GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πούλησαν 24 τόνους πατάτας με 0,25 ευρώ το κιλό...

Συνολικά 24 τόνοι πατάτας Νευροκοπίου πουλήθηκαν σε 530 οικογένειες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Κατερίνης, σε τιμή κόστους (0,25 ευ...

Συνολικά 24 τόνοι πατάτας Νευροκοπίου πουλήθηκαν σε 530 οικογένειες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Κατερίνης, σε τιμή κόστους (0,25 ευρώ το κιλό), με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας.  Οι παραγγελίες είχαν...
 γίνει μέσω της οργάνωσης, ένας από τους στόχους της οποίας είναι να παραμεριστούν οι μεσάζοντες, ώστε να προμηθευτεί το καταναλωτικό κοινό γεωργικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.
Η παράδοση του προϊόντος πραγματοποιήθηκε σήμερα από τις 9 το πρωί, στο χώρο πάρκινγκ του δικαστικού μεγάρου Κατερίνης.
Στο κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Νομού Πιερίας προς τους παραγωγούς απ΄ όλη την Ελλάδα, για την απευθείας διάθεση των προϊόντων τους στο καταναλωτικό κοινό, έχουν ανταποκριθεί ήδη δεκάδες γεωργοί από την Κρήτη, τη Μυτιλήνη, την Πελοπόννησο, τη Δράμα και άλλες περιοχές.
Οι κινητοποιήσεις, όπως προαναγγέλλει η εθελοντική οργάνωση, θα συνεχιστούν, κάθε φορά με διαφορετικό παραγωγό, ώστε να βοηθηθούν όλοι.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

9 σχόλια

  1. Αφήνουν τις πατάτες στο Νευροκόπι να σαπίζουν και στην συνεχεία εισάγουμε άλλες από την Αίγυπτο. Το ίδιο γίνεται με τα πορτοκάλια στο Αργος κτλ.
    Έτσι το εμπορικό ισοζύγιο γίνεται ελλειμματικό και βγαίνει η κάθε λουλού την TV και λέει «το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι δεν παράγουμε τίποτα» .
    Οι κινήσεις αυτό-οργάνωσης είναι επιβεβλημένες .

    αντιγραφεί από άγνωστο φίλο,, ΑΛΛΆ ΠΟΣΟ ΔΊΚΙΟ ΈΧΕΙ!! Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI ALLA POLA SAN KAI AYTA!!!DEN PAEI ALLO !!O KOSMOS PINAEI KAI DEN FTEI!!!MRAVO PAIDIA!!!EGO ZO STIN ALLI MERIA TIS ELLADAS POY NOMIZOUN OTI EIMASTAI EUNOOUMENOI!!!ΨEEEMMAAAA!!!KOROIDA MAS EXOUN PIASEI!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κοσμος να παρει το νομο στα χερια του και να γραψει στα αρχιδια του τους κοπριτες της βουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο μάγκες, θάνατος στους μεσάζοντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος έχει θεό να τον κρατήσει μέσα του, δεν αφορά κανέναν άλλον. Θάνατος στους μεσάζοντες, κρεμάλα για όλους τους παπάδες της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας έρθουν και σε μας για να σωθούμε.
    Σήμερα πήρα από τη Λαϊκή στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, πατάτες Νευροκοπίου προς 8.-ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέα Σεισάχθεια 2010: Η μόνη διέξοδος… στα οικονομικά αδιέξοδα, σήμερα! ....από τον Δρ Κουτσούκο


    Δρ Κουτσούκος, επιστημονικά βλαμμένος, καμαρώνει για την ανοησία του γράφοντας ανόητα σχόλια στο Πρεσσ με διάφορα ψευδώνυμα τάχα μου πιστών οπαδών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέα Σεισάχθεια 2010: Η μόνη διέξοδος… στα οικονομικά αδιέξοδα, σήμερα! ....από τον Δρ Κουτσούκο


    Δρ Κουτσούκος, επιστημονικά βλαμμένος, καμαρώνει για την ανοησία του γράφοντας ανόητα σχόλια στο Πρεσσ με διάφορα ψευδώνυμα τάχα μου πιστών οπαδών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση