GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε προεκλογική κατάθλιψη η Ζ. Μακρή...

Από τον Χρήστο Ζεστό Τι κι αν οι βασικοί της αντίπαλοι , κκ Νάκος και Σούρλας , έχουν υποστεί σημαντικές φθορές από την χρόνια πολιτική το...

Από τον Χρήστο Ζεστό

Τι κι αν οι βασικοί της αντίπαλοι, κκ Νάκος και Σούρλας, έχουν υποστεί σημαντικές φθορές από την χρόνια πολιτική τους παρουσία και τις παράλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του πρώτου, η πάλαι ποτέ αιθέρια υποψήφια βουλευτής αδυνατεί να πάρει τα πάνω της και να παρουσιαστεί ως φαβορί για την κατάληψη πιθανότητα της μίας έδρας που θα έχει η ΝΔ στο Νομό Μαγνησίας. Τα λάθη της πολλά. Αδίκως ή δικαιολογημένα, μάλωσε on air με βασικούς τοπικούς παράγοντες της ΝΔ στη Μαγνησία, χρεώθηκε ήττες, δέχθηκε πολλά και σημαντικά χτυπήματα, πάνω και κάτω από τη ζώνη (που συνήθως είναι πανάκριβη, όπως και οι τσάντες της).
Επιπροσθέτως, τσακώθηκε με τον ισχυρό άνδρα και...
κουμπάρο της, μεγαλοτραπεζίτη κ. Μ. Σάλλα, που πάντα χρειάζεται σε όσους ευελπιστούν να περάσουν το κατώφλι της ελληνικής βουλής. Μόνοι της πολιτικοί σύμμαχοι, οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ, κ. Καρτάλης και Παπατόλιας.
Βρίσκεται στα μαχαίρια (και στα δικαστήρια) με τους περισσότερους μιντιάρχες της περιοχής. Oι αγωγές και οι μηνύσεις είναι ο απαντητικός δρόμος της, σε αιτιολογημένες ή αναίτιες επιθέσεις τοπικών μέσων. Ο μόνος δημοσιογράφος με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις είναι ο δημοσιοσχετίστας κ. Σωτήρης Πολύζος (πρώην σύζυγος ολίγων μηνών της κ. Ντενίση), ο οποίος όμως δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην τοπική κοινωνία του Βόλου και οι προσπάθειες στήριξης της κ.Μακρή, μάλλον ζημιά της κάνουν.
Όπως και οι λοιποί πολιτευόμενοι, αποφεύγει τις περιοδείες στα χωριά, ενώ δεν έχει γλιτώσει -παρά την προσπάθειά της να τα χρεώσει σε συνυποψήφιούς της- και η γλυκιά Ζέττα τα γιουχαϊσματα σε δημόσιες συγκεντρώσεις.
Σε όλα τα παραπάνω και σε λοιπά που αδυνατούμε να γνωρίζουμε, έρχεται να προστεθεί και η ενδυνάμωση του προεκλογικού ρόλου του κ. Ε. Μεϊμαράκη στην καμπάνια της ΝΔ, πρόσωπο που προκαλεί ιδιαίτερα αρνητικές αναμνήσεις στην πρώην βουλευτή λόγω των κακών προσωπικών τους σχέσεων και πιθανότατα προμηνύει ακόμα ένα ανοιχτό μέτωπο και μια πληγή που δύσκολα θα κλείσει, ενόψει των εκλογών...

6 σχόλια

  1. Tι θα απογίνει η Ελλάδα χωρίς ζέτα. Θα επιβιώσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ψωλ@ του Βουκεφάλα διαφημίζει τον Καμμένο....

    Γιατί δε νομίζω οι ειρωνίες και οι γελοιότητες της αυτοαποκαλούμενης "Ψωλ@@ του Βουκεφάλα", να μπορούν να αγγίξουν τον οποιοδήποτε.
    Άρα μάλλον διαφήμιση πρέπει να θεωρούνται για τον Καμμένο οι εξυπνάδες του καραγκιόζη Τατσόπουλου:



    Άλλος ένας σύμμαχος στον ανένδοτο αγώνα του Σαμαρά και της ΝΔ...
    Με απίστευτο βιογραφικό...
    "Εργάστηκε ως σεναριογράφος, ασκούμενος κοινωνικός λειτουργός, και σύμβουλος σεναρίων στην κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ)"

    Ένας από αυτούς που τα έφαγαν μαζί με τον Πάγκαλο.

    Η Dream team αποκτά άλλο ένα μέλος!


    Θα έχουμε μάχη κορυφής ανάμεσα στο κόμμα του Πάνου Καμμένου και το κόμμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Mακρή έκανε πολλα λαθη λογω ηλικιας αλλα και προσωπικής λαμψης και ομορφιάς.

    1. Επέλεξε λαθος κομμα, και ακομα δεν καταλαβε πως σ αυτο το κόμμα οι ομορφες γυναικες δεν εχουν τύχη.

    2. Συνήθως ηταν ηλικρινής και ελεγε την αλήθεια.

    3. Πολιτευτηκε σε λαθος πόλη, ο Βόλος ειναι μια ομορφη παραθαλασσια πόλη την οποια κατέλαβαν και συστηματικά λυμαίνονται κατι παλιάνθρωποι απο τη Καρδίτσα, κατι βλάχοι απο τα Γρεβενά, κατι Κρητικοί,
    Οι Βολιώτες ειναι ελάχιστοι, οι δε Πηλιορείτες ανάξιοι σχολιασμού.
    Ο Βόλος με το Πήλιο απο πάνω, με τα καθαρά και δροσερά νερά να χύνονται στα ρέματα,
    πίνει εμφυαλωμένο νερό απο τα Γρεβενά και το Ζαγόρι.

    4. Οι συνεργάτες της ειναι τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι οσο δεν μπορεί να φανταστεί.

    Εγώ νομίζω, δικαιολογημένα, μάλωσε on air με βασικούς τοπικούς παράγοντες της ΝΔ στη Μαγνησία,

    Η ΝΔ την εκμεταλευτηκε.

    Οσο για τους... μιντιάρχες της περιοχής, μόνο ο Σούρλας τους εκτιμά!

    Κανένας αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πχ...ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΠΑΣΟΚ

    το τσόκαρο

    κυριολεκτικα και στα πλακάκια της Ευρωβουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να αρχίσω τώρα να ανασκευάζω ένα -ένα τα υποκειμενικά έως εμπαθή -κατά την ταπεινή μου άποψη - σχόλια της παραπάνω ανάρτησης και να αντιδικώ με "ανώνυμους ευγενείς" σχολιαστές , είναι κάτι που μου ανεβάζει λίγο την πίεση.
    Εν πάση περιπτώσει πιστεύω ότι για κάθε πολιτικό είναι καλοδεχούμενη η καλόπιστη κριτική. Ας απαντηθούν όμως ειλικρινά τα παρακάτω ερωτήματα : Πολιτικά σε ποια λάθη υπέπεσε η κ. Μακρή; Ποια ενότητα περίφημη της ΝΔ στη Μαγνησία δεν στήριξε ; Με ποιους τοπικούς παράγοντες μάλωσε "on air" και για ποια θέματα; Δυστυχώς δεν την στηρίζουν οι καναλάρχες; Καλό αυτό ή κακό; Ας δουν οι Βολιώτες ποιους πολιτικούς σπρώχνουν σε τηλεθέαση τα τοπικά media και blogs και θα καταλάβουν τα παιχνίδια που παίζονται. Τώρα το ποιος έφαγε τρείς φορές σε διαφορετικές εκδηλώσεις γιούχα ,είναι γνωστό και έχει δημοσιευθεί (ευτυχώς) από κάποια αντικειμενικά μέσα στο Βόλο. Μάλλον δεν είναι ενημερωμένος καλά ο συντάκτης του άρθρου ως προς το τελευταίο. Το κατά πόσο γίνεται αποδεκτή στα χωριά και στις περιοδείες, ας πάρει τη φωτογραφική του ο συντάκτης κι ας κάνει ρεπορτάζ. Η Ζέττα δεν χρεώνεται ούτε με διαχείριση κρατικών κονδυλίων από υπουργικές θέσεις , ούτε με επιχειρηματικές δραστηριότητες που εμπλέκονται με τις πολιτικές , ούτε με διορισμούς στη Βουλή . Και τελικά το πολιτικό της προφίλ είναι ειλικρινές, οικείο, διαχρονικά γνήσιο και ανυπόκριτο . Απλά η άξια αντιπολίτευση της, ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Βόλου, την φέρνει ακόμη πιο κοντά στο λαό της Μαγνησίας και αυτό ίσως προκαλεί μια μικρή ταραχή σε κάποιους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση