GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο δρόμο που χάραξε ο Χότζας...

Από τον Παύλο Παπαδάτο Τα τελευταία 2 χρόνια, το δημόσιο μείωσε στο μισό το κόστος των ιατροφαρμακευτικών δαπανών αλλά και πάλι πληρώνει α...

Από τον Παύλο Παπαδάτο

Τα τελευταία 2 χρόνια, το δημόσιο μείωσε στο μισό το κόστος των ιατροφαρμακευτικών δαπανών αλλά και πάλι πληρώνει αναλογικά περίπου διπλάσιο από ότι οι ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα φακελάκια! Συνεπώς αντιδρά άμεσα!
Με ληστεύουν οι επιτήδειοι; Θα ληστέψω και εγώ τους συνταξιούχους και τους μισθοσυντήρητους. Για να αντιληφθείτε πόσο καλά δουλεύει ο κρατικός μηχανισμός αρκεί να σας πω ότι πέρυσι βεβαίωσαν τα τελωνεία μισό δις ευρώ πρόστιμα και εισπράχθηκαν μόνο 14 εκατομμύρια!
Επειδή όμως αυτά που προανέφερα είναι πταίσματα μπροστά σε άλλα, θα...
 σας πω ότι αν οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί της χώρας ήταν καλά επανδρωμένοι και είχαν εισπράξει μόνο το ήμισυ της φοροκλοπής, δεν θα είχαμε πρωτογενές έλλειμμα, δεν θα υπήρχε ανάγκη μείωσης συντάξεων, δεν θα υπήρχε ανάγκη φόρου αλληλεγγύης, δεν θα υπήρχε ανάγκη αύξησης τελών κυκλοφορίας και δεν θα είχε διασυρθεί η χώρας μας η αξιοπιστία της οποίας είναι κάτω και από αυτή της Ρουάντα.
Δυστυχώς υφιστάμεθα τις συνέπειες ενός διεφθαρμένου κράτους και μίας ανίκανης κυβέρνησης που έφθασε στο αστείο σημείο, να αναθέτει την ανάπτυξη της χώρας μας στην κυρία Μπιρμπίλη και στον κύριο Χρυσοχοίδη, ενώ όφειλε να έχει επανδρώσει το Υπουργείο Ανάπτυξης με τα καλύτερα μυαλά της Ελλάδας.
Ακόμη και 100% να φθάσει το PSI και πάλι δεν θα μας έχουν σώσει γιατί ως αποδεικνύεται ή δεν θέλουμε ή είμαστε ανίκανοι να σωθούμε. Απλά οι ευρωπαίοι αγοράζουν χρόνο.
Κατά τα άλλα, ακούω και διάφορους τηλεοπτικούς αστέρες να μας λένε ότι οι ευρωπαίοι όφειλαν να μας κάνουν ένα καινούργιο σχέδιο Μάρσαλ και αγνοούν το γεγονός ότι τα λεφτά που μας έδωσαν για την ανάπτυξη της χώρας και πήγαν χαμένα ισοδυναμούν όχι με ένα αλλά πολλά σχέδια Μάρσαλ.
Δεν είναι δυνατό μια ζωή να μας φταίνε οι άλλοι. Δεν ήλθε η τρόικα από μόνη της. Δεν μας πίεσε κανείς να ζούμε πέρα και πάνω από τις δυνατότητές μας. Δεν μας πίεσε κανείς ξένος να μην αναπτύξουμε σε υγιείς βάσεις την κτηνοτροφία μας και την γεωργία μας. Δεν μας φταίνε οι άλλοι αν εμείς δεν γνωρίζουμε να διαπραγματευόμαστε...! Και κανείς δεν φταίει σε ένα λαό αν ο ίδιος δεν βλέπει ότι ο αριστερός δρόμος του 43% οδηγεί στον δρόμο που χάραξε ο Χότζας. Εκτός και αν οδηγεί στο δρόμο του Ευάγγελου Βενιζέλου!
Σημείωση
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μας σώσει ο κύριος Τσίμπρας ο οποίος απλά μπλοφά-ρει έως ότου αποκαλύψει την μπλόφα της κυρίας Μέρκελ!

5 σχόλια

  1. "Ξένες μυστικές υπηρεσίες στα επεισόδια"!

    Ξένες μυστικές υπηρεσίες έστησαν τα επεισόδια στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις της επαρχίας σήμερα κατήγγειλε πριν λίγο στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνης. Χαρακτήρισε "συντονισμένα" τα επεισόδια και την προβολή τους από την τηλεόραση ως μία επιχείρηση κατατρομοκράτησης των πολιτών που είχαν κατέβει στις διαδηλώσεις και αυτούς που έβλεπαν από την τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαδάτε σε ξέρουμε καλά. Χρόνια τώρα είσαι γνλησιο τέκνο της αθεράπευτης δεξίας. Άσε τις αριστερές δυνάμεις εκεί που είναι γιατί είναι οι μόνες υγειείς δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνέχισε να γράφεις φίλε μου γιατί είσαι ο μόνος που ξέρεις τι γίνεται. Σε διαβάζω τακτικά αλλά δεν ξεκαθαρίζει τη θέση σου αν είσαι με το μνημόνιο ή όχι. Καί πάλι έξυπνος είσαι άρα είσαι μνημονιακός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "κατά τα άλλα, ακούω και διάφορους τηλεοπτικούς αστέρες να μας λένε ότι οι ευρωπαίοι όφειλαν να μας κάνουν ένα καινούργιο σχέδιο Μάρσαλ και αγνοούν το γεγονός ότι τα λεφτά που μας έδωσαν για την ανάπτυξη της χώρας και πήγαν χαμένα ισοδυναμούν όχι με ένα αλλά πολλά σχέδια Μάρσαλ."
    ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ.
    ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ ΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση