GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Επίθεση" κατά δημοσιογράφων μέσα στη Συγγρού...

Ένταση και εκνευρισμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη ΝΔ, εντός και εκτός, λόγω των εξελίξεων. Χθες το βράδυ ανώτερο στέλεχος του κόμματο...

Ένταση και εκνευρισμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη ΝΔ, εντός και εκτός, λόγω των εξελίξεων. Χθες το βράδυ ανώτερο στέλεχος του κόμματος μπήκε στην αίθουσα των δημοσιογράφων, στο κτίριο της λεωφόρου Συγγρού, και άρχισε να στρέφεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για...
 συντάκτες και στελέχη μέσων ενημέρωσης που, όπως έλεγε, "χτυπάνε" τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά. Και ακολούθησε μεγάλος χαμός..
Ο Τρυποκάρυδος

20 σχόλια

  1. Τη ΝΔ τη χτύπησε ο Κωστάκης η Μαριέτα ο Πίπης και άλλα αμέτρητα παιδιά της συμμορίας δε χρειάζεται χτύπημα από άλλους.
    Όπως και στο Πασόκ μετά το Γιώργο ποιος μπορεί να χαλάσει χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑ ΜΕΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ..ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΤΟ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ..ΦΤΑΙΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Εκτακτη είδηση.
    _____________________________
    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ...

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑ-ΛΑ-ΚΑ ?



    δες φατσα, βγαλε συμπερασμα...



    Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΑΝΕ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ ΕΠΡΕΠΕ

    ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ...ΑΛΗΤΗ ..ΕΞΩ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ.

    _____________________________________
    Κοίτα τί διάβαζες (Μαλάκα Έλληνα) ...
    και μετά σου φταίει ο Σαμαράς και ο Καραμανλής...

    Ξαναδές τα: ΜΑΛΑΚΑ

    Μπόμπολας – Αναστασιάδης
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ23/9/2009:
    ________________________________
    Το ΠΑΣΟΚ σBήνει τα χρέη προς τις Τράπεζες.

    Μπόμπολας
    ΕΘΝΟΣ 3/3/2009:
    ________________________________
    Επιδρομή σε μισθούς και συντάξεις

    Τεγόπουλος
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 19/3/2009
    _________
    Μέτρα Σοκ

    Τεγόπουλος
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 19/9/2009
    __________________________________
    Συνταγή Ομπάμπα και τρια χρόνια για το νοικοκύρεμα

    Μπόμπολας
    ΕΘΝΟΣ 19/5/2009:
    ______________________
    Ληστεία χωρίς κουκούλα

    Ψυχάρης
    ΝΕΑ 26/3/2010:
    ________________
    Oυφ ! Διλή ανάσα
    Γ.Παπανδρέου "Η Ελλάδα του ευρω είναι ασφαλής".................


    Kαι άπειρα άλλα απο:Αναστασιάδης, Γιωργάκης, Δημοσιογραφία, ΕΘΝΟΣ, Ελευθερουτοπία, Ελλάδα, Κοινωνία, Λαμπρακιστάν, Μπομπολιστάν, ΜΜΕ, Πρώτο Θέμα, ΠΑΣΟΚ, Πολιτική, Τα Νέα, Χούντα, Media, Papandreou

    1 σχόλιο

    » Κοίτα τί διάβαζες , κοίτα τι πίστευες , κοίτα τί ψήφιζες… «

    http://amantomatimou.wordpress.com

    Μάτι τσακίρικο που δακρύζει από τα γέλια στη χώρα όπου ο Κακαουνάκης θεωρήθηκε “δημοσιογράφος”, ο Μάκης “εκδότης”, ένας πανύβλακας Πρωθυπουργός, ο Νίκος Δήμου πνευματική υπόσταση, ο Ανδρουλάκης συγγραφέας, το καλοταϊσμένο σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ “αριστερά”, τα επιδοτούμενα σούργελα καθηγητές της Παντείου, οι αδελφές τρέντι, το Κολωνάκι τόπος εξορίας του Κουναλάκη, ο Τσίμας σχολιαστής και ο Μυκονόβλαχος Κωστόπουλος “lifestyle”.

    Στη χώρα που η Ρεπούση και ο Καμπουράκης γράφουν ιστορία, η μεγαλομπεμπέκα Τρέμη δεν βλέπει DVD και ο χοντρομπαλάς Θέμος δεν τα διακινεί. Στην χώρα που Πρωθυπουργεύει ο Μπόμπολας, Βασιλεύει ο Λαμπράκης Ψυχάρης, διοικεί η ΠΑΣΚΕ και συμμετέχει (δωρεάν) ο Νταλάρας.



    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ..ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ πάλι σε
    ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΙΑ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ & ΚΤΗΝΗ ...!

    αποβλακωμένα ή έμμισθα απο τα κλεμμένα ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΗΦΙΖΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΩΣ ΤΟ 2004
    ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝ ΜΙΛΑΜΕ
    ΑΝΤΕ ΧΑΘΗΚΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΨΥΧΑΡΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΨΥΧΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΠΟΝΑΕΙ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΡΑ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΣΟΥ ΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ .....ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟΣ...ΑΚΟΥΜΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ...ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ......ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΕΣΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΔΕΚΑΤΟΣΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΟΣΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α ΚΑΙ ΞΕΣΑΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μη τους χαλατε το ονειρο
    ΝΔ-Σαμαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΒΑΣΑΝΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ&ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΥΡΟ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ, ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ&ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΤΟ (ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ )ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ.ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ&ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ&ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκκενώσεις βόθρων "Ο Κουβέλης":
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ρουφάει ότι σημιτοειδές ξέρασε το ΠΑΣΟΚ.

    Την απόφασή τους να συμπορευτούν με τη Δημοκρατική Αριστερά στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσαν, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΥΤη δήλωση υπογράφουν οι: Παύλος Αθανασόπουλος, Νίκος Αργυριάδης, Σωτήρης Βαλντέν, Σπύρος Βάρελης, Στέφανος Διαμαντής, Κλειώ Ευαγγελάκου, Μιχάλης Κυριακίδης, Λέλα Κωστούλα, Γιάννης Μεϊμάρογλου, Νίκος Μπίστης, Παναγιώτης Παναγιώτου, Γιώργος Πιτουρόπουλος, Ριχάρδος Σωμερίτης, Μάνος Τρανταλίδης, Ηλίας Φιλιππόπουλος και Νίκος Χιωτάκης.

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, που ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε πως κοινός στόχος όλων είναι η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, αλλά χωρίς «παθητική αποδοχή της παρούσας κατάστασης και των εκβιασμών, που οι κυρίαρχοι συντηρητικοί κύκλοι θέλουν να επιβάλουν στη χώρα, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές επιπτώσεις».

    Πρότεινε έναν «αριστερό ευρωπαϊσμό, που θα αντιστέκεται στις επιθέσεις στο βιοτικό επίπεδο του πολίτη και τα δικαιώματα της κοινωνίας», αλλά και «δεν θα τρομοκρατείται στην προοπτική ανάληψης κυβερνητικών ευθυνών».


    Σε μια μαχόμενη αριστερά, η οποία «δεν θα ανατριχιάζει μπροστά στην πιθανή ανάληψη κυβερνητικής ευθύνης, με βάση ένα πρόγραμμα προοδευτικών μεταρρυθμίσεων», αναφέρθηκε ο Νίκος Μπίστης
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ο οποίος επεσήμανε ότι «τα τελευταία χρόνια οι ιδέες μας στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπό διωγμόν». Η ΔΗΜΑΡ, πρόσθεσε ο κ. Μπίστης, ο οποίος υπήρξε υφυπουργός της κυβέρνησης του Κ. Σημίτη, πρέπει να αποτελέσει πόλο συσπείρωσης όλων των δυνάμεων που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στον δημοκρατικό σοσιαλισμό και τη σοσιαλδημοκρατία, δηλαδή τη μεγάλη παράταξη της σύγχρονης κεντροαριστεράς.

    Υπέρ της συμπαράταξης με τις δημοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης, τάχθηκε ο Σωτήρης Βαλντέν, «με τον Σμίτ (τον Γερμανό, πρώην καγκελάριο) τον Ολάντ (τον Γάλλο σοσιαλιστή ηγέτη) ακόμη και τον Μόντι (τον Ιταλό πρωθυπουργό)» και συνοψίζοντας είπε: «μέσα στην Ευρώπη, κατά της Μέρκελ και με τους αντιπάλους της».
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο Παναγιώτης Παναγιώτου, που διετέλεσε επί πολλά χρόνια επικεφαλής της ΕΡΤ, ανέπτυξε αναλυτικά την οικονομική πολιτική, τονίζοντας ότι η κρίση δεν ήταν αναπόφευκτη. Ότι η ένταξη στην ΟΝΕ επέβαλε μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν, αλλά ακόμη και το φθινόπωρο του 2009, αν υπήρχε πολιτική ωριμότητα, θα είχαμε μικρότερο κόστος. Αναφερόμενος στο ευρωπαϊκό σχέδιο εξόδου από την κρίση, επέμεινε ότι πρέπει να συμπληρωθεί από έναν μηχανισμό δανεισμού για όλες τις χώρες και ένα, επίσης συνολικό, αναπτυξιακό σχέδιο.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΟΛΗ Η ΣΚΑΤΙΛΑ ΠΑΣΟΚ...ΕΚΕΙ.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΩΝΗ ΑΚΟΥΣ;;;ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ
    DORA - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ
    DORA - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ
    DORA -ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ
    DORA - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΥΛΗ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΤΙΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το να κυβερνα η ΝΔ ειναι σα να βαζεις το λυκο να φυλαει τα προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αντε ρε ψόφα επιτέλους
    ζώο πασόκ

    ψόφα να βρεις τον Ανδρε στην Κόλαση

    υπέργηρο σίχαμα
    ΣΥΝΕΠΕΥΘΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΣΊΧΑΜΑ, τολμάς κια γράφεις ακόμα
    σάπιο αρχίδι του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οργιάζει η φαντασία των κουραδομπλόκς!

    Οργιάζουν οι εκβιαστές του διαδικτύου. Ανεβάζουν κάθε πέντε λεπτά και μια φανταστική είδηση, ότι πλάκωσαν στη Συγγρού πρόεδροι ΝΟΔΕ, ότι γίνεται χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο κι άλλες μπαρούφες.

    Φυσικά, έχουν φάει κλωτσίδια εδώ και πολύ καιρό τα λαμόγια του χιλιάρικου, από τους βλάκες που κατοικοεδρεύουν εκεί.

    Χαμπάρι δεν έχουν από το τι γίνεται στη Συγγρού. Μέχρι κι ο χοντρός ο γκριζομάλλης τους έκανε πέρα.
    Τώρα συσπειρώθηκαν γύρω από τον Καμμένο. Να τον μαδήσουν κι αυτόν και μετά ...ξαναγίνονται Νεοδημοκράτες.

    Αλλά οι βλάκες της Συγγρού έχουν αποδείξεις για τα πεντοχίλιαρα που ζητούσε ο εκβιαστής στις δημοτικές εκλογές.

    Όσο για το σούργελο υποψήφιο στις Ανατολικές συνοικίες, που πάτωσε και τώρα βυσσοδομεί από το γελοίο blogάκι του, έρχεται η ώρα του.

    Θα σας έχουμε αποκλειστικά και νεώτερα.

    http://xalarotiko.blogspot.com/2012/02/blog-post_09.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ..ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΣΑΜΑΡΑ -ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ..ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΟΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΡΙΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση