GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαλλάχτηκε λόγω παραγραφής ο Μπερλουσκόνι για δωροδοκία...

Δικαστήριο στο Μιλάνο αποφάσισε την αθωότητα του πρώην πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, το Σάββατο, λόγω παραγραφής. Ο Μπερλουσκόνι, κατ...

Δικαστήριο στο Μιλάνο αποφάσισε την αθωότητα του πρώην πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, το Σάββατο, λόγω παραγραφής.
Ο Μπερλουσκόνι, κατηγορήθηκε, διότι ο Βρετανός δικηγόρος Ντέιβιντ Μιλλς δέχθηκε χρήματα για να καταθέσει ψευδή στοιχεία σε δίκες το 1997 και 1998 σχετικά με.offshore εταιρείες τις οποίες ο ίδιος ο δικηγόρος είχε βοηθήσει τον πρώην πρωθυπουργό να ιδρύσει.

Στη δίκη που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2007, οι συνήγοροι του Μπερλουσκόνι υποστήριξαν την αθωότητά του, αν και ισχυρίστηκαν ότι τίθεται ενδεχόμενο παραγραφής. Παρ' όλα αυτά, ο εισαγγελέας έκρινε ότι έπρεπε να επιβληθεί στον πρώην πρωθυπουργό φυλάκιση 5 ετών.
Ένας από τους δικηγόρους δήλωσε πως η απόφαση ήταν σωστή, παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν για...
Το Associated Press ανέφερε πως ο Μπερλουσκόνι δεν παρέστη στο δικαστήριο το Σάββατο, για να ακούσει την ετυμηγορία, το οποίο συνεδρίασε προηγουμένως 2 ώρες.
 καταδίκη και φυλάκιση του πάση θυσία.Μέσω του εκπροσώπου του ο Μπερλουσκόνι δήλωσε πως η πρώτη σκευωρία εναντίον του κατέρρευσε.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση