GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Λούκα πήρε τ' όπλο της και καταγγέλλει: «Η χώρα δέθηκε χειροπόδαρα»...

Με το νέο μνημόνιο «η χώρα δέθηκε χειροπόδαρα» υπογράμμισε η Λούκα Κατσέλη και υποστήριξε ότι με τη συμφωνία της 21ης Φεβρουαρίου «παραιτηθ...

Με το νέο μνημόνιο «η χώρα δέθηκε χειροπόδαρα» υπογράμμισε η Λούκα Κατσέλη και υποστήριξε ότι με τη συμφωνία της 21ης Φεβρουαρίου «παραιτηθήκαμε από την ασυλία μας ως προς την πιθανή κατάσχεση περιουσίας της χώρας».
«Ρωτώ τον Ευάγγελο Βενιζέλο: Τι θα γίνει σε περίπτωση που σε έναν χρόνο δεν θα...
μπορέσουμε να πληρώσουμε κάποιες από τις οφειλές μας; Δώσαμε λευκή επιταγή με το αγγλικό δίκαιο και το δικαστήριο του Λουξεμβούργου. Οι νομικοί λένε ότι μπορεί να γίνει κατάσχεση της περιουσίας που ανήκει στο δημόσιο ή στην Τράπεζα της Ελλάδας», σημείωσε η πρώην υπουργόςσε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις της.
Η κ. Κατσέλη ισχυρίστηκε πως ακόμη και τώρα υπάρχει εναλλακτική λύση, καθώς, όπως είπε, η Ελλάδα έχει ένα διαπραγματευτικό ατού, αφού κανείς δεν θέλει να χρεοκοπήσει η χώρα.
«Για το 2012 - 2015», τόνισε, «χρειάζεται ένα πρόγραμμα που θα έχει μέτρα τα οποία δεν θα οδηγούν στην ύφεση. Μέτρα σαν και αυτά που υπάρχουν στο νέο μνημόνιο αντιστρατεύονται το ίδιο το πρόγραμμα, τόσο το ΔΝΤ όσο και η τρόικα λένε πως το χρέος θα εξαρτηθεί από το κόστος δανεισμού αλλά και από τους ρυθμούς ανάπτυξης, με μειώσεις μισθών και απολύσεις προβλέπω ότι η ύφεση θα είναι πάνω από 6% ή 7%».
Η κ. Κατσέλη ήταν εξάλλου απόλυτη όσον αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής της στο ΠΑΣΟΚ υπό τον όρο να ψηφίσει τους εφαρμοστικούς νόμους. «Η στάση μου», ξεκαθάρισε, «δεν ήταν ευκαιριακή, δεν μπορώ να καταψηφίζω το μνημόνιο, το οποίο δεν πιστεύω ότι θα λειτουργήσει, και να ψηφίσω τους εφαρμοστικούς νόμους».
Στο πλαίσιο αυτό, ήταν σαφής για το ενδεχόμενο μίας νέας πολιτικής κίνησης στην οποία θα συμμετέχει και η ίδια, λέγοντας πως «κάθε στέλεχος σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να έχει κύρος, χωρίς καμπούρες και αρχηγιλίκι», ενώ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή με πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ -και όχι μόνο- σε όλη την Ελλάδα.

13 σχόλια

  1. ΠΟΟΟΟΤΑΝΑ

    ΤΩΡΑ ΔΕΘΗΚΕ ..ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ
    ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ..ΕΕΕ !!!

    ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΑΔΟΥΣ ΣΑΣ ?


    ΑΑΑ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ...
    ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
    ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΨΕΜΑ

    ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ

    ΟΜΩΣ,
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ
    ΠΩΣ Η ΑΙΤΙΑ
    ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ
    ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΦΡΑΣΗ
    "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η βασική αρχιτεκτόνησα του
    "λεφτά υπάρχουν",
    τώρα διαφωνεί με το μνημόνιο.

    Και αναρωτιέμαι:
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ?
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ,ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ?

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε καλέ!!!!! εμείς τα γράφομαι και τα λέμε δυο τρία χρόνια τώρα, και μας λέγατε ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ...

    ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΓΑΜΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΆ ΣΑΣ, ΖΉΤΩ Η ΖΩΉ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πανω απο το 50% του λαου υποστηριζει τα μετρα,γιατι βαζουν τους φτωχους στη θεση τους..
    ΑΝ ο λαος ηθελε κατι αλλο,θα το ειχε ψηφισει..
    βρισκομαστε σε εμφυλιο,και η μια πλευρα εχει συμμαχους τους πλουσιους ξενους..
    η αλλη πλευρα τι εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το σχεδιο μαρσαλ ερχεται ΜΕΤΑ τον εμφυλιο..
    καθαριστε οσους αντιστεκονται,και μεις θα σας μπουκωσουμε λεφτα..
    ειναι το μηνυμα των ευρωπαιων στις 200 οικογενειες που κυβερνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζητω οι ελληνικες μαλακιες και οι ψευτοπαλληκαρισμοι.
    Και εσυ θειτσα πηγανε για καρατζαφερη τον γνησιο ελληνα με το ελληνικοτατο ονομα.
    Λωποδητοχαμουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Λούκα πήρε τ' όπλο της και καταγγέλλει: «Η χώρα δέθηκε χειροπόδαρα»...

    Απάντηση: Άντε και γαμήσου μωρή ΓΙΟΥΡΤΏΣΙΜΗ μπουχεστρώνα/μπάζο, με τα βυζιά γιουρτοσακκούλες που σου πάνε πέρα-δώθε, ΣΥ ΕΊΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΜΠΟΥΧΕΣΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. auti i kariola den itan ypaoyrgos toy mnimoniou?
    8a se kresamoume kariola mazi me toys ypoloipous 199
    erxomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΘΕΙΤΣΑ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξυπνήστε ζώααα!!
    Σας δουλεύει η αντιμνημονιακή Κατσέλη τώρα που ο γιος της σταμάτησε τα πάρω δώσε με το κράτος
    ----------------------------------

    Όχι χθες ή προχθές, αλλά πριν 1,5 σχεδόν χρόνο είχε δημοσιευθεί ότι ο γιός της Λούκας Κατσέλη δούλευε στο δικηγορικό γραφείο του Λονδίνου, DLA Piper, το οποίο στις ΗΠΑ απασχολούσε τον Σκοπιανό Πρόεδρο του United Macedonian Diaspora.

    Και λέμε δούλευε γιατί από τον Αύγουστο του 2011 έχει φύγει και ένας θεός ξέρει που τον έχει κρύψει η Λούκα. Τότε είχαμε γράψει ότι η εταιρία του γιού, DLA Piper, είχε προσληφθεί σύμβουλος του Γιωργάκη προφανώς με τα κονέ της Λούκας.

    Βέβαια παρόλο που ο γιός Κατσέλης (λέγεται Παπαευστρατίου και είναι από τον πρώτο της γάμο) έφυγε από την εταιρία, η DLA Piper συνεχίζει να παίρνει δουλειές καί έτσι πριν μια βδομάδα μάθαμε ότι είναι σύμβουλος αποκρατικοποίησης τηςεταιρίας εκμετάλλευσης φυσικού αερίου "Νοτια Καβάλα".

    Τώρα έρχεται η μαμά μα μας πει ότι παραιτηθήκαμε από την ασυλία μας και οι ξένοι θα μας πάρουν τα σώβρακα... ποια σώβρακα; Αυτά που η ίδια τους έδωσε μέσω της εταιρίας που τάιζε μέχρι πριν λίγο το γιο;

    Διαβάστε και πως δουλεύει τον κόσμο:

    «Παραιτηθήκαμε από την ασυλία μας ως προς την πιθανή κατάσχεση περιουσίας της χώρας» λέει στον Real Fm 97.8 η Λ. Κατσέλη. Κόβει τις γέφυρες με το ΠΑΣΟΚ και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος.

    Η πρώην υπουργός μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου τόνισε πως με το νέο μνημόνιο «η χώρα δέθηκε χειροπόδαρα» και απευθύνθηκε προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο:

    «Ρωτώ, τον Ευάγγελο Βενιζέλο: Τι θα γίνει σε περίπτωση που σε έναν χρόνο δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε κάποιες από τις οφειλές μας. Ακόμη και για ανθρωπιστικούς λόγους η Γερμανία δεν παραιτήθηκε της ασυλίας της. Δώσαμε λευκή επιταγή με το αγγλικό δίκαιο και το δικαστήριο του Λουξεμβούργου. Οι νομικοί λένε ότι μπορεί να γίνει κατάσχεση της περιουσίας που ανήκει στο δημόσιο ή στην Τράπεζα της Ελλάδας»...

    ..εε ναι ΣΕ ΖΩΑ απευθύνεται πασοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τί ρωτάτε κ. Κατσέλη τον κ. Βενιζέλο;
    Ο αείμνηστος Πέτρος Μόραλης έλεγε περιπαικτικά για τον εαυτό του: Ουδείς μωρότερος των ιατρών εάν δεν υπήρχον οι διδάσκαλοι!
    Ο Βενιζέλος ταυτίζεται με τη μωρία!
    Ακούσατε τι είπε ο ανόητος; Είπε ότι θα «Κουρευτούν» και τα ομόλογα των ιδιωτών και πρόσθεσε ότι ψάχνουν, σε δεύτερη φάση, μηχανισμό προστασίας των καταθετών. Και τα είπε αυτά την επομένη της έκκλησής του να επιστρέψουν οι καταθέσεις από το εξωτερικό! Σιγά που θα επιστρέψουν. Τώρα θα φύγουν και οι υπόλοιπες! Μα είναι δυνατό να είναι τόσο ανόητος;
    Δυστυχώς είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση