GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Β. ΣΟΙΜΠΛΕ!...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Κύριε Σόιμπλε, Εξηγούμαι, ευθύς εξ αρχής. Όποιοι χλευάζουν του οποιουδήποτε ανθρ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη
http://www.nasostsaganelis.gr/

Κύριε Σόιμπλε,
Εξηγούμαι, ευθύς εξ αρχής.
Όποιοι χλευάζουν του οποιουδήποτε ανθρώπου
το όποιο σωματικό πρόβλημα…
Είναι εξ ορισμού φτηνοί, αγροίκοι, άνανδροι. Κατάπτυστοι!
Το δικό σου «τρικυμιώδες» πρόβλημα βρίσκεται ψηλά. Στο κεφάλι.
Στην...
 «κατεψυγμένη» νοοτροπία σου…
Εκεί πάνω, «κλειδώνεις». Χάνεσαι…
Εκεί, χάνεις επαφή με την πραγματικότητα. Τον Άνθρωπο!
Εκεί, που συγκρούεται ο «ραγισμένος» αυταρχισμός σου με το δημοκρατικό «σήμερα» της σύγχρονης Ευρώπης.
Που δεν σε καταλαβαίνει και δεν την καταλαβαίνεις!
Αρχηγισμός, με όποιο μέσο και τρόπο, το όνειρο σου.
Εδώ, η «διαταραγμένη» απειλή. Το ανοικτό προσωπικό σου θέμα.
Εδώ αυτή, η «διεστραμμένη» σου αντίληψη για το «καλό» των άλλων…
Έχεις καταφέρει να τρομάξεις το σύμπαν.
Οι λαοί ξεσηκώνονται.
Έτοιμοι για όλα. Απαιτούν να πάρουν πίσω ό,τι τους παίρνεις.
Αναβοσβήνουν (με σειρήνα) κόκκινα γράμματα: Εσύ, ο άκρως επικίνδυνος!
Για την Ελλάδα και την Ευρώπη!
Πυροδότησες, χαλασμό. Και σούρχεται!..
Εσύ έμπασες, από την πρώτη στιγμή με μίσος, στα «χειρουργεία» της κόλασης την Πατρίδα μου.
Η Μέρκελ, το ξέρεις, ότι είναι πολιτικό τίποτα. «Υπαινιγμός» ηγεσίας…
Δεν είναι λίγοι που ξέρουν, ότι είναι μία «ευσυνείδητη νοικοκυρούλα» που ανακοινώνει απλώς τις δικές σου αποφάσεις!..
Εσύ –και όχι η Μέρκελ- αποπήρες σκαιότατα (από πού ως που;) τον Ζαν Κλοντ Τρισέ…
Όταν ως γνήσιος Ευρωπαίος προσπάθησε να σβήσει στο ξεκίνημά της τη φωτιά της ελληνικής συμφοράς.
Πρότεινε, άμεση χαμηλότοκη χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που ήταν τότε διοικητής.
Εξήγησε. Ότι ο σοβαρός ελληνικός έκτακτος λόγος δικαιολογεί παρέκκλιση του κανονισμού της ΕΚΤ που δεν επιτρέπει απευθείας δανειοδοτήσεις σε χώρες-μέλη της Ε.Ε.
Και κατέληξε:
Αν δεν κινηθούμε αμέσως η κερδοσκοπία θα αποτελειώσει την Ελλάδα.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ! Κάνω λάθος κύριε Σόιμπλε;
Επ’ ευκαιρία, παραμένεις ο μόνος που δεν έχει πει μισή λέξη εναντίον των «καρχαριών» της τοκοληστείας που δολοφόνησαν τη χώρα μου.
Μιλάς, για όλα και όλους. Συνεχώς. Για τους «χοντρούς σβέρκους» των σπρεντ, κουβέντα. Μούγκα! Γιατί;
Εσύ, νωρίς-νωρίς, από το 2009
έστησες γερμανικού τύπου «ορεινά χειρουργεία»…
Τιμωρίας, συμμόρφωσης, παραμόρφωσης της Πατρίδας μου.
Όρμηξες σαν γύπας και ΥΠΕΡΤΟΚΙΣΕΣ –χωρίς ελληνική αντίσταση!!!- με 8% το πρώτο δάνειο (δήθεν) διάσωσης…
Και τερμάτισες, το ξέρεις, με το καλημέρα τη «μαϊμού» διάσωση!..
Η χώρα σου έγινε πάμπλουτη από το δεκάχρονο ευρώ. Αλλά, πώς να μην είναι;
Όταν δανείζεται ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ με το 1-1,5%!!!
Οι άλλοι εταίροι; Υπηρετικό προσωπικό. Αναλώσιμοι παρίες. Φτωχαδάκια. Κάνω λάθος;
Δικά σου, τα «γκεσταπίτικα» εισπρακτικά μέτρα μαζικής φτώχειας και ταπείνωσης των συμπολιτών μου.
Δικό σου, το ύπουλο σχέδιο να βάλεις χέρι και στην εθνική μας ακεραιότητα..
Τόλμησε. Το νέο «μολών λαβέ» σε περιμένει κύριε Σόιμπλε. Συνέχεια εδώ

12 σχόλια

  1. Δεν καταλαβαινω γιατι τα εχουν βαλει ολοι με τους Γερμανους....
    Ο Γερμαναρας, κοιτα να εξασφαλισει τα συνφεροντα της χωρας του!!!
    Αντι να μιλαμε και να παραπονιομαστε σαν κακογαμημενες χηρες για το ποσο ασχημα μας φερονται , καλυτερα να κοιταζαμε τα τελευταια 30 χρονια τι μαργαριταρια ξηφιζαμε σαν ηλιθιοι!!!!! Ο Γερμανος, Ολλανδος, Φιλανδος μας φταιει η οι αλητες που ειναι στη Βουλη και θα αποτελεσουν αντικειμενο για συνγραματα για το πως ΔΕΝ πρεπει να κυβερνας μια χωρα.
    Απο το να κλαιγομαστε επιδη δεν μας δινουντα λεφτα (γιατι? μας τα χρωστανε????) καλυτερα να αρχισουμε να κυνηγαμε τους προδοτες που κυβερνουν και ολο το συστημα απο πισω τους.. Και οταν καθαρισει.. τοτε και μονο τοτε θα εχουμε δικαιωμα να μιλαμε για Γερμανους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς κύριον Κωλοτούμπαν Σαχλαμαρά,

    Αντωνάκη, τώρα που συμμάζεψες στην μεγάλη, δεξιά, ταγματασφαλίτικη, θαλπωρή,

    τους άσωτους φασίστες «Άδωνι Μπουμπούκο» και «Μάϊκ Τσεκούρη»

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΟΥ !!!

    Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι γελοίοι τύποι, που περιμάζεψες…

    Το πρόβλημα είσαι ΕΣΥ, που ηγείσαι της… υποτίθεται ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ στην Ελλάδα και τους περιμάζεψες!!!!

    Αντωνάκη…, αύριο και η «Χρυσή Αυγή» θα μπει στο Κοινοβούλιο, λόγω της εγκληματικής ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 60 χρόνων μετά την Κατοχή!!! Εάν κι ο Μιχαλιολάκος αλλάξει γνώμη και δηλώσει «ΑΝΑΝΗΨΑΣ», θα τον δεχτείς κι αυτόν στην κακόμοιρη ΝΟΥΔΟΥΛΑ?????

    Αφού πήρες τον τσεκουροβγάλτη, κουμπάρο του Λεπέν και ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, στον Μιχαλιολάκο της «Χρυσή Αυγής» θα κολλήσεις???

    Βρε, αει στα τσακίδια ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε μαλάκα, λυπήσου το σκουπίδι. Ετσι όπως αυτό το γουρούνι λυπήθηκε τα παιδιά σου. Στον καιάδα το γουρούνι, καιάδα να ξεβρομίσει η γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1
    O Σοιμπλε ειναι ενα απολειφάδι της ναζιστικής Γερμανιας. Το υπερεγώ και ο αυταρχισμος σε συνδυασμο με την νοοτροπια Deutchland uber alles αποτελούν τις βασικές αιτίες των θέσεων που εκφράζει.
    Διαβαζω ότι πρόκειται περι ενός μορφωμένου και καλλιεργημένου ανθρωπου με εντονη πολιτική ιστορία που ασφαλώς γνωρίζει ποια ειναι εκείνη χώρα που αποτελεί τον παγκόσμιο φάρο γνωσης και πολιτισμου. Ειναι η χώρα που αντισταθηκε άπεναντι στα αιματοβαμμενα επεκτατικά σχέδια αυτου του κράτους δινοντας το συνθημα σε ολο τον κόσμο οτι δεν ειναι ανικητοι και ασφαλώς πολυ τρωτοί όπως ιστορικά αποδείχθηκε.
    Το βασικό πρόβλημα της ναζιστικης Γερμανιας ήταν πάντα οι πρώτες ύλες που ποτε δεν ειχαν προσβαση, άλλωστε αυτο ήταν και το βασικοτερο προσχημα στην προσάρτηση της Σουδητίας τον διαδρομο Δαντσιχ και την προσβαση τους προς την θάλασσα που αποτελεσε και την βασικη αιτία εισβολής στην Πολωνια.
    Κατακρεουργησε και κατακρεουργήθηκε βαφωντας με αιμα εκατομμυριων ανθρωπων το χωμα της Ευρώπης. Η ιστορία δεν τους διδαξε απολυτως τίποτε γιατι ακόμα στις μπυραριες τους τα μεθυσμενα μυαλα των απογονων των ναζιστών περιγράφουν εικονες φρικης που τους εξιστορούσαν οι παπούδες τους. Δεν εχουν να θυμηθουν σαν λαός τιποτε ιστορικα κανενα επιτευγμα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων στην φιλοσοφία καποιων λόγιων ανθρωπων τυπου Χεγκελ Γκαιτε Σιλλερ περαν αυτου απόλυτο σκοτάδι.
    Οι πολεμοι φερνουν αντιστάσεις των λαων και ειναι πολυ δαπανηροι όποτε βρέθηκε η εναλλακτικη του οικονομικού πολέμου που έχει ακριβώς τα ιδια συμπτωματα με των όπλων αλλα σε περίοδο ειρηνης και χωρίς καταστροφές του περιβαλλοντος εξαθλιωνοντας μονο τους ανθρωπους.
    Οι βόρειοι λαοί της Ευρώπης ειχαν εχουν και θα εχουν μια φυσική απέχθεια εναντι των λαων της νότιας Ευρώπης παρόλο που σαν λαοί ειναι εργατικοι ευσυνείδητοι και πειθαρχημενοι. Ερχόμενοι ως τουριστες στον νότο για να χαρουν αυτο που οι νοτιοι ειναι καθημερινότητα τους, τον λαμπρο ηλιο και τις χρυσαφένιες ακρογιαλιες πέφτουν επάνω σε κτισματα ευρηματα που ερχονται απο τα βαθη των αιώνων που προσδιορίζουν ενα πολιτισμό που αυτοι δεν υπηρχαν καν ουτε σαν αναρχες κοινωνιες.
    Ο φυσικός πλούτος του νότου σε συνδυασμο με την υπερπαρκεια τροφίμων που αναδύονται απο την γη του νότου για αυτους είναι όνειρο θερινης νυκτος όντας υποχρεωμένοι να ζουνε 9 μηνες τον χρόνο κατω απο ομιχλες παγετους χιόνια υγρασία. Οι νοοτροπίες Βορρά νότου ειναι διαμετρικά αντίθετες γιατί ποτε δεν θα καταλαβουν λαούς σαν την Ελλαδα και την Ιταλία που η ιστορία τους χάνεται στα βαθη των αιώνων διοτι στο dna αυτων των λαων υπάρχει η βαθυτερη έννοια του ζω. Ασφαλώς δεν μιλω για ασυδοσια ουτε εκφυλισμό αλλα ενα τρόπο ανθρωπινης ζωής και υπαρξης βασισμενου επάνω στην γνώση και τον πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2
    Οι προηγούμενες απόπειρες μιας ενιαιας Ευρώπης απέτυχαν παταγωδως, η σημερινη ΕΕ κάτω από την οικονομική ενοποίηση της βρίσκεται στα πρόθυρα της καταρρεύσης και αυτό γιατί χωρίζουν πολλα τους λαούς της Ευρώπης από οσα ενώνει ενα ενιαίο νομισμα.
    Δεν θα υπάρξει ποτε ενίαια Ευρώπη και αυτό ειναι ολοφανερο στην κρίση που διανύουμε όπου οι Σαξωνες Κελτες Ουννοι Φλαμανδοι εχουν συνασπιστει και τρέχουν διπλα από το αρμα της οικονομικα εύρρωστης Γερμανιας που πλουτισε σε βαρος όλων των εταίρων της απογυμνωνωντας οικονομικα βιομηχανικα τα περισσότερα μέλη της ζητώντας από λαούς εταιρους να πειθαρχήσουν σε μετρα που η ιδια η Γερμανια ποτε δεν τήρησε ή αθέτησε μετα την συντριβη της στον β΄παγκόσμιο πόλεμο. Το δυστυχημα για αυτούς είναι οτι αθροιστικά πληθυσμιακα είναι πολυ λιγότεροι από τον νοτο που αποτελούσε και το μεγαλύτερο μερος διαθεσης των προιοντων τους. Ουσιαστικά οι Γερμανοι τα παιζουν ολα για ολα πηγαίνωντας τα πράγματα στα ακρα και θελωντας να επιβάλουν μια Ευρώπη με Γερμανική επικυριαρχία και απόλυτο έλεγχο κατι που μπορούσε να πετύχει ενας λαός μόνο με πόλεμο. Κυριος εκφραστης αυτης της πολιτικής είναι ο Σοιμπλε.
    Δύο πράγματα μπορουν να συμβουν στην Ευρώπη πρωτον καμία αλλη χώρα δεν θα δεχθεί τα σφαγιαστικά μετρα αυτα που ζητουν από την Ελλαδα αυτο αυτοματως λειτουργεί στην διασπαση της ΕΕ και δεύτερον η επιβίωση της ΕΕ εναπόκειτε πλέον στον λαό της Γερμανιας αν πράγματι θέλει μια ενιαια ΕΕ με τα προτερήματα και προβλήματα που απορρεουν μεσα από αυτη, να πεταξει στα σκουπίδια πολιτικούς σαν τον Σοιμπλε πραγμα που θα γίνει και στην χωρα μας από τον λαο πετωντας στη χωματερη όλο τον κατιμα των πολιτικών που κυβερνησαν την χώρα τα τελευταια χρόνια και οχι μονο γιατι θα ζητηθεί και η παραδειγματικη τιμωρία όλων αυτων των πολιτικών σκουπιδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανεις δεν μπορει να σου κανει κακο αν δεν τον αφησεις εσυ ο ιδιος. Απο την αλλη δεν ειναι μονο ο Σοιμπλε που εφαρμοζει αυτα που του εχουν σφηνωθει στο κεφαλι του ειναι και οι ανικανοι μην πω πουλημενοι εταιροι μας που δεν αντιδρουν. Αλλα το χειροτερο απο ολα ειναι η ελληνικη βουλη που χειροτερη συνθεση δεν θα μπορουσε να εχει. Το κακο δεν μας το κανουν οι ξενοι αλλα οι Ελληνες προδοτες και αυτοι που υπογραφουν, πασοκ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, αλλα και τα αλλα κοινοβουλευτικα κομματα που δεν παραιτουνται συσσωμα να τους αφησουν να νομοθετουν οτι θελουν. Να δουμε θα νομιμοποιουνται; η θα αναγκαστουν αμεσα να οδηγησουν τη χωρα σε εκλογες; Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα υπάρχοντα κόμματα δεν εκφράζουν πλέον τον ελληνικό λαό και η εκλογική διαδικασία είναι στημένη για να οδηγήσει σε εκλογικά αδιέξοδα που θα οδηγήσουν σε βρωμερές συγκυβερνήσεις.........χρειαζόμαστε νέα κόμματα και νέα πρόσωπα.........αυτές οι έκλογές θα οδηγήσουν μοιραία σε συγκυβερνήσεις ανακύκλωσης και θα αναπαράγουν την ίδια σαπίλα με πρωθυπουργό τον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για αυτο σε εκανε ο θεος σακατη και τωρα βγαζεις ολο το μισος προς τους ανθρωπους "κυριε" σοιμπλε!!!
    οσα λεφτα και αν εχεις η αν αποκτησεις θα εισαι παντα ενας σακατης που θα σου γαμανε τη γυναικα οι κηπουροι σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρα τα λετε ολοι !! Ομως σας ρωτω και παρακαλω απαντηστε μου , γιατι η λογικη μου δεν μπορει να βγαλλει ακρη. Τα ποσοστα που περνουν σημερα πασοκ και νδουλα ειναι φυσιολογικα σε σχεση με τα δεινα που μας εχουν προκαλεσει ?????Ακομα και το 30% της νδ και το 10% του πασοκ τα βρισκετε φυσιολογικα ?? Ειμαστε εμεις λαος με μυαλο και κριση ???Τι στο δ ιαολο αχυρο εχουμε στα κεφαλια μας??? Στηριζουμε το μελον των παιδιων μας στο σαμαρα και στο μπενυ??? Ή στους αριστερους της πλακας ???? ή στον Καρατζαφυρερ ??Επρεπε στις διαφορες δημοσκοπησεις -οσο ελεγχομενες και να ειναι- να μη σταυρωνουν μετρησιμα ποσοστα ΚΑΝΕΝΑΣ τους. Οχι 25-30% θελουν νδ καιαλλοι τοσοι αριστερα???
    Τρικυμια στο κρανιο εχουμε εμεις και οχι ο γερμαναρας. Εμεις παμε και κ ωλογλυφομαστε λαδωνοντας τους και παρακαλωντας τους !!!! ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ??????Ας ξεβρωμισουμε πρωτα ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ -οπως λεει καποιος πιο πανω -και μετα τα βαζουμε με ΟΛΟΥΣ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΙΣΧΡΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕ ΣΑΚΑΤΗ ΒΡΟΜΕΡΕ ΓΕΡΜΑΝΕ ΝΑΖΙ, ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Η ΒΡΟΜΕΡΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ. ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΠΟΥΣΤΗ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι μαλακιουλες ειναι αυτα που γραφεις ρε Τσαγκανελη;
    Τι σχεση εχεις εσυ και κοπτεσαι μ αυτο το ναζιστικο κτηνος ρε παλιομαλακα;
    Αισθανεσαι καμια εκλεκτικη συγγενεια και δεν μας τι λες;
    Το υποκειμενο δεν ειναι ανθρωπος!Ο πατερας του ηταν υποδιοικητης στο Αουσβιτς κι αυτος εχει σακατεψει εκατομμυρια ανθρωπους στην ενωμενη ευρωπη του κωλου..
    Καταλαβες ρρε μαλακοπιτουρα τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς κύριον Κωλοτούμπαν Σαχλαμαρά,

    Αντωνάκη, τώρα που συμμάζεψες στην μεγάλη, δεξιά, ταγματασφαλίτικη, θαλπωρή,

    τους άσωτους φασίστες «Άδωνι Μπουμπούκο» και «Μάϊκ Τσεκουροβγάλτη»...

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΟΥ !!!

    Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι γελοίοι τύποι, που περιμάζεψες...

    Το πρόβλημα είσαι ΕΣΥ, που ηγείσαι της… υποτίθεται ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ στην Ελλάδα και τους περιμάζεψες!!!!

    Αντωνάκη, αύριο και η «Χρυσή Αυγή» θα μπει στο Κοινοβούλιο, λόγω της εγκληματικής ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 60 χρόνων μετά την Κατοχή!!! Εάν κι ο Μιχαλιολάκος αλλάξει γνώμη και δηλώσει «ΑΝΑΝΗΨΑΣ», θα τον δεχτείς κι αυτόν στην κακόμοιρη ΝΟΥΔΟΥΛΑ?????

    Εδώ πήρες τον τσεκουροβγάλτη, κουμπάρο του Λεπέν και ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, στον Μιχαλιολάκο της «Χρυσής Αυγής» θα κολλήσεις???

    Βρε, αει στα τσακίδια ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση