GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει κι άλλον υποψήφιο στο ΠΑΣΟΚ ο Πάγκαλος...

...και "κράζει" άγρια τον Β. Αργύρη Υπέρ περισσότερων υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τάσσεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τονίζο...

...και "κράζει" άγρια τον Β. Αργύρη
Υπέρ περισσότερων υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τάσσεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τονίζοντας ότι αιφνιδιάστηκε από τη σύμπραξη Βενιζέλου - Λοβέρδου. Σε συνέντευξή του στο Mega, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι περίμενε πως θα υπήρχε και υποψήφιος από...
 την κίνηση Ραγκούση, Διαμαντοπούλου, Λοβέρδου.
Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι κανένα πρόσωπο, ως νέος αρχηγός, δεν πρόκειται να σώσει την κατάσταση, εάν δεν γίνουν δομικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, κάτι που ζητάει και ο λαός.
Για το μνημόνιο 2 είπε ότι έπρεπε να ψηφισθεί για να σωθεί η χώρα, αν και ενοχλήθηκε από τις παρεμβάσεις στα μισθολογικά του ιδιωτικού τομέα. Πάντως, πρόσθεσε ότι «η Ευρώπη μάς σώζει από την χρεοκοπία, στην οποία οι ίδιοι οδηγήσαμε τη χώρα».
Μιλώντας για τα αντιγερμανικά αισθήματα στην Ελλάδα, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «όλοι οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών έχουν γίνει αντάρτες στα βουνά της Ρούμελης».
Αναφορικά με τη δήλωση του προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Π. Νικολούδη, για την υπάρξη βουλευτή ο οποίος φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ ο κ. Πάγκαλος είπε πως «όταν δεν μπορείς να δώσεις όνομα, τότε δεν το λες».
«Γιατί λέμε ένα γεγονός χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε;» διερωτήθηκε και έστρεψε τα πυρά του και κατά του προέδρου της Επιτροπής για τον έλεγχο των κοινοβουλευτικών «πόθεν έσχες», Βαγγέλη Αργύρη, για τον οποίο είπε ότι είναι «εντελώς ακατάλληλος για να είναι πρόεδρος αυτής της επιτροπής».

10 σχόλια

  1. Πασοκ

    Ο αλλος υποψηφιος

    θα ερθει μονος του

    μεσα απο τους αγωνες

    οταν οι αλλοι θα εχουν ολοι καει

    οταν τα γεροντια που ευθυνονται για την κριση θα ειναι φυλακη

    ο νεος ηγετης του Πασοκ θα ειαι

    ο...δρ Κουτσουκος

    ο ηγετης των εντιμων πρασινοφρουρων
    ο ανθρωπος που γκρεμισε την δεξκια με ολους εσας
    ο προστατης των υπερδανεισμενων...(ο νομος Κατσελη αι η ρυθμιση Παρακαταθηκου ειναι μεσα στην νεα σεισαχθεια

    ο ανθρωπος που παλευει την διαφθορα στην παιδεια ασπαιτε προτυπα πειραματικα

    ο δικος σου ανθρωπος

    Νωντας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Ο αλλος υποψηφιος

    θα ερθει μονος του

    μεσα απο τους αγωνες

    οταν οι αλλοι θα εχουν ολοι καει

    οταν τα γεροντια που ευθυνονται για την κριση θα ειναι φυλακη

    ο νεος ηγετης του Πασοκ θα ειναι

    ο...δρ Κουτσουκος

    ο ηγετης των εντιμων πρασινοφρουρων
    ο ανθρωπος που γκρεμισε την δεξκια με ολους εσας
    ο προστατης των υπερδανεισμενων...(ο νομος Κατσελη αι η ρυθμιση Παρακαταθηκου ειναι μεσα στην νεα σεισαχθεια)

    ο ανθρωπος που παλευει την διαφθορα στην παιδεια ασπαιτε προτυπα πειραματικα
    ο πρωτος μλογκερ που διωχτηκε απο την δεξια

    ο ανθρωπος που αντισταθηκε στο Συνταγμα κατα των μνημονιων,,,
    μαζι με εσενα

    αυτος που εκανε πρωτος μηνυση σε τραπεζες Γερμανια Τροικα και ζητησε το 1,3 τρις απο την Γερμανια και τα 600 δις απο Ελβετια (Π.2399).

    ο δικος σου ανθρωπος

    Νωντας Πασοκ

    \

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ τη ντυμένη γουρούνα όπου την πετύχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οσο εσες θα λετε μαλακ@@@ η επιτροπη για το βρωμικο χρημα πολιτικων θα συνεδριαζει θα στενει πρακτικα στον προεδρο θα πρωτοκολλει ο γραμματεας θα κανει συμπληρωματικες κλησεις θα περιμενει αποτελεσματα λοπιων ελεγχων θα θα θα θα ..... και σεις θα ψηφίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όταν σε θάβει στο ..χέσιμο ένας τέτοιος κόλος (ΠΑΓΚΩΛΟΣ) και
    μάλιστα Νο2 του αποκόμματος ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ.

    - τι να πούμε και εμείς οι θνητοί - ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ !!


    Πάγκαλος: "Όσοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ είναι ζώα!!!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τον Θόδωρο Πάγκαλο τον "πάω" με χίλια, για το ένα και μοναδικό προσόν του: τον απόλυτο κυνισμό. Ο άνθρωπος επιβίωσε από χιλιάδες καταστάσεις, επί δεκαετίες κάνοντας χρήση αυτού του προσόντος.

    Είναι πολύ μεγάλη μαγκιά να λες του ψηφοφόρου σου κατάμουτρα "είσαι πολύ μαλάκας αν με ψηφίσεις". Είναι σίγουρο ότι θα σε ψηφίσει ο Έλληνα μαλάκας ψηφοφόρος!

    Τι είπε λοιπόν ο πιό ευφυής Έλληνας πολιτικός σήμερα;

    Σε μια ανταλλαγή εξυπνακισμών για την εθνική κυριαρχία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. προσπάθησε να τον στριμώξει λέγοντας:

    «Πως είναι δυνατόν από το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" να είστε υπέρμαχος της ομοσπονδιακής Ευρώπης, μου κάνει μεγάλη εντύπωση»

    Και απάντησε κυνικότατα και ειρωνικότατα ο Θόδωρας:
    "Ήμουν πάντα εναντίον αυτού του συνθήματος, υπήρχαν πολλές τάσεις, είμαστε πολύ μεγάλο κόμμα κ.πρόεδρε, είναι πολλές οι τάσεις,
    πολλές απόψεις".


    δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο:
    Κόντρα Πάγκαλου-Καρατζαφέρη από Matsomenos

    Δηλαδή ο χιουμορίστας μας είπε ότι στο ΠΑΣΟΚ χωράνε όλοι, ακόμη και αν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές σε ένα τόσο βασικό ιδεολογικό θέμα.
    Αν δεν κάνω λάθος, από ότι διαβάζω και μου λένε -ευτυχώς δεν τα έζησα!", το ΠΑΣΟΚ γιγαντώθηκε αποκλειστικά και μόνο από την αντιαμερικανική και αντιευρωπαϊκή ρητορική του.
    Είχε πλασσαριστεί ως "σοσιαλιστικό" τη δεκαετία του 1970, ως το αντίθετο δηλαδή της δεξιάς του Καραμανλή, που είχε ως όραμα την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε. Η διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη και όλη η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ βασίστηκε σε αυτή τη ρητορική. Στο "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες (κι όχι στους Ευρωπαίους ή Αμερικανούς υποθέτω)", στο "έξω οι βάσεις του θανάτου" και "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".
    Ο Πάγκαλος διαφωνούσε λέει με όλα αυτά!!!

    Και τι μας είπε σήμερα;
    Ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τόσο μεγάλο κόμμα, που χωράει όλες τις απόψεις. Λες και είναι άποψη, να μην έχεις άποψη!

    Είναι σαν να εντάσσεται ο ...αυτός της Χρυσής Αυγής τέλος πάντων, δεν θυμάμαι το όνομά του, στο ...ΣΥΡΙΖΑ και να μας λέει αύριο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μεγάλο κόμμα, που χωράει τις απόψεις του Στρατούλη υπέρ των μεταναστών και του τύπου από τη Χρυσή Αυγή, εναντίον.
    Και να βγαίνει μετά ο Στρατούλης, όταν ο Χρυσαυγίτης γίνει Πρωθυπουργός, να λέει
    "εγώ διαφωνούσα με τον Χρυσαυγίτη σύντροφο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλο κόμμα,
    χίλιοι καλοί χωράνε".

    Έδωσε λοιπόν μια ηχηρή σφαλιάρα στο παρελθόν ο Πάγκαλος και σε κάτι τύπους σαν το πατέρα μου, που ψήφιζε αυτά τα σούργελα και έπινε νερό στο όνομα του αρχιπαπατζή Αντρέα...

    Τους είπε σε ελεύθερη μετάφραση κατάμουτρα:
    "σας δουλεύαμε μαλάκες, τα συνθήματά μας ήταν για να ΄ρθουμε στην εξουσία, να χωρίσουμε τις γυναίκες μας, να παντρευτούμε νεώτερες και να γουστάρουμε τη ζωή που είναι μικρή. Έτσι κι αλλιώς, σας μπουκώσαμε με δανεικά λεφτά, για να γίνετε συνένοχοι, να πάρετε κι εσείς, λιγούρια ψηφοφόροι μας, λίγο μάτι, να φάτε κανένα μπιφτεκάκι, όταν εμείς τρώγαμε τους σοσιαλιστικούς αστακούς μας. Τα συνθήματα και οι ιδεολογίες ήταν για τα κορόιδα. Εμείς πιστεύαμε Ναι και Οχι στο ΝΑΤΟ, μέσα κι έξω απ΄την ΕΟΚ, τέλος πάντων, όπου φυσάει ο άνεμος, αρκεί να βγαίναμε.
    _______________________
    Στην υγειά σας μαλάκες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9,22
    Δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει μαζί σου.
    Να δεις όμως πως το κομμα αυτών των ψυχοπαθών θα υπαρξουν ακομη πιο παρανοικοι και ψυχοπαθείς που θα τους ψηφίσουν. Εκει να δεις σχιζοφρενική παρανοια.
    Αυτός ο λαός φιλε μου είναι για πολλες κλωτσιες.
    Αραχτοκουραδες και βολεψακηδες, το μονο που ξερουν καλα ειναι παραπονιούνται σαν κλαψομουνικες παρθενες.
    Στις εκλογες θα δεις την απόλυτη σχιζοφρένεια και τοτε θα καταλαβεις γιατι ζούμε σήμερα στην ξεφτιλα.
    Αν ειμασταν ενας λαός που σεβεται τον εαυτό του αυτό το παχυδερμο με μυαλό κουνουπιού θα είχε ήδη γίνει λαρδι από το ξυγκι που κουβαλαει επάνω του.
    Ελα όμως που ακους γυρω σου " καλα τα λέει" και τον θεωρουν φορτωμενο μυαλό φαντασου τι αχυρενιοι είναι.
    Τέλος μην το κουράζουμε η κορυφη των σκατων είναι οι κουραδες αυτες επιπλεουν μαζι με τους φελλους στον απέραντο βούρκο που ειναι στον πάτο και ειναι ο λαός.
    Λαός για τα σκουπίδια τιποτε δεν ειναι τυχαίο και λίγα περναμε εχει πολλες στασεις το καμα σουτρα και μια και εχει γεμισει πουσταρια η κοινωνία μην γελιέσαι σε παρα πολλούς αρέσει και περιμένουν με αγωνία την επόμενη στάση ξεσκισματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να γίνει «κούρεμα» των δανείων των πολιτών έως 53%, όπως έγινε και για τις τράπεζες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέα Σεισάχθεια 2010: Η μόνη διέξοδος… στα οικονομικά αδιέξοδα, σήμερα! ....από τον Δρ Κουτσούκο


    Δρ Κουτσούκος, επιστημονικά βλαμμένος, καμαρώνει για την ανοησία του γράφοντας ανόητα σχόλια στο Πρεσσ με διάφορα ψευδώνυμα τάχα μου πιστών οπαδών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέα Σεισάχθεια 2010: Η μόνη διέξοδος… στα οικονομικά αδιέξοδα, σήμερα! ....από τον Δρ Κουτσούκο


    Δρ Κουτσούκος, επιστημονικά βλαμμένος, καμαρώνει για την ανοησία του γράφοντας ανόητα σχόλια στο Πρεσσ με διάφορα ψευδώνυμα τάχα μου πιστών οπαδών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 26 Φεβ 2012 1:38:00 π.μ.

    ti les re flore dexie
    oust poystra tis syggrou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση