GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση από την Ντόρα Μπακογιάννη...

Από το dimsim.gr Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, για την πορεία της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, έκανε σήμερα τ...

Από το dimsim.gr

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, για την πορεία της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
«Οι μέρες περνούν και τα κόμματα της συγκυβέρνησης συνεχίζουν να διαπραγματεύονται με παθητικό τρόπο και χωρίς σοβαρές αντιπροτάσεις προς τους ευρωπαίους δανειστές. Όλοι μιλούν υποκριτικά για...
λανθασμένη συνταγή και κανείς δεν προτείνει κάποια σοβαρή εναλλακτική λύση.
Ούτε εκείνοι που δεν διάβασαν, δεν διαπραγματεύτηκαν και δεν εφάρμοσαν, ούτε εκείνοι που πρότειναν το μηδενισμό του ελλείμματος χωρίς θυσίες, ούτε βέβαια αυτοί που ονειρεύονται ως μοντέλο την Αλβανία του Χότζα ή τη Βενεζουέλα του Τσάβες (χωρίς πετρέλαιο), ούτε όσοι έχουν αναγάγει σε επιστήμη τις συμπαθητικές γενικότητες.
Μια διαπραγμάτευση είναι εντούτοις αδύνατο να πετύχει αν δεν έχεις κι εσύ κάτι να αντιπροτείνεις. Η Δημοκρατική Συμμαχία έχει από την αρχή ζητήσει από τα κόμματα της συγκυβέρνησης να προτείνουν τα ίδια, συγκεκριμένες βαθύτερες διαρθρωτικές αλλαγές, που θα αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και να ζητήσουν έναντι αυτών:
· περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, έτσι ώστε να μην πωληθεί σε τιμή ευκαιρίας η ελληνική δημόσια περιουσία,
· μικρότερη φορολογία στις επιχειρήσεις,
· μέτρα για τους μακροχρόνια ανέργους και τα στεγαστικά δάνεια που θα αποφορτίσουν την κοινωνική ένταση, καθώς και
· ένα πρόσθετο πακέτο άμεσων ξένων επενδύσεων, που θα δώσουν δουλειά σε ανέργους και θα στείλουν το μήνυμα ότι η ελληνική οικονομία έχει προοπτική.
Έναντι αυτών προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο πρόσθετων διαθρωτικών αλλαγών που περιλαμβάνει: ¶μεση προώθηση της δεύτερης φάσης της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης στη βάση της αρχής ότι επιδοτήσεις των συντάξεων θα δίνονται μόνο σε όσους είναι κάτω από το όριο της φτώχειας και οι συντάξεις θα είναι ανάλογες με τις εισφορές που έχει ο καθένας καταβάλει.
Κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων που προβλέπονται για το δημόσιο, τις ΔΕΚΟ και τις ισχυρές συντεχνίες. Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής με ανάθεση των φορολογικών ελέγχων σε ένα νέο ελεγκτικό μηχανισμό στελεχωμένο αποκλειστικά με νέους υπαλλήλους και on line σύνδεση των βιβλίων των επιχειρήσεων με το υπουργείο Οικονομικών και απόλυση όσων υπαλλήλων έχουν περιουσία που δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες. Μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 200, μείωση των κομματικών επιχορηγήσεων στο μέσο όρο της Ευρώπης και δραστική μείωση των δαπανών της ΕΡΤ.
Κατοχύρωση με αυξημένης ισχύος διεθνή δέσμευση (και αργότερα συμπερίληψη στο Σύνταγμα), της ελεύθερης άσκησης επαγγέλματος για όσους έχουν τα ανάλογα πιστοποιημένα προσόντα, του κανόνα του ισοσκελισμένου προϋπολογισμού και της οριστικής απαγόρευσης των περαιώσεων. Έλεγχο των δεκάδων χιλιάδων περιπτώσεων κλοπής συντάξεων αποθανόντων (με μαζική χρησιμοποίηση από τα ασφαλιστικά ταμεία ιδιωτών δικηγόρων) και επιστροφή με τόκο των κλοπιμαίων. Έλεγχο εντός τριμήνου όλων των αναπηρικών συντάξεων και απαλλαγών, από μικτές επιτροπές γιατρών (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα), που δεν είχαν αναμιχθεί σε παλαιότερες χορηγήσεις.
Τα άλλα κόμματα δεν κάνουν καμία αντιπρόταση. Γιατί, τι περιμένουν;

13 σχόλια

  1. ....Κατούρα και λίγο ρε παπάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αλεύρωσαν" τον Γεωργίου στη Καλαμάτα!

    Επίθεση ...με αλεύρι δέχτηκε ο ΑΝΥΕΘΑ Γιώργος Γεωργίου,στη Καλαμάτα όπου παρευρέθηκε εκπροσωπωντας τη κυβέρνηση για την εορτή της Υπαπαντής.

    Στα πρότυπα των Γάλλων ...αγανακτισμένων κάποιοι πέταξαν αλεύρι στον ΑΝΥΕΘΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη κυβερνητική πολιτική.

    Οι άνδρες ασφαλείας του ΑΝΥΕΘΑ δημιούργησαν γύρω του κλοιό και η υπόθεση έμεινε ...στο αλεύρωμα.

    Αυτή την ώρα ο κ.Γεωργίου επιστρέφει στην Αθήνα.

    Άλλο ένα επεισόδιο που δείχνει ότι η αγανάκτηση αρχίζει να "χτυπάει κόκκινο"

    Αναρτήθηκε από Kafeneio™ + στις 2/02/2012 04:14:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΟΚΑΛΑ

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΝ ΑΠ ΤΗ ΚΡΗΤΗ

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS SIEMENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Alinsky described his plans in 1972 to begin to organize the white middle class across America, and the necessity of that project. He believed that what President Richard Nixon and Vice-President Spiro Agnew called "The Silent Majority" was living in frustration and despair, worried about their future, and ripe for a turn to radical social change, to become politically-active citizens. He feared the middle class could be driven to a right-wing viewpoint, "making them ripe for the plucking by some guy on horseback promising a return to the vanished verities of yesterday." His stated motive: "I love this goddamn country, and we're going to take it back

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΟΖΥΓΙΟΥ ΔΕΙΝΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

    ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΩΝ "ΕΣΧΕΣ" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΟΘΕΝ" ΠΧ.

    Aπο το «πόθεν… έσχες» της Ντόρας Μπακογιάννη…
    Η επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ «Δημοκρατικής Συμμαχίας», Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνει έσοδα 99.723,13 ευρώ και λοιπά εισοδήματα 29.662,38 ευρώ, έναντι 33.113,49 και 29.240,85 ευρώ το 2008. Ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος, δηλώνει εισοδήματα 273.587,49 ευρώ, έναντι 1.051.297,55 ευρώ.

    Η κα Μπακογιάννη το 2009 απέκτησε από γονική παροχή, δικαιώματα 20% σε δύο οικίες και έναν χώρο στη Γλυφάδα, έκτασης 324,74 τ.μ., 196,18 τ.μ. και 101,25 τ.μ. αντίστοιχα, ενώ ο σύζυγός της κατέβαλε και 71.923,75 ευρώ για ανέγερση γραφείου στην Ιερά Οδό στο Αιγάλεω. Κατά τα άλλα, όπως και το έτος 2008, η κα Μπακογιάννη κατέχει δύο διαμερίσματα στην οδό Αραβαντινού στην Αθήνα, έκτασης 88 τ.μ. και 248 τ.μ., ένα γραφείο 200 τ.μ. στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου 3, μία οικία 385 τ.μ. στο Καρπενήσι σε οικόπεδο 4,5 στρεμμάτων, τέσσερα αγροτεμάχια στην Ευρυτανία και τα Χανιά συνολικής έκτασης 15.775 τ.μ. και δύο αγροτεμαχία 74.000τμ στη Γαλλία.

    Ο σύζυγος της κας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, κατέχει δικαιώματα 12,5% σε οικία της οδού Φαίδρας 4 στην Αθήνα καθώς και το 25% σε τρία διαμερίσματα (70, 137 και 49 τ.μ.) στην ίδια διεύθυνση, την επικαρπία διαμερίσματος 129,7 τ.μ. στο Παλαιό Φάληρο, δικαιώματα 25% σε κατάστημα 46,23 τ.μ. στην Αθήνα και δικαιώματα 12,5% στο οικόπεδο 89,32 τ.μ. που το περιβάλλει, δικαιώματα 75% σε αποθήκη 15,5 τ.μ. και σε κατάστημα 75 τ.μ. στην Ιερά Οδό στο Αιγάλεω, το 75% επικαρπίας σε οικία 153,16 τ.μ. στην Κηφισιά, δικαιώματα 12,5% σε αγροτεμάχιο 706% στην Κηφισιά, καθώς και την κυριότητα αγροτεμαχίου 7,25 στρεμμάτων στην Παλαιά Φώκαια.

    Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατέχει από το προηγούμενο έτος 787,63 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της ALPHA BANK αξίας κτήσης 3.439,49 αύριο και ένα ομόλογο της ίδιας τράπεζας, αξίας κτήσης 120.000 ευρώ.

    Ο σύζυγος της κας Μπακογιάννη, απέκτησε το 2009 10.000 μετοχές σε ξένο νόμισμα στην Εθνική Τράπεζα, 2000 στην Automatic Data, 9000 στην Paycex Inc., 2500 στην Altria Group Inc, 4070 στην AT&TINC, 5000 στην Duke Energy Corp., 2000 στην Eli Lilly &Co, 29500 στην Ford Motor Co, 2500 στην Johnson &Johnson, 5000 στην Kraft Foods Inc, 2500 στην Mc Donald's Corp, 38800 στην Navios Maritime, 5000 στην Pfizer Inc, και 4370 στην Verizon Communication, συνολικής αξίας κτήσης 2.007.088,12 δολαρίων. Το 2009, ο κος Κούβελος εκποίησε και 32.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας αντί 559.544,2 δολαρίων.
    Από το προηγούμενο έτος, ο κος Κούβελος κατείχε μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, αξίας κτήσης 216.746 δολαρίων, ένα μερίδιο αμοιβαίων κεφαλαίων της Eurobank αξίας κτήσης 27.000,11 ευρώ, καθώς και μετοχές 21 ανωνύμων εταιρειών, συνολικής αξίας κτήσης 155.728,78 ευρώ. Επίσης, ο κος Κούβελος είναι μέτοχος σε δύο ανώνυμες εταιρείες και εταίρος σε ΕΠΕ με συνολικά κεφάλαια εισφοράς 147.000 ευρώ, καθώς και συνέταιρος σε τρία πλοία με ποσοστά 27%, 50% και 50% αντίστοιχα και μηδενικό κεφάλαιο εισφοράς.

    Οι καταθέσεις της κας Μπακογιάννη, επιμερίζονται σε έξι τραπεζικούς λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα, την ALPHA BANK, την DEUTSCHE BANK και την HYQOVEREINS BANK, συνολικού ύψους 1.203.924,52 ευρώ. Τα ποσά αυτά προέρχονται από εισοδήματα προηγουμένων ετών και του έτους 2009, πώληση περιουσιακού στοιχείου (ο λογαριασμός στην DEUTSCHE BANK) και «άλλες περιπτώσεις» (HYQOVEREINS BANK). Ο κος Κούβελος έχει καταθέσεις συνολικού ύψους 771.631,92 δολαρίων, 564.828,62 ευρώ και 9,1 λιρών Αγγλίας.

    ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΜΕΞΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ

    ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ .

    ΤΟ 1% ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ;


    ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα λόγια λόγια κομπολόγια
    στην υγειά σας ρε λαμόγια.

    Αν δεν απαλλαγούμε από την ληστοσυμμορία , όλων των πλιατσικολόγων πολιτικών της τελευταίας εικοσαετίας, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.

    Εσείς που μας φέρατε στο αδιέξοδο, δεν υπάρχει περίπτωση να μας βγάλετε.

    Έχετε διαβρωθεί μέχρι το κόκκαλο.
    Άμετε στο διάολο Ντόρο-κοπρό-σκύλα που τολμάτε να μας κάνετε και υποδείξεις.

    TA ΔΑΝΕΙΚΑ …ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ …ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΑ …
    ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΑΔΗΛΩΤΑ, ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με το ποσοστό της μόνιμα κολλημένο κάτω από το 2% και την λίμπιντο της ακόμα χαμηλότερα, μην έχοντας κάτι να κάνει σπίτι της, μαγείρεμα,σκούπισμα κτλ οικιακά ,εχει πάρει σβάρνα όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα και αμολαει τις ντορολογίες της ( γεροντοπαπαρολογίες ) .
    Και ποιος στην ζήτησε κυρά μου την γνώμη σου;

    Την προσωπική της διάσωση επιδιώκει η παλιόγρια και ΟΧΙ το καλό της Πατρίδος...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ καράβια χάνονται και η γριά πολιτικονταραβερίζεται...

    Η αχρεία πολιτικός που δεν έχει ιερό ούτε όσιο , έχει χάσει από το γινάτι και λογο του γήρατος το αίσθημα του μέτρου.

    H “ρόμπα” της πολιτικής , είχε κεντρικό ρόλο και λόγο στη διακυβέρνηση Καραμανλή και δεν έχει κανένα ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να παρουσιάζεται τώρα σαν η ειδικος οικονομολόγος της πτώχευσης, σαν σημαιοφόρος κατά της διαφάνειας και υπέρμαχος της δικαιοσύνης.

    Ποιοι έβλαψαν , ποιοι έκλεψαν και ποιοι θησαύρισαν σε αυτήν την χώρα ( την ψωρό-κώσταινα) διαχρονικά είναι καταγεγραμμένα και μισό – δηλωμένα …
    (Ειδικά στα Ει όλης της όσιας οικογένειας του Μητσοτάκουλα και των Ντορό-υποταχτικών, των γνωστών διαχρονικών αρπαχτικών…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι στο καλό εκπροσωπεί στον δημόσιο βίο η άπληστη Ντόρα Μπακογιάννη με το ετοιμοθάνατο ΔΗ-ΣΥ.

    Αυτή και οι κόρακες του νεοφιλελευθερισμού που την περιτριγυρίζουν και την γηροκομούν, προτείνουν λύσεις ανεφάρμοστες ,χρονοβόρες και ατελέσφορες …

    Λες και το σινάφι της Ντόρας δεν έχει σχέση με το χθες , δεν έχει πλουτίσει από την εκμετάλλευση της πολιτικής , λες και η οικογένεια δεν είχε σχέση με την Ζήμενς,ο Κούλης με τον Μιζοφοράκο, ο «νόμιμος και ηθικός» Βουλγαράκης, με το Βατοπαίδι,o Μαρκογιαννάκης με το C4 I, , ο ξεπουληματίας της Ολυμπιακής Χατζηδάκης με τον Βασιλάκη, αυτή και ο πατέρας της με το Αμερικανοεβραιικο σχέδιο Ανάν ,το Μπομπολιστάν, το Λαμπρακιστάν,και το δημοσυντήρητο Εργολαβιστάν …. λες και δεν υπήρξαν ποτέ…

    Σύμμαχε μαζόχα μην ξεχνάς το πάρτι διαπλοκής και μίζας που έγινε από το 2004 έως και το2009.

    Δυστυχώς η Ντόρα η βαθύπλουτη ,δεν προήλθε από παρθενογένεση, έχει αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος που την κυνηγάνε.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να “ καταθέσει ” η Ντοράκουλα άμεσα το 50 % των μιζαρισμένων στο λογιστήριο του κράτους για την σχετική μείωση των δανεισμένων , πριν την καλέσει για να καταθέσει ο Πεπονής η ο Διώτης και την στείλουν στον Κορυδαλλό να κάνει παρέα του Εφραίμ του “ΟΦΣΟΡΙΑΡΧΗ” η του Κουφόντινα του ευεργέτη της …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΨΥΧΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση