GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O καλός άνθρωπος του Σκάι-Τσουάν...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης Έφτασαν ντυμένοι «φίλοι» αμέτρητες φορές οι εχθροί μου τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας. Και τα δώρα τους ά...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
Έφτασαν
ντυμένοι «φίλοι»
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
παρά μόνο σίδερο και φωτιά.
Στ’ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα
μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά.
Μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά.
Oδυσσέας Eλύτης
(Aπό το Άξιον Eστί)

Αφού εδώ και δυο χρόνια σχεδόν προσπαθούσε να μας πείσει πως το μόνο που επιθυμεί η Τρόϊκα, με απόλυτη αυτοσυνειδησία και επαγγελματική επάρκεια, είναι το καλό μας.
Αφού εδώ και μήνες, δίχως ίχνος κριτικής, δίχως καν ένα τυπικό «ναι μεν αλλά», επικροτούσε όλα τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης και όλες τις προτάσεις της Τρόϊκα, τώρα, σε άρθρο του στην καθημερινή και στο δελτίο ειδήσεων του «καναλιού του» καμώνεται πως νοιάζεται για τους ανέργους, με απώτερο σκοπό να στρέψει τους ανέργους, που...
ολοένα και αυξάνονται (ισχυρή πελατειακή ομάδα στόχου) εναντίον εκείνων που έχουν εργασία, για να ασκηθεί πίεση για την μείωση των μισθών.
Ο ξενέρωτος και σοβαροφανής τεχνοκράτης με τη μηδενική συναισθηματική νοημοσύνη γι αυτά που περνάει η μέση ελληνική οικογένεια, που έχει ταυτίσει την πληροφόρηση με την προπαγάνδα, γράφει στο φύλλο της Κυριακής:
«Σε περίοδο κρίσης, η μείωση της δαπάνης για αμοιβές αποτελεί μια, δυστυχώς, αναμενόμενη συνέπεια. Αποτελεί θέμα της κοινωνίας, δηλαδή της πολιτικής, ο τρόπος με τον οποίο θα κατανεμηθεί η δύσκολη περίοδος της κάμψης. Η ελληνική αντίδραση ήταν από οικονομική άποψη ακατάλληλη, αλλά απαράδεκτη για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης.
Οι αποκαλούμενοι κοινωνικοί «εταίροι» συμφώνησαν να αγνοήσουν το πρόβλημα της ανεργίας και να μοιράσουν περισσότερα εισοδήματα μεταξύ όσων θα διατηρούσαν τις θέσεις τους. Η Συλλογική Σύμβαση του 2010 αποτελεί μνημείο κοινωνικού εγωισμού και αφελούς απόκρυψης της πραγματικότητας. Είναι επείγουσα ανάγκη να ανοίξει συντεταγμένα η συζήτηση με στόχο να διαμορφωθεί ένα εντελώς νέο πλαίσιο για την αγορά εργασίας……».
Αν ο άνθρωπος, που με απίστευτη ευκολία κρίνει τους πάντες και τα πάντα, στηλιτεύοντας το έλλειμμα επαγγελματισμού στη χώρας μας, έκανε και ο ίδιος σωστά τη δουλειά του που είναι η ενημέρωσή μας και όχι η προπαγάνδα, σήμερα δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε. Αν εκείνοι, που επαγγέλθηκαν το επάγγελμα του δημοσιογράφου έκαναν σωστά τη δουλειά τους, που ήταν η ενημέρωση και οι αποκαλύψεις και όχι οι καλύψεις των σκανδάλων, όπως π.χ του Βατοπεδίου, τότε τα πράγματα στη χώρα μας δεν θα έφταναν σ’ αυτό το απελπιστικό σημείο.

12 σχόλια

  1. και όχι οι καλύψεις των σκανδάλων, όπως π.χ του Βατοπεδίου
    ==
    Πρωτον
    Το "βατοπεδι" δεν ειναι σκανδαλο.
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ζημια του δημοσιου.
    Το ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ και τα ιδια τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Εσυ σκύλε δεν το ακουσες???

    Δευτερον
    Ποιος σου ειπε οτι διαβαζουμε "σκαι κωλοφυλλαδες" ητοι αλαφουδισταν??
    Ειτε μαλακaς εισαι ,ειτε πληρωμενο καθικι εισαι..
    Μας βαζεις σε πειρασμο να παμε να διαβασουμε αυτο το πληρωμενο καθικι του αλαφουδισταν ??

    fuck off son of a bitch

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιατρός του30 Ιαν 2012, 12:17:00 π.μ.

    Προσοχή!! Προσοχή!!! Προσοχή !!!!
    Δεν δαγκώνει, μην φοβάστε αλλά είναι παθολογικά βλαμμένος !!!!!
    Δραπέτευσέ τρόφιμος του Ψυχιατρείου , Λάτρης του Καραμαλέγκουμ.
    Ρε καλόπαιδο πάλι λάθος χάπια πήρες και βγήκες σκαστός από το Δαφνί να πεις για τον Καραμαλέγκο τον Ήρωα σου να επιστρέψει, βλαμμένε αθεράπευτε.
    Μην τον παρεξηγείται …… . Δεμένων τον είχαμε τον βλάκα αλλά μας έφυγε από το Θεραπευτήριο ψυχοπαθών.
    Ο ψυχίατρος που τον παρακολουθεί . –

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου φίλοι στο Press,

    δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε ανώνυμο διεστραμμένο-ψυχοπαθή να βγάζει τα απωθημένα εσώψυχα της σκοτεινής ψυχής του, δεν τον θεραπεύετε, ούτε συνεισφέρετε στην ελευθερία του λόγου και της διάδοσης ιδεών. Απλώς του ενισχύετε την ηλίθια πεποίθηση του ασθενούς, πως βρίζοντας και αφήνοντας τα κόπρανά τους όπως ένας σκύλος, οριοθετεί τον ζωτικό του χώρο και νιώθει πως υπάρχει.

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ
    Έχεις τον λόγο μου ότι θα δεχθώ και αυτό …….. . Ενώ θίχθηκες.
    Ο Καραμαλέγκος, ε ! αμάν πια, που από τον ειδικό λογαριασμό διακίνησε τα 2,4 δις και για σένα πρέπει να επιστρέψει δεν έχω να πω τίποτα άλλο……… . –

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    30 Ιαν 2012 12:57:00 π.μ.

    ==
    Εσυ γιατι βριζεις ρε ανωμαλε??
    Δυστυχισμενε μια η ωρα μαυρα μεσανυκτα και εσυ εισαι μονος σου στο Πισι??
    Και βριζεις βρωμιαρη??
    Ω! Εχασα πασα ιδεα για το "ποιον" σου!!

    Πιστευα οτι "ζωτικες αναγκες" (οικονομικες) σε αναγκαζουν να υπερασπιζεσαι την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

    Αλλα διαπιστωνω οτι το .."απολαμβαβεις κιολας"!?!?!?!
    Το πιστευεις κιολας!
    Οτι για το σημερινο χαλι δεν φταιει η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια και ειδικα το ηλιθιο,διανοητικα αναπηρο παιντι της τσαντ,το διαβοητο βλακογιοργο!! και το μαμουνι παπακωνσταντινου..
    και αναλογικα και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια!!!

    Γαμισου μπασταρδε..

    Και ειπαμε :
    Ακομα και η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ δημοσια οτι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ζημια του δημοσιου ..
    και το αθλιο "χρησοχοιδι" το εκανε ακομα πιο σαφες:
    "Χρησιμοποιησαμε το σκανδαλο Βατοπεδιου για να ριξουμε την κυβερνηση καραμανλη",ζωον!!!Ε!!
    Ζωον!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:50,

    διάβασες κάποια ανάρτησή μου, στην οποία να υπερασπίζομαιτο Πασόκ; Εδώ και χρόνια και όχι μόνο τα δυο τελευταία, ασκώ δριμύτατη κριτική στο Πασόκ. Αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο Βατοπέδιδιότι προσπαθεί ο Σκάι να παρουσιάσει τις ανισότιμες συναλλαγές της μονής με το δημόσιο σαν κάτι φυσιολοφικότατο. Αν σου έθιξα το κόμμα σου, δεν με πείθεις με βρισιές αλλά με επιχειρήματα.

    Αλ. Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοσιαλιστική Διεθνής: Ο Γιώργος πρότεινε εκλογές από τη
    βάση...162 κομμάτων !!!!

    Μετά την Ελλάδα, την Ευρώπη και το ΠΑΣΟΚ ο ΓΑΠ τρέλανε και την Διεθνή Σοσιαλιστική.
    Ο ΓΑΠ μάλλον το έχει σύστημα.
    Αφού πρώτα διέλυσε την Ελλάδα, πήγε να κάνει παγκόσμιο οικονομικό κραχ με το δημοψήφισμα , έφτασε το ΠΑΣΟΚ πέμπτο κόμμα, είπε να πάει και στην Διεθνή Σοσιαλιστική να ανακατώσει και εκει όλο το κόσμο!

    Έτσι κατά την διάρκεια του συνεδρίου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκανε πρόταση οι εκλογές να πάνε από την βάση!

    Οι παρευρισκόμενοι αρχικά ...
    κοιτάζονταν μεταξύ τους, καθώς δεν κατάλαβαν ακριβώς τι εννοούσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας και επικράτησε έντονη αμηχανία, καθώς η Διεθνής Σοσιαλιστική αποτελείται από ένα μωσαικό ....162 κομμάτων.

    Ούτε ο ΓΑΠ , όμως ήταν έτοιμος να απαντήσει στις διευκρινίσεις που του ζητούσαν , με αποτέλεσμα να επανέλθει την επόμενη μέρα και αφού το είχε ..σκεφτεί, να πει πως οι εκογές θα γίνουν με την συμμετοχή της κομματικής βάσης και των ...162 κομμάτων !!

    Μιλάμε οτι τους τρέλανε κανονικά!!

    ----------------------------------
    - ρε, καμπουρογαμόσαυρε έχεις λωλάνει την υφήλιο ,τελικά είσαι παγκόσμιος πράκτορας,καλύτερος απο τον θουβου...
    Κάτω τα χέρια από τα ταξίδια του Γιώργου ρε αλήτες ΠΑΣΟΚοι!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Εισηγήσεις να μην μεταβεί αυτή την εβδομάδα στο Ισραήλ, όπου έχει προσκληθεί από το Ισραηλινό Ινστιτούτο, δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με Τα Νέα, αρκετά στελέχη του κόμματος πρότειναν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να παραμείνει στην Αθήνα και να αναλάβει πρωτοβουλίες, κρίνοντας ότι, εν όψει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μεσούσης μιας από τις κρισιμότερες περιόδους για το μέλλον της χώρας,
    το κόμμα πρέπει να έχει παρόντα αρχηγό.

    Πάντως, συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έλεγαν ότι...
    «κατά πάσα πιθανότητα θα μεταβεί στο Ισραήλ», ενώ και το Ισραηλινό Ινστιτούτο που τον έχει προσκαλέσει ως κεντρικό ομιλητή στις εργασίες του την Τετάρτη αναφέρει την παρουσία του κ. Παπανδρέου στο επίσημο πρόγραμμά του.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί στην Ιπποκράτους είναι η προσπάθεια συλλογής υπογραφών από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάτω από κείμενο που θα ζητούσε αντικατάσταση του κ. Παπανδρέου.
    Η προσπάθεια αυτή σταμάτησε, όμως πολλά στελέχη εκτιμούν ότι οι εξελίξεις επιβάλλουν την παρουσία ενός δυναμικού αρχηγού που θα ασχολείται με τη σύνθεση των απόψεων στο εσωτερικό του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

    Μιλώντας στον Βήμα 99,5, η Βάσω Παπανδρέου επανέλαβε ότι «ο Γ.Παπανδρέου θα έπρεπε ήδη να έχει φύγει, ώστε να υπάρχει συνοχή και καλύτερος συντονισμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι εύκολο να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ».
    «Το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλο πρόβλημα με την πολιτική που ακολουθήσαμε και τη διαχείριση της πολιτικής. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας» είπε.

    Ο Κώστας Σκανδαλίδης επανέφερε, πρόσφατα, την πρότασή του για εκλογή ηγεσίας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε στην εφημερίδα Real News ότι «το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι η έλλειψη ηγεσίας».

    ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...
    ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΑΠ.....
    Παγκόσμιος Διεθνής ΑΡΧΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τις ανισότιμες συναλλαγές της μονής με το δημόσιο σαν κάτι φυσιολοφικότατο.

    Αλ. Πιστοφίδης

    30 Ιαν 2012 9:41:00 π.μ.
    ==
    Πες μας μερικες "ανισοτιμες συναλλαγες"..

    Να σε βοηθησω:
    Ποσο κοστιζει η ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ Βιστωνιδα (ειπαμε ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ και οχι λιμνη οπως την "αποχαρακτηρισε"
    η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια,γιατι σκοπευε να την πουλησει σε ιδιωτη αλητη της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια. Χασανε τις εκλογες χασανε και τις μιζες οι ελεεινοι μπασταρδοι και..."ξεσπασαν"! το σκανδαλο βατοπεδιου!!

    Οριστε πες μας ΠΟΣΟ κοστιζειη λιμνοθαλασσα και με ποσο ανταλλαχτηκε??

    Να δουμε και ποσο σοβαρος και ποσο αντικειμενικος εισαι..
    Τελος παντων ποσο σοβαρα ασχοληθηκες με το θεμα,η απλα το παπαγαλιζεις οπως το ακουσες απο το "Σκαι και τα αλλα μπουρδελοκαναλα"..

    Υ.Γ
    Ακομα τρωγονται σαν τα σκυλια για το ποιος το .."εβγαλε πρωτος στον αερα"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καθυστερημένε που γράφεις βλάκα τακτικά, άρρωστε, όταν ρε ξεβρακώνουν ότι χάνεις στο μυαλό σταματάς και μετά πάλι από την αρχή. «Να γυρίσει ο Καραμ……..ς να σώσει τον τόπο, ΒΛΑΚΑ, ΒΛΑΚΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ. Και όταν σου τα έχωσε ένας ότι δραπέτης της Ψυχιατρικής, σε κάψανε τα κρεμμύδια βλάκα.
    Ρε καθυστερημένε και να σε πληρώνει βλάκα, κολοκύθα, είναι δυνατόν ηλίθιε να γράφεις αυτές τις ηλιθιότητες και να μην εξοργίσεις βλαμμένε ; Να γυρίσει ο Καραμαλέγκος, όπως το λέει, που επί ημερών του στο Πολιτισμού ανεμίσθηκαν 2,4 δις καθυστερημένε , βλάκα ,ανόητε και να έχεις την απαίτηση να σε διαβάζουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 30 Ιαν 2012 3:45:00 μ.μ.

    ==
    http://www.youtube.com/watch?v=ahOJGXQJtQY

    Χρειαζομαστε ενα τετοιο σημερα ποντικι..

    Και να δουμε που θα κρυφτειτε βρωμιαρηδες τοτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 30 Ιαν 2012 3:45:00 μ.μ.
    ==
    Παρε και ενα αλλο μουλε


    http://www.youtube.com/watch?v=WZbe-W8Q6i4&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση