GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδήμος: Επιτυχία...

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι η  εξής: «Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί με επιτυχί...

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι η  εξής:
«Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί με επιτυχία οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, σχετικά με το θέμα, το οποίο είχε απομείνει ανοικτό για περαιτέρω επεξεργασία και συζήτηση. Οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν με...
 το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων αυτών. Κατόπιν τούτου υπάρχει γενικότερη συμφωνία για το περιεχόμενο του νέου προγράμματος εν’ όψει και της αποψινής συνεδρίασης του Γιούρογκρουπ. Όπως είναι γνωστό, το πρόγραμμα συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση με την οποία η Ελλάδα θα χρηματοδοτηθεί με 130 δισεκατομμύρια ευρώ».

6 σχόλια

  1. troktiko.eu
    ————–
    Να παραιτηθούν τώρα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, πριν να είναι αργά…
    7 Φεβρουαρίου 2012

    «Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει». Εάν πραγματικά θέλουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να προστατέψουν τα δικαιώματα των εργαζομένων «ιδού η Ρόδος». Άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να σταματήσουν τον αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκό κατήφορο που έχει επιλέξει το πολιτικό σύστημα. Θα πρέπει να παραιτηθούν τώρα αμέσως από τη Βουλή, πριν ακόμα το πολιτικό κατεστημένο υπογράψει και ψηφίσει PSI και νέα δανειακή σύμβαση, που θα στείλουν τον εργαζόμενο ελληνικό λαό στον Μεσαίωνα της υποδούλωσης και της εξαθλίωσης.

    Σύμφωνα με το άρθρο 53 παρ. 2 του Συντάγματος εάν βουλευτική έδρα κενωθεί το τελευταίο έτος πριν λήξει η βουλευτική περίοδος, δηλαδή αν κενωθεί μετά τις 4-10-2012, τότε δεν αναπληρώνεται με αναπληρωματική εκλογή, εφόσον…. οι κενωθείσες έδρες δεν ξεπερνούν τις 60. Επομένως, από τώρα και μέχρι τις 4-10-2012, ακόμα και μια έδρα να κενωθεί είναι υποχρεωτικό από το Σύνταγμα να γίνει αναπληρωματική εκλογή, διαφορετικά δεν θα υπάρχει νόμιμη σύνθεση του ελληνικού Κοινοβουλίου.

    Αν λοιπόν παραιτηθούν τώρα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι μάχονται για να προασπίσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, τότε αυτόματα δεν μπορεί να προχωρήσει καμία διαδικασία στη Βουλή, αν δεν γίνουν οι αναπληρωματικές εκλογές για τις κενωθείσες έδρες. Αυτό φυσικά θα βγάλει εκτός χρονοδιαγράμματος την τρόϊκα και το ελληνικό πολιτικό σύστημα και ουσιαστικά θα αναγκάσει το τελευταίο να πάει σε γενικές βουλευτικές εκλογές.

    Ναι υπάρχει ενδεχόμενο, με την ενέργεια αυτή, να χρεοκοπήσουμε και επίσημα. Ναι υπάρχει ενδεχόμενο να βγούμε πιο γρήγορα από το ευρώ.

    Όμως αυτά άραγε δεν ευαγγελίζονται ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ; τα οποία και εμείς προσυπογράφουμε για να μην νομιστεί ότι κάνουμε προβοκάτσια.

    Θέλουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να σταθούν απέναντι στο πολιτικό σύστημα ή θέλουν να στηρίξουν το πολιτικό σύστημα;

    Ιδού λοιπόν το ερώτημα που τώρα πλέον θα απαντηθεί, μια για πάντα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ελληνες οι γυναικες και οι γατες εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικο, δυ σκολα να τους βαλεις σε ταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχετα τι ψηφιζει ο καθενας, αυτο που πρεπει νομιζω να προσεξουμε στις επομενες εκλογες ειναι σε ποιον υποψηφιο βουλευτη βαζουμε σταυρο. Πρεπει και εχει μεγαλη σημασια να μαθουμε το ιστορικο και το ηθος του καθε υποψηφιου προτου τον επιλεξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΤΟ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ..ΦΤΑΙΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kalimera sto "Bourdello Republic of Greece". There is red light at the end of the tunnel. No hope what so ever. Η Julia Alexandratou Και Σια Α.Ε ειναι η πιο καλύτερη λύση για την σωτηρία της Ελλαδας. Θα την σώσει με τα πιο συγχρονα προβλεπόμενα κοκκινα συστηματα σε όλη την χώρα με κεντρικό γραφείο στην βουλή τον ελλήνων. Τελία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση