GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα ηλιόλουστο απόγευμα...

Aπό το Vlasfimos.blogspot.com Σήμερα με πιο καθαρό μυαλό θα ήθελα να σας πω πως έζησα ''από μέσα'' τα χθεσινά γεγονότα στ...

Aπό το Vlasfimos.blogspot.com

Σήμερα με πιο καθαρό μυαλό θα ήθελα να σας πω πως έζησα ''από μέσα'' τα χθεσινά γεγονότα στο Σύνταγμα.
Τρομερά μεγάλο πλήθος κόσμου μιλάμε για ίσως 1.000.000 πολιτών, δεν μπορούσες να περάσεις από Μοναστηράκι,Σύνταγμα,Ευαγγελισμό,Ομόνοια καθώς και σε όλα τα τριγύρω στενά...
 νέοι, γέροι,πατεράδες,παππούδες,εγγόνια,δεξιοί,αριστεροί,ανένταχτοι,δημοκράτες αλλά πάνω απ'όλα Έλληνες που δεν αντέχουν άλλο την οικονομική εξαθλίωση αλλά και την μείωση της εθνικής κυριαρχίας που έχει υποστεί η χώρας μας για χάρη των ''αγορών'' και του ευρώ μέσα σε αυτούς όμως υπήρχαν και δύο προσωπικότητες οι οποίες είναι η ζωντανή ιστορίας της αντίστασης στην Ελλάδα, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος δυο αγωνιστές που αν και πολλοί τους θεωρούν βολεμένους και ψεύτες θα πρέπει να αναγνωρίσουν πως αν και έχουνε προβλήματα υγείας(ειδικά ο Μίκης που δεν μπορεί καν να σταθεί μόνος του) ήτανε εκεί μαζί με όλους εμάς όπως την εποχή που ήτανε νέοι και είναι από τους λίγους νυν και πρώην πολιτικούς που κρατάνε την ελληνική σημαία ακόμα ψηλά ενώ θα μπορούσαν να κάτσουν σπίτι τους όπως άλλοι ''αγωνιστές'' που καλούν τον κόσμο να αντιδράσει και εκείνοι κάθονται στους ακριβούς καναπέδες τους.
Η αστυνομία έκανε πάλι την δουλειά που κάνει τόσα χρόνια, με βαρβαρότητα που δεν είχε προηγούμενο κατέστειλε την ειρηνική διαμαρτύρια ρίχνοντας τόνους χημικών μέσα στα στενά!
Φτάσανε στο σημείο να πετάξουν δακρυγόνα στην Ερμού όπου θα μπορούσε ο κόσμος να πάθει ασφυξία και να έχουμε νεκρούς!
Αυτό όμως που με στεναχωρεί περισσότερο είναι πως μέσα στον κόσμο που έφαγε τα δακρυγόνα σίγουρα θα ήτανε και συγγενείς τους, και όλα αυτά για 450 ευρώ και αύριο μεθαύριο που θα είναι παράλυτοι δεν θα τους κοιτάξει ούτε ο Παπούλιας, ούτε ο Βενιζέλος ούτε κανείς.
Στην πραγματικότητα είναι κάτι χειρότερο από δολοφόνοι, είναι χαζοί, αγράμματοι και κομπλεξικοί δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι από την φουρνιά των 1200 αστυνομικών που βγήκαν οι 800 επειδή ήτανε στουρνάρια τους έστειλαν στα ΜΑΤ, ήτανε σαν να τους είπαν εσείς είσαστε άξιοι μόνο για να δέρνεται και για τίποτα άλλο.
Και ας περάσουμε και στην τραγική ελληνική τηλεόραση όπου με μπροστάρη το Mega προσπάθησε να σαμποτάρει την χθεσινή συγκέντρωση που ίσως ήτανε η μεγαλύτερη που έχει γίνει!
Το mega μάλιστα μας μίλησε για 20.000(!) διαδηλωτές οπότε ή εμείς που ήμασταν εκεί είμαστε φαντασιόπληκτοι ή κάποιος μας δουλεύει κατάμουτρα.
Τι βλέπουμε όμως σήμερα στις ειδήσεις;
Μα φυσικά καμμένα μαγαζιά και επεισόδια!
Είναι πραγματικά άδικο και λυπηρό να σου καίνε και να σου κλέβουν το μαγαζί ενώ παράλληλα εργαζόμενοι να χάνουν την δουλειά τους από κάποιους τραμπουκοκλέφτες που είναι το ίδιο ζώα με τους μπάτσους, ενώ προσπάθησαν να βάλουν φωτιά και στην εθνική βιβλιοθήκη που αυτό σημαίνει πως εκτός από ζώα είναι και απολίτιστοι.
Να καταδικάζει η τηλεόραση λοιπόν τα επεισόδια αλλά είτε το θέλουν είτε όχι το 99% του κόσμου που ήτανε εκεί δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα και αυτό πρέπει να προβάλλουν.
Αλλά αυτά που λέω είναι παραμύθια της χαλιμάς καθώς όλοι γνωρίζουμε πως σχεδόν όλα τα κανάλια είναι καρκίνωμα στην ελληνική κοινωνία και πάντα θα εξυπηρετούν την τρόικα,την κυβέρνηση και την αστυνομία.
Σταματήστε να τους βλέπετε, δεν χρειάζεται να σας τρομάζουν με ψέμματα.
Εχθές είδα μέσα στο πλήθος και αρκετούς τουρίστες(που δεν ήτανε ούτε μπαχαλάκηδες ούτε λαθρομετανάστες), και με κάνουνε να νευριάζω γιατί ο Έλληνας προτιμάει να πάει για καφέ ενώ ο τουρίστας είναι στην πλατεία και τρώει δακρυγόνα για εμένα και γι'αυτόν που κάθετε στον καναπέ και διεκδικεί κάτι το οποίο δεν θα κερδίσει αυτός!
Το νέο μνημόνιο πέρασε,χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος.
Ο λαός μπορεί να μην κάψει την βουλή άλλα θα τους κάψει πολιτικά στις ερχόμενες εκλογές, και το ΜΠΑΤΣΟΚ και τον Σαμαρά που κάνει το παγόνι και θέλω να πιστεύω πως οι νεοδημοκράτες που είδαν τι παιχνίδι παίζει ο πρόεδρος τους να κατάλαβαν πως δεν πρέπει να ξανακάνουν το ίδιο λάθος ψηφίζοντας πάλι την Νέα Δημοκρατία.
Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα...ευκαιρία να το αποδείξει ο λαός!

12 σχόλια

  1. "Ξένες μυστικές υπηρεσίες στα επεισόδια"!

    Ξένες μυστικές υπηρεσίες έστησαν τα επεισόδια στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις της επαρχίας σήμερα κατήγγειλε πριν λίγο στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνης. Χαρακτήρισε "συντονισμένα" τα επεισόδια και την προβολή τους από την τηλεόραση ως μία επιχείρηση κατατρομοκράτησης των πολιτών που είχαν κατέβει στις διαδηλώσεις και αυτούς που έβλεπαν από την τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ξένες μυστικές υπηρεσίες στα επεισόδια"!

    Ξένες μυστικές υπηρεσίες έστησαν τα επεισόδια στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις της επαρχίας σήμερα κατήγγειλε πριν λίγο στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνης. Χαρακτήρισε "συντονισμένα" τα επεισόδια και την προβολή τους από την τηλεόραση ως μία επιχείρηση κατατρομοκράτησης των πολιτών που είχαν κατέβει στις διαδηλώσεις και αυτούς που έβλεπαν από την τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικα ψηφιστηκε και με το παραπανω το μνημονιο και ολα τα σχετικα, παρα την θεληση σημαντικου αριθμου πολιτων να μην γινει.
    Τωρα θα αρχισουμε να βριζουμε παλι τους ιδιους πολιτικους και πλαι μια απο τα ιδια.
    Δυσκολευομαι να πιστεψω παντως πως ΟΛΟΙ αυτοι οι πολιτικοι αρχηγοι και οι βουλευτες τους ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και πως ΕΜΕΙΣ ειμαστε μονο οι ΗΡΩΕΣ και οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ....
    Ισως κατι παραπανω απο εμας να γνωριζουν και να μην θελουν να το πουν . . . το γιατι δεν θελουν ειναι αλλο ζητημα....
    Παντως καποιος απο αυτους τους αρχηγους (δεν θελω να του κανω διαφημηση εδω) ειπε πως η ψηφος ειναι μονοδρομος γικα να αποφυγουμε το πεσιμο στον γκρεμο και μετα βλεπουμε τι μπορουμε να διορθωσουμε.
    Το ζητημα ειναι εαν θα μπορουμε μετα να αλλαξουμε κατι.....
    Παντως ας πουμε οτι αυτο που εγινε ηταν για το καλο της χωρας. Για το καταντημα της οποιας υπευθυνοι ηταν οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ στην διαφθορα και τον λαο. Που κλεβαν ασυστολα και πετουσαν ενα ξεροκοματο ετσι για να μην μιλαει το ποπολο. Που με δυσκολια αφηναν τους ΤΙΜΙΟΥΣ να κανουν την δουλεια τους.
    Γι' αυτους τους λογους, τωρα θα πρεπει ΣΙΓΟΥΡΑ να στειλουν οι ξενοι δικο τους ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ, να ελεγχει εαν πραγματι τηρειται το, οποιο, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Γιατι οι πολιτικοι μας αποδειξαν, δυστυχως, οτι δεν ειναι αξιοι. Να δουμε πραγματι ΜΕΙΩΣΕΙΣ σε σπαταλες και αυξησεις οπου πραγματι υπαρχει αναγκη. Με πρωτα τα Νοσοκομεια και τα Σχολεια μας. Τερμα οι κρατικες επιδοτησεις σε ΜΚΟ! Τερμα οι ειδικες διευκολυνσεις σε οποιουσδηποτε. Τερμα το αφορολογητο σε ειδικες κατηγοριες εταιρειων. Τερμα οι αναπτυξη εταιρειων σαν αυτες που βαρεσαν κανονι 300 εκατομμυριων στην ΔΕΗ και εκλεισαν. Αφου ειμαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ να κανουμε τους νοικοκυρηδες, ας ερθουν οι ΞΕΝΟΙ ! Φτου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρ. Παπουτσής: Οι 40 πυρκαγιές δεν ήταν τυχαίες...
    ______________________________
    ενώ οι 1040 επί Καραμανλή ήταν ;

    Δε μας χέζε@@ λέω γω ;

    «Δυστυχώς, και πάλι τα άκρα έδρασαν. Και δυστυχώς έδρασαν βανδαλίζοντας την Αθήνα, προσβάλλοντας την Ελληνική Δημοκρατία», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αναφερόμενος στα χθεσινά εκτεταμένα επεισόδια.

    Αναφορικά με το αν υπήρξε οργανωμένο σχέδιο, ο κ. Παπουτσής είπε: «Σαράντα πυρκαγιές στο κέντρο της Αθήνας ήταν τυχαίες; Ήταν αυθόρμητες; Νομίζετε ότι όλα αυτά έγιναν μήπως από τις οργανωμένες δυνάμεις του παρακράτους, όπως καταγγέλλουν ορισμένοι άλλοι; Ντροπή».

    Όπως είπε, σημειώθηκαν πάνω από σαράντα πυρκαγιές στο κέντρο της Αθήνας, σε κτήρια και σε καταστήματα.

    «Προφανώς, τίποτα δεν είναι τυχαίο δεδομένου ότι σε όλες τις φωτιές όταν επιχειρούσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να επέμβει συναντούσε αντίσταση από συγκεκριμένους διαδηλωτές, οι οποίοι μάλιστα επιτίθεντο εναντίον των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος Και βεβαίως από κάποια στιγμή κι έπειτα όπου η Αστυνομία επιχειρούσε μαζί με την Πυροσβεστική, τότε δέχονταν επίθεση οι αστυνομικές δυνάμεις και ορισμένοι κατήγγειλαν την αστυνομία για βιαιότητες», σημείωσε.


    Θράσος πάντωως το ΜΟΥΝΙ του ΠΑssΟΚ!!!
    Α Π Υ Θ Μ Ε Ν Ο.....

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ και ο ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΣΜΟΣ τους.
    ΕΊΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ
    ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ

    - Π.Χ.ΜΠΑΑΘ ΣΥΡΙΑΣ και των πρώην..ομοίων τους
    της Τυνησίας - Αιγύπτου - Ακτή Ελεφαντοστού-
    Υεμένη και λοιπά σοσιαληστικά καθάρματα
    ---------------------------------------
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΟΜΕΝΑ

    ΑΗΔΙΕΣ-ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
    ΤΟΥ ΠΑssΟΚ
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύο ενδιαφέροντα άρθρα

    http://taairetika.blogspot.com/2012/02/blog-post_06.html

    http://taairetika.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

    13 Φεβ 2012 9:14:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηγα να διαδηλώσω σαν ελευθερος πολίτης μιας δημοκρατικής χωρας. Η αστυνομία με ελουσε στα δακρυγόνα. Δεν υπάρχουν δικαιολογιες για δηθεν επιθεση κουκουλοφόρων. Οι κουκουλοφόροι δεν πτοουνται από δακρυγόνα γιατι φορανε μασκες. Θέλανε να διωξουνε τον κοσμο και το πετυχανε. Αν δεν ειχε καει η Αθηνα κανείς δεν θα ηξερε οτι εγινε διαδήλωση. Δυστυχώς αρχίζω να αισθάνομαι ότι το καψιμο της Αθήνας εξεφρασε και τη δική μου οργή που το κράτος μου απαγόρευσε την διαμαρτυρία. Οταν απαγορεύουν την ειρηνική διαδήλωση η εξεργεση ειναι θεμα χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στις καλπες η τιμωρια..
    ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΑΓΚΩΤΟ..
    οσες φορες χρειαστει..
    για να φορολογηθει ο πλουτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAPIOIOS NA MOU PI GIATI EGINE I DIADILOSE GIATI OI EVROPEOI ERGAZOMENOI DEN DINOUN ALA XRIMATA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ PRΟDOSATE THN ΕΛΛΑΔΑ,ΚΤΥΠΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ
    ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ.ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΟ,ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ.
    Υ.Γ.
    24 ΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕΣ.
    Α!ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος χρωστάει σε ποιον αγράμματε;
    13 Φεβ 2012 10:19:00 μ.μ.

    http://www.otyposnews.gr/archives/24707

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ?ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ.. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 97& ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΠΙΦΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ ..ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση