GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυναίκα - έκπληξη "πολιορκεί" ο Καμμένος...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Προχωράει ολοταχώς στις προετοιμασίες για το νέο κόμμα ο Πάνος Καμμένος. Δεν ενδιαφέρεται ιδιαί...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Προχωράει ολοταχώς στις προετοιμασίες για το νέο κόμμα ο Πάνος Καμμένος. Δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα μάλιστα να το πλαισιώσουν "επαγγελματίες" της πολιτικής που είναι απωθητικοί για την κοινωνία. Θέλει άφθαρτα πρόσωπα.
 Στο πλαίσιο αυτό "πολιορκεί", σύμφωνα με πληροφορίες, και μια γυναίκα - έκπληξη. Είναι...
 νέο πρόσωπο, ανήκει στο χώρο της κεντροδεξιάς, έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα και -ίσως το σημαντικότερο- έχει φημισμένο επώνυμο!

12 σχόλια

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ,ΗΘΟΠΟΙΟΣ,Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΧΕΣΤΑ ΚΙ ΑΣΤΑ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΑΦΤΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ,ΟΛΟΙ ΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΜΕ ΟΞΦΟΡΔΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ,ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΕΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η...... ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ......ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΟ

    Οι επιλογες σου σε πρόσωπα καθαρα και Ελληνικη ΚΑΡΔΙΑ.

    Αυτο που έλειπε και λείπει από το υπο κατάρρευση σάπιο πολιτικό σύστημα είναι η Ελληνικη ψυχή.

    Ολα τα καθαρματα αποδείχθηκαν εθνικοί μειοδότες κλέφτες απατεώνες και δοσίλογοι κοινώς μαυραγορίτες τοκογλύφοι πουλημενα τομαρια σκουλήκια.
    Τα κομματικά λάβαρα εχουν υποσταλεί και οσα ακομα είναι όρθια θα τα βάλουν στον πάτο τους στις εκλογές.
    Δεν υπάρχουν πλέον γαλαζιοι πράσινοι κοκκινοι κανελλί και πουα ενα χρώμα υπάρχει το μπλε της πατρίδας τίποτε άλλο.
    Γινε αυτο που περιμένει το μεγαλύτερο μερος του λαού και στείλε στο διαολο ολα τα κοπρόσκυλα και τους αγιογδύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΝΑΙ Η ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ

    ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΚΕΥΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Άννα Καραμανλή είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, Ο «ΜΑΦΙΟΖΟΣ--ΝΟΝΟΣ» ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ…!!!

    Σημεία και τέρατα στη διασύνδεση τού οργανωμένου εγκλήματος με τον πολιτικό υπόκοσμο..
    Οπως ανέφεραν χαρακτηριστικά Δικαστικοί λειτουργοί και Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ «η φωτογραφία αυτή με τους Βελόπουλο και Λαμπάκη δημιουργεί πλήθος ερωτηματικών για τις συναλλαγές του Βουλευτή του ΛΑΟΣ με κατηγορούμενους ως αρχιτοκογλύφους.
    Και πάντως καταδεικνύει ότι η τοποθέτηση του κ. Καραμπέρη στο ψηφοδέλτιό του κάθε άλλο παρά συμπτωματική ήταν...».

    Τα ερωτηματικά για τον κ. Βελόπουλο, αλλά και τον ΛΑΟΣ τού Καρατζαφέρη συνολικά, πολλαπλασιάζονται για τρείς ακόμη λόγους:
    *-- Πρώτον, στην δικογραφία της υπόθεσης υπάρχουν διάλογοι μεταξύ των Καραμπέρη και Λαμπάκη που επιβεβαιώνουν την συνεργασία τους.
    Οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση της «μαφίας της Θεσαλονίκης» ακούγονται να έχουν οικονομικές συναλλαγες αλλά και να μιλούν για μερικές πτυχές της αυτοκτονίας του επιχειρηματία Λεωνίδα Μαριόλη.
    Ενδεικτική είναι η συνομιλία τους στις 20 Ιουλίου 2011 όπου οι αι οι δύο "αρχηγοί" των εγκληματικών οργανώσεων ακούγονται να μιλούν για επιταγές που έχουν εκδώσει αλλά και αν μπορεί να έχουν συνέπειες από την έρευνα της ΕΛΑΣ για την αυτοκτονία του συγκεκριμένου επιχειρηματία.
    *-- Δεύτερον, μερικές από τις συναντήσεις του κ. Βελόπουλου αλλά και στελεχών του ΣΔΟΕ με τους Καραμπέρη και Λαμπάκη φέρεται να έχουν γίνει σε κατάστημα του αυτόχειρα επιχειρηματία που φέρεται να εκβιαζόταν από τους τοκογλύφους.
    *-- Τρίτον, σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ στην κατοικία του Δημήτρη Λαμπάκη στην οδό Χαλδίας στην Καλαμαριά ανεκάλυψαν και άλλη επίμαχη φωτογραφία όπου εικονίζεται ο προαναφερόμενος επιχειρηματίας μαζί με τον συγκατηγορούμενο του Μάρκο Καραμπέρη να συντρώγουν με τον Κυριάκο Βελόπουλο αλλά και τον αρχηγό του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη...!!!

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συναντήσεις των κατηγορουμένων ως αρχιτοκογλύφων με στελέχη του ΛΑΟΣ είχαν γίνει στην Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2010 λίγες ώρες πριν ο κ. Βελόπουλος αναγγείλει την στήριξη του στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για την θέση του περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.

    Παράλληλα εξετάζονται αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο Μάρκος Καραμπέρης είχε μέχρι και προ ολίγων ημερών επαφές με κορυφαία στελέχη του ΛΑΟΣ, τα οποία του παρείχαν διαβεβαιώσεις ότι θα τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση, στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.
    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «ο Καραμπέρης έδειχνε τεράστιο ενδιαφέρον για αυτήν την υποψηφιότητα όχι από κάποια πολιτική φιλοδοξία αλλά γιατί πίστευε ότι λόγω βουλευτικής ασυλίας θα απέφευγε τις ποινικές διώξεις για την υπόθεση τοκογλυφίας.

    Είχε πληροφορηθεί προ πολλών μηνών ότι πραγματοποιείται αστυνομική έρευνα για την δραστηριότητα του και έψαχνε τον τρόπο να αποφύγει τις συνέπειες»...


    "ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ—ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ—ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…!!!

    Οπως προκύπτει από την ίδια πηγή πληροφοριών κορυφαίο στελεχος του ΛΑΟΣ ειδοποίησε τον Καραμπέρη...
    «Να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας καθ' ότι οι εκλογές επισπεύδονται και λόγω "προβλήματος υγείας του προέδρου της Δημοκρατίας"».

    Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο ο κύκλος των ύποπτων διασυνδέσεων των τοκογλύφων με πολιτικούς σχηματισμούς να σχετίζεται και με παράνομες χρημοτοδοτήσεις.

    Αλλωστε σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ «έχουμε σαφείς ενδείξεις ότι κάποιοι πολιτικοί,(Καρατζαφέρης;;;) είχαν προσφερθεί να παρέχουν προστασία σε εμπλεκόμενους στο κύκλωμα»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Σοφία Βούλτεψη καλώς να ορίσει θα έλεγα εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε οχι και λαικιστες τυπου βουλτεψη μακρια απο αυτους καμενε αν θελεις να πετυχεις κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αφου σου ειπα τις προαλλες οταν πινεις να μην γραφεις γιατι το μετανιωνεις την αλλη μερα.δεν με ακους.ο σερβιτορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οπως ο Πάνος Καμμένος δεν ενδιαφέρεται να τον πλαισιώσουν "επαγγελματίες" της προπαγάνδας που είναι απωθητικοί για την κοινωνία και θέλει άφθαρτα πρόσωπα,

    στο ίδιο πλαίσιο δεν γουστάρουμε κι εμείς φθαρμένους, ψεύτες και διεφθαρμένους αρθρογράφους σαν τον Δαίδαλο που σκοτώνουν την φαντασία μας με τα ψέματά τους και απειλούν την ζωή μας με τις αλήθειες τους.

    Προχθές έγραφες πως ο Καραμανλής συνιστούσε σε όλους να ψηφίσουν το δάνειο και μετα απο 10 ώρες ότι ο Καραμανλής ήταν η αιτία που πολλοί δεν ψήφισαν. Εχω πολλά να σε στολίσω αλλα δεν αξίζεις. Σε ξέρουν όλοι πλέον.

    Δαίδαλε εισαι ψεύτης, προωθείς προπαγάνδα, ανήκεις στους άχρηστους δολιοφθορείς που δεν χρειάζεται κανένας Ελληνας σε όποια παράταξη και αν ανήκει.
    Είσαι μέρος του προβλήματος
    "σπάσε" δεν σε πάμε, δεν σε εμπιστευόμαστε!
    Τελείωσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,
    Η ΝΔ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΜΑ ΠΟΛΑΝ ΚΑΙ ΚΕΠ ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΓΡΑΦΙΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ (19% ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ...),Η ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΜΑΝΤΙΛΙ,ΚΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΝΔ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΑΡΣΟ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΦΑ ΗΓΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,Η ΝΔ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 10%.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.
    ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΝΔ ΤΟ 2009 ΕΛΑΒΕ 33%.
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η υποψηφια ειναι οι εξης δυο, η κ. ζαχοπουλου μετα μυστακος και η κ. Καραμανλη η μπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση