GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αδελφές Kardashian τα πέταξαν όλα έξω!

Από το celebnews.gr Νέα σειρά τζιν λάνσαραν οι αδελφές Kardashian, οπότε είπαν κι αυτές τι να κάνουμε για να πουλήσει η σειρά μας; Τι κα...

Από το celebnews.gr

Νέα σειρά τζιν λάνσαραν οι αδελφές Kardashian, οπότε είπαν κι αυτές τι να κάνουμε για να πουλήσει η σειρά μας;
Τι καλύτερο λοιπόν από τη σοφή ρήση του ελληνικού λαού, «φάτε μάτια ψάρια»!!! Οι τρεις αδελφές που έχουν συνηθίσει να βγάζουν στη φόρα όλη τη ζωή τους, αποφάσισαν ότι ο καλύτερος τρόπος για να διαφημίσουν τη νέα τους σειρά με τζιν παντελόνια είναι να βγουν στη διαφήμιση… topless!!!!!
Φόρεσαν λοιπόν μόνο τα παντελονάκια τους, πρόταξαν τα… στήθη τους στο φακό και πόζαραν με περίσσια ηδυπάθεια για να προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό.
Και μπορεί οι περισσότεροι να μην...
έριξαν ούτε μια ματιά στα παντελόνια των κοριτσιών, αφού αλλού έπεσε το βλέμμα τους, όμως οι τρεις αδελφές ήταν super περήφανες με το αποτέλεσμα.
«Πόσο καυτή είναι η φωτογραφία για τη νέα μας σειρά με τζιν παντελόνια. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές γραμμές με το όνομα καθεμιάς από εμάς», έγραψε στο Twitter της η Khloe, ενώ η Kim αποκάλεσε τη φωτογράφηση «ωδή στην… απλότητα»!!!
Τι άλλο θα ακούσουμε Παναγία μου;;;;;

3 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση