GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα άκουσε και ο Αλ. Χρυσανθακόπουλος στην Πάτρα...

Άγρια τα άκουσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος στην Πάτρα όταν αγανακτισμένοι πολίτες εισέβαλαν σε κτίριο που γινόταν εκ...


Άγρια τα άκουσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος στην Πάτρα όταν αγανακτισμένοι πολίτες εισέβαλαν σε κτίριο που γινόταν εκδήλωση του Δήμου Πατρέων.
Οι αγανακτισμένοι διέκοψαν την εκδήλωση και αφού τόνισαν ότι...
δεν έχουν σκοπό να εμποδίσουν την εκδήλωση ή να δημιουργήσουν προβλήματα, ζήτησαν να φύγει από το σημείο ο κ. Χρυσανθακόπουλος, ο οποίος ως βουλευτής του ΛΑΟΣ «πρόδωσε τη λαϊκή εντολή και ψήφισε το Μνημόνιο».Αφού αρκετοί τους χειροκρότησαν, ο κ. Χρυσανθακόπουλός πήρε το λόγο και είπε πως για να συνεχιστεί η εκδήλωση θα αποχωρήσει και απηύθυνε πρόσκληση στους αγανακτισμένους πολίτες για ανοικτό διάλογο σε δημόσιο χώρο.
Οι πολίτες ήταν ανένδοτοι και απαίτησαν να φύγει άμεσα από το χώρο λέγοντας πως θα έρθει η ώρα να πληρώσουν όσοι πρόδωσαν το λαό.

1 σχόλιο

  1. τα ΓΟΜΑΡΙΑ.
    τα κράζουν και αυτά τώρα τελευταία...

    Αποδοκιμάστηκε ο Ροντούλης στο Διάσελλο Τρικάλων.

    Χρειάστηκε η παρέμβαση αντρών της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθούν τα… χειρότερα εις βάρος του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστέριου Ροντούλη, το πρωί της Κυριακής στο Διάσελλο Τρικάλων.

    Ο υφυπουργός έφτασε στο χωριό (… στο οποίο σχεδιάζεται εδώ και μια εικοσαετία και πλέον (!!!) να γίνει κτηνοτροφικό πάρκο) προκειμένου να μιλήσει σε προγραμματισμένη εκδήλωση για το μέλλον της Ελληνικής κτηνοτροφίας και των επιδοτήσεων.

    Νέοι κτηνοτρόφοι του Διασέλλου, αλλά και από τα γύρω χωριά, δεν άντεξαν να ακούνε για άλλη μια φορά υποσχέσεις για το… μέλλον και αποδοκίμασαν έντονα, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, τον Λαρισαίο υφυπουργό, ενώ υπήρξαν και ένας-δυο πιο θερμόαιμοι.

    Ζητήθηκε αστυνομική ενίσχυση και τα πνεύματα ηρέμησαν αρκετά αργότερα με προσωπική παρέμβαση του προέδρου της Κοινότητας Μιχάλη Τσιόγγα και τηλεφωνήματα που έκανε σε δικούς του ανθρώπους ο εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΣΥ, καταγόμενος από το χωριό, Σάκης Καλύβας, ο οποίος βρισκόταν καθ’ οδόν από Αθήνα.
    Δύσκολοι καιροί για πολιτικούς…

    Πηγή: TrikalaVoice

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση