστω και για μια στιγμη οτι για την Ελλαδα παλευει
    ο ΑΣ και οχι για τις μιζες των εξοπλιστικων και των δημοσιων εργων που εχουν ως σημαια τα ΜΜΕ !

    Ουστ να μου χαθειτε αλ@τες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΠΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ;;;;;;;;;;ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ "ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΑ" "ΓΑΛΛΟΦΙΛΑ" ΚΑΙ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΑ" ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ 1827 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ Θ'ΑΦΗΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΝΕΙΕΣ ΣΤ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TO ΛΑγΟΣ

    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ
    ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ ..ΚΙΟΛΑΣ

    ΜΕΣΑ ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ
    ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ ..ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΦΥΡΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΜΑ....

    χαρις στα σοβαρα στελεχη του,

    τσιατουρα μυταρακη χατζηδακη παναγιωτοπουλο κουλη αρουλη λουλη σουλη ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σώπα βρε αδερφέ βγήκε φωτογραφία ο σφουγγαράκης με τον Πούτιν........κι η κόρη μου έβγαλε δυό τρείς τα χριστούγεννα ........σιγά το πρόσωπο και σιγά τις φωτογραφίες.............έβγαλε κι ο πούτιν κανά δυό φωτογραφίες με τον Μπόμπ Σφουγγαράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. -Πρόεδρε, θα τηλεφωνήσω στο μπαμπά μου να μας δώσει οδηγίες. Διαφορετικά θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα στα διεθνή ΜΜΕ...

    Μόσχα, Πέμπτη μεσημέρι. Η ώρα περνάει και την αποστολή της ΝΔ τη ζώνουν μαύρα φίδια.

    Σ’ ένα δωμάτιο του Κρεμλίνου βρίσκονται ξεχασμένοι από τους Ρώσους ο Αντώνης Σαμαράς-Κομανέτσης, ο υπουργός Εξωτερικών Στ. Δήμας, ο τομεάρχης Εξωτερικών Π. Παναγιωτόπουλος, ο σύμβουλός του Χρ. Λαζαρίδης, ο διπλωματικός του σύμβουλος Ανδρ. Ψυχάρης, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Γ. Μουρούτης και ο βουλευτής Σ. Κεδίκογλου.

    Ο Ανδρέας Ψυχάρης ετοιμαζόταν να τηλεφωνήσει στον πατέρα του, ενώ ο Σίμος Κεδίκογλου απόφοιτος του Πετροχημικού Ινστιτούτου Γκούπκινα της Μόσχας, αισθανόταν σαν το σπίτι του και συνιστούσε ψυχραιμία στην ομήγυρη.

    Τι είχε συμβεί;
    Απλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έβρισκε χρόνο να συναντήσει τον Σαμαρά και όλο το πολυδιαφημισμένο ταξίδι κινδύνευε να τιναχθεί στον αέρα.

    -Πρόεδρε, ακόμη κι αν δεν περάσεις στο γραφείο του μπορούμε να ζητήσουμε ακρόαση από τη γραμματέα του και όταν κάποια στιγμή ανοίξει η πόρτα του λες ένα γεια από απέναντι…

    Ήταν ο Χρύσανθος Λαζαρίδης αυτός που μίλησε προσπαθώντας να δώσει κουράγιο στον αρχηγό που βημάτιζε νευρικά πάνω κάτω στο δωμάτιο. Ο Χρύσανθος κατά βάθος ήτο ευτυχής για το μη ραντεβού μια και θα προτιμούσε να βρίσκεται στο Λευκό Οίκο κι όχι στο Κρεμλίνο. Για την ακρίβεια ο καθένας από τα μέλη της γαλάζιας αποστολής θα προτιμούσε να βρίσκεται στο προθάλαμο της ηγεσίας μιας διαφορετικής συμμάχου χώρας!

    Όπως και ναχει ο αρχηγός της ΝΔ είχε επενδύσει πολλά σ’ αυτή τη συνάντηση, για την ακρίβεια στη φωτογραφία της χειραψίας. Μόνο που αυτή δεν ήρθε ποτέ. Ο Κομανέτσης δεν συναντήθηκε ποτέ με τον Πούτιν κατά μόνας που λέμε.

    Απλά καθώς περίμενε σε κάποιο από τα γραφεία του Κρεμλίνου πέρασε από το διάδρομο ο Βλαντιμίρ ο οποίος περπατούσε προς την αυλή για να παίξει με τον αγαπημένο του σκύλο.

    Όταν είδε τους χρεοκοπημένους Έλληνες που ξεροστάλιαζαν τους έκανε ένα νεύμα να τον ακολουθήσουν. Ένα τσούρμο από άνδρες της Ασφάλειας του Πούτιν και η κομπανία του Κομανέτση βγήκαν στο προάυλιο.

    Εδώ καθώς ο Πούτιν πετούσε τη μπάλα στο αγαπημένο του τετράποδο είχε μια ψιλοκουβέντα με τον αρχηγό της ΝΔ που δεν κράτησε πάνω από 3’.

    Κάτω από αυτές τις συνθήκες έγινε η περίφημη συνάντηση-δεν κάνουμε πλάκα.

    Δυστυχώς έτσι αντιμετωπίζουν πλέον τους Έλληνες πολιτικούς οι ξένοι ηγέτες. Γι αυτό και τόσο εύκολα κάνουν λόγο για επιτρόπους στην οικονομία κλπ.

    Η Ελλάδα ξανάγινε Ψωροκώσταινα και το χειρότερο εκείνοι που την λεηλάτησαν ζουν και βασιλεύουν. Όσο για τον Σαμαρά, ήταν τυχερός που έπεσε σε ζωόφιλο συνομιλητή και βρέθηκε «ελεύθερος» χρόνος για τους απαξιωμένους πολιτικούς από την Αθήνα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παραλές με όλα αυτά τα μελό παρασκήνια........πήγε ο σφουγγαράκης με τούς φίλους του στη Μόσχα κι έβγαλε καναδυό φωτογραφίες με τον πούτιν............

      Διαγραφή
  24. ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΤΟ ΑΠΡΟΣΑΡΜΩΣΤΟ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΨΟΦΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΨΟΦΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ----------------------------------------
    Ξεφτιλίστηκαν τα κουραδομπλόγκς με τις φωτογραφίες Πούτιν - Σαμαρά.

    Το antinews ανέβασε πριν λίγο φωτογραφίες από τη συνάντηση Πούτιν - Σαμαρά, ξεφτιλίζοντας διάφορα ανυπόληπτα μπλογκάκια,
    κυρίως φιλικά της Ντόρας, όπως το ανύπαρκτο kontranews *
    το ενδιαφέρον αλλά πασοκικό kourdistoportocali *
    και άλλα.

    Τη μεγαλύτερη φάπα την έφαγε το εμμονικό protagon *,
    συλλέκτης ακατάσχετης μπουρδολογίας.
    Μαϊμούδες της μπλογκόσφαιρας που πρέπει να κόψετε δια παντός.
    --------------------------------------
    ζώωωωωωωωαααααααααααα, πιθήκια, ερπετα
    και σκουλίκια ΠΑSSΟΚ & ελλαδαΕΜΠΟΡΟΙ..
    Αλλάξατε το παραμύθι τώρα;
    Ακόμα και η προπαγάνδα σας κατηγορίας β' είναι
    -------------------------------------------
    η φατσα που εχει ο Πουτιν ειναι ολα τα λεφτα..

    Ειναι σα να λεει κοιτα τον μαλακα τον Τζεφρυ που εφτασε την ελλάδα μεσα σε δυο χρονια και ερχεται ο Σαμαράς να μου ζητα βοηθεια!!!

    Γαμω την καταδικη σας μεσα κωλοπασοκια απο νοικοκυρηδες και δουλευταραδες μας κανατε αστεγους και τεμπελχανάδες.
    Αει στο διαολο και ο σοσιαλισμος σας αει στο διαολο και οι πρασινοφορυροι σας
    Παρεα με τους βρωμοαριστερους και τους προοδευτικους του κωλου..

    Λυσσαξαν οι ολιγιστοι !
    Σωνει και καλα να κοντηνουν τον Σαμαρα !
    Βρε ασπαλακες του κερατα σταθητε μια φορα στο υψος των περιστασεων και σκεφτειτε εστω και για μια στιγμη οτι για την Ελλαδα παλευει ο Α.Σ. και οχι για τις μιζες των εξοπλιστικων και των δημοσιων εργων που εχουν ως σημαια τα ΜΜΕ !

    Ουστ να μου χαθειτε αλ@τες !!
    ______________________________________________
    Ελπίζω, μετά τη δημοσιότητα των φωτογραφιών της συνάντησης Σαμαρά-Πούτιν, οι γνωστοί-άγνωστοι συκοφάντες και αμφισβητίες, να ασχοληθούν, πια, με την ουσία και τα ουσιαστικά…

    Η Ελλάδα δεν έχει τη πολυτέλεια, στη παρούσα φάση της, να ασχολείται με τους διυλίζοντες τον κώνωπα…ΣΑΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ σκουλίκα ΠΑΣΟΚ & CIA.
    -----------------------------------------------------------------

    - όχι δεν είναι αλήθεια, με γελούν τα μάτια μου, δεν μπορώ, ζαλίζομαι, δεν μπορεί να είναι αλήθεια, αν δεν το δείξει το Μέγκα δεν το πιστεύω, ποτέ δεν θα το πιστέψω, ποτέ, ποτέ , ποτέ......

    Γιώργος Κοσταρίκας
    Ντόρα Μητσογιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ας ασχοληθούμε με την ουσία λοιπόν.............όπου νάναι έρχονται οι ρωσικοί αγωγοί σας το εγγυάται ο Μπόμπ Σφουγγαράκης ............κι αν δεν το πιστεύετε ιδού και οι φωτογραφίες του με τον πούτιν................την σοβαρότητα του Μπόμπ μόνο σοβαροί άνθρωποι μπορούν να αμφισβητήσουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΚΕΦΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση