GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο λαός πρέπει να αποδείξει ότι είναι σοφός...

Από το  kimonmitalidis.gr Η προσπάθεια ομογενοποίησης και ισοπέδωσης των πάντων, προσώπων, αξιών και ιδεολογιών είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μία...

Από το kimonmitalidis.gr

Η προσπάθεια ομογενοποίησης και ισοπέδωσης των πάντων, προσώπων, αξιών και ιδεολογιών είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μία προσπάθεια από τα πολιτικά κέντρα εξουσίας σε αγαστή συνεργασία με τα Μ.Μ.Ε., κυρίως από αυτά του κέντρου. Ο λόγος είναι ένας, αυτό το θολό και μη διαφοροποιημένο περιβάλλον εξυπηρετεί τζάκια και μεγαλοπαράγοντες ώστε να συνεχίσουν να είναι στα πράγματα.
Σήμερα, που οι απαιτήσεις από τους πολιτικούς είναι πολύ μεγαλύτερες, η καθοδηγούμενη πλύση εγκεφάλου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με σκοπό να αποδυναμώσει τα αντανακλαστικά του κόσμου και να τον οδηγήσει σε επιλογές εξυπηρέτησης του συστήματος.
Αυτό που, ίσως, όλοι αυτοί παραβλέπουν είναι την όλο και μικρότερη εμπιστοσύνη του κόσμου προς τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, καθώς το ιντερνέτ κερδίζει όλο και... μεγαλύτερο κοινό κι εκεί βρίσκουν χώρο έκφρασης όλες οι φωνές που υπό άλλες συνθήκες θα πνίγονταν πριν καν εκφραστούν. Πολύ περισσότερο ο κόσμος αρχίζει να αποστρέφεται τους πολιτικούς και όχι την πολιτική που εντέχνως και πάλι προσπαθούν να μας πείσουν. Εξάλλου οι αντιδράσεις, οι διαφορετικές φωνές ακόμα και αυτός ο καθημερινός προβληματισμός όλων μας είναι πολιτική.
Ο κόσμος έπαψε να είναι πρόβατα και αυτό ενοχλεί. Άτομα, ακόμα και πλήρως κομματικοποιημένα, ορθώνουν το ανάστημά τους και φωνάζουν δυνατά την αντίθετη άποψη τους. Η παλαιού τύπου κομματική διοίκηση περνάει στο παρελθόν, και αυτό είναι μία κατάκτηση της δημοκρατίας. Η εμπειρία έχει δείξει πως οι διαφορετικές απόψεις μέσα στα κόμματα και η ταυτόχρονη σύνθεση αυτών οδηγεί στην πρόοδο και στην εξέλιξη, που τελικά έχουν απήχηση και στην κοινωνία.
Οι καιροί έχουν αλλάξει, το πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου αλλάζει με γοργούς ρυθμούς. Αυτό δεν αποτελεί πανάκεια πως θα αλλάξει το κομματικό σκηνικό αλλά σίγουρα, θα αλλάξει η μορφή αυτών καθ’ αυτών των κομμάτων, είτε λόγω αυτοσυντήρησης, είτε λόγω απαίτησης της βάσης αυτών. Σε διαφορετική περίπτωση η κοινωνία θα τα προσπεράσει και θα τα εναποθέσει δια παντός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Ο χρόνος θα δείξει πως τελικά θα μετασχηματισθούμε, ο λαός έχει τη δύναμη να αλλάξει το σκηνικό αλλάζοντας πρώτα πρόσωπα που θα οδηγήσουν σε μετασχηματισμό της αντίληψης περί πολιτικής. Αν ο λαός είναι σοφός είναι η στιγμή που καλείται να το αποδείξει, διαφορετικά θα έχει γίνει ένα με αυτό που μέχρι σήμερα κατέκρινε.

4 σχόλια

  1. εεε οχι και σοφος ο γραικυλος κοπριτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν το βλεπω αφου ξεχασε τοσο γριγορα τις ημερτες και τα εργα τησ νδ ακουσατε χθες τον ΔΕΝΔΙΑ το πασοκ μας εφτασε εδω Η ΝΔ αφησε μια χωρα ευημερουσα.τοσο χαζουσ μας νομιζει οτι ημαστε .αυτος απλα ειναι εξυπνος. το κακο δεν ειναι οτι τα ελεγε αλλα το πιστευε.ευτυχως ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα δεν είναι απλά τοπικό, αλλά πλανητικό και εξακριβωμένο:
    http://www.youtube.com/watch?v=Uy9ciNebIEQ
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Vs ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ-Zbigniew Brzezinski

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ελληνικός λαός ήταν είναι και πάντα θα είναι σοφός!
    Με το που θα του πεί ο πρώτος ανισόρροπος ότι "λεφτα υπάρχουν"
    σε χρόνο μηδέν σχηματίζει γραμμή μπροστά στις "κάλτσες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση