GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια υψηλόβαθμη θέση στη ΔΕΗ για τον σύμβουλο του Γιώργου (χωρίς OpenGov)...

Από το  parapolitiki.com Δεν περίμενα ποτέ ότι θα αναγκαζόμουν να θέσω το ερώτημα" ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό; " σε έναν...

Από το parapolitiki.com
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα αναγκαζόμουν να θέσω το ερώτημα"ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό;" σε έναν άνθρωπο που για χρόνια πάλευε να εξηγήσει στους πολίτες την αναγκαιότητα του OpenGov και της αξιοκρατίας στο Δημόσιο. Κι όμως...
Στις 19 Δεκεμβρίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ. Διαβάζοντας τη σχετική είδηση στο In.gr, συγκράτησα το όνομα ενός νέου μέλους, του Κωνσταντίνου Θέου. Γρήγορα διαπίστωσα ότι δεν πρόκειται για κάποια συνωνυμία αλλά πράγματι ο στενός σύμβουλος και συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου βρήκε το δρόμο προς το ΔΣ της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης. Δεν σχολίασα κάτι, θεωρώντας ότι στο κάτω-κάτω δεν κατέχει και καμία φοβερή θέση.
Το παζλ συμπληρώθηκε και...
το ΒΗΜΑ κατέγραψε σε ρεπορτάζ του:
Παρελθόν αποτελεί για τη ΔΕΗ ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Απόστολος Μπαρατσής, καθώς σήμερα αποφασίσθηκε κοινή συναινέσει η λύση της συνεργασίας του με την επιχείρηση. Τις αρμοδιότητές του, αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Θέος.
Για το ταξίδι σύμβουλος ΓΑΠ-μέλος ΔΣ ΔΕΗ- Νο2 ΔΕΗ χρειάστηκαν μόλις 9 μέρες κι έτσι μέχρι τον Ιούνιο του 2013 ο Κώστας Θεός θα εργάζεται για το Δημόσιο και το όνομα του θα συμπεριλαμβάνεται στις λίστες της κρατικής μισθοδοσίας.
Η διαδικασία που επιλέχθηκε είναι απόλυτα νόμιμη, αν και μάλλον ανήθικη. Ο Κώστας Θέοςμπορεί να είναι ένας σοβαρός άνθρωπος με αξιόλογη κατάρτιση (το βιογραφικό του στο Pasok.grεδώ) αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα ακολουθούσε μια ανάλογη πορεία, αν δεν ήταν στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου. Επίσης, δεν θα μάθουμε ποτέ αν υπήρχαν καλύτεροι του τεχνοκράτες, πρόθυμοι να εργαστούν για τη ΔΕΗ.
Αν δούμε τη μεγάλη εικόνα, ένας εκ των κολλητών ενός πρώην πρωθυπουργού "βολεύεται" στο Δημόσιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013. Πόσο κοντά στο πνεύμα του ΟpenGov κινείται η εν λόγω απόφαση; Πόσο "αντι-ΓΑΠ" ενέργεια είναι αυτή; Εκτός κι αν το έκαναν σκόπιμα οι "προδότες" δελφίνοι για να τον εκθέσουν...

11 σχόλια

  1. ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ

    Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΤΗΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΤΑΧΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΟΦΑΤΣΑ

    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΖΕΒΑΖΕ

    ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O κ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ; ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ; ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο νεποτισμός στην Ελλάδα ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρέ,
    άααααλλοι δέεεν υπάρχουν?
    Του νηπιαγωγείου είναι όοοοολοι οι
    υπόλοιποι?
    Άντε μέρα που είναι....
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΤΟΙΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΟ
    ΤΟΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ....

    Ρε κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή,
    σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν, πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί ?
    Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.

    Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν.

    Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Μέ εταιρείες στην Ελβετία .

    Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.
    __________________________________
    ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ?.."

    Αυτά γράφει ο Πάνος Καμμένος στο προφίλ του στο facebook απαντώντας στο παρακάτω άρθρο του Νίκου Παπανδρέου στην iefimerida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκλογες εδω και τωρα ! να φυγουν οι ανικανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για δειτε και αλλου(πχ τραπεζες)
    οι συμβουλοι προτεινουν
    μειωσεις μισθων και απολυσεις
    και αμειβονται με
    αυξησεις μισθων και προσληψεις..

    ωραια δουλεια..
    συμβουλος των ντον κορλεονε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εξαιρουνται και απο τις περικοπες τα λαμογια..
    ανεξαρτητες αρχες,ερτ..
    τα οργανα του καθεστωτος..

    τσαουσεσκου,σανταμ,κανταφι,μιλοσεβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση