GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

570 ευρώ ο κατώτατος μισθός...

Σύμφωνα με πληροφορίες , στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών συμφωνήθηκε ότι ο κατώτερος μισθός στον ιδιωτικό τομέα θα μειωθεί περίπου στα 570...

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών συμφωνήθηκε ότι ο κατώτερος μισθός στον ιδιωτικό τομέα θα μειωθεί περίπου στα 570 ευρώ. Ανοιχτό είναι το θέμα μείωσης των επικουρικών συντάξεων. Αν δηλαδή θα...
 είναι μείωση μόνο σε συντάξεις πάνω από 300 ευρώ ή  μείωση μεσοσταθμικά 15% και μείωση 35% που ζητά η τρόικα.

6 σχόλια

  1. Να μου επιτρέψεις να μην πιστεύω αυτό που έβαλες και διάβασα (6 Φεβ 2012 4:01:00 π.μ.)

    Γιατί θα το πιστεύω και εγώ ότι ο Μπενίτο κάνει αντίσταση!!!!..

    Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά παγκαλιόμορφη λογική... Αν πάνε τους μισθούς στα 550 -600 ευρώ με το PSI+ τι σώσανε; ΌΤΑΝ βάζουν χαρταστια σε όλους αυτούς τον 600 ευρώ, 500 μονό στο χαράτσι της ΔΕΗ!!

    Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά παγκαλιόμορφη λογική: Γιατί θέλουν να κόψουν τους ακατάδεκτους μισθούς, που ΝΑΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΓΙΑ 20 -30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ, δεν κόβουν και τής τιμές από τα ΚΑΡΤΕΛ -σούπερ μάρκετ;

    Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά παγκαλιόμορφη λογική: Γιατί δεν έχει έλθει έστω και ένας ΞΕΝΟΣ επενδυτής να επενδύσει στην ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΏΡΑ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΆ!!! ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΚΕΛΕΜΠΙΑΣ!!!!

    Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατά παγκαλιόμορφη λογική:Πως θα επενδύσουν ξένοι όταν ξέρουν ότι η χώρα ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΎΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΆΘΕΣΉ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ;;; Η μήπως είναι ιδιοκτήτες οι Ελληνες, με τους ΜΑΛΑΚΕΣ πολιτικούς μας;

    ΑΥΤΟΊ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΉ ΕΞΟΥΣΊΑ ΟΛΟΙΙΙΙΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΣΙΤΕΣ ΡΕ ΚΟΡΌΙΔΑ...

    Ο Πελτσανικος από την Βόννη μας ήλθε εκεί έκανε τον κολαούζο του ΑΚΗ ,ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ,και όταν βγήκε βολεύτηκαν και οι φίλοι του ο ΛΕΤΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΚΟΜΕΣ ... Ξυπνάτε κορόιδα ΞΥΠΝΆΤΕ ΠΆΝΑΘΈΜΑ ΣΑΣ .. ΑΥΤΟΊ ΤΑ ΈΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΏΝΕ ....

    Μπούτζουκας Θ.Τ
    -------------------------------------
    Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου)

    Προσωπικά δεδομένα

    Γεννημένος στις 10 του Ιουλίου 1952 στην Άρτα / Ελλάδα
    παντρεμένος με ένα παιδί

    Εκπαίδευση

    1971-1976 μελέτη των επιχειρήσεων επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νομική Σχολή.

    1977-1982 μεταπτυχιακές σπουδές των επιχειρηματικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Βόννης / Γερμανία, οι καθηγητές των νομικών και πολιτικών επιστημών.

    Σταδιοδρομία

    1983-1984 επιστημονικός βοηθός στην Πρεσβεία της Ελλάδα στη Βόννη / Γερμανία 1986 επιστημονικός βοηθός στο Ελληνικό Υπουργείο Εμπορίου.

    1987-1992 Γραμματέας της Ελληνικής Πρεσβείας (Οικονομίας & Εμπορίου) στη Βόννη / Γερμανία.

    1995-1997 Ι. Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου) / Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας & Εμπορίου του ελληνικού προξενείου στο Μόναχο / Γερμανία.

    1998-2002 Ι. Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου) / Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας & Εμπορίου στην ελληνική πρεσβεία στο Ljublijana / Σλοβενία
    ΙΙ 2003-2006. Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου) / Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας & Εμπορίου στην ελληνική πρεσβεία στην Τρίπολη / Λιβύη..

    Από 02.09.2006 Ι. Σύμβουλος (Οικονομίας & Εμπορίου) / Επικεφαλής του Τμήματος Οικονομίας & Εμπορίου στην ελληνική πρεσβεία στη Βιέννη..


    Πρεσβεία της Ελλάδα στη Βιέννη
    Argentinier Straße 14
    Ένα-1040 Wien
    Τηλ:. 0043 (1) 50.615
    Φαξ: 0043 (1) 5056217
    E-mail: wirtschaft@griechischebotschaft.at

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GAY- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Μην περιμένετε ότι θα βγούμε ποτέ από την οικονομική εξαθλίωση που μας έβαλε
    Το gaypasok μαζί με την gay-παρέα του και τώρα με την gay- κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας .
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να σώσει την Ελλάδα....

    Όλοι οι υπόλοιποι άλλοι που παριστάνουν τους σωτήρες είναι προδότες αποδεδειγμένα πλέον τώρα.
    Όσο πιο γρήγορα επιστρέψει ο Κώστας Καραμανλής στην διακυβέρνηση της Ελλάδος υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Είναι λοιπόν στα χεριά μας να ζητήσουμε την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή για να σωθεί η Ελλάδα μαζί με τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να σώσει την Ελλάδα....

    Bατοπέδι, Ζαχόπουλος the lover boy κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος

    Ήθελε να ενεργηθεί ο μπουχέσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση