GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΔΕ με την απουσία του καταγγέλοντος...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Τελικα σημερα μετα απο 7 μηνες πηρα στα χερια μου την αποφαση απο την ερευνα που εκανε το ΨΝΑ ...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/

Τελικα σημερα μετα απο 7 μηνες πηρα στα χερια μου την αποφαση απο την ερευνα που εκανε το ΨΝΑ για τις συνθηκες θανατου της μητερας μου,δεν ενοιωσα καμια εκπληξη διαβαζοντας τοσες πολλες ανοησιες μαζι,εκπληξη ενοιωσα οταν διαβασα οτι εγινε ΕΔΕ και δεν με καλεσαν να καταθεσω παρο'ολο που εγω εκανα την καταγγελια.
Φυσικα το πορισμα βεβαιωνει τους παντες οτι το νοσοκομειο εκανε...
 αριστη νοσηλεια,για γελια και για κλαμματα μαζι ειμαστε σαν χωρα,θα με ρωτησετε...τι περιμενες;
Περιμενες να κανει σωστη ερευνα ατομο που εργαζεται εκει μεσα,μεσα στην συμμορια των γιατρων και των διοικητικων υπαλληλων του αισχρου αυτου μερους που αποκαλειται και νοσοκομειο?
Περιμενες να βρει τι εκαναν λαθος και να το πιστοποιησει κιολας;
Ποια απο οσες εδε εχουν γινει ειχε αποτελεσμα;
Ποια καταδικη γιατρου εγινε απο καταγγελια συναδελφου του;
Ο Κυριος αυτος που ανοητα και προχειρα διαπιστωσε οτι ολα εγιναν καλα ηταν εκει καθε μερα;
Ηταν εκει οταν οι νοσηλευτριες ξαπλωμενες βαριοντουσαν να δωσουν τροφη στις ασθενεις;
Ο ασθενης και η ασθενεια του φταιει παντα,φυσιολογικο ειναι αυτο.
Ηταν εκει οταν οι αποκλειστικες που λυμαινινται τον χωρο με την βοηθεια των μονιμων επλεναν τα αυτοκινητα τους στο προαυλιο αντι να καθονται με τους ασθενεις;
Ξερει απο γερη βαση οτι τα φαρμακα που της χορηγησε η δολοφονος γιατρος ηταν τα ενδεδειγμενα;
Ξερει οτι ο διευθυντης της κλινικης δεν ηξερε καν την ασθενη;
Τιποτα δεν ξερει,απλα γραφει οτι μαλακια του κατεβει στο κεφαλι για να δικαιολογησει την ανεπαρκεια,ανικανοτητα και τεμπελια τους.
ΕΔΕν θελουν να βρουν τους ενοχους,αλλα αυτοι υπαρχουν και πληρωνονται απο τους δικους μας φορους,δεν ενδιαφερεται να λυσει το προβλημα αλλοιως θα εδιωχνε τις απαραδεκτες και παρανομες αποκλειστικες νοσοκομες που υπαρχουν εκει.
Αποτελεσμα και συμβουλη:Μην αρρωστησετε,και αν καποιος ασθενης σας χρειαστει νοσηλεια μην τον αφησετε εκει,καλυτερα να πεθανει σπιτι του.
Φυσικα ο Λοβερδος θα ειναι υπερηφανος για την υγεια που προσφερει το κρατος στον πολιτη.
Αλλα ανικανος δεν ειναι κι'αυτος;

1 σχόλιο

  1. Ασε τις ΕΔΕ και τις μαλακιες

    Καθε μερα γραφε απο ενα γεγονός, οτι υπεπεσε στην αντληψή σου, γραφε ονοματα καταστασεις να μαθει κοσμος αυτα που υποπτευεται αλλα δεν τολμουν να καταγγειλουν.

    Το ΕΣΥ, η Παιδεια, η Δικαιοσυνη, η Αμυνα, Δ. Ασφαλεια ειναι οι μεγαλες καταβόθρες για την οικονομια και τους φορολογουμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση