GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάση των «16», ημέρα 2η...

Με άλλες δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη η φάση των "16" του Champions League, με την Ζενίτ να υποδέχεται την Μπενφίκα κ...

Με άλλες δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη η φάση των "16" του Champions League, με την Ζενίτ να υποδέχεται την Μπενφίκα και την Μίλαν να φιλοξενεί την Άρσεναλ. Φυσικά, λόγω κρύου ο αγώνας στην Αγία Πετρούπολη...
ξεκίνησε στις 19:00, ενώ το σπουδαίο ματς στο "Σαν Σίρο" στις 21:45.
Ζενίτ - Μπενφίκα (19:00)
Ζενίτ και Μπενφίκα κοντράρονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ενώ στην Αγία Πετρούπολη φέτος έχει χάσει με 1-3 μία άλλη πορτογαλική ομάδα, η Πόρτο.
Πολλές απουσίες έχει ο Ζενίτ, με τον Πορτογάλο, Ντάνι, να είναι νοκ-άουτ για πολλούς μήνες, τον τερματοφύλακα, Βιατσέσλαβ Μαλαφέεβ να έχει τραυματιστεί στην γάμπα και τον Ντομένικο Κρίσιτο να έχει υποστεί τροφική δηλητηρίαση.
Ο Αλεκσάντρ Κερζακόβ ίσως να είναι στην 11άδα των Ρώσων, αλλά έχει να αγωνιστεί από τον Οκτώβριο.
Για την Μπενφίκα, ο Χάβι Γκαρθία τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και τον Ισπανό θα αντικαταστήσει ο Μάτιτς.
Οι πιθανές συνθέσεις
ΖΕΝΙΤ: Ζεβνόβ, Ανιουκόβ, Μπρούνο Άλβες, Χουμπότσαν, Λόμπερτς, Ντενισόβ, Ζιριανόβ, Σιροκόβ, Φαϊζούλιν, Λάζοβιτς, Κερζακόβ.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουϊζάο, Γκαράι, Έμερσον, Μάτιτς, Βιτσέλ, Αϊμάρ, Γκαϊτάν, Νολίτο, Όσκαρ Καρντόσο.
Μίλαν - Άρσεναλ (21:45)
Η Άρσεναλ 4 χρόνια πριν έγινε η πρώτη ομάδα στο Champions League που νίκησε την Μίλαν στο "Σαν Σίρο" επικρατώντας με 2-0, χάρη σε τέρματα των Φάμπρεγκας και Αντεμπαγιόρ.
Πέρσι, αμφότερες είχαν αποκλειστεί στους "16", η Μίλαν από μία άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Τότεναμ και η Άρσεναλ από την Μπαρτσελόνα.
Αμπιάτι, Νέστα, Μπόατενγκ και Πάτο επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι στην 11άδα.
Πιθανότατα από τους μόνο ο Αμπιάτι θα είναι βασικός, χωρίς να αποκλείεται και ο Αμέλια που ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Ουντινέζε. Ο Αλέγκρι δύσκολα θα ρισκάρει με τους Νέστα, Μπόατενγκ και Πάτο, έτσι μάλλον θα ξεκινήσουν οι Μεξές, Ζέεντροφ (ή Εμάνιουελσον) και Ρομπίνιο.
Όλα ανοικτά στα αριστερά της άμυνας με τους Τζαμπρότα, Αντονίνι και Μεσμπά, ενώ στην Άρσεναλ νοκ-άουτ είναι ο Μέρτεζακερ, όπως και οι Ντιαμπί και Αντρέ Σάντος, ενώ ο Γουΐλσιρ θα επιστρέψει τον Μάρτιο και ο Ανρί μάλλον θα ξεκινήσει από τον πάγκο.
Οι πιθανές συνθέσεις
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Μεξές, Τιάγκο Σίλβα, Τζαμπρότα, Φαν Μπόμελ, Αμπροζίνι, Νοτσερίνο, Ζέεντορφ, Ρομπίνιο, Ιμπραχίμοβιτς.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Γκιμπς, Σονγκ, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Οξλέιν-Τσάμπερλεϊν, Γουόλκοτ, Φαν Πέρσι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Τρίτη (14/12)
Λιόν - ΑΠΟΕΛ 1-0
Λεβερκούζεν - Μπαρτσελόνα 1-3
Τετάρτη (15/02)
Ζενίτ - Μπενφίκα (19:00)
Μίλαν - Άρσεναλ (21:45)
Τρίτη (21/02)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ (19:00)
Νάπολι - Τσέλσι (21:45)
Τετάρτη (22/02)
Μαρσέιγ - Ίντερ (21:45)
Βασιλεία - Μπάγερν (21:45)
Πηγή: sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση