GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι εξελίξεις στην Ashley & Holmes...

Από το  http://www.designmag.gr/ Πρωτόγνωρες εμπειρίες βιώνουν οι άνθρωποι της διαφήμισης, που όπως επανειλημμένα έχουμε πει περνά εξαιρε...

Από το http://www.designmag.gr/

Πρωτόγνωρες εμπειρίες βιώνουν οι άνθρωποι της διαφήμισης, που όπως επανειλημμένα έχουμε πει περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, δυσκολότερες απ’ ότι οι υπόλοιποι τομείς της ελληνικής οικονομίας, η οποία χειμάζεται στο σύνολό της.
Το πιο πρόσφατο επεισόδιο στο θρίλερ που παρακολουθούμε, είναι αυτό της Ashley & Holmes, μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες της χώρας μας. Τους τελευταίους μήνες...
οι φήμες ήθελαν τη γνωστή εταιρεία να υποφέρει, όχι λόγω της εκθέσεώς της στη γνωστή κατάσταση με τον Alter, που ήταν η αιτία για τα λουκέτα σε άλλες διαφημιστικές, αλλά λόγω των πολλών και μεγάλων δουλειών που είχε πραγματοποιήσει για το δημόσιο, οι οποίες, όπως μπορεί κανείς να μαντέψει, καθυστερούν πολύ να εξοφληθούν.
Τον τελευταίο μήνα, άρχισαν να εμφανίζονται και οι πρώτες ακάλυπτες επιταγές της εταιρείας σε διάφορες τράπεζες, ενώ ο ιδρυτής της κ. Μάκης Σεριάτος (επικεφαλής του πολυεθνικού Ομίλου Ashley Worldgroup) δήλωνε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ουδεμία σχέση έχει με το ελληνικό γραφείο…
Ανήσυχοι οι εργαζόμενοι της Α&Η, οι οποίοι ουδέποτε είχαν ενημέρωση από επίσημα χείλη, απαίτησαν να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι και τελικά το κατάφεραν την περασμένη Τετάρτη. Τα νέα ήταν σαφώς, εξαιρετικά δυσάρεστα. Σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων (περίπου 70 της Ashley και 20 της United Media) έχανε τη δουλειά του. Και τα άσχημα νέα δε σταματούσαν εκεί: η εταιρεία δεν είναι σε θέση να τους καταβάλει τις αποζημιώσεις που προβλέπει ο νόμος.
Και ενώ φήμες θέλουν την Ashley & Holmes να προσφεύγει για υπαγωγή της στο άρθρο 99 (γεγονός που θα αλλάξει τα δεδομένα για όσους έχουν απαιτήσεις από αυτήν), οι εργαζόμενοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και αναγκάστηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής(!) να συγκαταθέσουν στην μη υποβολή αποζημιώσεων και να αποδεχθούν αντί αυτών, τα “χρωστούμενα” των πελατών.
Και σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, θα το ξαναπούμε, για να το κάνουμε ακόμα πιο σαφές: Η Ashley & Holmes είπε στους υπαλλήλους της ότι δεν έχει λεφτά να τους πληρώσει αυτά που τους οφείλει, αλλά αντί αυτών τους παραχωρεί τα έσοδα που θα είχε αν την πλήρωναν οι πελάτες της…
Εργαζόμενη με την οποία μιλήσαμε, μας είπε σχετικά «Δεν πήρε κανείς αποζημίωση, οφειλές πελατών πήραμε. Όταν σε εκβιάζουν και σου λένε ή πάρε αυτά που μου χρωστάνε ή “σκάω” αύριο την εταιρεία και ψάξε να με βρεις, απλά δεν έχεις πολλές επιλογές».
«Μας χρωστάνε κι ένα μηνιάτικο» μας λέει άλλος εργαζόμενος «αλλά αυτό δεν αρκεί για να τους κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα».
Η Ashley & Holmes ιδρύθηκε το 1989 από΄τους Πέτρο Τριανταφύλλη και Μάκη Σεριάτο. ΤΟ 1993 δημιουργήθηκε η Le Spot Productions. Ως σήμερα ο κ. Σεριάτος είναι πρόεδρος του Ομίλου Ashley Worldgroup, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο ελληνικό πολυεθνικό Όμιλο Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Περιλαμβάνει τις εταιρείες Ashley & Holmes, Le Sport Productions, United Media, Politics, Zenteam και Alco και διαθέτει γραφεία στις Αθήνα, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Λιουμπλιάνα, Λευκωσία, Σεράγεβο, Σκόπια, Βιέννη, Σόφια, Κόσσοβο, Ζάγκρεμπ, Λοτζ και Τίρανα.
Αυτή τη στιγμή, και ενώ στο σύνολό τους τόσο τα κλαδικά όσο και τα ευρείας κυκλοφορίας ΜΜΕ, δεν έχουν αφιερώσει ούτε μία γραμμή στις εξελίξεις στην Ashley & Holmes, οι ιθύνοντες, κατά τη συνήθη πρακτική στην ελληνική αγορά, ετοιμάζουν την επόμενη επιχειρηματική τους κίνηση: μια μικρή διαφημιστικη εταιρεία στην οποία ήδη θα μεταφερθούν όσοι υγιείς πελάτες έχουν μείνει…

10 σχόλια

  1. Γάτα ο Σεριάτος. Την πρώτη φορά που βάρεσε κανόνι είχε αφήσει πολλά χρέη στο ΔΟΛ. Είχε εισπράξει από τους πελάτες του και δεν πλήρωσε το ΔΟΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΕΡΙΑΤΟΣ (ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ LE SPOT ),Ο ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΛΕΣΣΑ (TΗΣ CIVITAS) , ME ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ EΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞE ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ –SIEMENS –OTE-COSMOTE KAI AΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ -ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΣΩΝΕΙ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ .

    ΔΕΝ ΜΙΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ( ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΥΘΜΕΝΕΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. …Η Ashley & Holmes είπε στους υπαλλήλους της ότι δεν έχει λεφτά να τους πληρώσει αυτά που τους οφείλει, αλλά αντί αυτών τους παραχωρεί τα έσοδα που θα είχε αν την πλήρωναν οι πελάτες της…
    Εργαζόμενη με την οποία μιλήσαμε, μας είπε σχετικά «Δεν πήρε κανείς αποζημίωση, οφειλές πελατών πήραμε. Όταν σε εκβιάζουν και σου λένε ή πάρε αυτά που μου χρωστάνε ή “σκάω” αύριο την εταιρεία και ψάξε να με βρεις, απλά δεν έχεις πολλές επιλογές».

    Απλήρωτοι –φεσωμένοι εργαζόμενοι εκβιάστε τους εκβιαστές !!!

    Να δεχτείτε μόνο, να πληρωθείτε από τους γνωστούς εκλεκτούς “πελάτες ” του Μάκη που παρέλαβαν τις “επιστροφές” από τα Μ.Μ.Ε. (Mαρτιγόπουλος , Μανασσής, Tσουκάτος, Ισί-Δώρας, Σκυλοντοράκης, Μιζοφοράκος, Αρούλης , Ριρής και λοιποί φούφληδες και φούστιδες της Πασοκικής και Καραμανλικής διακυβέρνησης των αρπαχτικών.

    Σεριάτος ο εκατομμυριούχος : «
    Πελάτες μου ... ελεείστε με να σώσω τις βίλες μου και τα εξοχικά μου, τα ακίνητα και τα κινητά μου από τους εξαθλιωμένους συνεργάτες μου…»

    Αι σιχτίρ αρχιλαμόγιο των διαφημιστών και των αδηφάγων τρωκτικών του δημοσίου χρήματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σεργιαάτος της διαφημιστικής εταιρείας ASHLEY & HOLMEΣ και ο Φλέσσας της CIVITAS είναι οι συμ παίκτες της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και της από κοινού αφαίμαξης όλων των διαφημιστικών κονδύλιων της τελευταίας δεκαετίας,
    (επί σοσια-ληστρικου ΠΑΣΟΚ και σεμνής και ταπείνης Ν.Δ .).

    Είναι πράγματι και οι δυο μεγάλα λαβράκια ... και αδηφάγα καρχαριόειδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι “ βαρόνοι” των διαφημιστικών εταιρειών που βλέπουν να γίνονται μπατίρηδες, χωρίς την σκανδαλώδη κρατική στήριξη των υπόλογων πελατών τους παραληρούν και εκβιάζουν.


    Σαυτό τον ύστερο αγώνα της επιβίωσης , σ’ αυτό το πανελλήνιο ψυχορράγημα, που η πλειοψηφία των μεροκαματιάρηδων υπαλλήλων , υποφέρει, δεινοπαθεί και ζει με τον εφιάλτη της μη πληρωμής των δεδουλευμένων ή την αγωνία της ανεργίας, οι Κούμπανοι ,οι Κοινοπράκτες και οι γνωστοί Νταβατζήδες των Μ.Μ.Ε κάνουν RED PARTY,με τα οφειλόμενα.

    Ενώ η χώρα μας είναι στο κόκκινο, η Δικαιοσύνη , οι οικονομικοί εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ εξακολουθούν να αφήνουν ελεύθερους τους μεγαλοφοροφυγάδες, διαμορφωτές και σπεκουλαδόρους της κοινής γνώμης ,χωρίς καθόλου τύψεις και χωρίς καμία ντροπή.

    Το σάπιο νομοθετικό μας σύστημα σύμφωνα με το οποίο όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν τιμωρείται (πχ επιστροφές απο διαφημιστικές ...δαπάνες) είναι βασικά υπεύθυνο για την κατάσταση διαφθοράς, φόβου και απόλυτης παρακμής μέσα στην οποία ζει η πολιτική Ελληνική συμμορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ -ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ- ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΟΥΣΤ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΡΕ- ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ..ΟΥΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ σαν εν δυνάμει άνεργος που
    ακόμα διαtηρώ ενοικιαζόμενο γραφείο
    γράφω στ΄αρχίδια μου την Ashley &
    Holmes,και παρακαλώ τον John Holmes
    να "κάνει το καλό και να το ρίξει
    στο γυαλό".
    Αν δεν γνωρίζεις τον John,ψάξε στο
    διαδίκτυο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο "ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ" EXEI ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΡΟΥ -ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ,ΓΙΑ RED PARTY KAI TΖΑΚΟΥΖΩΜΑΤΑ ,ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ...

    ΧΟΝΤΡΟΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εφήμερης Θέμα ( 2-1-11 σελις23) …

    Οι υπόγειες διαδρομές του ΟΤΕ με πρωταγωνιστή τον Μάκη Σεριατο ( της γνωστής εταιρείας LE SPOT , στενού φίλου του Μαρτιγοπουλου της COSMOTE ,του Μανασσή του ΟΤΕ ,του Αλογοσούρτη του τσάρου του Καραμανλή , κοινόπρακτης του Φλέσσα γνωστου διαφημιστή της SIEMENS , προνομιούχος συνεργάτης της Δημάρχου Ντόρας συμμαθήτριας του Χριστοφοράκου αρχή - μιζαδόρου της γνωστής ΜΙΖΕΝΣ )

    Όρε τι όμορφα και ποσό ξεκάθαρα μπλεγμένοι είναι όλοι οι υπόλογοι γύρω από το θέμα της ΜΙΖΕΝΣ και τα εξαπτέρυγα αυτής,,,

    ( Όλοι μας γνωρίζουμε τους κλέφτες και τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος, και κανείς δεν ανέχεται πλέον την μη απονομή της δικαιοσύνης μέσα από προσχηματικές και χρονοβόρες διαδικασίες, που αρνούνται τα οφθαλμοφανή, κάτω από διάτρητες δικαιολογίες περί της «νομιμότητας» των πράξεών τους, μιας «νομιμότητας» που οι ίδιοι μεθόδευσαν για συγκαλυψη των εκνόμων και ληστρικών ενεργειών τους.)

    ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΕΣ ΦΛΕΣΣΑ ΚΑΙ ΣΕΡΙΑΤΟ ΝΑ ΕΛΕΧΞΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟΥ...

    ΔΕΝ ΜΙΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΥΘΜΕΝΕΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε όχι και σπίτια και κότερα και βίλες! να ήταν δικά του καλό θα ήταν, γιατί θα έπαιρναν και οι εργαζόμενοι τα λεφτά τους. Ο έταιρος μέτοχος του τα είχε δώσει και τώρα του τα πήρε πίσω. 'Αλλο λουλούδι αυτός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση