GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «όλον» ΠΑΣΟΚ πολιορκεί τους «Ελεύθερους Πολίτες»...

Πολιορκία από όλες τις πλευρές του κατακερματιζόμενου ΠΑΣΟΚ δέχονται τις τελευταίες ημέρες  τα πρώην στελέχη του, που έχουν συγκροτήσει από ...

Πολιορκία από όλες τις πλευρές του κατακερματιζόμενου ΠΑΣΟΚ δέχονται τις τελευταίες ημέρες  τα πρώην στελέχη του, που έχουν συγκροτήσει από μήνες την αντιμνημονιακή πολιτική κίνηση «Ελεύθεροι Πολίτες», η οποία έχει κατ αρχήν συμφωνήσει πολιτική και εκλογική συνεργασία με την «Δημοκρατική Αριστερά» του Φώτη Κουβέλη.
 Αρκετοί από τους πρόσφατα διαγραμμένους βουλευτές, που δεν ψήφισαν το νέο μνημόνιο και τώρα προσπαθούν να συνεννοηθούν, για το τι ακριβώς θα κάνουν αλλά και  «ομαδάρχες» του «επίσημου» ΠΑΣΟΚ εξαπολύουν επίθεση φιλίας  σε  «εκτός των τειχών» ομάδες στελεχών. Και κυρίως στους «Ελεύθερους Πολίτες», που συντονίζονται από τον βουλευτή Αττικής Βασίλη Οικονόμου και τους  περιφερειακούς συμβούλους Αττικής Μάκη Γιομπαζολιά και Νίκο Γαλανό.
 Οι πρόσφατα διαγραμμένοι βουλευτές ζητούν από τους «Ελεύθερους Πολίτες» να...
 συνεργασθούν στην δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, με αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά αλλά και «θέσεις ευθύνης», ο οποίος να κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές ή να επιδιώξει, ως σύνολο, συνεργασίες.
 Αλλά και από τις εμφανείς τάσεις του  «επίσημου» ΠΑΣΟΚ ( «βενιζελικοί», «παπανδρεϊκοί» και «μεσολαβούντες» ), γίνονται κρούσεις , τόσο σε διαγραμμένους βουλευτές όσο και στους «Ελεύθερους Πολίτες»,  να μεθοδευτεί επάνοδός τους στην παράταξη, στα πλαίσια «πανστρατιάς», με  συγκρότηση από αυτούς  εσωκομματικής τάσης, με αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά αλλά «εντός των τειχών».
 Σε αυτές τις πανικόβλητες κινήσεις οδηγούν η δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ,, η σοβαρή ενδυνάμωση της «Δημοκρατικής Αριστεράς», με την οποία συνεργάζονται οι «Ελεύθεροι Πολίτες»,  οι μαζικές διαγραφές βουλευτών, οι παραιτήσεις στελεχών και το κλείσιμο πολλών οργανώσεων,  η εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος από την βάση των Μάρτιο, το ενδεχόμενο να πάει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές πολυδιασπασμένο, κυρίως όμως η σημαντική αποξένωση του κόμματος από την κοινωνική και εκλογική του βάση.

6 σχόλια

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΕΚΤΕΛΟΥΝ" ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

    Με τα λάθη τους, με τις παραλείψεις τους, με την ανικανότητα τους, από την μια άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη, άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά όλοι μα όλοι τους, γιατί όλοι ξέρανε και τα καλά και τα στραβά του άλλου και κατά την προσφιλή τους τακτική τα καλά του άλλου τα θάβανε γιατί αυτό επίτασσε το Εθνικό Κομματικό Συμφέρον, και από την άλλη τα στραβά τα συμψηφίζανε στο μέτρο του δυνατού με τα δικά τους στραβά, Αυτοί ήταν και είναι οι Εθνοπατέρες μας, φαρδοπατελονάτοι και μη.
    Και εξακολουθούν οι Αφιλότιμοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα, εμάς στην χρεοκοπία σε Εθνική τραγωδία, να σφυρίζουν αδιάφορα πάνω από πτώματα πάνω από τα αίσχη τους υπερασπιζόμενοι ένα και μόνο πράγμα το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, όχι πάνω από όλα η Ελλάδα και οι Έλληνες, ΑΛΛΑ το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!
    Ούτε μια στιγμή δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να παραιτηθούν κάθε οικονομικού προνομίου τους τουλάχιστον όσοι από αυτούς αποδεδειγμένα δεν το έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση να μειωθούν στο ελάχιστο οι απολαβές τους, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό να πούνε ότι οι χιλιάδες βουλευτές που παίρνουν παχιές συντάξεις πρέπει, έχουν ηθική και Εθνική υποχρέωση να επιστρέφουν στο Ελληνικό δημόσιο ταμείο τουλάχιστον την μισή τους σύνταξη, δεν μυρμηγκιάζουν τα χέρια τους εκείνων που συμβάλανε στην χρεοκοπία της Ελλάδας όταν τσεπώνουν τα κόλλυβα της;
    Αμ οι άλλοι περήφανοι Έλληνες Στρατηγοί κλπ; Ακούς να έχουμε περισσότερους στρατηγούς από όσους έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής; Μιλάμε για πλιάτσικο, για βιομηχανία παραγωγής στρατηγών, με κάτι εφ’ άπαξ ναααααααααα! Με κάτι συντάξεις νααααααααααα! Δεν ντρέπονται όλοι αυτοί για το κατάντημα τους, για το κατάντημα της Ελλάδας και εξ αιτίας τους, γιατί όταν βλέπει ο απλός πολίτης τι κάνει ένας στρατηγός, ένας βουλευτής για να επωφεληθεί, σύμφωνα με τον νόμο βέβαια αλλά ένα νόμο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους που να εξυπηρετεί τα αμοιβαία συμφέροντα πολιτικών και στρατιωτικών, αυτός ο πολίτης τους ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΡΊΖΕΙ και ας μην τους το λέει, για πολλούς λόγους, άλλη πουτάνα και αυτός….
    ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και μισθοί του Δημοσίου ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ! Αν γίνει αυτό πάνω από δυο εκατομμύρια Έλληνες θα ανακουφιστούν οικονομικά! Και στο κάτω κάτω όλοι όσοι παίρνουν συντάξεις πάνω από δυο χιλιάρικα στο δημόσιο, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! Και ακόμη στο Δημόσιο και δούλευε και δουλεύει το 5/100 και δεν είναι και αυτοί που αμείβονται και καλύτερα, οι άλλοι αν δεν τους αρέσει να πάνε στον ιδιωτικό τομέα αν είναι άξιοι και νοιώσουν αδικημένοι
    Και ακόμη, ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ κλπ Δεν ντρέπεστε τα ταμεία να μην έχουν να πληρώσουν συντάξεις, φάρμακα και οι φαρμακοποιοί να κερδίζουν από 26 έως 36/100;
    Δεν ντρέπεστε να κόβετε μισθούς και συντάξεις κάτω και από 500 ευρώ και αυτοί να κερδίζουν με την κάλυψη σας; Πρέπει να αρχίσουμε να ρωτάμε μήπως και εδώ συμβαίνει κάτι παραπάνω από βρώμικο;
    Επίσης ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ –ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE INTERNET ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΣΟ Φ.Π.Α. ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ!
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές ο ΛΑΟΣ ΑΦΡΙΖΕΙ, ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ….
    Κυρίες και κύριοι βουλευτές παρόντες και διατελέσαντες αν δεν τα κάνετε αυτά, να σταματήσει μια μερίδα Ελλήνων να ζει εις βάρος των υπολοίπων μέσω του Ελληνικού Δημοσίου και σε αυτούς είσαστε και εσείς, αν δεν σταματήσετε να τρώτε τα κόλλυβα της Ελλάδας το κρίμα στο λαιμό σας, και μην χασκογελάτε επειδή έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι, οι καιροί αλλάζουν και τότε τουλάχιστον για δέκα γενιές δεν θα βρεθούν αντιστασιακοί…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΟΥΠΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΟΥΠΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ = ΒΡΙΣΙΑ


    ΑΙΩΝΙΑ.

    ΟΠΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Κ.Λ.Π....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 1974.

    Και θα πάρω το βραβείο του λεβεντομαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση