GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολέμησα τη βουλιμία...

Πολέμησα τη βουλιμία! Αυτό δήλωσε η τραγουδίστρια Lady Gaga . Παραδέχθηκε πως το σώμα της στις φωτογραφίες είναι τέλειο λόγω ψηφιακής επεξε...

Πολέμησα τη βουλιμία! Αυτό δήλωσε η τραγουδίστρια Lady Gaga. Παραδέχθηκε πως το σώμα της στις φωτογραφίες είναι τέλειο λόγω ψηφιακής επεξεργασίας. Στο παρελθόν υπέφερε από διατροφικές διαταραχές, επειδή ήθελε να γίνει μία πολύ αδύνατη μπαλαρίνα. Επίσης, αποκάλυψε σε ένα συνέδριο για νέες γυναίκες που παρευρέθηκε πως μπορεί να...
 μιλήσει τώρα για αυτό το θέμα, διότι το έχει ξεπεράσει. Αυτή η κατάσταση επηρέαζε αρνητικά τη φωνή της και την καριέρα, για αυτό και αποφάσισε να το αντιμετωπίσει. Προέτρεψε όλους όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα να αποφασίσουν να το καταπολεμήσουν. Προειδοποίησε τους θαυμαστές της να μην θαυμάζουν το σώμα της που βλέπουν σε φωτογραφίες και σε βίντεο, επειδή δεν είναι το πραγματικό. Τελειώνοντας, ανέφερε πως αυτός ο πόλεμος με τις δίαιτες πρέπει να τελειώνει.
http://www.zeusbox.com/wallpapers/lady_gaga_lady_gaga52-1600x1200.jpg

4 σχόλια

  1. Ας πολεμήσει και το πολιτικό σύστημα τη βουλημία με τη μέθοδο της Γκάγκα. Και εμείς να μην εκλέγουμε γκαγκά. Μείωση του αριθμού των βουλευτών σε διακόσιους. http://nikosletter.blogspot.com/2012/02/blog-post_11.html αν συμφωνείτε ελάτε στην ψηφoφορία ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ "ΧΑΡΗΣ"

    26 λαθροζώα (και 56 μαλάκ@@) συνελήφθησαν για τα χθεσινά επεισόδια
    Από τους εβδομήντα εννέα συνολικά συλληφθέντες των επεισοδίων της Κυριακές, οι οποίοι θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη, οι πενήντα τρεις είναι ημεδαποί ενώ οι υπόλοιποι είκοσι έξι είναι αλλοδαποί.
    Όσον αφορά στην ηλικία τους : Τρεις είναι ανήλικοι, ηλικίας 14 έως 17 ετών, σαράντα ένας είναι από 19 έως 29 ετών, Είκοσι επτά είναι από 31 έως 39 ετών και οι υπόλοιποι οκτώ είναι 40 και άνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοζανίτικος Φανός στην Αθήνα "ο Λάκκος τ’ Μάγγαν" http://nikosletter.blogspot.com/2012/02/blog-post_14.html?spref=tw Για οπν δε βρίσκντ ευκαιρι νανεβν στν πόλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 26 λαθροζώα (και 56 μαλάκ@@) συνελήφθησαν για τα χθεσινά επεισόδια

    Την είδηση σας φέρνει ο μαλάκας Νο 57. Ψόφα ρε νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση