GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβάζει ακόμη το πρώτο...

Από το  aftodioikisi.gr Ο υπουργός ( υπ ) Ανάπτυξης Μιχάλης ( δεν διάβασα το μνημόνιο , κύριε καθηγητά) Χρυσοχοΐδης φαίνεται ότι είναι ...

Από το aftodioikisi.gr

Ο υπουργός (υπ)Ανάπτυξης Μιχάλης (δεν διάβασα το μνημόνιο, κύριε καθηγητά) Χρυσοχοΐδης φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα μοναχικός άνθρωπος.
Προ διετίας, ασχολιόταν (ΜΟΝΟ) με την πάταξη της εγκληματικότητας και δεν τον ενημέρωσε κανείς ότι  πρέπει να διαβάσει το μνημόνιο για να το ψηφίσει.
Σήμερα, ασχολείται (ΜΟΝΟ) με την (υπ)Ανάπτυξη και γι' αυτό διαπραγματεύθηκε ΜΟΝΟΣ του το ποσόν που πρέπει να κοπεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Και αφού δεν του έβγαινε, είπε να βάλει και λίγο ΣΑΤΑ από τα...
επενδυτικά προγράμματα των δήμων.
Μήπως ενημέρωσε το υπουργείο Εσωτερικών;
«Όχι!!!!», λένε στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Μήπως ενημέρωσε το υπουργείο Οικονομικών;
«Όχι!!!!», λένε στην πλατεία Συντάγματος.
Άλλωστε, είναι πολύ πιεσμένος αυτόν τον καιρό. Ο Μιχάλης δεν έχει χρόνο γιατί αποφάσισε να διαβάσει, επιτέλους, το μνημόνιο.
Μόνο που έκανε λάθος και ξεκίνησε από το πρώτο, την ώρα που διαπραγματευόταν το τελευταίο...

(Με φωτογραφία από epikairo.gr)

10 σχόλια

  1. ΜΕ ΖΗΜΕΝΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ... ΜΕ ΡΕΚΟΡ
    ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...ΜΕ ΚΑΤΑΜΕΣΤΑ
    ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΥΝ ΑΥΓΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ..ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ..ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ..

    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ...

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΙΛΑΤΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αισχρού. Αναλγητοι. Αμετανοητοι. Διαλύουν την κοινωνία, οδηγούν τους φτωχούς στην πείνα για να μη θιξουν τα ειδικά μισθολογια (άρα και τα δικά τους) για να μην πειράξουν τα ρετιρε των ΔΕΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αισχροι, Αναλγητοι. Αμετανοητοι. Διαλύουν την κοινωνία, οδηγούν τους φτωχούς στην πείνα για να μη θιξουν τα ειδικά μισθολογια (άρα και τα δικά τους) για να μην πειράξουν τα ρετιρε των ΔΕΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αισχροι, Αναλγητοι. Αμετανοητοι. Διαλύουν την κοινωνία, οδηγούν τους φτωχούς στην πείνα για να μη θιξουν τα ειδικά μισθολογια (άρα και τα δικά τους) για να μην πειράξουν τα ρετιρε των ΔΕΚΟ.
    9 Φεβ 2012 3:16:00 μ.μ.

    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΟ ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΤΛ
    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΓΛΥΦΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολιτικη αλητεια. Η Ελλάδα στην πείνα αλλά τα ειδικά μισθολογια και τα ρετιρε των ΔΕΚΟ ακλόνητα. Απίστευτος πολιτικός αμοραλισμός. Το πιο σάπιο πολιτικό σύστημα στην ιστορία του σύγχρονου κόσμου. Ειναι πολυ επιεικεις οι ξένοι στην κρίση τους για αυτο το πολιτικο σύστημα. Δεν τόλμησε ούτε το ωράριο των φαρμακείων να ανοίξει. Κρατα kλειστά επαγγέλματα στον 21ο αιώνα. Ορτιναντσες του Λουραντου. Θλιβερά ανθρωπακια. Σου προκαλούν εμετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3:21
    Με δυο λόγια τα είπες όλα. Εκεί που με πιάνει απελπισία, δυο λόγια συμπατριωτών μου, μου αναπτερωνουν το ηθικό. Στην πατρίδα μου υπάρχουν και οι άλλοι που όμως το σάπιο σύστημα τους έχει στο περιθώριο. Οι Αισχροι δεν θέλουν αξιοπρεπείς και έντιμους ανθρώπους δίπλα τους γιατι έτσι θα φανεί η γύμνια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011 ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ!!!!!
    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;;
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ 2012 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΤΟ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ..ΦΤΑΙΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση