GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 18 Μαρτίου και από τη βάση η εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ...

Σε ήπιους τόνους εξελίχθηκε η συζήτηση του Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, παρότι επτά μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου έθεσαν θέμα επανεξέτασης...

Σε ήπιους τόνους εξελίχθηκε η συζήτηση του Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, παρότι επτά μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου έθεσαν θέμα επανεξέτασης του χρονοδιαγράμματος για την αλλαγή ηγεσίας.  Οι Π. Κουκουλόπουλος, Ν. Σαλαγιάννης, Ν. Ανδρουλάκης, Ι. Μίχας, Κ. Ασκούνης και οι κυρίες Συλβάνα Ράπτη και Τόνια Αντωνίου είπαν ότι...
 η παρατάξη παραμένει ακέφαλη σε περιστάσεις έκτακτες.
Ο Γ. Παπανδρέου δεν δέχτηκε την αλλαγή στις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από τα όργανα του κόμματος και από ότι φαίνεται παραμένει η 18η Μαρτίου ως ημερομηνία εκλογής του νέου προέδρου με εκλογές από τη βάση. Την ερχόμενη εβδομάδα, πάντως, θα συνεδριάσει ξανά το Πολιτικό Συμβούλιο.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Μίχας είπε ότι η εκλογή του προέδρου πρέπει να γίνει στις 4 Μαρτίου από τη βάση αφού προηγηθεί εθνικό συμβούλιο για έγκριση υποψηφιοτήτων και αλλαγής ημερομηνίας. Να ακολουθήσει συνδιάσκεψη και τακτικό συνέδριο τον Ιούνιο.
Ο κ. Ανδρουλάκης έθεσε το ερώτημα γιατί χρειάζονται εκλογές από τη βάση, σε αυτές τις συνθήκες, αν είναι μόνο ένας ο υποψήφιος. Ομως η συζήτηση δεν επεκτάθηκε καθώς όλες οι πλευρές εκτίμησαν ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα το ΠαΣοΚ θα έστελνε λάθος μήνυμα στην κοινωνία να καυγαδίζει για τα χρονοδιαγράμματα.
Το θέμα των διαγραφέντων στελεχών άνοιξε η Ασπα Παπαηλιού, η οποία ζήτησε να επαναξεταστεί η απόφαση της Κυριακής. Όμως ο κ. Παπανδρέου απάντησε ότι έλαβε αυτή την απόφαση γιατί κατά τη γνώμη του δεν μπορεί κάποιοι σε τόσο κρίσιμες στιγμές να παίζουν προσωπικά παιχνίδια. «Ήταν ένα δύσκολο θέμα αλλά έκλεισε», επισήμανε.
Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος πήγε για λίγο στο Πολιτικό Συμβούλιο προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του για τις εξελίξεις, είπε στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης οι συνομιλητές του υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης εντυπωσιάστηκαν επειδή η Ελλάδα εμφανίστηκε πλήρως προετοιμασμένη να έχει κλείσει όλες τις εκκρεμότητες της, αλλά ότι ορισμένες χώρες -η Γερμανία και οι σύμμαχοι της - άλλαζαν διαρκώς τα γκολποστ στο γήπεδο. Επισήμανε όμως ότι για πρώτη φορά σχηματίστηκε και μια ομάδα χωρών υποστηρικτικών προς την Ελλάδα όπως η Γαλλία και η Ιταλία. Εκτίμησε επίσης ότι το Eurogroup της Δευτέρας είναι πολύ κρίσιμο και ότι ο ίδιος ελπίζει να πάνε όλα καλά.
Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από τον Πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο, αν όλα εξελιχθούν ομαλά το PSI αναμένεται να κλείσει 8-9 Μαρτίου και ως τις 19 το μήνα θα ολοκληρωθούν και οι συζητήσεις γαι τη νέα δανειακή σύμβαση.
Πρόσθεσε ότι δεν είναι αντίθετος με την επίσπευση της διαδικασίας αρκεί να συμβαδίζει με αυτά τα χρονοδιαγράμματα. Οι κ.κ Π. Κουκουλόπουλος και Β. Εξαρχος, πρότειναν να γίνει η συνδιάσκεψη στις 3-4 Μαρτίου και αμέσως να ακολουθήσει Εθνικό Συμβούλιο - το οποίο δεν αποκλείεται αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές να ανατρέψει την προηγούμενη απόφαση του. Ο υφυπουργός Εσωτερικών πάντως επισήμανε ότι το νέο πρόγραμμα πρέπει να καταλήξει σε δέκα βασικές αρχές στη βάση και του απολογισμού που θα γίνει, με την αίσθηση ότι αλλάζει η Ευρώπη αλλά και η χώρα.
Πηγή: http://www.tovima.gr/

16 σχόλια

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μούτρα για Χέσιμο, αρχής γενομένης από τη συΡβάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι παστοκοι δεν πρεπει να ξαναδουν εξουσια,και πρεπει να φορολογηθουν αναλογα με τα πραγματικα τους εισοδηματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποια βαση;
    Μαλλον θα εννοουν το συγγενολοι τους.
    Εχει και βαση αυτο το κομμα των ψυχοπαθων;
    Τιγκα στην φουμα και τα ψυχοφαρμακα ειναι ποια βαση μιλανε;
    Μαζευτειτε σε ενα ασανσερ και αποφασιστε να βγαλετε τον λιγοτερο ψυχοπαθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χωρα βρισκεται υπο διαλυση,ο κοσμος πειναει,τα φαναρια δεν λειτουργουν και οι βενιζελολομπαρντοι ασχολουνται να ανακαινισουν το μαγαζακι βαζοντας αλλη ταμπελα..Ρεταλια,ξεφτιλες,καταραμενοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΣΤΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΜΠΑΑΘ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ.

    ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙ
    ,,,ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ,,,,,
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
    ,,, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ,,,,
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .
    ΜΑΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποια βαση;

    Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ

    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. _________________________________
    ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ.

    Η ληστεία στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ολυμπία βρίσκεται στην κορυφή της ειδησεογραφίας στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

    Τα ξένα ΜΜΕ αναφέρονται, επίσης, στην παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου.
    «Ένοπλοι ληστές έκλεψαν δεκάδες αντικείμενα από μουσείο στην Αρχαία Ολυμπία -τον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων» αναφέρει το BBC, λέγοντας ότι το μουσείο είναι ένα από τα σημαντικότερα της Ελλάδας.
    Το BBC αναφέρεται, επίσης, στην παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού.

    «Ληστές εισέβαλαν σε μουσείο στην Ολυμπία, τον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων, έδεσαν και φίμωσαν τη φύλακα, κλέβοντας αντικείμενα» αναφέρει το CNN, επικαλούμενο την αστυνομία.
    Το αμερικανικό δίκτυο κάνει και αυτό αναφορά στην παραίτηση του κ. Γερουλάνου. «Ο Έλληνας υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, υπέβαλε την Παρασκευή την παραίτησή του, όταν ένοπλοι ληστές έκλεψαν περισσότερα από 60 αρχαία αντικείμενα σε μουσείο στην Ολυμπία, σύμφωνα με αξιωματούχους» αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    «Το περιστατικό σημειώθηκε στο δεύτερο μουσείο της πόλης, στο οποίο βρίσκονται χάλκινα και κεραμικά αντικείμενα, που χρησιμοποιούνταν από αρχαίους αθλητές στους Αγώνες» αναφέρει το Πρακτορείο, τονίζοντας ότι το νέο μουσείο της Ολυμπίας διαθέτει καλύτερη φύλαξη.

    «Οι ελληνικές Αρχές δηλώνουν ότι μεγάλη ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας» αναφέρει η Washington Post.

    ____________________
    ΠΑΣΟΚ : ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ
    ΣΑΝ.....ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΜΑΣ..
    ...σκέτη αηδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ. ΚΛΕΦΡΟΝΙΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μειωση αποδοχων προεδρου Α. Παγου κατα 50%

    Μειωση μισθων και συνταξεων των πολιτικων αμεσα

    κατα 50%.

    Δεν μπορει ενα κομμα σαν τη ΝΔ, που χρωσταει σε ολες τις τράπεζες εκατομμύρια, να μπορεί και να θελει να σώσει τη χώρα;

    Δεν ειναι δυνατον αυτοι του ΠΑΣΟΚ να συνεχίζουν να προκαλουν, να μη δινουν λογαριασμό για τα πεπραγμενα των,

    και να μην τους εγκαλει ενας εισαγγελέας;

    ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε Χ Ε Σ Τ Η Κ Α Μ Α Ν Ε (ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ)

    ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΖΗΤΩ ΤΟ GEROYLANOS..


    PASOK: TA KANAME ΟΛΑ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ΠΑΣΟΚ ΜΚΟ ήταν ανέκαθεν μια οικογενειακή επιχείρηση των Παπανδρέου στην οποία πρωωθουντο οι γλείφτες και γελωτοποιοι των Παπανδρέου και οσοι έκαναν τα θεληματα του αρχηγου, ποιους να πρωτοθυμηθουμε Κατσιφάρεους, Τσοχατζοπουλο ,Ζιαγκα, Καρουδα, Φαπουλια και τους συγχρονους, πουβλεπουμε στη φωτογραφία.
    Δυστυχώς για μας πάντα είχαν ένα ωραίο περιτίλιγμα λόγων η ΕΛΛΑΔΑ ανήκει στους Ελληνες, εξω οι Βάσεις του θανάτου, Αλλαγή εδώ και τώρα, Λεφτά υπάρχουν και χιλιάδες ακομα.
    Ζήτω το κόμα που μας ΕΦΑΓΕ τα νειάτα μας και τώρα στα γεράματα μας στέλνει στα σισίτια γιατί δεν φτιάξαμε καμιά ΜΚΟ όπως η Μανουλα αλλά με μια πρασινη σημαια με τον ήλιο γεμιζαμε τις πλατείες.
    Good Buy Georgeç

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση