GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ελλάδα στο Μανχάταν...

Συγκέντρωση σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους Έλληνες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 21.00 (ώρα Ελλάδος) στο Μανχάταν στο πλαίσιο της ...

Συγκέντρωση σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους Έλληνες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 21.00 (ώρα Ελλάδος) στο Μανχάταν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Παγκόσμια Ημέρα Κινητοποίησης: Είμαστε όλοι Έλληνες».
Η εκδήλωση αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στο Liberty Plaza στην περιοχή της Γουόλ Στριτ.
«Σκοπός της συγκέντρωσης είναι να...
 καταγγείλει την πολιτική λιτότητας και κοινωνικής εξαθλίωσης την οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ , σε συνεργασία με τη μη εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση επιβάλλουν στον ελληνικό λαό και στους λαούς της Ευρώπης», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. «Η κινητοποίηση είναι διεθνής, εφόσον διεθνείς είναι και οι πρακτικές των χρηματιστηριακών αγορών και οι τακτικές εφαρμογής των αντιλαϊκών και αντικοινωνικών μέτρων που υιοθετούν σε σύμπραξη με τις εκάστοτε κυβερνήσεις», συμπληρώνεται.
Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι «τα μέτρα, τα οποία τόσο βίαια και με τη μορφή του κατεπείγοντος επιβάλλονται στην ελληνική κοινωνία, δεν έχουν στόχο την κοινωνική, πολιτική και οικονομική μεταρρύθμιση, την πρόοδο ή την ανάπτυξη. Ο στόχος είναι ένα καθεστώς μόνιμου ελέγχου αρχικά επί της ελληνικής κυβέρνησης και στη συνέχεια επί της όποιας κυρίαρχης εθνικής κυβέρνησης».
«Η δαιμονοποίηση ολόκληρων κοινωνιών, όπως στην περίπτωση της Ελλάδας, δεν αποτελεί εποικοδομητική κριτική αλλά μηχανισμό άσκησης ελέγχου καθώς καλλιεργεί την έχθρα και την καχυποψία ανάμεσα σε κοινωνίες και λαούς των οποίων τα συμφέροντα είναι κοινά», καταλήγουν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ*

    *με οποιοδηποτε νεο ονομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΝΤΙΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση