GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκαλύπτουν, τώρα, οι Βρετανοί για τον Ανδρέα Παπανδρέου του 1981...

Αποκαλυπτικές αναφορές των διαπιστευμένων στην Ελλάδα βρετανών διπλωματών για το ΠαΣοΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου, για πραξικόπημα αλλά και ...

Αποκαλυπτικές αναφορές των διαπιστευμένων στην Ελλάδα βρετανών διπλωματών για το ΠαΣοΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου, για πραξικόπημα αλλά και για την ακαταλληλότητα της οικονομίας ήδη από το 1981 έρχονται στο φως με τον αποχαρακτηρισμό απόρρητων αρχείων - καθώς παρήλθαν 30 χρόνια - του Φόρεϊν Οφις.
Στα σημαντικά αυτά έγγραφα διαφαίνεται ένας έντονος προβληματισμός στη Δύση για τις συνέπειες που θα είχε η ανάληψη της εξουσίας στην Ελλάδα από το ΠαΣοΚ. Προβληματισμός που σχετιζόταν κυρίως με τη μετριοπαθή στάση του Ανδρέα Παπανδρέου σε θέματα, από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ έως την οικονομία. Η βρετανική κυβέρνηση ήταν...
 ιδιαίτερα επιφυλακτική ως προς τον ιδρυτή του ΠαΣοΚ ο οποίος χαρακτηρίζεται από τις εκθέσεις των διπλωματών, μεταξύ άλλων, ως «λαϊκιστής», «διπρόσωπος», «με αντιαμερικανικές εμμονές».
Γράφει ο τότε βρετανός πρέσβης στην Αθήνα, Ιαν Σάδερλαντ: «Παρά το γεγονός ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Αμερική, δεν συμπαθεί και δεν εμπιστεύεται τις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει μια έμμονη ιδέα για απειλή της Τουρκίας».
Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν οι προεκλογικές σημειώσεις των βρετανών διπλωματών σχετικά με την περίπτωση συγκυβέρνησης ΠαΣοΚ – ΚΚΕ Εξωτερικού οι οποίοι εν ολίγοις λένε ότι ένα κίνημα που θα ανέτρεπε την κυβέρνηση για να αποκαταστήσει τη δημοκρατία δεν θα έβρισκε αντίθετη τη Βρετανία - αν και ένα πραξικόπημα θα ήταν γενικά απευκταίο.
Εμφαση ακόμη δίνεται στο θέμα της οικονομίας. Το Φόρεϊν Οφις μιλούσε για μια ακατάλληλα προετοιμασμένη Ελλάδα για να ενταχθεί στην τότε ΕΟΚ αλλά και για τη διαφθορα στο ελληνικό δημόσιο και τα ρουσφέτια, ενώ αναφέρεται η δήλωση του Ανδρέα Παπανδρέου τον Δεκέμβριο του 1981: «Τα ταμεία είναι άδεια, λεφτά δεν υπάρχουν».
Από τα εμπιστευτικά αρχεία του Φόρεϊν Οφις δεν λείπει όμως ούτε το πρόσωπο του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή τα οποία εκτιμούν ότι η ακύρωση, την τελευταία στιγμή, του ταξιδιού του στο Λονδίνο όπου θα παρευρισκόταν στον γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα , έγινε προκειμένου να αποφύγει τη συνάντησή του με τον τέως βασιλιά.

26 σχόλια

  1. Βρυκολιακιασε ο μπασταρδος ελληνοπολωνος και μας τον μοστραρετε ρεεε?????

    Βγαλτε τον απο μπροστα μας τον πουστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2011.
    Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΣΩΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΙΔΩΤΩΝ.
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.papandreou-pasok.info/%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b5%ce%bf%cf%85-cia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά μη περιμέναμε από τα εγγλεζάκια να μάθουμε το ποιός ήτανε ο Σχίζο.
    Υφιστάμενος της Τμηματάρχου μ. τσάντ στην Υπηρεσία (τη γνωστή) εστάλη με την εν λόγω, την οποία στο μεταξύ είχε νυμφευθεί, για να πρακτορεύσουν από κοινού τα συμφέροντα της υπερδύναμης στη Μ. Ανατολή, μια και ο Καραμεσίνης είχε πεθάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μακαρι να ηταν ολοι οι "πατριωταρες" σαν τον "ΕΒΡΑΙΟΠΟΛΩΝΟ" οποως τον αποκαλεις παλιομαλακα χουντοβρασμα,6.19
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ , ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΤΕ.
    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΄Η ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΟΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΓΑΛΛΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΤΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ "ΣΙΔΕΡΑ".
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ "ΧΡΗΜΑ" ΑΠ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΡΗΦΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΠΑΣΟΚ-ΣΚΑΤΑ" ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΡΩΝΕ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΔΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ(;) ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ. ΔΟΥΛΟΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την καταστρέφει πάντα την Ελλάδα αυτός την καταστρέφει και τώρα άν και 15 χρόνια νεκρός το φάντασμα του είναι ο χειρότερος εφιάλτης.
    Σκατά τον τάφο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι εσεις που βριζετε τον αειμνηστο Ανδρεα Παπανδρεου δεν ειστε τιποτα αλλο παρα φασιστοειδη υποκειμενα ,απομειναρια της χουντας.Καλα θα κανετε λοιπον εσεις οι κουκουλοφοροι και δοσιλογοι του Ελληνικου εθνους να αυτοκτονησετε για να ξεβρωμισει ο τοπος απο ολους εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΔΝΡΕΑΣ ΗΤΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ Η ΒΛΑΞ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΣ ΠΕΙ ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ ΣΗΜΕΡΑ.
    'Η ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ. ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ "ΤΡΥΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΙ ΜΙΛΙΑ 'Η ΑΣ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΞΕΝΩΝ. ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΕ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΛΕΟΝ, ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΣ ΔΗΛ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΠΟΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωστε ΗΞΕΡΑΝ τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μας χαλια οι ευρωπαιοι
    απο το 1981, ετσι;!
    Αρα δεν τα ανακαλυψαν τωρα!
    Αρα ΓΙΑΤΙ μας δεχτηκαν στην ΕΕ;
    Αρα ΠΟΙΟΣ "πλαστογραφησε" τα στοιχεια εισοδου μας;
    Αρα ΑΥΤΟΙ -οι ευρωπαιοι- ειχαν ΣΥΜΦΕΡΟΝ να μπουμε!
    Αρα, να πανε να γαμηθουνε
    απο τωρα και στο εξης θα αγοραζουμε ΚΙΝΕΖΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σταθερά πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ - Μικρές απώλειες για τη ΝΔ.
    -------------------------------------------------------
    Σταθερά πέμπτο κόμμα παραμένει το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC για λογαριασμό του περιοδικού «Επίκαιρα».

    Πρώτο κόμμα, με απώλειες, η Νέα Δημοκρατία ενώ δεύτερο κόμμα προβάλλει η Δημοκρατική Αριστερά.

    Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό εκλογικής επιρροής της ΝΔ διαμορφώνεται στο 27,5% (από 30,5% τον Ιανουάριο), δεύτερο κόμμα εμφανίζεται η Δημοκρατική Αριστερά με 16% (από 13%) και ακολουθούν ΚΚΕ με 14% (από 12,5%) και ΣΥΡΙΖΑ με 13,5% (από 12,5%). Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 11% (από 12%), ενώ ο ΛΑ.Ο.Σ. υποχωρεί στο 4,5% (από 6% στην προηγούμενη μέτρηση).

    Σταθεροποίηση για τους Οικολόγους Πράσινους στο 3,5%, υψηλό ποσοστό και πάλι για τη Χρυσή Αυγή στο 2,5%, την ώρα που Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών και Δημοκρατική Συμμαχία συγκεντρώνουν ποσοστό 2%.

    Αποχή, λευκά και άκυρα φθάνουν συνολικά στο 31,8%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΡΩΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ¨"ΑΓΟΡΑΖΕ" ΟΠΛΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην κρινετε και μην παίρνετε στα σοβαρα τις αναφορές διπλωματων οι οποιες στιγνες αναφορές ειναι.

    Ουτε το Φ.Ο. θα αποκαλυψει κατι που θα βλαψει η εκεθεσει τα συμφεροντα του Η.Β. στη περιοχή.

    Οι αναφορές απο μονες των ειναι παραπλανητικές, περιγραφουν τις γνωστές καθημερινές πρακτικές του Α.Π. αλλα δεν μας λεει

    τί πραγματικα πιστευαν οι διπλωματες για τον Α.Π.

    Αν ο Α.Π. σταλθηκε στην Ελλαδα για να χαλιναγωγησει το αριστερο κινημα μετα τη χουντα, και να κοψει τον δρομο της αριστεράς, αυτο μην περιμενετε να το μαθετε απο Αγγλους και Αμερικανους.

    Πάντως ο πατέρας του Γεώργιος ειχε αριστες σχέσεις με το παλάτι και τον βασιλιά Κωνσταντίνο, ο Ανδρέας τον εχθρευονταν;

    Απο δώ και μονο καρφωνονται οι Αγγλοι και ο "μεγάλος" Ανδρέας.

    Τον ρόλο των Α.Παπανδρέου και Καραμανλή μετα τη χουντα, δεν θα μας τον πουνε ποτέ.

    Μονο απο τις συνεπειες των εργων τους μπορουμε κατι να υποπτεφθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ανδρεας ΗΜΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΕΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.[ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ] [ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ][Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ][ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ]ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ.ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ.ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KALA RE POYSTHDES DEN SAS EFTASAN OI DIORISMOI KAI TO TRAMPOYKO POY PHRATE MERIKOI TORA PARISTANETE TIS MORES PARTHENES? ENTIMOTATOI!!!!!
    POSA TSOGLANIA POY VRIZOYN TORA TON ANDREA DIORISTIKAN STO DHMOSIO TOTE KAI AFOU XORTASAN TORA PARISTANOYN TOYS TIMITES THS DHMOKRATIAS. OXO POYLHMENOI GIA KATI TETOIUS SAN ESAS EKATSAN OI TOYRKOI 400 XRONIA. ENA TOY KATALOGIZO OTI EPETREPSE SE KAPOIA GLOIODEI YPOKEIMANA NA KANOYN PAIGNIDI YPOYLO SE VAROS TOY LAOY MAS MESA APO TO PASOK KAI TA IDIA SKOUPIDIA EINAI AKOMA STO PASOK KAI GRAFOUN TOUS LOGOUS TOU MALAKA........................................................OI MEGALOI ANDRES DEN AFHSAN ANTIKATASTATES ANTAXIOYS TIS ISTORIAS TOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ "ΦΤΙΑΞΟΥΝ" ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΑΛΙΟΣΑΠΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ στραβου ΤΟ ΔΙΚΙΟ

    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΛΑ

    1. ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

    2. ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

    Λίγο τοχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 7.54 ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΧΕΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΚΑ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. για τον 11:27
    φίλε δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα!
    τους παπάδες τους έκανε δημόσιους υπαλληλους ο "μεγάλος" γεώργιος παπαδόπουλος με τον αρχιεπίσκοπο ιερώνυμο! ο κυρ αντρέας έκανε άλλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. OXI ΦΙΛΕ 11:43:00 μ.μ.

    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Δ. Υ.

    ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΑ

    ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΡΟΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου:
    Το πιο ελεεινό και σιχαμερό απόβρασμα της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας. Ένας ύπουλος πολιτικός απατεώνας του οποίου τα ιδεολογικά κόμπλεξ πληρώνουμε ΤΩΡΑ! Όσο για τους αξιοθρήνητους «υποστηρικτές» του, ένα έχω να πω: Ακόμα και οι ουραγκοτάγκοι, φαντάζουν Αϊνστάιν μπροστά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η περίπτωση του δέν έχει κανένα προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία ούτε στους ζουλού είκοσι χρόνια μας έσκαβε τον λάκκο και εμείς σα μαλάκες τον ψηφίζαμε τον αποθεώναμε τον ξαναψηφίζαμε τον ξανααποθεώναμε και πάλι τον ξαναψηφίζαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΩΝ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΞΑΝΑ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΤΩΡΑ . ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . ΓΚΕ ΓΚΕ 2.03;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 17/2 11:35 πμ
    Πράγματι είστε πολλοί ουραγκοτάγκοι! Για αυτό θα ήταν καλύτερα ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ από το ΠΑΣΟΚ και να κάνετε το δικό σας κόμμα, το κόμμα των πιθήκων! Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μετασχηματισθεί σε ένα σύγχρονο ΦΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, με σύγχρονες ευρωπαϊκές δομές, διότι ΑΥΤΟ χρειάζεται το τόπος. Σε αυτό το κόμμα ΔΕΝ έχουν θέση σοσιαλιστικά αποβράσματα που λατρεύουν ατον Ανδρέα Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τον Βλαντιμίρ Ίλιτς Ουλιάνωφ Λένιν τον βαλσάμωσαν οι Σοβιετικοί για να τον προσκυνούν. Σήμερα ένα διάσημο αμερικάνικο τσίρκο ενδιαφέρεται να τον αγοράσει. Αν βαλσαμώνατε και τον δικό σας τον «λαοπρόβλητο», όλο και κάποιο τσίρκο (δευτέρας κατηγορίας) θα ενδιαφερόταν. Και είναι εποχή που χρειαζόμαστε λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση