GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξόδεψαν 4.000.000$ για τα ρούχα της κόρης τους...

Οταν πρόκειται για τα παιδιά τους οι περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ δεν κάνουν τσιγκουνιές. Αυτό όμως απέχει πολύ από τις ακρότητες που ορ...

Οταν πρόκειται για τα παιδιά τους οι περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ δεν κάνουν τσιγκουνιές. Αυτό όμως απέχει πολύ από τις ακρότητες που ορισμένοι από αυτούς κάνουν.
Τις σπατάλες των σταρ του κινηματογράφου και της μουσικής για τα παιδιά τους, αλλά και γενικά για τη ζωή τους, επανέφερε στη δημοσιότητα το περιοδικό...
«New York Magazine», που επιχείρησε να «βάλει» χέρι στην τσέπη τους.
Στο εξώφυλλό του μάλιστα έχει ένα δολάριο, όπου στη θέση του προέδρου Ουάσινγκτον έχει τα πρόσωπα του ζεύγους Πιτ-Τζολί.
Το διάσημο ζευγάρι, που εκτιμάται ότι κερδίζει 270 εκατομμύρια δολάρια, δεν χαλάει χατίρι στα...
έξι παιδιά του.
Οι δύο νταντάδες που τα προσέχουν παίρνουν 130.000 δολάρια τον χρόνο, έκαστη, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια η Τζολί αγόρασε μία τσάντα Valentino αξίας 900 ευρώ. Επειδή όμως άρεσε στην κόρη της, Ζαχάρα, έσπευσε να κάνει ειδική παραγγελία, μια ίδια τσάντα, αλλά σε «παιδικό» μέγεθος.
Οι σταρ είναι γενναιόδωροι στις νταντάδες, αφενός επειδή αφήνουν πολλές ώρες τα παιδιά στην επίβλεψη τους και αφετέρου επειδή θέλουν να τους κλείνουν το στόμα.
Γι' αυτό η Μαντόνα αλλά και ο Τομ Κρουζ και η σύζυγός του Κέιτι Χολμς διαθέτουν μέχρι και 150.000 δολάρια για τις νταντάδες, των οποίων ο μισθός αυξάνεται όταν έχουν αγγλική προφορά και πτυχίο πανεπιστημίου.
Το παράδειγμα του ζεύγους Κρουζ, που ξόδεψε 4.000.000 δολάρια για τα ρούχα της κόρης τους, ακολουθεί και η Βικτόρια Μπέκαμ, που συναγωνίζεται τη φίλη της Κέιτι, σε αγορές επώνυμων ρούχων για τη μοναχοκόρη της Χάρπερ Σέβεν.
Σπάταλοι χαζογονείς είναι επίσης η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι. Μόλις γεννήθηκε η Μπλου Αϊβι ξεκίνησαν τις σπατάλες.
Εδωσαν 1.000.000 δολάρια για τη διακόσμηση καθενός από τα δύο δωμάτιά της -ένα σε κάθε τους σπίτι- και πολλές χιλιάδες δολάρια για ένα χρυσό παιχνίδι-αλογάκι.
Κανένα μέτρο, όταν πρόκειται για τα παιδιά της, δεν έχει ούτε η Γκουίνεθ Πάλτροου.
Η χολιγουντιανή ηθοποιός μπορεί να μη διαθέτει χρήματα για αγορά επώνυμων ρούχων, πληρώνει όμως πολλά για τη μόρφωσή τους.
Στην πεντάχρονη κόρη της Απλ κάνει μαθήματα λατινικών και ελληνικών, διαθέτοντας εκατό χιλιάδες δολάρια.
http://www.tampouloukia.gr/2012/02/4000000.html%20%20

2 σχόλια

  1. "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ, ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΜΟΥΝΙ"!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΘΟΥΡΕΙΟΣ!!

    **ΝΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΛΩΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ!!
    ΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΙΚΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!!
    ΚΑΜΙΑ ΦΛΩΓΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ, ΓΟΤΘΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΣΥΓΟΤΘΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. +3 τα δικά μου=4.000.003.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση