GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε για Λος Άντζελες ο Σ. Τζώρτζογλου...

Από το  celebnews.gr Ένας ακόμα Έλληνας ηθοποιός μας κούνησε το μαντήλι και αποφάσισε στον καιρό της κρίσης να την κάνει και να αναζητήσει...

Από το celebnews.gr

Ένας ακόμα Έλληνας ηθοποιός μας κούνησε το μαντήλι και αποφάσισε στον καιρό της κρίσης να την κάνει και να αναζητήσει την τύχη του στο L.A.
Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου που είδε και αποείδε και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά του στο Hollywood.
Ε αφού σίριαλ δεν...
γίνονται στην ελληνική τηλεόραση, στον κινηματογράφο γίνονται λίγα πράγματα, είπε και ο ηθοποιός ότι κάτι πρέπει να κάνει για το μέλλον του.
Ο Στράτος εδώ και μερικές εβδομάδες έχει πλέον εγκατασταθεί μόνιμα στο διαμέρισμα που έχει νοικιάσει στο Λος Άντζελες και πλέον κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να… μπουκάρει στο Hollywood.
Στο πλευρό του έχει και τους υπόλοιπους Έλληνες ηθοποιούς που αναζητούν την τύχη τους στο Αμέρικα και έχουν αναλάβει να του δείξουν τα… κατατόπια.
Η απόφασή του να εγκαταλείψει την Ελλάδα δεν ήταν εύκολη, όμως το σκέφτηκε και είπε ή τώρα ή ποτέ. Προηγήθηκε και η πρώτη εκτός συνόρων συμμετοχή του στην ταινία «Modevideo– bog» του Σέρβου σκηνοθέτη Ντράγκαν Μπελογκρίλιτς που δέχθηκε ενθουσιώδη σχόλια στη Σερβία, οπότε αποφάσισε να… ξενιτευτεί.
Ο Στράτος είναι ενθουσιασμένος από το κλίμα ενότητας που επικρατεί στο Λος Άντζελες ανάμεσα στους Έλληνες ηθοποιούς και τώρα προσπαθεί να κάνει τα… κονέ του για να καταφέρει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην αμερικανική βιομηχανία κινηματογράφου.

8 σχόλια

  1. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ..ΘΑ ΓΥΡΙΣΗ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΕΙ ΓΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στις αρχιδαρες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ. ΝΕΟΤΑΤΟΣ (ΟΥΤΕ 50 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΌΜΗ) ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει ήδη αρχίσει να τα κάνει απάνω του ο Τζωρτζ Κλούνεϋ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΕΒΑΙΩΣ ΡΕ,ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ Ο ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΦΕΤΖΗ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΔΗΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΕΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ.ΟΥΣΤ ΡΕ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ,ΟΤΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ?? ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΑΧΟΥΛΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σαν ατάλαντοs που είναι για κανά ερασιτεχνικό θίασο Αταλάντηs τον
    βλέπω..τελικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση