GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ επανάσταση...

Από το http://antonyolympiou.blogspot.com/ Η οργη ΠΡΕΠΕΙ να παραμερισει τον φοβο για να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα πραγματα! Αλλα: ΟΛΟΙ ειναι...

Από το http://antonyolympiou.blogspot.com/

Η οργη ΠΡΕΠΕΙ να παραμερισει τον φοβογια να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα πραγματα!
Αλλα:
ΟΛΟΙ ειναι...
βολεμενοι !
καναπεδατοι
φραπεδατοι
φοβουμενοι μη χασουν κι αλλο
και δεν ενεργουν . . .
οπως με το χαρατσι
που καθησαν σαν κοττες
ΛΙΓΟΙ αρνηθηκαν
ειπαν ΟΧΙ,
γιατι οι ΕΛΛΗΝΕΣ λιγοι ειναι
οι πολλοι ειναι απο "αλλου"
σκατα στα μουτρα τους που καθονται και δεν μιλανε
οταν ομως θα καταργηθει το χαρατσι, θα εχουν απαιτηση να επιστραφουν και τα δικα τους!
Ομως ΟΧΙ
οποιος δεν μιλησε, να τα χασει
καποτε θα πρεπει να μαθουμε να ΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ
οχι να καθομαστε
Ολοι ΕΞΩ
στους δρομους
μπροστα στη Βουλη, μερα - νυχτα
να παρουμε την κατασταση στα χερια μας
να γινει ΝΕΑ επανασταση
οχι εναντιον των Τουρκων αυτη τη φορα
αλλα εναντιον των ΠΡΟΔΟΤΩΝ -δηθεν- ελληνων
εμπρος λοιπον

13 σχόλια

  1. Επαναστατήστε ρε έλληνες τι περιμένετε ;;;;
    Μήπως είστε πουστράκια όπως οι αρχηγοί σας και σας αρέσει να σας γαμάνε τον κώλο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να σώσει την Ελλάδα....

    Όλοι οι υπόλοιποι άλλοι που παριστάνουν τους σωτήρες είναι προδότες αποδεδειγμένα πλέον τώρα.
    Όσο πιο γρήγορα επιστρέψει ο Κώστας Καραμανλής στην διακυβέρνηση της Ελλάδος υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Είναι λοιπόν στα χεριά μας να ζητήσουμε την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή για να σωθεί η Ελλάδα μαζί με τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο ποιο γρήγορα φωνάξουμε τον Κώστα Καραμανλή ,
    να έρθει να μας σώσει από την Εθνική - ολική καταστροφή που μας έφερε , το ΠΑΣΟΚ , ο Λουκάς Παπαδήμος και η υπόλοιποι της παρέας των εθνοσωτήρων , που όπως αποδεικνύετε πλέον με αποδείξεις ότι είναι όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ , μπορούμε να βγούμε από την Εθνική - ολική καταστροφή ζωντανοί , με έξυπνες πατριωτικές κινήσεις , που θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για τον 4 Φεβ 2012 10:28:00 μμ
    μπορεί να υπάρχουν ακόμη τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ που να ζητούν από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ σαν τον ΚΩΣΤΑΚΗ και τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ να σώσουν τη χώρα???!!!
    ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω πω πω… ΕΦΙΑΛΤΗ ζω, μη με ξυπνάτε…



    - Άλλος, , έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν», όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και στη συνέντευξη για τις 100 μέρες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ στην εξουσία (στο Ζάππειο).
    - Άλλος έκανε μυστικές διαπραγματεύσεις με τον Στρος Καν για το ΔΝΤ, ενώ ταυτόχρονα δήλωνε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα ΔΝΤ».
    - Άλλος έλεγε ότι οι διοικητές των εφοριών, των νοσοκομείων και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων θα επιλεγούν απ’ το opengov, αφήνοντας επί μήνες παράλυτο το κράτος στην πιό δύσκολη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. .
    - Άλλος μίλαγε για πράσινη ανάπτυξη (και πράσινα άλογα) στα υπουργικά συμβούλια, καλώντας δήθεν ειδικούς να κάνουν διαλέξεις γυμνασιακού επιπέδου, ενώ η χώρα είχε φτάσει ήδη στο παγόβουνο.
    - Άλλος δεν έπαιρνε κανένα μέτρο επί 6 μήνες, παρά τις πιέσεις υπουργών αλλά και ΜΜΕ, και ενώ οι αγορές έκλειναν για την Ελλάδα.
    - Άλλος διασύρθηκε στο Νταβός από Άγγλο δημοσιογράφο και άλλος πήγε ατάραχος, στη συνέχεια, να δει την ειδική προβολή του «Άβαταρ».

    - Άλλος κυβέρνησε με φίλους και υπαλλήλους, περιφρονώντας κάθε έννοια αξιοκρατίας.
    - Άλλος δεν έκανε καμιά διαπραγμάτευση με την τρόικα (και τους πολιτικούς προϊσταμένους της) για τη σύνταξη του πρώτου Μνημονίου, τον Μάιο του 2010.
    - Άλλος άφησε την κυβέρνηση να βολοδέρνει επί 12 μήνες, χωρίς να παρακολουθεί το μηδενικό έργο πολλών υπουργών και χωρίς να παίρνει καμιά πρωτοβουλία για να αλλάξει τη φορά των πραγμάτων.
    - Άλλος θα κατέρρεε τον περασμένο Ιούνιο, όταν η τρόικα κατάλαβε ότι δεν έχουμε τηρήσει καμιά απ’ τις δεσμεύσεις και μας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό, με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

    - Άλλος εξήγγειλε Δημοψήφισμα, χωρίς καμιά προειδοποίηση των δανειστών, με συνέπεια να απειληθεί η Ελλάδα με άμεση αποβολή από την Ευρωζώνη;
    - Άλλος πρότεινε για πρωθυπουργό την πρώην νταντά του και τον αρχικηπουρό του, όταν υποχρεώθηκε να παραιτηθεί.
    - Άλλου πρωθυπουργού ο υπεύθυνος Τύπου έλεγε ανενδοίαστα ψέματα
    (τη 12η ώρα) ότι δήθεν ο Παπαδήμος έθετε όρους για να αποδεχθεί την πρωθυπουργία.

    -....Άλλος, προφανώς, θα ήταν !~!
    _______________________________
    Διότι αν ο Γιώργος Παπανδρέου διέσωζε την Ελλάδα επί 2 χρόνια, τότε πώς σήμερα παραμένει ένα βήμα πριν από την καταστροφή ή την πανάκριβη για τους Έλληνες σωτηρία;

    Άλλος τα έκανε όλα αυτά.

    Ο «κανονικός» Γιώργος, όχι ο άλλος, έχει να αναμετρηθεί πλέον μόνο με την ιστορία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ MEGA-ΛΑ ΕΡΓΑ - ΟΙ MEGA-ΛΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσοχή στην Στούντιο 12 στη Λυκόβρυση η Αφροδίτη είναι άνδρας με κομμένο πουλί.Γι'αυτό έχει τόσο στενό μουνί αν και 50αρα.Διαδώστε το μη βρεθεί κανένας φίλος σας σε δυσχερή θέση και μετά κάνει εμετό στο πάρκινγκ, όπως ο ξάδερφός μου Χάρης Χρυσάφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Καραμανλής άφησε μια... ανθηρή οικονομία? ΄Η μήπως άφησε... ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΝΤΟΥ? ΄Εργο δικό του δεν είναι ο εκτροχιασμός της οικονομίας? Η τραγωδία που ζούμε? Πόσες 10ετίες θα χρειαστούν για να συμμαζευτεί το... έργο του! Δεν σας άρεσε, που ο Γιώργος, ήταν ο μόνο που ανασκουμπώθηκε και βάλθηκε να καθαρίσει τα... γαλάζια σκατά! Που είναι... ατέλειωτα!!! Και όλοι κάθονταν γύρω, ακόμα και αυτοί που προκάλεσαν τη... ρύπανση και έκαναν μόνο κριτική! Αν πάλι σας άρεσε, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς και τ΄άλλα παιδιά, μπορείτε να ψηφίσετε δεξιά, για να συνεχίσει, να... ολοκληρώσει το έργο της! Αλτσχάϊμερ πάθατε? Ξυπνείστε ρέεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο πασοκος ειναι χαζογκομενα..
    οσες φορες και να τον βιασεις,
    οσες φορες και να τον παρατησεις,
    με μια καλη κουβεντα
    και ενα φτηνο δωρακι,
    συγχωρει,δακρυζει,και ονειρευεται
    παντρειες και απογονους..

    κριμα τις σοσιαλιστικες μουστακες..
    και τις δημοκρατικες γενιαδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ με κράτος ΠΡΟΝΟΙΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ora gia neo Sintagma kai katastrofi tis Ellinikis Komatokratias!!!
    Kairos gia mia kainouria Elliniki Dimokratia. I teleftaia apetihe patagodos.. Drakontious nomous kata tis diafthoras kai kataskevi enos neou kratous dikaiou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση