GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Απαλλοτρίωσαν" και ...έφαγαν το φαγητό πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ στη Νάουσα!

Από το http://greece-salonika.blogspot.com/ Nέο τρόπο διαμαρτυρίας βρήκαν χθες περίπου 20 άτομα που βρέθηκαν στη Νάουσα την ώρα που ο βου...

Από το http://greece-salonika.blogspot.com/

Nέο τρόπο διαμαρτυρίας βρήκαν χθες περίπου 20 άτομα που βρέθηκαν στη Νάουσα την ώρα που ο βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ (και πρώην υφυπουργός) Αγγελος Τόλκας γευμάτιζε σε κεντρική ταβέρνα της πόλης..
Συγκεκριμένα αφού συγκεντρώθηκαν έξω απ΄την ταβέρνα και γιουχάισαν τον βουλευτή επί μισή περίπου ώρα στην συνέχεια...
 εισέβαλαν στο....χώρο που βρισκόταν το τραπέζι του βουλευτή,κάθισαν δίπλα του και κατόπιν ..."απαλλοτρίωσαν"και κατανάλωσαν τα φαγητά που είχε παραγγείλει!!
Ακολούθησε επέμβαση της αστυνομίας η οποία -χωρίς να σημειωθούν πάντως έκτροπα- ανέλαβε να συνοδεύσει τον κ. Τόλκα μέχρι την οικία του..

23 σχόλια

  1. Ποιος είπε ότι η κρίση δεν έχει τα θετικά της;
    Ένα από αυτό είναι ότι έδωσε το άλλοθι στην αλητεία να εκδηλώνεται ατιμώρητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συριζιωτες χτυπησαν παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. alitia!!!e!!!kala to ekanan!!otan tosa xronia to doulema paei sinefo!!kai trone oloi autoi me xrisa koutalia!!kai ta paidia tou kosmou peftoun apo ti pina sta sxolia!!!θa doume ki alla polla tetia prosexos!!!yst.o EKATOMIRIOUXOS TI EGINE!!!POLLI XOMA EPESE PALLI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ

    ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ

    ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πείτε, πότε θα έρθει ο Σατανάς στην Γή ! Ρωτάω γιατί μπορώ να έχω δουλειά εκείνη την μέρα!

    Να μην τον στήσουμε τον Κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΓΑ@@@@ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγκεντρώθηκαν έξω απ΄την ταβέρνα και γιουχάισαν τον βουλευτή επί μισή περίπου ώρα στην συνέχεια...

    ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλητεία με το πρόσχημα της διαμαρτυρίας για την κρίση εκδηλώνεται ελεύθερα. Σύντομα όμως οι αλήτες θα καταλάβουν ότι θα είναι μία μέρα μάγκες και δέκα χρόνια μαλάκες. Γιατί σύντομα θα κατακήξουν στον φυσικό χώρο τους, τα αστυνομικά κρατητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ. ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟς ΤΗς ΠΛΑΚΑς ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ....ΒΟΟΟΟΛΕΥΤΗΣ.
    ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΣΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓΓΕΛΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙς Ως ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕς ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕς ΤΟ ΘΡΑΣΟς ΝΑ ΤΙς ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή ήταν δικηγοράκος και είχε το θράσος να γίνει βουλευτής, θα πρέπει όταν πάει κάπου να φάει, να του την πέφτουν 5-10 μαλάκες, που δεν έχουν δουλειά να κάνουν και επιθυμούν να εκδηλώνουν τα αλήτικα ένστικτά τους !!!
    Αντί να κάτσουν με τις οικογένειές τους οι μαλάκες, κινητοποιήθηκαν μαθαίνοντας ότι ο Τόλκας τρώει σε μία ταβέρνα, έτρεξαν εκεί, φώναζαν σαν καραγκιόζηδες και στο τέλος κάθισαν να φάνε και το φαγητό του (ίσως και τα αποφάγια του) σαν λιγούρηδες.
    Μα πόσα κιλά σκατά πρέπει να έχει κανείς στο κεφάλι αντί για μυαλό, για να κάνει και γράφει τέτοιες κουταμάρες;
    ΥΓ Δεν το συζητώ ότι αυτός που μας "πληροφόρησε" για τον Τόλκα (ότι είναι δικηγοράκος κλπ) είναι κάποιος κομπλεξικός , που ζηλεύει την όποια επιτυχία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι ένας απ'τους 199 που ψήφισαν την κατάλυση του ελληνικού κράτους με το Μνημόνιο 2.
    Κι απ΄όσο ξέρω ο κυριούλης αυτός ψήφισε και το Μνημόνιο 1.
    Άρα ας μην απορεί για τίποτα.
    Το ότι του φάγανε δυο μπουκιές απ'το πιάτο είναι ο πιο ήπιος και ειρηνικός τρόπος αντίδρασης.
    Έτσι για να νιώσει τι σημαίνει ''μαζί τα τρώμε''.
    Κανονικά θά'πρεπε να τους λέει και ευχαριστώ για την ψυχραιμία τους.
    Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο που παρέμεινε ψύχραιμος.
    Αυτός ο κύριος και οι όμοιοί του ψηφίζουν μέτρα και παίρνουν τη ζωή από εκατομμύρια ανθρώπους,τους καταδικάζει σε μόνιμη φτώχεια και εξαθλίωση ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ που τον υπερασπίζεστε κιόλας μερικοί εδώ μέσα.Ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα εφαγαν καλα ηπιαν οι μαγκες δεν του τραβαγαν και ενα πουτσο του πουστη γιατι εδω στην αθηνα τον ειχαμε δει στην 3ης σεπτεμβριου με κατι αραπηδες να του κανουν.............γλυκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τα ζώα που υπερασπίζονται τον καϋμενούλη το βολευτή!!!
    ρωτάνε οι μαλάκες άν τολμάμε να τα βγάλουμε πέρα (4μελής οικογένεια)και έχουν το θράσος να λένε γιατί πήγε και έφαγε το χτεσινό τσογλάνι και σημερινός σωτηρ-εθνοπατέρας!!
    αϊ στο διάλο κωλόπαιδα εσείς και οι κωλοσφουγγάριοι σας, που δεν βλέπετε μπροστά σας, αλλά σαν πρόβατα θα πάτε πάλι να ψηφήσετε τα κομματόσκυλά σας!!!
    Γιάννης από Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιάννη από την Θεσσαλονίκη
    Είσαι ένας μεγάλος μαλάκας.
    Σιγά οι τραμπούκοι μην είναι μεροκαματιάριδες , που δεν τα βγάζουν πέρα.
    Τραμπούκοι είναι και τίποτε άλλο.
    Κατάλαβες μαλάκα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ 7:38
    όταν σκέφτεσαι την επόμενη μέρα χωρίς μεροκάματο για τα παιδιά σου, ειδικά στη Νάουσα που εδώ και χρόνια θερίζει η ανεργία--ξέρεις ρε μεγάλε για την κλωστουφαντουργία που ανθούσε στη Νάουσα??--που είναι τώρα οι κουβέρτες και όλα τα άλλα???!!
    γίνεσαι όχι μόνο χούλιγκαν, αλλά και φονιάς!!!
    γιαυτό προτού πείς τις μαλακίες σου
    άντε ρώτα πρώτα και άσε όσους ξέρουν να μιλούν και να γράφουν.
    Γιάννης από Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιάννη από την Θεσσαλονίκη
    Λυπάμαι πολύ αλλά λες μαλακίες.
    Αυτό που διαχωρίζει τον άνθρωπο από το ζώο είναι η λογική.
    Η δύσκολη οικονομική κατάσταση (που δεν είναι "προνόμιο" κάποιων αλλά όλων μας , ανάλογα βέβαια με το προηγούμενο βιοτικό επίπεδό μας) δεν δικαιολογεί τους τραμπουκισμούς.
    Παρακολουθώ με προσοχή στο διαδίκτυο όλα τα βίντεο με τραμπούκους, που επιτίθενται σε πολιτικούς. Κανένας δεν φαίνεται ο εξαθλιωμένος οικονομικά άνθρωπος, που οδηγείται σε μία ακραία διαμαρτυρία λόγω της εξαθλίωσης του.
    Τραμπούκοι του κερατά είναι, που βρήκαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν τον εσώψυχο τραμπουκισμό τους.
    Ο άνθρωπος που πεινάει σκέφτεται πως θα την βγάλει. Δεν σκέπτεται να συντονίζεται μέσω κινητού, για να κάνει επιθέσεις σε πολιτικούς.
    Τον ταβερνιάρη, που είδε να "χαλάει" το μαγαζί του, τον ρώτησε κανείς αν έχει τα λεφτά για να πληρώσει αύριο τον ΦΠΑ ; Ποιος θα του τα δώσει, ο τραμπούκος , που πήγε να παίξει την μαλακία του στο μαγαζί του;
    Το παιδάκι που έτρωγε με την οικογένειά του και έγινε μάρτυρας ενός βίαιου περιστατικού, το ρώτησε κανείς πως αισθάνθηκε, γιατί 5-10 μαλάκες τραμπούκοι , την είδαν επαναστάτες;
    Τον απλό θαμώνα της ταβέρνας, που βγήκε να ξεσκάσει και έγινε ακούσιος μάρτυρας μίας βίαιης εκδήλωσης, τον σκέφτηκε κανένας;
    Εμένα, που βλέπω καθημερινά την ζωή μου να υποβαθμίζεται από την οικονομική κρίση, που μειώνει τα διαθέσιμα εισοδήματά μου και υποβάλει σε μεγάλους περιορισμούς αγαπημένα μου πρόσωπα , που εξαρτώνται οικονομικά από εμένα, με ρώτησε κανένας αν θέλω να υποβαθμίζεται η ζωή μου επιπλέον με το να ζω και σε μία χώρα , όπου οι βίαιες εκδηλώσεις γίνονται καθημερινό φαινόμενο;
    Όσο για την κλωστοϋφαντουργία στην Νάουσα, εγώ ξέρω ότι έχει σβήσει εδώ και κάτι δεκαετίες. Τότε, που ήταν όλοι αυτοί οι επαναστάτες, να κάνουν τις μαγκιές τους;
    Άσε μας ρε φίλε με τους τραμπουκισμούς και τις μαλακίες.
    Όλα τα είχαμε, αυτό μας έλειπε, η μαγκιά του κάθε αλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 8.34
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤ;
    ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΝΑΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ευχαριστώ για την επιβεβαίωση

    Πάγκωλος
    ------------------------------------


    Πάγκαλος: "Όσοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ είναι ζώα!!!"

    Τον Θόδωρο Πάγκαλο τον "πάω" με χίλια, για το ένα και μοναδικό προσόν του: τον απόλυτο κυνισμό. Ο άνθρωπος επιβίωσε από χιλιάδες καταστάσεις, επί δεκαετίες κάνοντας χρήση αυτού του προσόντος.
    Είναι πολύ μεγάλη μαγκιά να λες του ψηφοφόρου σου...κατάμουτρα "είσαι πολύ μαλάκας αν με ψηφίσεις".

    Είναι σίγουρο ότι ..θα σε ψηφίσει ο Έλληνας μαλάκας ψηφοφόρος!


    Τι είπε λοιπόν ο πιό ευφυής Έλληνας πολιτικός;
    Σε μια ανταλλαγή εξυπνακισμών για την εθνική κυριαρχία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. προσπάθησε να τον στριμώξει λέγοντας:

    «Πως είναι δυνατόν από το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" να είστε υπέρμαχος της ομοσπονδιακής Ευρώπης, μου κάνει μεγάλη εντύπωση»
    Και απάντησε κυνικότατα και ειρωνικότατα ο Θόδωρας:
    "Ήμουν πάντα εναντίον αυτού του συνθήματος, υπήρχαν πολλές τάσεις, είμαστε πολύ μεγάλο κόμμα κ.πρόεδρε, είναι πολλές οι τάσεις, πολλές απόψεις".

    Δηλαδή ο χιουμορίστας μας είπε ότι στο ΠΑΣΟΚ χωράνε όλοι, ακόμη και αν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές σε ένα τόσο βασικό ιδεολογικό θέμα!

    Αν δεν κάνω λάθος, από ότι διαβάζω και μου λένε -ευτυχώς δεν τα έζησα!", το ΠΑΣΟΚ γιγαντώθηκε αποκλειστικά και μόνο από την αντιαμερικανική και αντιευρωπαϊκή ρητορική του.
    Είχε πλασσαριστεί ως "σοσιαλιστικό" τη δεκαετία του 1970, ως το αντίθετο δηλαδή της δεξιάς του Καραμανλή, που είχε ως όραμα την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε. Η διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη και όλη η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ βασίστηκε σε αυτή τη ρητορική. Στο "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες (κι όχι στους Ευρωπαίους ή Αμερικανούς υποθέτω)", στο "έξω οι βάσεις του θανάτου" και "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".
    Ο Πάγκαλος διαφωνούσε λέει με όλα αυτά!!!

    Και τι μας είπε σήμερα;
    Ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τόσο μεγάλο κόμμα, που χωράει όλες τις απόψεις. Λες και είναι άποψη, να μην έχεις άποψη!

    Είναι σαν να εντάσσεται ο ...αυτός της Χρυσής Αυγής τέλος πάντων, δεν θυμάμαι το όνομά του, στο ...ΣΥΡΙΖΑ και να μας λέει αύριο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μεγάλο κόμμα, που χωράει τις απόψεις του Στρατούλη υπέρ των μεταναστών και του τύπου από τη Χρυσή Αυγή, εναντίον.
    Και να βγαίνει μετά ο Στρατούλης, όταν ο Χρυσαυγίτης γίνει Πρωθυπουργός, να λέει "εγώ διαφωνούσα με τον Χρυσαυγίτη σύντροφο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλο κόμμα, χίλιοι καλοί χωράνε".


    Έδωσε λοιπόν μια ηχηρή σφαλιάρα στο παρελθόν ο Πάγκαλος και σε κάτι τύπους σαν το πατέρα μου, που ψήφιζε αυτά τα σούργελα και έπινε νερό στο όνομα του αρχιπαπατζή Αντρέα...

    Τους είπε σε δική μου ελεύθερη μετάφραση κατάμουτρα:
    "Όσοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ είναι ζώα!!!

    Σας δουλεύαμε μαλάκες, τα συνθήματά μας ήταν για να ΄ρθουμε στην εξουσία, να χωρίσουμε τις γυναίκες μας, να παντρευτούμε νεώτερες και να γουστάρουμε τη ζωή που είναι μικρή. Έτσι κι αλλιώς, σας μπουκώσαμε με δανεικά λεφτά, για να γίνετε συνένοχοι, να πάρετε κι εσείς, λιγούρια ψηφοφόροι μας, λίγο μάτι, να φάτε κανένα μπιφτεκάκι, όταν εμείς τρώγαμε τους σοσιαλιστικούς αστακούς μας.

    Τα συνθήματα και οι ιδεολογίες ήταν για τα κορόιδα. Εμείς πιστεύαμε
    Ναι και Οχι στο ΝΑΤΟ, μέσα κι έξω απ΄την ΕΟΚ, τέλος πάντων, όπου φυσάει ο άνεμος, αρκεί να βγαίναμε.
    _______________________
    Στην υγειά σας μαλάκες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πασοκομαλακες που πουλησαν τη χωρα για τη βολη τους..
    καλα τονε κραξανε..
    θελει και ταβερνιτσα το τσογλανι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το βίντεο με τον παππού να χτυπάει τον βουλευτή Ντόλιο με την πατερίτσα.


    Ο παππούς επιτίθεται με πατερίτσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ντόλιο στις Φέρες του 'Εβρου κατά τη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων, πριν τον "ακινητοποιήσει" αστυνομικός.



    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 2/27/2012 08:50:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση