GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η τελευταία “παραγγελία” του αυτόχειρα πατέρα της Εύβοιας...

Από τον Δημήτρη Ηλιόπουλο http://www.dimithliop.blogspot.com/ Το αίμα του κυλάει , εκδίκηση ζητάει! «ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ...

Από τον Δημήτρη Ηλιόπουλο
http://www.dimithliop.blogspot.com/

Το αίμα του κυλάει, εκδίκηση ζητάει!
«ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ;»
Η συγκλονιστική προθανάτια κραυγή του 56χρονου άνεργου οικογενειάρχη, πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών που έδωσε τέλος στη ζωή του στις αρχές της εβδομάδας στο «Νησί των Ονείρων» της Εύβοιας, αποτυπώθηκε σε ένα κομμάτι χαρτί. Τα όσα έγραψε με τρεμάμενο χέρι ο πνιγμένος στα χρέη πολίτης πριν πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, είναι παραγγελία για απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους πολιτικούς που γονάτισαν στους Γερμανούς και οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι...
 το εξής:
«Αυτούς που μας έφεραν ως εδώ ποιος θα τους δικάσει; Χωρίς εργασία, χωρίς σύνταξη, χωρίς μέλλον για τα παιδιά μου(παιδιά μας). Ζητώ τα δύο κτήματα στο χωριό το οικόπεδο με την οικοδομή να πάνε στο Κράτος. Διότι τα παιδιά μου δεν έχουν χρήματα για φόρους και χαράτσια. Ο κύριος εισαγγελέας, ο δικηγορικός σύλλογος και τα ΜΜΕ να τα βοηθήσουν σε αυτό. Είναι μικρά και χωρίς πατέρα. Την ομορφότερη οικογένεια έχω όμως με τα λάθη μου την κατέστρεψα. Όποιος μπορεί να τα βοηθήσει παρακαλώ».
Την επιστολή του αυτόχειρα που πήρε την βάρκα και πέρασε απέναντι στο μικρό νησάκι (το νησί των ονείρων, όπως το λένε οι ντόπιοι) την αφιερώνουμε σε όσους Νενέκους, Εφιάλτες και Ιούδες πούλησαν την πατρίδα μας.
από το makeleio

11 σχόλια

  1. TI SIZIGOS KAI PATERAS ITAN AFTOS POU EBALE TIN OURA STA SKELIA TOU KAI AFTOKTONISE, AFHNONTAS PISO TOU GINEKA KAI 2 KORES ABOI8ITES. AN ITAN ANTRAS M´ARXIDIA 8A STEKOTAN DIPLA STIN OIKOGENEIA TOU.

    LIPOTAKTIS ITANE KAI OXI HROAS.


    OSO GIA SENA MALAKA HLIOPOULE TIN ALLH FORA BALE TON EGEFALO SOU NA DOULEPSEI PRIN ARXISEIS NA GRAFEIS TETOIES PAPARIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI SIZIGOS KAI PATERAS ITAN AFTOS POU EBALE TIN OURA STA SKELIA TOU KAI AFTOKTONISE, AFHNONTAS PISO TOU GINEKA KAI 2 KORES ABOI8ITES. AN ITAN ANTRAS M´ARXIDIA 8A STEKOTAN DIPLA STIN OIKOGENEIA TOU.

    LIPOTAKTIS ITANE KAI OXI HROAS.


    OSO GIA SENA MALAKA HLIOPOULE TIN ALLH FORA BALE TON EGEFALO SOU NA DOULEPSEI PRIN ARXISEIS NA GRAFEIS TETOIES PAPARIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερωτηση. Τι εκαναν οι Γερμανοι;
    Απαντηση. Ειπαν , παδια, τερμα τα δανεικα και αγυριστα καντε κατι να τα βγαλετε περα μονοι σας, τγπουα δεν σας λεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΚΟΡΕΣ ΑΒΟΗΘΗΤΕΣ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ M´ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΡΩΑΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ "ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ" ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα χαρακτηριζα επιεικως αναλγητα τα σχολια στο αρθρο και αυτό γιατι δείχνει ανωριμότητα μπροστα σε μια τραγωδια.
    Ισως οι σχολιαστες να μην γνωρίζουν τι θα πει οικονομικη καταστροφη απόγνωση απελπισια και θλιψη.
    Ολοι οι ανθρωποι δεν ειμαστε ιδιοι και δεν εχουμε κοινα βιώματα και πολλες φορες τα συμπερασματα και οι κρίσεις μας δεν συμφωνουν.
    Το να φθάσει ενας ανθρωπος στην αυτοκτονία δεν δείχνει δειλία ίσως είναι στο εσχατο σημείο απόγνωσης γιατι θέλει πολυ θαρρος να βαλεις την καννη στο κεφάλι σου και να δωσεις τελος στην ζωή σου.
    Κανενας δεν συμφωνει με την αυτοχειρία και ειναι πραγματικα απενοημένο διάβημα, καλό ομως θα ητανε να δουμε και τι τον οδήγησε σε αυτό.
    Πολλοι απο εμας χρωσταμε άλλοι λιγα άλλοι πολλα και ο καθενας το αντιμετωπίζει με τον τρόπο του και την ψυχοσυνθεση του υπάρχουν κάποιοι του " δεν πλερωνω ρε" υπαρχουν άλλοι που δεν κλείνουν τα ματια τους ουτε για μια ωρα το 24ωρο άλλοι που προτιμουν να κρυβονται άλλοι που στερουν ακομα και το γαλα των παιδιων τους για να πληρώνουν τους υπερογκους τοκους των δανείων και υποχρεωσεων τους.
    Εχουμε ενα κρατος νταβατζη και εκβιαστη όπου ξεδιαντροπα λέει σε ενα λεηλατημενο και εξαπατημενο λαό... αν δεν πληρωσεις αυτο θα σου παρω το σπιτι αν δεν πληρωσεις εκείνο θα σε κλείσω φυλακη αν δεν πληρωσεις χαρατσια θα σου κοψω το ρευμα αν δεν αν δε αν δεν σπερνωντας διαρκως τον φοβο τον πανικο και την ανασφάλεια σε μια ερημωμενη οικονομια με ανυπαρκτες θεσεις εργασιας και την ανεργία να εχει σπασει ολα τα κοντερ.
    Οχι, όλοι εμεις δεν αντιμετωπιζουμε τα γεγονοτα που συμβαινουν σημερα στην ζωή μας με τον ιδιο τρόπο.
    Καλό θα ητανε πριν κριθει καποιος ανθρωπος για την πράξη του να βρείς και αυτό που τον οδηγησε εκει και οχι να κοιτας την κορυφη του παγοβουνου.
    Ο δικαστης οταν δικαζει ψαχνει να βρει το κινητρο την αιτια και τον ηθικό αυτουργο.
    Αλλα μαλλον αυτα σε αφηνουν παντελώς αδιαφορο οπως ολους τους πολιτικους τενεκεδες, όπου ενας εξ αυτών κανει κανο στην Σκιαθο και τριγυριζει απο νησι σε νησι να ξεκουράσει την μαλακια που δερνει τον εγκεφαλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑ.
    ΕΓΩ ,ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ,ΘΑ ΤΟΝ ΠΚΗΣΙΑΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ.
    ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΘΥΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απελευθέρωσης της Ελλάδος από την κατοχή των Γερμανών και του Δ.Ν.Τ.
    Για να απελευθερωθούμε από τα δεσμά των Γερμανών και του Δ.Ν.Τ. , που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους υπόλοιπους εθνοσωτήρες μας : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ο.Κ.Α. ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ .
    Τρόπος δράσης της Ε.Ο.Κ.Α τότε στην Κύπρο :
    Η δραστηριότητα της Ε.Ο.Κ.Α. συνεχίστηκε με παρόμοιο τρόπο -- επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και κυβερνητικά κτίρια, ενέδρες σε βρετανικά οχήματα και εκτελέσεις Βρετανών αλλά και Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων συνεργατών των Βρετανών οι οποίοι κρίθηκαν από την Οργάνωση ως προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΧΧΧ!!! Και ποιος εισαγγελέας στη Χαλκίδα θα εισακούσει την κατηγορία του, ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ο κατήγορος εισαγγελέας θα ζητήσει την ΑΘΩΩΣΗ των κατηγορουμένων, και ποιος πρόεδρος της ΕΔΡΑΣ θα σταθεί στο υψος του ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΕΙ ΥΠ΄ΟΨΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ? ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΗ ΣΤΗ ΣΥΓΛΑΛΥΨΗ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ?

    Και ποιο κράτος να διαχειριστή την κληρονομιά των ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ της ΠΑΛΗΓΕΝΝΕΣΙΑΣ του 1821, και ποιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί στη δικαιοσύνη θα προστατεύσουν με τον έλεγχο τους το ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ από τους συμβολαιογράφους, ηθικούς αυτουργούς, ΠΕΛΕΚΥΣ της κατάχρησης της δημόσιας. περιουσίας.

    Για αυτούς η 25 Μαρτίου ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ ΠΟΤΕ! τη θεωρούν απόμακρη κι απλησίαστη ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ στο μηδέποτε μέλλοντως, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΩΝ τους ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΓΙΑ τους διαπλεκόμενους, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΠΑΙΔΙΑ, αφού για αυτούς τους διεφθαρμένους ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ είναι μια ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ανάλυψη ευθύνης των σπερματοζωάρειων τους κατόπιν μιας ευτελούς συνουσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν κάποιος είναι αποφασισμένος να αυτοκτονήσει ας πάρει μαζί του αυτόν ή αυτούς που τον έφεραν σε αυτή την τραγική θέση κάνοντάς τον να πάρει μια τέτοια απόφαση. Εάν τώρα φοβούνται τα αυγά και τα γιαούρτια μετά θα φοβούνται για την ζωή τους και θα ξέρουν ότι κάποιος τρελλαμένος ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να είναι ο δήμιός τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καραγκιόζη περιπλανόμενε και δήθεν κολλεγιοσπουδασμένε που δεν έμαθες την ελληνική γραφή και γράφεις σε αυτή τη γελοία γραφή. Ποιος νομίζεις ότι είσαι , ο γραμματιζούμος του κώλου διότι αν είχες την τύχη να καθόσουν πραγματικά στις αίθουσες του Stanford ή του Harvard θα αντιλαμβανόσουν ακόμη και εσύ την αξία και τον σεβασμό που έχουν οι πραγματικά μοπρφωμένοι στην ελληνική γραφή και γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ότι είναι τραγωδία αυτό που σημάδευε τον άνθρωπο και στην οικογένεια του δεν το συζητούμαι..

    Όμως έχομε 2.000 αυτοκτονίες σε δυο χρόνια, περίπου 2.5 ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ την ημέρα αν επερνάν και από ΕΝΑ καθίκι μαζί και βάζαμε μαζί με της παράπλευρες απώλειες -τα κοματοσκυλα και τους μπράβους τους- θα είχαν προσφέρει πάρα πολλά στα παιδιά τους, στης οικογένειες τους αλλά και στον Ελληνικό ΛΑΟ...

    Αν και προσωπικά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να αυτοκτονούμε αλλά να τους αρχίσουμε να τους κρεμάμε , να τους χαλάμε την ωραία ζωή τους..

    Αλλά ένας Λάος που του λένε θα έλθουν 160 Γερμανοί φοροεισπράκτορες , ότι πρώτα θα πλερώνεται το χρέος και μετά θα τρώνε ο κόσμος, και δεν υπάρχει ένας ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ, ένας στρατιωτικός, ένας να μας πει στα ΌΠΛΑ, αλλά μας λένε ότι θα βρούμε στης αγορές το -2025 αύριο δηλαδή- και καθόμαστε σαν ΜΑΛΑΚΕΣ και τους ακούμε --ΜΑΛΏΝ ΈΧΟΜΕ ΠΟΛΎ ΛΙΠΟΣ ΝΑ ΚΆΨΟΥΜΕ --- αυτά λένε μεταξύ τους στις σύσκεψης τους...

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση