GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές 4 Μαρτίου ζητεί η ΝΔ, ο Βορίδης (του ΛΑΟΣ) είναι ακόμη υπουργός...

Εκλογές στις 4 Μαρτίου , προκειμένου να υπάρξει μια «θεσμική κοινοβουλευτική επανάσταση και να επανακαθοριστεί το πολιτικό σύστημα», ζήτησε ...

Εκλογές στις 4 Μαρτίου, προκειμένου να υπάρξει μια «θεσμική κοινοβουλευτική επανάσταση και να επανακαθοριστεί το πολιτικό σύστημα», ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σχολιάζοντας και τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.
Αναπτύσσοντας ερώτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής προς τον προερχόμενο από τον ΛΑΟΣ υπουργό Μεταφορών, Μάκη Βορίδη, ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε ότι...
«μετά τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη, δεν περίμενα να απαντήσει στην ερώτησή μου ο κ. Βορίδης».
«Βεβαίως ζούμε ιστορικές εποχές, αλλά δεν μπορούμε να προχωρήσουμε εάν δεν ξεκαθαρίσουμε στον λαό: Τα κόμματα πρέπει να ματώσουν, "να πούμε το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι" κατά τον Καβάφη, να κάνουμε το αυτονόητο - να προχωρήσουμε σε εκλογές στις 4 Μαρτίου. Η χώρα μας, πέραν όσων συζητούμε χρειάζεται μια θεσμική κοινοβουλευτική επανάσταση, να επανακαθορίσει το πολιτικό της σύστημα», ανέφερε ο κ. Κεφαλογιάννης και συμπλήρωσε:
«Επειδή αναφέρθηκε στο "μεγάλο ναι και όχι" ο κ. Καρατζαφέρης, περισσότερο ταιριάζει στις μέρες μας το τρίτο άσμα της Θείας Κωμωδίας. Εκεί μιλάει ο Δάντης για "το τσούρμο των τιποτένιων που αποστρέφεται και ο Θεός και οι εχθροί τους, αυτοί οι κακόμοιροι που ποτέ δεν ήταν ζωντανοί". Το τρίτο άσμα ήταν η κόλαση».
Απαντώντας ο κ. Βορίδης, συμφώνησε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις».  Ωστόσο, όπως είπε, «θεωρώ εξαιρετικά θετικό ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια κυβέρνηση που εκφράζει σε πρώτο επίπεδο μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και σε δεύτερο επίπεδο μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, που συζητά εν ονόματι του λαού και του έθνους και διαπραγματεύεται για να βρει λύσεις η χώρα μας. Βεβαίως είναι δύσκολη η διαπραγμάτευση, αφού το παλαιό πολιτικό σύστημα έχει σωρεύσει τεράστια ελαττώματα στην κοινωνία και το κράτος - και θα κληθεί το Κοινοβούλιο να λάβει δύσκολες αποφάσεις».
«Είμαι βέβαιος ότι για τέτοιες δύσκολες αποφάσεις, η ελληνική ποίηση μάς βοηθά γιατί εκφράζει τον συναισθηματικό πλούτο. Περισσότερο όμως θα μας βοηθήσει η ορθολογική διαχείριση των πραγμάτων», κατέληξε ο κ. Βορίδης.
«Δεν διαφωτίστηκα αν ο ΛΑΟΣ θα ψηφίσει τα μέτρα - και γι' αυτό αναρωτήθηκα εάν θα απαντήσει ο υπουργός», επανήλθε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, χωρίς ωστόσο να υπάρξει απάντηση εκ μέρους του υπουργού.

22 σχόλια

  1. Kalimera sto "Bourdello Republic of Greece". There is red light at the end of the tunnel. No hope what so ever. Η Julia Alexandratou Και Σια Α.Ε ειναι η πιο καλύτερη λύση για την σωτηρία της Ελλαδας. Θα την σώσει με τα πιο συγχρονα προβλεπόμενα κοκκινα συστηματα σε όλη την χώρα με κεντρικό γραφείο στην βουλή τον ελλήνων. Τελία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΒΟΡΒΟΡΙΔΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΛΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ 2009 ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ "ΡΕΣΤΑ", ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΡΙΔΗ ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΕ Η ΧΩΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαβές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
    Επίσης ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE INTERNET ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΕΠΗ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….
    Κύριοι, Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη αν δεν τα κάνετε αυτά ντροπή σας και το κρίμα στο λαιμό ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝ ΠΕΡΝΑΡΕ ΚΑΠΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ 2008 2009 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣΟΥ ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΛΕΠΕ ΑΛΟΓΙΣΚΟΥΦΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΩΡΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΔΕ ΦΤΑΝΕΜΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ (ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ;H ΚΑΘΟΛΙΚΑ Ή ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ) ΕΦΤIΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΤΙ "ΖΟΥΣΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ". ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΟΛΟΙ "ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ" Κ.Τ.Λ.
    ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
    ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ.
    AYTH EINAI H ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΚΡΙΣΗ " ΠΟΥ ΕΠΕΝΝΟΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ FED ΜΠΕΡΝΑΝΚΕ ,EINAI ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΣ.
    ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΗΛΗΘΙΟΙ ΕΙΜΑ;ΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΠΑΞΑΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΘΙΑΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ LORD JACOB ROTHSCHILD !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. --- το ζωο άνωθεν έχει κενο μνήμης
    το 2010..το ΔΝΤ..2011..2012

    που ήσουν ρε ζώοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ΓΑΜΙΟΣΟΥΝΑ ΑΛΛΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΩΟΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
    ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟ
    12.25

    ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12 ΚΑΙ 05 ΘΕΛΗΣ ΓΙΑΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γιατι βριζεις τον κοσμο μη σου θιξουν τη νδ; μη μας πεις πως δεν πηρες πρεφα για το χάλι που έφερε στη χωρα; η μηπως περιμένεις προκοπη απο τα τσιρκα του καραμαλομπουχέσα; αντε μακρια σας σιχαθηκαμε και σας και τα πασοκια εξαιτίας σας ειμαστε εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μπραβο κομματοσκυλα ξεφτιληστειτε υποστηριξτε αυτους που σας ταιζουν για λιγο ακομα, αποσας θα ξεκινησει το ξεβρακωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΧΕΣΗΔΕΣ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΠ

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1 ΚΑΙ 4 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΘΕΣΗ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΓΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑΥΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΜΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τούτο το καμάρι τι σχέση έχει με τον άλλο που, αν και καταδικασμένος αμετάκλητα για ανάμειξη σε υπόθεση ναρκωτικών, κηδεύτηκε με δημόσια δαπάνη και μάλιστα με τιμές υπουργού(!!!!!!!!!!!);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ενώ εσύ φωτίστηκες απο τη νδ και ξεστραβώθηκες
    σε ποιους τα πουλάτε πια ρε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1 ΚΑΙ 4 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΘΕΣΗ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΓΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑΥΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΜΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    9 Φεβ 2012 5:54:00 μ.μ.

    ΣΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΛΕΩ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση