GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης και Γεωργιάδης προσχωρούν στη ΝΔ...

Στη Νέα Δημοκρατία προσχωρούν οι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης. Υπουργός Υποδομών ο ένας και πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας ο άλλος αναμ...

Στη Νέα Δημοκρατία προσχωρούν οι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης.
Υπουργός Υποδομών ο ένας και πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας ο άλλος αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες ώρες τις αποφάσεις τους, με τις οποίες...
 κλείνουν και τυπικά το κεφάλαιο "ΛΑΟΣ" στην πολιτική τους καριέρα.
Οι δύο πολιτικοί είχαν ψηφίσει τα μέτρα του νέου Μνημονίου και την αναδιάρθρωση του χρέους και είχαν, έτσι, διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή του ΛΑ.ΟΣ.
Πηγή: http://www.protothema.gr/

35 σχόλια

  1. Αρχίζει και αδειάζει το σκάφος του Καρατζαφέρη. Τελικά θα τον προτιμούν μόνο τα...περιστέρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΔ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΗΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε δεν πηγαν και μακρια οροφο αλαξαν απο το υπογειο με τη υγρασια ανεβηκαν στον δευτερο οροφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηταν κατι αναμενομενο.
    Εθιστηκαν "καλομαθαν" στην εξουσια και σου λενε :
    Τι να κανουμε να καθησουμε τωρα με τον καμπουρη??
    Παμε στην Νεα Δημοκρατια οπου θα ξαναγινουμε υπουργοι ,τωρα μαλιστα που .."μαθαμε και τη δουλεια"!!

    Πραγματι η εξουσια ειναι "εθιστικο αφροδισιακο"..

    Αν δεν με πιστευετε ρωτηστε και το ηλιθιο βλακογιοργο της μαργκαρετ τσαντ.
    Αυτο το αυτιστικο αθλιο σκατοπραμμα που αγορασε δυο κανιουργια ποδηλατα αξιας 7.000 ευρω το καθενα ,παιρνοντας πρωτα την αδεια της μαμας του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οποιος ξεχασε τι θα πει δεξια..
    θα το θυμηθει δαρμενος,φτωχος,ανεργος και αστεγος..
    ειναι μεγαλο το εγκλημα των πασοκων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι μνημονιακοί παρέα. Στο τέλος να δείτε ότι το μόνο γνήσια αντιμνημονιακό κόμμα θα είναι το ΠΑΣΟΚ (συγνώμη κίνημα ήθελα να πώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΗΡΙΑΛ ΞΕΚΙΝΑΝΕ Ο ΑΜΠΟΤ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΤΕΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ "ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ" ΤΟΥ Β ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ,ΑΙ " ΝΑΥΛΩΜΕΝΕΣ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ" ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑ …

    Τώρα έπεσαν οι μάσκες!

    Τώρα συνειδητοποιήσαμε πόσο "πατριώτες", "εθνικιστές" και “αμνήμονες” ήταν οι “εθνικοφιλελεύθεροι” κομματό- γυρολόγοι “ Ελλαδέμποροι” που αναπτύχτηκαν και εκμεταλλεύτηκαν τον αγώνα και την ελπίδα των ψηφοφόρων του ΛΑ.Ο.Σ .

    Καλύτερα πάμφτωχοι και αετοί κύριε Καρατζαφέρη, παρά χορτάτοι και ξεφτιλισμένα υποτακτικά του Μπόμπολα

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ !
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ !!
    ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχουν σκάσει οι κωλοτούμπες δημοσιογράφοι με την προσχώρηση Βορίδη-Γεωργιάδη στη ΝΔ.

    Ακούς από το πρωί τον γνωστό δημοσιογράφο, που επί Καραμανλή είχε πάρει ένα σκασμό κρατικές διαφημίσεις ενώ πουλούσε η εφημερίδα του 15 κομμάτια σε όλη την Ελλάδα, να έχει ...σκάσει από το κακό του και να προσπαθεί να υποβαθμίσει τις δυο στρατηγικές κινήσεις ενίσχυσης του στελεχιακού δυναμικού της ΝΔ.

    Αγαπητό λαμόγιο, μάθε λοιπόν, ότι
    όποιος έρχεται στη ΝΔ, υπογράφει και τις ιδεολογικές αρχές του κόμματος. Τις λογικές του κοινωνικού φιλελευθερισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα την ΝΔ την λέγαμε ακροδεξιά και χωρίς τους 2 φασίστες. Τι τους ήθελε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΞΕΣΤΙ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ

    Θα μου πεις όλα παίζουν στην πολιτική.

    Όσοι είχαν την ατυχία ( ανάμεσα σ’ αυτούς και ο γράφων) και άκουγαν κάθε μεσημέρι από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ και για αρκετά χρόνια τον Ελλαδέμπορα Τήλε-βιβλιοπώλη, πρώην βολευτή του ΛΑ.Ο.Σ. να εξαπολύει μύδρους κατά της φαύλο-κρατίας ,των δημοσυντήρητων μεγαλοεργολάβων ,των καταχραστών ,των τοκογλύφων και του εσμού της διαφθοράς, πιστεύαμε ότι κάτι θα αλλάξει...

    Δυστυχώς εξαπατηθήκαμε...

    Η ρήξη και η ανατροπή δεν γίνονται με μπουμπουκό-μπούμπουκα ,η με το κάθε π-ου-στράκι , η π-ου-τανάκι, από τους περιφερόμενους τηλεμαιντανούς που μας πλασάρει το σάπιο, παράνομο τηλεοπτικό κατεστημένο.

    ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ “ΟΣΦΙΟΚΑΠΤΕΣ”, “ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ” ΚΑΙ ΘΑ "ΣΤΑΥΛΙΖΟΝΤΑΙ" ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΦΟΥΣΤΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΙΝΤΗΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καιρός ήταν να αποκαταστσθεί η ταξική συνείδηση της Μπουμπούκας. Δίπλα στο θέμο και τα άλλα (κώλο)παιδιά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυο δυνατά αμυντικά χαφ έκανε η ομάδα της ΝΈΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ, τον τεχνίτη Βορίδη που θα ξαναφέρει τους ταξιτζήδες στο κόμμα αλλά και τον Άδωνι- Μπουμπούκο ώστε να πάρει το πρωτάθλημα των εκλογών..

    Λέγετε ότι τα ποσά που έδωσε ο πρόεδρος της ομάδος Αντώνης Σαμαράς για να αποκτήσει αυτούς τους δυο μεγάλους άσσους είναι αρκετά μεγάλα όπως έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία των δυο άσσων στην ομάδα του ΛΑ.ΓΟΣ..

    Κατά τα αλλά πάμε καλά, όταν κόβουν κονδύλια από φύλακες στο υπουργείο πολιτισμού θα γίνει παρελθών αφού θα πάρουν όλα τα αρχαία μας οι μαφιόζοι. το ίδιο συμβαίνει και στην υγεία όποιος μπει σε χειρουργικό τραπέζι η στην εντατική δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός ΓΙΑΤΙ ΈΧΕΙ ΚΌΨΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ τα υλικά αποστειρώσεις..

    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΜΑΣ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ, ΝΑ ΣΩΘΕΊ Η ΠΑΤΡΊΔΑ!!

    Όμως μέχρι τον Ιούνιο θα κάνομε μάγκες ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΆ κατά τα λεγόμενα του κ. Χατζιμαρκάκη τον Ιούνιο θα εφαρμόσουν τον νέο κανονισμό της Γερμανίας χώρες όπως στην Ελλάδα θα μπαίνουν υποχρεωτικά εκκαθαριστές (ένα άρθρο 99 για τους νομικούς) που θα εκαθαριζει την ΧΩΡΑ , ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΏ , θα μας κρατήσουν στην ευρωζώνη μέχρι το Ιούνιο με ότι και αν γίνει, και μετά θα δείτε όλοι σας τι εστι ΚΑΤΟΧΉ ΚΑΙ ΔΈΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΏΝ ΣΤΟΙΧΕΙΏΝ...

    Καμιά δημοσιογραφαρα, η πολιτικός θα τα ψάξει αυτά ; να με διάψευση..

    Μπούτζουκας Θ.Τ .. Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αποκάλυψη σοκ έκανε ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, καθώς υποστήριξε ότι οι δανειστές μας θα μας διώξουν από την Ευρωζώνη τον Ιούλιο.

    Σε συνέντευξη του στοn AT1 σήμερα ο κ.Χατζημαρκάκης αποκάλυψε ότι το σχέδιο προβλέπει την διατήρηση της Ελλάδας μέχρι και τον Ιούλιο προκειμένου να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη , αφού τυχόν πτώχευση της Ελλάδας θα συμπαρασύρει όλες τις χώρες.

    Μάλιστα ο ευρωβουλευτής επεσήμανε πως αφού οι δανειστές μας εξασφαλίσουν μέσω ενός νέου μηχανισμού ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τους μολύνει θα την αφήσουν στην τύχη της. «Μετά ο Θεός να βάλει το χέρι του» είπε χαρακτηριστικά.

    Μπούτζουκας Θ.Τ .. Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ..Ο ΘΑΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΤΣΕΛΗ

    ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έρχεται ο Μάκης.... εντάξει φέρνει και τον Άδωνι, αλλά ο Μάκης κάνει για 20 βουλευτές.

    Ένα πολυσυζητημένο πολιτικό φλερτ πάρα πολλών μηνών, μεταξύ του κ. Αντ. Σαμαρά και του κ. Μ. Βορίδη κατέληξε σε…πολιτικό γάμο με την προσχώρηση του υπουργού Υποδομών στη Ν.Δ..

    Λίγα εικοσιτετράωρα, μετά την αναταραχή στη Ν.Δ. με την διαγραφή των 21 βουλευτών από την Κ.Ο., ο πρόεδρος του κόμματος επιχειρεί να αλλάξει άρδην το κλίμα, με τις πολιτικές μετεγγραφές τόσο του κ. Βορίδη, όσο και του κ. κ. Αδ. Γεωργιάδη, ενώ μετά τα μεσάνυχτα το Βήμα πληροφορήθηκε ότι δεν υπάρχει περίπτωση μετακίνησης του κ. Αθ. Πλεύρη.

    Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες και αξιόπιστες πηγές, με τις οποίες συνομίλησε το Βήμα, ο κ. Βορίδης είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος είχε δώσει και την έγκρισή του να παραμείνει στην κυβέρνηση ως υπουργός Υποδομών.

    Η θετική γνώμη του προέδρου της Ν.Δ. για να διατηρήσει το υπουργικό χαρτοφυλάκιο είχε εκληφθεί, όπως ανέφερε και το Βήμα προ ημερών, ως ένα πρώτο και σημαντικό δείγμα για τη μετακίνηση του κ. Βορίδη, στον άλλο όροφο της δεξιάς πολυκατοικίας.

    Ο ίδιος είχε φροντίσει το πρωί της Πέμπτης, στο ρ/σ του ΣΚΑΪ να δηλώσει πως ο κ. Σαμαράς ορθώς επιμένει στην διεξαγωγή των εκλογών, ενώ υποστήριξε ότι η απόφαση του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη να αποχωρήσει ήταν λάθος.

    Ο κ. Βορίδης, το διήμερο της κρίσιμης συζήτησης και ψηφοφορίας στη Βουλή για το νέο μνημόνιο το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχε πολλές επαφές με στελέχη της Ν.Δ., κυρίως από το χώρο των φιλελευθέρων.

    Με μια προσεκτική ματιά καταλάβαινε κανείς πως κινούνταν ήδη πολύ φυσικά στη νέα του πολιτική στέγη, ενώ όλοι σχεδόν οι βουλευτές με τους οποίους συνομίλησε το Βήμα, είχαν θετική άποψη για τον κ. Βορίδη.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, στη Ν.Δ. θα μετακινηθεί και ο κ. Γεωργιάδης, για τον οποίο υπήρχε καλή εικόνα στην ηγεσία του κόμματος, ενώ έως τα μεσάνυκτα της Πέμπτης «έπαιζε» και το όνομα του νεαρότερου της δεξιάς τρόικας, του κ. Πλεύρη, πρόσωπα που θεωρούνται «κλειδιά» για την πορεία του κόμματος στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο κ. Σαμαράς επιδιώκει με αυτές τις μετεγγραφές να κερδίσει το σκληρό δεξιό ακροατήριο και να εξουδετερώσει την όποια δυναμική μπορεί να αναπτύξει το νέο αντιμνημονιακό εκ δεξιών της Ν.Δ. κόμμα που ετοιμάζεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και στο οποίο ενδέχεται να συμμετέχουν εκτός από τον κ. Π. Καμμένο και ορισμένοι εκ των διαγραφέντων από τη Ν.Δ.

    Η μετακίνηση των κκ. Βορίδη και Γεωργιάδη ήταν φυσιολογική για πολλούς, από τη στιγμή μάλιστα που ψήφισαν και οι δυο το νέο μνημόνιο, ενώ υπήρξε παρασκήνιο και για τον κ. Πλεύρη, που όμως δεν ψήφισε, αλλά απείχε, όπως έπραξε και το ΛΑΟΣ. Μάλιστα, χθες Πέμπτη, ο κ. Πλεύρης είπε δημόσια πως σε διαφορετικές συνθήκες θα ψήφιζε το μνημόνιο, λέγοντας ουσιαστικά το δικό του mea culpa.

    Οι κκ. Πλεύρης, Γεωργιάδης και Βορίδης, είχαν σχεδόν κοινή πορεία στο εσωτερικό του ΛΑΟΣ. Είναι φίλοι και διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ έχουν και κοινές απόψεις. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ήταν μαζί το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο κολωνακιώτικο στέκι JK, προπαραμονή της κρίσιμης ψηφοφορίας, όπου και συζήτησαν για τη στάση τους.

    Το κρίσιμο ζήτημα είναι πως θα αντιδράσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος είχε επενδύσει πολλά σε αυτά τα δύο στελέχη, η μετακίνηση των οποίων του αλλάζει, εκ των πραγμάτων τα σχέδιά του και θα δημιουργήσει πρόβλημα στο κόμμα του.

    Ο κ. Καρατζαφέρης είχε στο παρελθόν δημόσια επικρίνει όσοι αναφερόταν σε επικείμενη μετακίνηση του κ. Βορίδη, όπως έπραξε με το Βήμα της Κυριακής, όταν στις 27 Φεβρουαρίου 2011, είχε αποκαλύψει τις επαφές του υπουργού Υποδομών, τότε της ΚΟ του ΛΑΟΣ με τον κ. Σαμαρά, με τον τίτλο «Το κρυφό φλερτ Βορίδη-ΝΔ».

    Τότε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόταν σε κατασκευασμένα δημοσιεύματα και αναγκάστηκε ο κ. Βορίδης να εκδώσει ανακοίνωση, όπου όμως επί της ουσίας δεν το διέψευδε κατηγορηματικά, αλλά άφηνε μια χαραμάδα ανοικτή. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και τα δημοσιεύματα αυξήθηκαν, όπως και οι επαφές του με τη Ν.Δ. και κεντρικά στελέχη της.

    Από πολλούς νεοδημοκράτες ο κ. Βορίδης θεωρούνταν αξιόπιστος συνομιλητής και δεν ήταν λίγοι εκείνοι- ακόμη και τακτικοί συνομιλητές του κ. Σαμαρά- που έβλεπαν με θετικό μάτι μια μετακίνηση του κ. Βορίδη από τον ΛΑΟΣ προς την ΚΟ της ΝΔ.

    Ο κ. Βορίδης, ήταν πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις του και στις δημόσιες δηλώσεις του, κάνοντας ακόμη και πολεμίους του να μην τον χαρακτηρίζουν ακραίο, όπως παλαιότερα, και διέψευδε συνέχεια ότι υπάρχει επαφή σε κεντρικό επίπεδο με τη ΝΔ.

    «Δεν θεωρώ πιθανή μια συνένωση με τη ΝΔ» είχε πει για πρώτη φορά στο «Βήμα της Κυριακής», στις 27 Φεβρουαρίου 2001 και έσπευσε να ρίξει…νερό στον μύλο της σχετικής συζήτησης τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η συζήτηση είναι κρίσιμη, χρήσιμη και επωφελής για την ενότητα της δεξιάς παράταξης. Πρέπει να ανοίξει μια θεσμική συζήτηση…Πρέπει να είμαστε στον δρόμο για μια μεγάλη πατριωτική παράταξη».

    Για τη συζήτηση που γίνεται γύρω από το όνομά του ξεκαθάριζε ότι η δική του θέση είναι συνθετική και, αφού διευκρίνιζε πως τη συζήτηση την προσδιορίζει η ΝΔ, τόνιζε με έμφαση: «Είμαι αναφανδόν υπέρ της άποψης να συνθέσουμε μια νικηφόρα πολιτική και ιδεολογική πρόταση μέσα από μια συλλογική διαδικασία και όχι προσωπική».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΔ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φανταστείτε τηλεοπτική αντιπαράθεση,Γεωργιάδη με Καρατζαφέρη!!!Πόσο γέλιο θα πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γελάνε και τ' αυτιά του Μάκη... Μάκη ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ;)

    Ανακοινώθηκε πριν λίγο η προσχώρηση των Βορίδη και Γεωργιάδη στη ΝΔ.
    Ο Μάκης όπως βλέπετε και στην φώτο δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του... εντάξει πήραμε και τον Άδωνι... κανείς δεν είναι τέλοιος ;).

    Κάποιοι κυκλοφορούν διάφορα βίντεο με τον Άδωνι να τα χώνει στον Σαμαρά και τη ΝΔ...Σπουδαίο νέο!

    Για τον Μάκη έχουν κανένα βίντεο; Αυτό θα ήταν νέο... αλλά δεν πρόκειται να βρούνε τέτοια σαν του Άδωνι γιατί απλά ο Μάκης είναι σοβαρότατος και από τους ελάχιστους που τα βάζει με όλους με επιχειρήματα.

    Ο Βορίδης διαθέτει αυτό πού λείπει δραματικά απο τη ΝΔ.
    Ενα μέτριο μυαλό της "κοινής λογικής".
    Μπορεί δηλαδή να μοιράσει σε δύο γαιδάρους άχυρο.
    Με αυτήν την έννοια είναι μια καλή μεταγραφή για αυτό το κόμμα...

    Σε ένα κόμμα (και στην κεντροδεξιά ολόκληρη για να είμαστε δίκαιοι) πού η συντριπτική πλειοψηφία τού συνόλου τών στελεχών του (μεσαία, κατώτερα και ανώτερα) είναι είτε φλώροι (απόγονοι τζακιών, ντιντήδες, κολλεγιόπαιδα κλπ) είτε Μαυρογυαλούροι τού 1950 είναι φανερό ότι τα ιδεολογικά θέματα είναι δευτερεύουσας ή και τριτεύουσας σημασίας ..

    Ο Βορίδης είναι όντως από τους πλέον συγκροτημένους βουλευτές και η επιχειρηματολογία του δύσκολα αντιμετωπίζεται.
    Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το timing της προσχώρησης και βέβαια καλό είναι να θυμόμαστε ότι στην πολιτική 1+1 δεν κάνουν αναγκαστικά 2. Αλλοτε κάνουν 2,5, άλλοτε 1,5.

    Μεχρι τωρα αντιμετώπιζε τον Πρωτοπαπα ο Αρουλης και ο Χατζηδακης...
    __________________________
    Τωρα αλλαξανε τα πραγαματα...

    - φαίνεται ήδη απο τις ΣΤΡΙΓΚΛΙΕΣ και τα ΟΥΡΛΙΑΓΜΑΤΑ
    του αποκόμματος πασοκ,
    του κατεδαφιστέου ΛΑγΟΣ
    και της παραχωμένης στον Τάφο της.. ΔΥ.ΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙ@ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ
    ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ....ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΩΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ....ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ....Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΖΟΜΠΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΠΡΙΝ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ....ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ?????
    ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΕΜΙΣΘΑ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ποιο σκάφος αδειάζει;

    Ο Καρατζαφέρης τους εστειλε, ΔΑΝΕΙΟ,

    να βοηθησουν τον Αντωνακη, να σπρωξουν λιγο εκει τη κατασταση γιατι πολλοι πουστηδες μαζευτηκαν στη ΝΔ,

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

    να μετακομισουν τα υπογεια του Καρατζαφέρη, στους πανω οροφους.

    Τους εφαγε η μουχλα και υγρασία,

    εκει κατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ακόμα και ο Άδωνις έχει ποιοτική διαφορά από τα καμμένα χαρτιά:

    «Δίνω την έδρα μου, ας με κρίνουν οι ψηφοφόροι»... δεν την παίρνει σπίτι του όπως κάτι άλλοι ;)
    ---------------------------

    [Λέτε να μας προκύψει σοβαρός ο Άδωνις; Πάντως το πρώτο δείγμα είναι θετικότατο και την κίνηση δεν την κάνουν τόσο εύκολα βουλευτές που φεύγουν από κόμματα... αυτή είναι και η διαφορά Βορίδη, Άδωνι.

    Από τα καμμένα χαρτιά της πολιτικής, που καβάλησαν τις έδρες και δεν ξακαβαλάνε λες και θα τους ήξερε κανείς αν δεν τους κατέβαζε υποψήφιους ΝΔ]..

    Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της προσχώρησής του στη ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8 τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Μάκης Βορίδης παραιτούνται από τις βουλευτικές τους έδρες τις οποίες επιστρέφουν στον ΛΑΟΣ.

    «Δεν ονειρεύομαι την Ελλάδα σαν τη Συρία ή την Αλγερία. Προτιμώ εκείνο το κόμμα και εκείνον τον αρχηγό που την πιο κρίσιμη ώρα αποφάσισε να σταθεί όρθιος και να κρατήσει την Ελλάδα στην Ε.Ε.» είπε ο πρώην υπουργός ο οποίος υπενθύμισε μάλιστα πως στα φοιτητικά του χρόνια είχε περάσει από την Πολιτική Άνοιξη...

    «Οι δικοί μας υποψηφιότητα θα κριθεί από το εκλογικό σώμα, δεν επιβάλουμε την παρουσία μας σε κανέναν» είπε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος επέμεινε στη δήλωσή του ότι οφείλει πολλά στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

    «Χωρίσανε οι πολιτικοί μας δρόμοι, εκείνος αποφάσισε. Βρέθηκα χωρίς να το θέλω εκτός και αποφασίζω για το πολιτικό μου μέλλον» σημείωσε.


    - Ο Άδωνις και σοβαρός είναι και λόγο έχει.
    Πολύ καλύτερο από πολλά ζωντόβολα της ΝΔ. Και σαν υπουργός κάτι προσπάθησε να κάνει.
    Απλώς αδικείται από τον τρόπο του πολλές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ....Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ.......ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Νέογερμανοτσολιάδες εν δράσει.
    Αναμενόμενο ήταν πιάσαν κουτάλα για λίγο ήταν δύσκολο να την αφήσουν πάλι κι επειδή με Καρατζαφέρη κολοτούμπα τέτοια μεγαλεία δεν θα ξαναβλεπαν τα ματάκια τους την έκαναν για ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Άδωνις είναι σοβαρός!

    Μονο να του πειτε να ξυρίζεται δυο φορές την ημερα και να αποφευγει τον ήλιο.

    Βλέπεις εκεινη η ατιμη "Ελληνική " καταγωγή και τα πατριωτικα τσιτάτα δεν πιανουν,

    αμα εχεις να κανεις με τα ατιμα τα γονιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟ ΠΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΩΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ...ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ....ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ....ΒΛΗΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλά ο Βορίδης έχει άποψη, είναι φασίστας.. Ο άλλος μόνο για διασκεδαστής προσφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση