GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nομίζετε ότι σταμάτησαν οι γερμανικές εκτελέσεις...;

Από το pikri-sokolata.blogspot.com Μόνο έτσι μπορούμε να δούμε το τραγικό φαινόμενο των αυτοκτονιών στη χώρα μας...

Από το pikri-sokolata.blogspot.com

Μόνο έτσι μπορούμε να δούμε το τραγικό φαινόμενο των αυτοκτονιών στη χώρα μας...
Από το 2009 εως το 2011 λοιπόν, οι τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες αυτοκτονιών ανήλθαν στις 1727...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια

  1. ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73 [ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ !]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EMEIS MONOI MAS KATASTREPSAME THN ELLADA MAS, APO PROTHIPOURGO MEXRI KE TON PIO APLO POLITI. KAI TO KAKO EXEI ARXHSEI PRIN APO PARA POLLA XRONIA. DEN MAS FTAIEI KANEIS ALLOS.

    Y.G. H ALITHIA PONAEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επαναφέρουν εξοντωτική παρακράτηση φόρου στην Ελλάδα και απαλλάσσουν όσους έχουν την έδρα στο εξωτερικό!

    Το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει να εκπλήσσει. Διώχνει τους Έλληνες επιχειρηματίες για να έρθουν οι ξένοι…

    Με καθυστέρηση σχεδόν ενός χρόνου καταργεί την φορολόγηση στην κλίμακα και για τα φυσικά πρόσωπα που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και επαναφέρουν την παρακράτηση φόρου.

    Η μόνη διαφορά με το μέτρο που καταργήθηκε το 2010 είναι ότι τότε η παρακράτηση ήταν 10% και τώρα, εν μέσω ύφεσης, υψηλής ανεργίας και αυξημένου πληθωρισμού που έχουν «γονατίσει» την πραγματική οικονομία και τα λουκέτο στην αγορά, το βάζουν στο 25%! Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι ο πραγματικός φορολογικός συντελεστής τον κρατάνε στο 40%, ενώ η παρακράτηση ισχύει ΜΟΝΟ για τους μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας!

    Τι γίνεται με τους ξένους επενδυτές που θέλουν να έρθουν στην χώρα μας να επενδύσουν; Απαλλάσσονται από την παρακράτηση… Με άλλα λόγια, το Υπουργείο καλεί ξένους επενδυτές και διώχνει τους εγχώριους. Να το πούμε και διαφορετικά; Προσελκύει εταιρείες και επιχειρηματίες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αποχωρήσουν από τη χώρα (όπως δεκάδες ξένες εταιρείες τους τελευταίους μήνες στο όνομα της «κρίσης») και αποδυναμώνει όσους Έλληνες θέλουν να δραστηριοποιηθούν στη χώρα τους, που θεωρείται βέβαιο ότι αν ανοίξουν μια εταιρεία θα προσπαθήσουν να την διατηρήσουν για πάντα, αφού βρίσκονται στον τόπο τους!

    Παράδειγμα:

    μια εισηγμένη επιχείρηση με κέρδη 100 ευρώ θα πληρώσει φόρο εισοδήματος 20 ευρώ, και αν διανείμει το σύνολο των καθαρών κερδών της (80 ευρώ) το Δημόσιο θα εισπράξει μέσω της παρακράτηση φόρου 25% άλλα 20 ευρώ. Η συνολική επιβάρυνση για το μέτοχο θα ανέλθει στα 40 ευρώ για κάθε 100 ευρώ κέρδος.

    Τι συμπεραίνουμε από αυτό; Όσοι δεν έχουν έδρα σε χώρα της ΕΕ, πολύ απλά θα τη ..μεταφέρουν εκεί, αφού οι φορολογικοί συντελεστές είναι σε πολλές περιπτώσεις πολύ χαμηλότεροι!

    Υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρος: Απαλλάσσονται από την παρακράτηση φόρου και εταιρείες που εδρεύουν στην ΕΕ και έχουν πάνω από το 10% του μετοχικού κεφαλαίου ελληνικής επιχείρησης. Ξέρετε καμία τέτοια; Σας λέει κάτι Deutsche Telekom – OTE; Μήπως πάει να γίνει το ίδιο και με την ΔΕΗ;

    Όλοι σε οφ σορ ΠΑΙΔΙΆ , ζήτω οι κελεμπίες, ζήτω το μεγάλο φαγοπότι..

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΠΗΓΗ olympia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αυτοκτονίες είναι η φωτιά που σιγοκαίει και σε λίγο θα τους κάψει όλους.
    Με βαση την εξέλιξη των πραγματων ως τον Μαρτιο πολλα μέλλεται να γίνουν στην χώρα μας.
    Πιστεύω οτι βρισκόμαστε μπροστά σε παλλαικη εξεγέρση, τα μετρα που θα πλήξουν ακόμη μια φορά αυτούς που δεν εχουν θα ειναι η θρυαλλιδα οσο και αν ακόμα δεν ανακοινώνουν τίποτε.
    Οι μέρες που θα ερθουν προμηνυουν ενα ζοφερό μέλλον κατι που αρχίζουν και ψελλιζουν όλοι οι υπευθυνοι της ξεφτίλας και καταντιας μας διανθιζοντας τα με την ξύλινη πολιτική γλώσσα και προσπαθώντας να αποποιηθούν την ευθυνη που τους βαρύνει πολιτική και ΠΟΙΝΙΚΗ.
    Ας είμαστε έτοιμοι για όλα τα πράγματα εχουν ξεφύγει από τα ορια, πλέον μας ζητούν το κεφάλι μας επί πίνακι.
    Το υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι τελειωμένο εκτός από ξεφτιλισμένο και καμία προσδοκία δεν μπορούν πλέον να εμπνεύσουν. Άλλωστε δεν μπορείς από τον θύτη δεν μπορείς να ζητάς να σώσει το θύμα του.
    Ότι άχρηστο πολιτικά μπορέι να είχε αυτός ο τόπος σήμερα είναι στην εξουσία και "νομίζει" ότι κυβερνάει την στιγμή που έχει εκχωρήσει τα πάντα ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ μέσω προδοτικών ενεργειών συμβάσεων δεσμεύσεων εναντίον του λαού που τους πίστεψε.
    Αποδεικνύεται περίτρανα πόσο ανεπαρκείς ανίκανοι και πανω από ολα ξεπουλημένα καθαρματα είναι όλοι τους.
    Από ότι φαίνεται και με βάση την όποια επερχόμενη ολοσχερή καταστροφή καποιοι από αυτούς θα εχουν βίαιο πολιτικό τέλος, αρχιζουν σιγα σιγα να το συνειδητοποιούν.
    Τολεθριο θρίλερ με θυματα τον Ελληνικό λαό πλησιαζει στο τελος του και ο δρακουλας θα καρφωθεί με το παλούκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΧΙ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ..ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ..ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση