GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Με 8% και ο Αλι Μπαμπα θα έχει περισσότερους...

Από το  http://harrytsopanos.blogspot.com/ Ο Λαος επιτελους ξυπνησε και ανταμοιβει το Πασοκ με αυτο που του αξιζει,το ποσοστο του στην τ...

Από το  http://harrytsopanos.blogspot.com/

Ο Λαος επιτελους ξυπνησε και ανταμοιβει το Πασοκ με αυτο που του αξιζει,το ποσοστο του στην τελευταια δημοσκοπηση δειχνει την κατηφορα του κομματος της παραδοσης της χωρας. Και πολυ του ειναι το ποσοστο αυτο, με την βια θα εχει 35 βουλευτες στην επομενη βουλη, οταν...
 φυσικα μας δωσουν το δικαιωμα να εκφραστουμε κι εμεις,ο κυριαρχος λαος.....μονο για να ψηφιζουμε,για ολα τα αλλα ειμαστε ανωριμοι και ανικανοι.
Και φυσικα μετα την ψηφιση της δανειακης συμβασης μαζι με το Πασοκ θα καταρρευσει και η αστεια αντιμνημονιακη Νεα Δημοκρατια και θα πιασει τα ποσοστα της Πολαν,να μην παραπονιεται ο Σαμαρουκος,οταν κανεις κωλοτουμπες πληρωνεσαι και αναλογα.
Μαζι με τον λαο και την χωρα που την καταδικαζουν σε φτωχεια και ερημοποιηση θα διαλυθει και το σαπιο και βρωμικο πολιτικο της συστημα,τουλαχιστον η χρεοκοπια θα μας δωσει την ευκαιρια να τους στειλουμε εκει ακριβως που μας εχουν στειλει εκεινοι,στο ταμειο ανεργιας.
Ακομα και ο Αλι Μπαμπα θα εχει περισσοτερους....
Βουλευτες;
Οχι.....κλεφτες.

10 σχόλια

  1. διόρθωση...

    τουλάχιστον 400.000 είναι οι ΜΕΓΑΛΟ
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..ΕΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΡΟΙΣΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΠΡΟΣ...θα φωνάξουμε όλοι μαζί,
    όπως παλαιότερα στις πλατείες

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ

    (δισ) $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ" ΜΕΤΑΞΑΣ

    Ούτε μία τρίχα από τα "τέτοια" του...δικτάτορα Μεταξά δεν φτάνετε. Ακόμη και το ΟΧΙ του, το υποβαθμίζετε τόσες δεκαετίες λέγοντας πως αναγκάστηκε να το πει αφουγκραζόμενος το λαϊκό συναίσθημα. Ακόμη κι έτσι να είναι, εσείς τώρα δεν αφουγκράζεστε τίποτα? Τόσο υπάλληλοι είστε? Το ΟΧΙ εκείνο κόστισε 5 χρόνια κατοχής με εκτελέσεις, υποσιτισμό, λιμό, βιασμούς και φυσικά και το χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδας. Κι όμως το είπε κι όλοι τραγουδούσανε πηγαίνοντας για πόλεμο αντί να κλαίνε. Εσείς τώρα για το παλιοευρώ καταδικάζετε σε κατοχή τη χώρα όχι για 5 αλλά για 25 χρόνια και μάλιστα εν καιρώ ειρήνης. Φαντάζομαι να είσαστε εσείς στη θέση του Μεταξά. Ακόμη η σβάστικα θα κυμάτιζε στον Παρθενώνα. Πρέπει να μιλήσει τώρα ο λαός αφού εσείς προσκυνήσατε. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο λαος ξυπνούσε δε είχε 31% η ΝΔ
    Ο έλληνας ψηφίζει μαστουρομένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΩΟ...ΠΑΣΟΚ.. ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ ο κόσμος καίγεται, αλλά ο τσομπάνος κι ο κάθε τσομπάνος χαριεντίζεται με την υποτιθέμενη «τιμωρία του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις»!

    Καταλάβετε επιτέλους ρε βουκόλοι και λοιπά κτήνη: πράσινοι, μπλέ, κόκκινοι και κίτρινοι σας δουλεύουν! Σας τ' αρπάζουν κι εσείς τρώγεστε! Μουσχάρια!

    Δεν είναι κομματικό το πρόβλημα της Ελλάδος! Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι οι Έλληνες!!

    ΥΓ Τσομπάνε, καλό θα σου κάνει η κρίση! Θα βγάλεις το τραγίσιο αμπέχωνο, θα πλυθείς, θ' ανοίξεις κανα βιβλίο (θα μάθεις κι ορθογραφία, έτσι;!), κοντολογίς, θα γίνεις άνθρωπος!!

    E, kαι σε καμμιά 10ετία, τα ξαναλέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά ρε επαναστάτες της φακής. Εντάξει, θα φύγουν από το ΠΑΣΟΚ (πολύ αμφιβάλλω αλλά τέλος πάντων) θα φύγουν από τη ΝΔ (ρε φεύγουν οι δεξιοί από την κουτάλα ρεεεεεε) και πού θα πάνε; Έλα μου ντε. Τσίπρα; Ας ξεράσω!!! Παπαρήγα; Ούτε η Κανέλη θα την ψηφίσει αν αποκτήσει πάνω από 15% το ΚΚΕ. ....Κουβέλη;;; Χαχααχααα, light απονενοχοποιημένος ΠΑΣΟΚισμός. Χαχαχαχχα πώς δουλεύετε ρε τον εαυτό σας και τους αφελείς που σας διαβάζουν. Κρίμα για τη χώρα να έχει τέτοια ΜΜΕ, τέτοιους σχολιαστές και τέτοιους "πολίτες". Κρίμα. Τέλος πάντων, είμαι ήσυχος, και σε φτώχεια ευτυχώς που πάλι με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πορευθούμε. Με ΠΑΣΟΚ ευτυχώς γιατί είναι οι μόνοι σοβαροί διαχρονικά πέρα από τα λάθη και τις υπαρκτές κλεψιές, και με τη ΝΔ γιατί δε γίνεται αλλιώς. Φεύγουν ρε οι δεξιοί να πάνε αλλού;;; Για σκεπτόμενους τους έχετε; Το 30% θα το παίρνει ακόμα κι αν έχει τον Πανίκα αρχηγό ή τον Λάκη Γαβαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3,332,,,,το μαλακας το γραφω καλα?διοτι εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο πασοκος 4.01
    τουλαχιστον ξερει τους ομοιους του..
    οι πασοκιστανοι δεν μετανοουν..
    γιατι δεν καταλαβαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4:20
    1. πασοκιστανός είσαι και φαίνεσαι, προφανώς κατάλαβες τελευταίος τι παίζεται στη ζωή και απο γλείφτης το δίχως άλλος έγινες επαναστάτης
    2. όταν θα χρεοκοπήσουμε τότε θα δούμε ποιος κατάλαβε και ποιος όχι, ακόμα έχει ευρώ και φαγάκι
    3. σστ μεγάλε/η ίσα ρε/μωρή, πολύ δημοκρατία και σεβασμός σας διακατέχει, καλές οι ταμπέλες αλλά επί της ουσίας; όμορφο το 31% του Σαμαρά, σας αρέσει; ή μήπως είστε από αυτό και κάνετε σχόλια επαγγελματικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση