GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσουνάμι τα νέα μέτρα στο 50σέλιδο Μνημόνιο. Αναλυτικά τι προβλέπεται...

Tο κείμενο των μέτρων που θα συνοδεύει το PSI και την δανειακή σύμβαση  στην αγγλική αριθμεί 50 σελίδες. Στο επίμαχο θέμα των μισθών το κ...

Tο κείμενο των μέτρων που θα συνοδεύει το PSI και την δανειακή σύμβαση  στην αγγλική αριθμεί 50 σελίδες.
Στο επίμαχο θέμα των μισθών το κείμενο αναφέρει μείωση 22% στον κατώτατο μισθό που θα συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα κλιμάκια. Επίσης...
 περιλαμβάνει περικοπή 40 εκατομμυρίων ευρω μόνο από τα πολυτεκνικά επιδόματα.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δεν αναφέρει γενική μείωση στις κύριες συντάξεις -εκτός από συντάξεις ΔΕΗ, ΟΤΕ- αλλά μόνο στις επικουρικές. επίσης θίγεται ο θεσμός της μετενέργειας των συλλογικών συμβάσεων.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο κείμενο προβλέπεται
- Μείωση 22% στον κατώτερο μισθό
- Μεσοσταθμική μείωση 15% μόνο στις επικουρικές συντάξεις.
- Περικοπή 15% στις κύριες συντάξεις ΔΕΗ, ΟΤΕ και τραπεζών
- Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου θα καταργηθούν προνόμια των εργαζόμενων στις ΔΕΚΟ και, ουσιαστικά, και η ίδια η μονιμότητα.
- Θα καταργηθούν ή θα περικοπούν σειρά επιδομάτων, μεταξύ άλλων τα πολυτεκνικά και το επίδομα γάμου που αντιστοιχεί στο 10% του μισθού (5% είναι το επίδομα για κάθε παιδί)
- Νέα συζήτηση για το αφορολόγητο όριο, με τα σχετικά σενάρια να αναφέρονται σε μείωση στις 3.000 ευρώ ή ακόμη και σε κατάργηση, θα υπάρξει τον Ιούνιο.
- Ανάλογα, πιθανότατα για τον Ιούνιο μετατίθεται και η συζήτηση για τον 13ο και 14ο μισθό.

13 σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .
    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ και όσο χρειαστεί μέσα στου ΜΑΞΙΜΟΥ , μέσα στην βουλή , μέσα στον κάρολο , μέσα στην Ιπποκράτους και στο Χίλτον που μένει η τρόικα ,στην Συγγρού (στους δυο άλλους σωτήρες )
    ΌΛΟΙ τώρα για να μην περάσουν τα δεσμά τους και να τους αναγκάσουμε να παρατηθούν δεν έχουν την εξουσιοδότηση αυτά τα ανδρείκελα να μας σώσουν .
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπόν τώρα Ελληνικέ λαέ γιατί από σήμερα το απόγευμα μετά την συμφωνία των σωτήρων με την τρόικα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για τη ζωή σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .
    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ και όσο χρειαστεί μέσα στου ΜΑΞΙΜΟΥ , μέσα στην βουλή , μέσα στον κάρολο , μέσα στην Ιπποκράτους και στο Χίλτον που μένει η τρόικα ,στην Συγγρού (στους δυο άλλους σωτήρες )
    ΌΛΟΙ τώρα για να μην περάσουν τα δεσμά τους και να τους αναγκάσουμε να παρατηθούν δεν έχουν την εξουσιοδότηση αυτά τα ανδρείκελα να μας σώσουν .
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ λοιπόν τώρα Ελληνικέ λαέ γιατί από σήμερα το απόγευμα μετά την συμφωνία των σωτήρων με την τρόικα δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα για τη ζωή σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 80% του λαου ψηφισε
    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ το 2009..
    εχουν καθε δικαιωμα
    να σας γαμησουν ορθιους..
    την επομενη φορα,
    να προσεχετε τι ψηφιζετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επαναστατήστε ρε έλληνες τι περιμένετε ;;;;
    Μήπως είστε πουστράκια όπως οι αρχηγοί σας και σας αρέσει να σας γαμάνε τον κώλο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.
    ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΝΤΙΑΔΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΦΩΝΕΣ..ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΟΙΚΟΝΜΕΑ , ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΡΕΜΗ , ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ , ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΨΗ ΚΙ ΕΣΧΑΤΩΣ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΝ Κ.Κ ΛΥΡΙΤΖΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ.
    ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ PRESS ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΡΟΥΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ , ΛΑΪΚΙΖΕΙ
    ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΑΤΟΜΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΝΑ
    ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ..ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι όμως υπάρχουν!!..
    Τέτοια τσόκαρα του κερατα...
    Πόρνες θαυμάστριες του ΓΑΠ !!!

    Συλβάνα Ράπτη: «Παλικάρι ο Γιώργος Παπανδρέου»... που με έστειλε Ευρωβουλή και τα τσεπώνω άγρια

    [Προσέξτε πως κοιτάζει η Συλβάνα τον ΓΑΠ!! Τον γδύνει με τα μάτια και τα χείλη έχουν πάρει θέση!!! Γιωργάκη μη δει τη φώτο η Άντα γιατί θα φας τηγανιά...]

    Εντύπωση (καλό! γελάσαμε...) προκαλεί η θέση που εξέφρασε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον πρώην Πρωθυπουργό και τη διαδικασία που επέλεξε για να αποχωρήσει από το Μέγαρο Μαξίμου:

    «Χρειάζεται παλικαριά και ανωτερότητα ενώ έχεις τη δεδηλωμένη να αποχωρείς από την πρωθυπουργία. Η απόφαση του Παπανδρέου να κάνει πέρα και πίσω και να δώσει την ευκαιρία σε μία συνθετική κυβέρνηση να εργαστεί για τη διάσωση της χώρας θεωρώ ότι είναι κάτι το θετικό» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου επικρίνοντας τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος, όπως συμπλήρωσε, «το έβαλε στα πόδια και κατέφυγε στην εξαφάνιση έστω μέσω εκλογών».

    Η κ. Ράπτη αναφερόμενη στη δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ πήρε επάνω του τη σωτηρία του τόπου» και πρόσθεσε πως αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να πάει πιο πάνω η χώρα και μετά η παράταξη.

    σχόλιο:

    ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ "ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ" = ΠΟΥΤΑΝΙΑ
    ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.....


    17.000 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως.
    Γι αυτό και τα γλυκόλογα της άχρηστης και κακάσχημης αλογομούρας Ράπτη προς τον ευεργέτη της.
    Αμα την δείτε πουθενά, τα χαιρετίσματά μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσοι νομίζουνε ότι δεν θα υπάρξει κοινωνικός εμφύλιος είναι μαλάκας ,αν περάσουνε αυτά τα μέτρα ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΟΠΛΑ κανονικά ΟΠΛΑ και όχι αριστερών η δεξιών αλλά ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ..

    Σιχαίνομαι τους αριστερούς γιατί θέλουν να δείχνουν ότι έχουν πάντα δίκιο αλλά όταν έπεσε το ανατολικό μπλοκ φάνηκε η γύμνια τους και τα γκούλακ τους η χειρότερες φυλακές της Σοβιετικής Ένωσης , αναφέρεται ότι εκεί σκοτώθηκαν γύρω στα 40 εκατομμύρια άνθρωποι δηλαδή ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΛΛΑΔΕΣ !!!!.

    Τώρα σιχαίνομαι εσάς προδότες ,φασίστες , τομάρια, σκυφτούλιδες του κεφαλαίου , των Καρτέλ , της Μαφίας , τι δουλειά έχετε εσείς με την δημοκρατία ΜΩΡΕ παλιό πουτσαράδες;
    ΛΥΣΗ υπάρχει ναι χρωστάμε θα πληρώσουμε ΟΤΑΝ ΕΧΟΜΕ , όταν ο Λαός αρχίσει να αναπτύσσετε με δημοκρατικές διαδικασίες να είστε σίγουροι ότι θα γίνει το ξεκαθάρισμα , από ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ, ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ , ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ …

    Δεν θέλετε την συντεταγμένη χρεοκοπία για να μην πληρώσουν τα ασφάλιστρα οι τραπεζίτες και για 20-30- οικογένειες πατρώνους σας που τρώνε την Ελλάδα χρόνια τώρα.. και 300 δις να πάρομε πια δεν θα τα ΔΟΥΜΕ σε κανένα χρηματοκιβώτιο , θα πάνε από τον έναν υπολογιστή στον άλλο των Δανειστών + τοκογλύφων μας.

    Αν δεν τα υπογράψετε όλα αυτά τι θα πάρουν; Αν θέλουν να τους πληρώσουμε θα πληρώσουμε σε διάρκεια 100-150 χρονών….
    Θέλω να δω πως θα υποδεχτούν τους Ευρωπαίους τουρίστες το καλοκαίρι στην Ελλάδα ιδικά τους Γερμανούς οι Έλληνες του μισθού των 500 ευρω, υπάρχει περίπτωση το καλοκαίρι να σφαχτούμε σαν τα αρνιά μεταξύ μας ρε ηλίθιοι το έχετε σκεφτεί ; Ποίος θα ελέγξει τότε τους εξαθλιωμένους από την πείνα Έλληνες; , έτσι και ο τουρισμός μας θα πάει στα τάρταρα , δεν έχει λογική να λειτουργήσει ο πεινασμένος όχλος κύριοι εσείς που θα πείτε ΝΑΙ την Κυριακή μέσα στην Βουλή ..

    Αν τα ψηφίσετε όλα αυτά, αν μας δέσουν στο αγγλοσαξονικό δίκαιο είστε σίγουροι ότι σωθήκαμε και ότι δεν θα μας πετάξουνε έξω οι ίδιοι από το ευρω , η θα βγείτε και θα μας πείτε η εγχειρίσει πέτυχε, αλλά ο ασθενής ΠΕΘΑΝΕ…

    Ακουστέ κύριοι ξέρομε πόσοι είστε πόσους κολαούζους έχετε ποίοι είναι δεν θα σας σώζει ακόμα ούτε το ποδόσφαιρο ώστε να απροσανατολίζετε τον ΛΑΟ, δεν το λέω τυχαία, μέχρι τον κ. Βουρος είδα να θέλει να σώσει την ΑΕΚ ..

    ΑΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ …

    Μπούτζουκας Θ. Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ 10 ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΞΕ ΜΙΑ
    ΠΑΧΙΑ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ..ΘΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, με τις κλεψιές τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαυές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή του σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !
    Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση