GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν θα νομιμοποιήσω με την παρουσία μου τις αποφάσεις για τα νέα μέτρα..."

Του Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μέλους Π. Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δεν θα παρευρεθώ στη συνεδρίαση της Κ.Ο., στην οποία εκλήθην ως μέλος τους Π.Σ. ...

Του Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μέλους Π. Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δεν θα παρευρεθώ στη συνεδρίαση της Κ.Ο., στην οποία εκλήθην ως μέλος τους Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα νομιμοποιήσω με την παρουσία μου όλες αυτές τις αποφάσεις που δυο χρόνια τώρα, ακόμα και αυτή την ώρα, συνεχίζουν να λαμβάνονται ερήμην του ΠΑΣΟΚ.
Η σύγκληση της Κ.Ο. πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία και για τη ΧΩΡΑ και για την Παράταξη. Πραγματοποιείται σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης. Μια ακόμα επίθεση στις κοινωνικές κατακτήσεις χρόνων και στα λαϊκά εισοδήματα, κατ’ εντολή των τροϊκανών, βρίσκεται προ των πυλών. Η Ελλάδα κατεδαφίζεται.
Τις παραπάνω πολιτικές διαμορφώνει η κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου που...
αποτελείται από τους ίδιους Υπουργούς που ήταν μέλη και στην κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου και οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο.
Επί δυο χρόνια τώρα τους ακούω και τους διαβάζω, ότι αγωνίζονται για τη σωτηρία της πατρίδας. Επί δύο χρόνια οι Βουλευτές, στο όνομα της σωτηρίας αυτής, ψηφίζουν μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, ακολουθούμενα από ανάλγητα μέτρα.
Η «σωτηρία της πατρίδας» στο όνομα της οποίας ψηφίζουν αυτά τα αντιλαϊκά και αντιαναπτυξιακά μέτρα, όχι μόνο δεν ΕΡΧΕΤΑΙ αλλά συνεχώς ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ. Η πατρίδα, ακριβώς λόγω των μέτρων αυτών, έχει βουλιάξει και η ελληνική κοινωνία έχει βυθιστεί στην απόγνωση.
Δυστυχώς, οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου, συνεχίζουν να συζητούν για νέα, ακόμα σκληρότερα μέτρα, χωρίς κανείς από αυτούς να χαράσσει μία «κόκκινη γραμμή» έναντι των εκβιαστών, και δίχως να αντιλαμβάνονται ότι ο ελληνικός λαός έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όριά του και δεν έχει άλλες αντοχές. Για όλους αυτούς τους λόγους, δεν πρόκειται να παρευρεθώ.

16 σχόλια

  1. Να πας και να ταπεις βρε καραγκιοζακο.Που βγηκες οψιμα στο διαδικτυο να δηλωσεις αντιστασιακος.Αν εχεις αρχιδια τραβα.Αλλα ποιος Πασοκος ταχασε για να τα βρεις εσυ.Παπαρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο αργά τα λέτε αυτά... Τώρα καταλάβατε ότι το καράβι βούλιαξε και τρέχετε σαν τα ποντίκια; Τόσο καιρό με μνημόνια, υπογραφές, παλινωδίες, μέτρα εξαθλίωσης, και τόσα άλλα, ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΩΝ "ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΩΝ" ΠΑΣΟΚΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε δεν πατε να γαμ...τε λεω εγώ
    Δύο χρόνια ο αρχιδοσίλογος κατεστρεφε την Ελλάδα και εσείς μούγκα.
    Βλέπετε το καράβι να βουλιάζει και μάλιστα γρήγορα και πάτε να την κάνετε αλλά είναι αργά πιά λαμόγια.
    Η δίνη θα σας καταπιεί όλους.
    Και κάτι αλλο, όποιο κόμμα σας πάρει μεταγραφή μετά την διαλυση του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ θα έχει την τύχη του.
    Απαξ προδότης πάντα προδότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαιντανός του Press έχεις γίνει κάθε μέρα θα γράψεις και κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην τα κάνεις τόσο δραματικά τα πράγματα θα αρχίσουμε να ανησυχούμε
    σοβαρά για την ταμειακή σύμβαση την
    εκταμίευση της δόσης ...και την έγκαιρη πληρωμή μισθών και συντάξεων..ο Καρατζαφέρης δεν θα μπορέσει πάλι να κοιμηθεί το βράδι.
    Η πατριωτική σου συνείδηση αν ακόμη σου έχει απομείνει προστάζει να παραιτηθείς και να παραδόσεις την θέση σου σε άλλον πατριώτη του ΠΑΣΟΚ για να κάνει ότι εσύ ως δειλός και ανήμπορος φοβάσαι να πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ....ζηλιάρη
    Εσένα δεν σε γλύψανε ;


    Λοβέρδος και Βενιζέλος: τα γλωσσόφιλα που δεν είδατε...

    «Σ’ αγαπώ!», του είπε ο Λοβέρδος και αρπάζοντάς τον από το σβέρκο του έδωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα σαν άλλος Μπρέζνιεφ… (Μόνο αυτό δεν είδαμε).
    Και τούτες οι αγάπες δήθεν προκάλεσαν έκπληξη, αιφνιδιασμό, αμηχανία και άλλα παρόμοια που λέγονται από τα παπαγαλάκια των ΜΜ'Ε' για ενισχύσουν το αίσθημα της ενότητας και να αναδείξουν το θάρρος της πρωτοβουλίας των κινήσεων.
    Όμως το θέατρο ήταν κακό και οι μνήμες από το κοντινό παρελθόν νωπές....

    Η κίνηση Βενιζέλου - Λοβέρδου ήταν άλλη μια βεβιασμένη κίνηση υφαρπαγής της αρχηγίας του κόμματος με γελοίους θεατρινισμούς, ανάλογη εκείνης που είχε γίνει μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007: Όταν ο Βενιζέλος μόνος του από το Μέγαρο Ζαππείου (ξημερώματα της 17ης Σεπτεμβρίου) έκαμνε δηλώσεις λες και ήταν ήδη ο αρχηγός
    του κινήματος.

    Όλοι είχαν αιφνιδιαστεί και τότε – πολύς αιφνιδιασμός πέφτει ρε παιδάκι μου!
    Όχι όμως ο Λοβέρδος. Ο οποίος μαζί με το Χ. Βερελή και τον Κ. Κουλούρη τάχθηκαν αμέσως στο πλευρό του Βενιζέλου. Τη συνέχεια την ξέρετε:
    ο Βενιζέλος πήρε τα… γνωστά.

    Συνεπώς, μια από τα ίδια.
    Οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε νέα σκηνοθετημένη φαρσοκωμωδία που την παίζουν με τον ίδιο κακό τρόπο.
    Από τη μία ο ανυπόμονος και λαίμαργος για θώκους (κι όχι μόνο) Βενιζέλος: ο «διαπρεπής» συνταγματολόγος που ευθύνεται για τις κατάπτυστες παραγράφους του Συντάγματος που εξαιρούν από τις συνέπειες του νόμου τους Υπουργούς. Είναι επίσης ο εμπνευστής του πιο απάνθρωπου φόρου: του χαρατσιού του ηλεκτρικού ρεύματος (η χαρατσιού Βενιζέλου), ενώ έχει χαρακτηριστεί επιπλέον ως ο πιο αποτυχημένος Υπουργός Οικονομικών.

    Και από την άλλη ο Λοβέρδος,επίσης συνταγμα-τολόγος (της κακίας ώρας): ο μακελάρης του ασφαλιστικού, ο μακελάρης των εργασιακών δικαιωμάτων και τώρα, ως Υπουργός Υγείας, μακελάρης και της Δημόσιας Υγείας.
    Αυτό το αποτυχημένο δίδυμο της καταστροφής θέλει να συνεχίσει σε ύπατα αξιώματα την πολιτική του καριέρα, αντί να ετοιμάζει την απολογία για τα ειδικά δικαστήρια που έρχονται για όλους τους υπευθύνους της προδοσίας.

    Αλλά, προφανώς, δεν φοβούνται τα δικαστήρια.
    Αφού ο ένας μπορεί τεχνηέντως να καταργεί νομοθετικά δικαστές κι ο άλλος να τους απειλεί με μακελειά…
    (Όμως αυτές οι μαγκιές θα κοπούν αν δεν εκλεγούν στις επόμενες εκλογές.
    Για σκέψου ψηφοφόρε…)~~~~~~~~~~~~

    Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ βυθίζεται, τα μνημονιακά βαρίδια διαγκωνίζονται για το ποιό θα το βυθίσει γρηγορότερα. Και το τραγικό είναι ότι τα ίδια μνημονιακά βαρίδια παρασέρνουν και την Ελλάδα στον πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΙ'ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ. ΠΝΙΞΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ "ΠΕΛΑΤΩΝ" ΣΑΣ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο καλο να πας αδειασε μας τη γωνια και να μην μας ξανα γραψεις να δω απο ποιο μαγαζι θα πληρωνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. - Μειώστε τον κατώτατο μισθό.
    - Αυξήστε τον ΦΠΑ
    - Καταργήστε τον 13ο, 14ο
    - Ψαλιδίστε τις επικουρικές
    - Ανοίξτε τα "κλειστά" επαγγέλματα
    - Βάλτε φόρο στο κρασί
    - Διώξτε 150 χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους
    - Μειώστε τις συντάξεις
    - Φορολογήστε από το 1ο ευρώ
    - Αλλάξτε τα φώτα στα Ακίνητα
    - Μειώστε τις δαπάνες στην Υγεία
    - Κάντε οικονομία στην Παιδεία

    Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μέτρα που έχουμε πάρει ή καλούμαστε να πάρουμε...

    Πείτε μου τώρα. Έχουμε δει βελτίωση με όσα έχουμε πάρει; Ή μήπως τα έχουμε κάνει χειρότερα; Και το αστείο; Όσα από αυτά ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν... δεν γίνονται. Είδατε εσείς π.χ. να ανοίγει κάποιο κλειστό επάγγελμα; Είδατε να μειώνεται το κόστος ζωής; Έριξε καμία πολυεθνική τις τιμές σε προϊόντα που πουλάνε σε τιμές 50%-100% μεγαλύτερες από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη;

    Αλήθεια, όλοι αυτοί που προτείνουν μέτρα και συστήνουν μέτρα έχουν μελετήσει ποτέ τα αποτελέσματά τους όπου εφαρμόστηκαν; Όχι ξεχωριστά το καθένα, αλλά σε συνδυασμό; Έχουν ιεραρχήσει το αν πρέπει να γίνει το Α για να πάμε στο Β; Η απλά γίνονται όλα μαζί;

    Η πολιτική και η οικονομία θέλουν ιεράρχηση. Θέλουν σχέδιο. Όχι αυτή την τσαπατσουλιά που βλέπουμε εδώ και δύο χρόνια. Το αποτέλεσμά της είναι να έχουμε αυξήσει μέσα σε 2 χρόνια, 50% το χρέος και να έχουμε μειώσει 20% το ΑΕΠ. Και όμως... συνεχίζουμε να πετάμε μέτρα δεξιά και αριστερά και να ψηφίζουμε νόμους για "αναγκαστική" εφαρμογή της εξόντωσης του Έλληνα πολίτη.

    Και ευχόμαστε το... 2020 να έχουμε φτάσει στο σημείο που ήμασταν όταν έφυγε ο "κακός" Καραμανλής και ήρθε ο "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".


    Υπάρχει αλήθεια έστω και ένας σκεπτόμενος Έλληνας που στηρίζει ακόμα αυτή την "κυβέρνηση";

    Και μη μου πείτε για "πολιτικούς" σαν αυτό το ΠΑ$$ΟΚ-Λαμόγιο..
    Για Έλληνες μίλησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ; 4% ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πασοκοσκυλα θα πληρωσεται!!!!!
    πασοκοσκυλα θα πληρωσεται!!!!!πασοκοσκυλα θα πληρωσεται!!!!!πασοκοσκυλα θα πληρωσεται!!!!!
    πασοκοσκυλα θα πληρωσεται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν θα νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τα νέα μέτρα. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΑΠ: "Έσωσα τη χώρα από την καταστροφή"... !!!!!!!!!!
    __________________________
    Κατούρα και λίγο ρε παπάρα.

    - Τα είδε όλα καλώς καμωμένα και η αυτοκριτική ήταν άγνωστη λέξη.
    - Κατηγόρησε σχεδόν για τα πάντα τη ΝΔ και την κάλεσε να τον ευγνωμονεί που την έσωσε!!!!
    - Αμφισβητεί ότι αποκάλεσε την Ελλάδα διεφθαρμένη χώρα στο εξωτερικό και λέει ότι αυτά τα διαδίδει η ΝΔ (του έχουμε νέα τις επόμενες μέρες γι αυτό).
    - Είπε ότι έσωσε την χώρα και η καταστροφή έμεινε στην θεωρία!
    -Ζήτησε και εξεταστική για το φούσκωμα του ελλείμματος!!... αφού ξέρει ότι δεν θα περάσει
    -Καμία αναφορά σε 13ο και 14ο βαθμό... αυτά είναι ψιλά γράμματα γι αυτόν

    Μια ομιλία από τα παλιά με έναν απολογισμό που αφορά μάλλον μια άλλη χώρα και όχι την Ελλάδα που ολοένα και βυθίζεται, ήταν η ομιλία του Γ.Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

    Στον απολογισμό που έκανε, έδωσε την αίσθηση ότι η χώρα την οποία κυβερνούσε επι 2 χρόνια δεν τρέχει ακόμα και σήμερα γονυπετής για το ένα δάνειο πίσω από το άλλο, αλλά για μια χώρα που συγκλονίστηκε από το εύρος των μεταρρυθμίσεων που έγιναν !!!!

    ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ. Ο ΕΜΕΤΟΣ.
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτή η γραφικη φιγουρα ειναι η αριστερη συνειδηση του ΠΑΣΟΚ που υποστηριζη τον Παπανδρεου
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το λαθος σου Παναγιωτακοπουλε ειναι οτι δεν εφυγες με θορυβο.
    Τωρα για τα περι καραγκιοζακου και αλλα κοσμητικα, εινα ντροπη νατα λετε στον Παναγιοωτακοπουλο.
    Προφανεστατα ΔΕΝ διαβαζετε ουτε ξερετε το ποιον και τους αγωνες του ανδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση