GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκτή έγινε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για Εξεταστική για το έλλειμμα...

Δεκτή έκανε κατά πλειοψηφία η Βουλή την πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τις καταγγελίες για τε...

Δεκτή έκανε κατά πλειοψηφία η Βουλή την πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009. Σε σύνολο 256 ψηφισάντων, 168 βουλευτές ψήφισαν «ναι», 76 ψήφισαν «όχι» και «παρών» 12.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έντονη...
αντιπαράθεση σημειώθηκε ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Νικόλαο Δένδια.
O κ. Bενιζέλος τάχθηκε υπέρ της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, ενώ απαντώντας στον κ. Δένδια, ο οποίος πρότεινε να γίνει αμέσως μετά τις εκλογές η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για «αδιανόητη και τραγική απειλή». Υποστήριξε πως μια τέτοια ενέργεια «υπονομεύει την πορεία της χώρας και δημιουργεί αμφισβήτηση αν μπορεί να κυβερνηθεί η Ελλάδα. Αν θέλετε μπορούμε να συμφωνήσουμε, να μην γίνει εξεταστική ούτε τώρα ούτε στο μέλλον» πρόσθεσε.
Κατά τη διάρκεια των αντεγκλήσεων ανάμεσα στους δύο, ο κ. Δένδιας κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι οδήγησε την κοινωνία σε φτώχεια και ταπείνωση. «Το γεγονός ότι στηρίζουμε την κυβέρνηση μην το εκλαμβάνετε σαν στήριξη των έργων σας» σημείωσε απευθυνόμενος στον κ. Βενιζέλο. Ο υπουργός Οικονομικών από την πλευρά του κατηγόρησε τον κ. Δένδια για απύθμενο πολιτικό θράσος που βλάπτει τη ΝΔ. «Δεν θα επιτρέψω το θράσος σας να βλάψει τη χώρα ... Λυπάμαι για τον τόπο μου αν η ΝΔ εξακολουθεί να εκπροσωπείται από αυτό το ύφος και από αυτήν την αντίληψη ... Αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό» πρόσθεσε.
Οι τόνοι ανέβηκαν στα ύψη με έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της ΝΔ όταν ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά και τη ΝΔ ότι έκαναν στροφή 180 μοιρών. «Η ΝΔ επειδή έκανε στροφή και απώλεσε τα ουσιαστικά της επιχειρήματα αναζητεί την όξυνση. Η εξέλιξη θα είναι αρνητική αν εξελιχθεί έτσι μέχρι τις εκλογές» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών.

9 σχόλια

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ 12 ΒΑΘΜΩΝ!


    ---ο Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα αρχίσουν τα σφυροκοπήματα στη ΝΔ για το έλλειμμα του 2009.
    Βλέπω τον Σαμαρά σύντομα στο 10%.
    Ας πρόσεχε,το Νοέμβριο είχε την ευκαιρία του αλλά κιότεψε.
    Τώρα πάει το πλοίο.Έρχεται ο χοντρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενας καριολης πλουσιος δεν βρεθηκε να δωσει εστω ενα εκατομμυριο για την Ελλαδα που τους εκανε δισεκατομμυριουχους, ετσι για τα ματια του κοσμου, εστω για τους χιλιαδες συνταξιουχους που αναλωσαν τα νιατα τους για να εχουν αυτοι και τα βρωμοσογα τους βιλες, πολυτελη κοτερα, και καταθεσεις δις στην Ελβετια. Αν ηταν στο χερι μου θα τους επερνα το διαβατηριο και δεν θα τους αφηνα ποτε να ξαναμπουν στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TON XONTRO TON ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι
    Της μανας τους το μουνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1
    Ας δουμε λιγο τα πραγματα με ψυχραιμια σχετικά με το 2009 που ειναι επίκαιρο περισσοτερο από το 2012 που διανυουμε με τις σφαγιαστικές συμφωνίες του.
    1ον Μια κυβερνηση που παραπαίει από το βαρος των σκανδαλων και την ανυπαρξία της.
    2ον Ενας πρωθυπουργός που πάει σε εκλογες πιεζόμενος κανωντας ότι μπορουσε να χάσει τις εκλογές.
    3ον Η οικονομία στην χώρα έχει δεχθεί τις πρωτες σφαλιάρες από την καταρρευση της LIEMMAN BROTHERS και το τεχνητο ντομινο που ακολούθησε με στοχο την Ελλαδα ως αδύναμου κρίκου και καλοπερασακηδες που μας έλεγαν οι "φιλοι" μας εταίροι, τίποτε τυχαίο όλα υπολογισμενα μεχρι κεραίας και ασφαλώς ως κυριο στοχο την ΕΕ.Το χρέος της χώρας στο 120% και το μεγαλύτερο μερος του είναι σε χερια αεριτζηδων brokers τράπεζες των ραντιέρηδων Morgan Stanley , Goldman sachs,ιδιωτικές ευρωπαικες Ελληνικές ,Κυπριακές τραπεζες όπου μεσα από αυτές καποιοι κεφαλαιοκρατες ντοπιοι και ξενοι ρουφηξαν το αιμα και τον πλούτο αυτης της χωρας, εχουν στα χερια τους ομολογα μικρας,μεσαιας και μακρας χρονικης διάρκειας από τον αμμετρο δανεισμό των πουλημενων πολιτικων της χώρας με την συμπραξη της ελληνικής ληστοσυμμορίας των τραπεζιτών αυτα τα βρωμόσκυλα που δανειζαν σε χιμπατζηδες και ουρακοταγκους λεφτά για να δημιουργουν τοξικά απόβλητα πακετα προιοντων και να τα διαπραγματεύονται στις "αγορες"..
    4ον Οι εκλογες γινονται και τις κερδιζει ενας χαζοχαρούμενος πρωθυπουργος που γυριζε την Ελλαδα με σηκωμενα μανικια λαμβανε μερος σε ολες τις διαδηλώσεις σαν δακρυσμενη πουτανα υποστηριζωντας οποιοδηποτε αίτημα αρκει να έπαιρνε την εξουσία και φωναζε λεφτα υπάρχουν δισεκατομυρια, τρισεκατομυρια, ψεμματα από ενα γλοιώδες πολιτικό παρασιτο κληρονομιας που αβανταριζαν ολα τα τοπικα καταχρεωμενα και δεσμια συμφεροντων(ενα ενα συγκρότημα καταρρεει με χρεη δισεκατομμυριων απο τα θαλασσοδανεια και τις αρπαγές) ΜΜΕ σαν μεσσία.
    5ον Αναλαμβανει την εξουσία στην χώρα και ηδη εχει μαζι του μια παρέα απο όψιμα τσογλάνια που επαγγελματικά γυροφερνανε σε τραπεζες και οργανισμούς των τοκογλυφων έτοιμοι να πουλήσουν ακόμα και την μανα που τους γεννησε αυτο το ονομασε ο γλοιώδης βλακας ανανεωση της πολιτικής από αφθαρτους!!!!που ηταν μεχρι τον λαιμο ήδη βουτηγμένοι στα σκατα.Το μεγαλυτερο μερος αυτης της τσογλανοπαρεας ενταχθηκε στο επικρατείας γιατί ασφαλώς κανενας δεν θα ψηφιζε τύπους σαν τον Παπακωνσταντινου και το αλλο το φρικιο που έβαλε στο υπουργείο περιβάλλοντος.Όσοι δεν ηταν σε εκλογιμη βαφτιστικαν εξωκοινοβουλευτικοί!!!άφθαρτοι και καθαροι.
    Επαναπατριστικαν υπαλληλοι του ΔΝΤ και πηραν θέσεις κλειδια στον κρατικό μηχανισμό έτοιμοι να εξυπηρετησουν το σχέδιο που προεβλεπε την ισοπέδωση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2
    6ον Το πολιτικό παρασιτο πρωθυπουργός επι 6 μηνες πεταει χαρταετο αφηνωντας την χωρα στο ελεος των δανειστων-τοκογλυφων που "ανησυχουν" για τα λεφτα τους βλεπωντας την χωρα να κλυδωνιζεται οικονομικα. Το πολιτικό παρασιτο μιλαει για open gοv διακυβερνηση μεσω του ιντερνετ εχωντας ανα χειρας το ipad και πετωντας με το προεδρικό lear jet σε διαφορες χωρες λέγοντας οτι ειναι πρωθυπουργός σε μια χωρα κλεφτων απατεώνων τεμπεληδων (ενω αυτος έλοιωσε ρουχα δουλεύοντας ο μπασταρδος). Παραλληλα οι μπασταρδοι που κουβαλουσε μαζι του μιλουν για τιτανικους λοιμους σεισμους καταστροφές δημιουργώντας το κλίμα που θα επέτρεπε στο πολιτικό ξεφτιλισμενο παρασιτο να ενταξει την χωρα στο ΔΝΤ χωρις να ρωτήσει καν τον λαό και έμμεσα να μεταφερει το ιδιωτικό χρέος σε χωρες της ΕΕ μιλώντας για "μηχανισμό στηριξης"!!! μας βγηκε και από πανω από το καπακι. Α φου όλα εξελίχθηκαν βασει σχεδίου το πολιτικό καθαρμα άρχισε τις τριμηνες καλοκαιρινες διακοπές του γυρνωντας από νησι σε νησι σε πολυτελειας ξενοδοχεία και βίλλες τρωγωντας ψαρια και παιζοντας με τα κουβαδακια στην αμμο συσκεπτόμενος με τα μπασταρδια που κουβαλουσε μαζι του και στην χωρα έπεφταν οικονομικα κανονια δανεια στα κοκκινα επιταγες δισεκατομμυριων αυτοκτονιες λουκετα και αυτός αμεριμνος απολαμβανε τα συμφωνημενα οφελη και την προστασια των αφεντικών του μαυρίζοντας και κανωντας κανο που πληρωνε ο κοπρίτης λαός ο κλέφτης και απατεώνας λαός κατά τα λεγομενα του πιο μαλακα σκατοχοντρου Ελληνα που γεννησε αυτός ο τοπος .
    Οι ευρωπαίοι αρχικά κλονιζονται με τις θέσεις και στην συνεχεια περνουν στην αντεπίθεση με στοχο να ξεσκισουν τον τόπο στο πρόσωπο αυτου του πανηλιθιου μαλακα που τους εμπαίζει την στιγμη που γνωριζαν τα παντα για την οικονομια μας και τον ρόλο αυτού του πουλημένου τομαριου.
    7ον Τα μνημονια τα μετρα και τα γεγονοτα τα γνωρίζετε καλύτερα γιατι όλοι τα ζησαμε και τα ζοτμε καθημερινα μρ την ολικη καταστροφη μας που ο οριστικός θανατος δυο γεννεων αυτού τόπου συντελεστηκε με το τελευταιο μνημονιο ταφοπλακα.
    Με την συνοπτική αυτή περιγραφή τι πιστευετε οτι αξίζει σε αυτόν τον τσογλαναρα και την παρέα των μπασταρδων που συμπραξανε στο έγκλημα; ποια θα επρεπε να είναι η ποινή που τους αξίζει εκτός από δημόσιο παλούκωμα;
    Θυμηθείτε αυτό το τεραστιο βουβάλι που το μυαλό του είναι σκέτος σοβας σε ποιους έριξε τις ευθυνες για ολα αυτα; θυμηθείτε τον λαγό που βαλανε για κυβερνητικό εκπρόσωπο που ζουσε μαλλον σε άλλη χωρα.
    Θυμηθείτε τους ολους στις εκλογές που ερχονται και απαιτήστε αυτό που πρεπει για αυτούς αν πραγματι ακομα θέλουμε να λεγομαστε λαός και οχι αγέλη λυκων όπου μπορουν να φωλιάζουν λυκανθρωποι σαν αυτα τα γουρουνια.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΑΣΗ ΟΠΟΥ ΑΦΟΥ "ΕΡΙΞΑΝ" ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΤΑ CDS ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ.
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΥΛΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΠΟΥ'ΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπαρούφες.
    Θα καταλήξει κάπου; Κάθε κόμμα θα βγάλει ξεχωριστή ανακοίνωση, ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλους.
    Και φυσικά, κανείς δεν θα τιμωρηθεί, κανενός η περιουσία δεν θα δημευτεί. Και θα αποδειχθεί, για ακόμα μια φορά, ότι ο πραγματικός ένοχος είναι ο γίγαντας λαός, ο οποίος ανέχεται βδέλλες και τσιμπούρια να του πίνουν το αίμα, κι αυτός να τους χειροκροτάει κι από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση