GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο Γιώργος έσωσε τη χώρα...

Από το http://pinakio.blogspot.com/ Επιμέλεια εικόνας και κειμένου: Λευτέρης Χ. Θεοδώρακόπουλος «Να είστε υπερήφανοι. Εμείς σώσαμε τη χ...

Από το http://pinakio.blogspot.com/
Επιμέλεια εικόνας και κειμένου:
Λευτέρης Χ. Θεοδώρακόπουλος

«Να είστε υπερήφανοι. Εμείς σώσαμε τη χώρα», είπε απευθυνόμενος στην Κυβερνητική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτοί χειροκροτούσαν τον πρόεδρο τους με περίσσιο καμάρι.
Την ίδια ώρα άστεγοι στο έλεος του χιονιά στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Χειροκροτήστε πιο δυνατά κύριοι και κυρίες του ΠΑΣΟΚ αλλά κοιτάχτε αυτό...
 το παιδί που περιμένει μια κουταλιά κρύα φασόλια, ελάτε χειροκροτήστε κι άλλο δεν σας άκουσε ο "αγροίκος" της Σταδίου που τα πρωινά ζεστένεται έξω από τον εξαερισμό της Εθνικής Τράπεζας της Πανεπιστημίου.
Ναι, ο Γιώργος και ο Βαγγέλης θέλουν τα παλαμάκια σας, τέτοιο τσίρκο που είστε μόνο να χειροκροτάτε μάθατε τόσα χρόνια. Άι σιχτίρ όλοι σας που αφήσατε τόσο κόσμο στο δρόμο.
Άι σιχτίρ...που μας κάνατε να μην μπορούμε να ζεστάνουμε τα σπίτια μας. Μιλάτε για σωτηρία της χώρας σήμερα που πέθανε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το κρύο στην Αρκαδία. Ακόμη και οι βρισιές στέκουν λίγες για να σας περιγράψουν. Ουστ από εδώ...

11 σχόλια

  1. Επαναστατήστε ρε έλληνες τι περιμένετε ;;;;
    Μήπως είστε πουστράκια όπως οι αρχηγοί σας και σας αρέσει να σας γαμάνε τον κώλο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω πω… ΕΦΙΑΛΤΗ ζω, μη με ξυπνάτε…

    - Άλλος, , έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν», όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και στη συνέντευξη για τις 100 μέρες της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ στην εξουσία (στο Ζάππειο).

    - Άλλος έκανε μυστικές διαπραγματεύσεις με τον Στρος Καν για το ΔΝΤ, ενώ ταυτόχρονα δήλωνε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα ΔΝΤ».

    - Άλλος έλεγε ότι οι διοικητές των εφοριών, των νοσοκομείων και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων θα επιλεγούν απ’ το opengov, αφήνοντας επί μήνες παράλυτο το κράτος στην πιό δύσκολη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. .

    - Άλλος μίλαγε για πράσινη ανάπτυξη (και πράσινα άλογα) στα υπουργικά συμβούλια, καλώντας δήθεν ειδικούς να κάνουν διαλέξεις γυμνασιακού επιπέδου, ενώ η χώρα είχε φτάσει ήδη στο παγόβουνο.

    - Άλλος δεν έπαιρνε κανένα μέτρο επί 6 μήνες, παρά τις πιέσεις υπουργών αλλά και ΜΜΕ, και ενώ οι αγορές έκλειναν για την Ελλάδα.

    - Άλλος διασύρθηκε στο Νταβός από Άγγλο δημοσιογράφο και άλλος πήγε ατάραχος, στη συνέχεια, να δει την ειδική προβολή του «Άβαταρ».

    - Άλλος κυβέρνησε με φίλους και υπαλλήλους, περιφρονώντας κάθε έννοια αξιοκρατίας.

    - Άλλος δεν έκανε καμιά διαπραγμάτευση με την τρόικα (και τους πολιτικούς προϊσταμένους της) για τη σύνταξη του πρώτου Μνημονίου, τον Μάιο του 2010.

    - Άλλος άφησε την κυβέρνηση να βολοδέρνει επί 12 μήνες, χωρίς να παρακολουθεί το μηδενικό έργο πολλών υπουργών και χωρίς να παίρνει καμιά πρωτοβουλία για να αλλάξει τη φορά των πραγμάτων.

    - Άλλος θα κατέρρεε τον περασμένο Ιούνιο, όταν η τρόικα κατάλαβε ότι δεν έχουμε τηρήσει καμιά απ’ τις δεσμεύσεις και μας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό, με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

    - Άλλος εξήγγειλε Δημοψήφισμα, χωρίς καμιά προειδοποίηση των δανειστών, με συνέπεια να απειληθεί η Ελλάδα με άμεση αποβολή από την Ευρωζώνη;

    - Άλλος πρότεινε για πρωθυπουργό την πρώην νταντά του και τον αρχικηπουρό του, όταν υποχρεώθηκε να παραιτηθεί.

    - Άλλου πρωθυπουργού ο υπεύθυνος Τύπου έλεγε ανενδοίαστα ψέματα
    (τη 12η ώρα) ότι δήθεν ο Παπαδήμος έθετε όρους για να αποδεχθεί την πρωθυπουργία.

    -....Άλλος, προφανώς, θα ήταν !~!

    _______________________________
    Διότι αν ο Γιώργος Παπανδρέου διέσωζε την Ελλάδα επί 2 χρόνια, τότε πώς σήμερα παραμένει ένα βήμα πριν από την καταστροφή ή την πανάκριβη για τους Έλληνες σωτηρία;

    Άλλος τα έκανε όλα αυτά.


    Ο «κανονικός» Γιώργος, όχι ο άλλος, έχει να αναμετρηθεί πλέον μόνο με την ιστορία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ MEGA-ΛΑ ΕΡΓΑ - ΟΙ MEGA-ΛΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε να μην αφήσουμε το μπουχέσα να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του. α ρε γιώργο μεγάλη χάρη του κανες του παλιόπουστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ιστορία με τη ΔΕΗ στις Σέρες δεν είναι λάθος, δεν μπορεί να έγινε τέτοιο λάθος, σκεφτείτε το. Θέλουν κρέμασμα. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καραμανλής άφησε μια... ανθηρή οικονομία? ΄Η μήπως άφησε... ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΑΝΤΟΥ? ΄Εργο δικό του δεν είναι ο εκτροχιασμός της οικονομίας? Η τραγωδία που ζούμε? Πόσες 10ετίες θα χρειαστούν για να συμμαζευτεί το... έργο του! Δεν σας άρεσε, που ο Γιώργος, ήταν ο μόνο που ανασκουμπώθηκε και βάλθηκε να καθαρίσει τα... γαλάζια σκατά! Που είναι... ατέλειωτα!!! Και όλοι κάθονταν γύρω, ακόμα και αυτοί που προκάλεσαν τη... ρύπανση και έκαναν μόνο κριτική! Αν πάλι σας άρεσε, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς και τ΄άλλα παιδιά, μπορείτε να ψηφίσετε δεξιά, για να συνεχίσει, να... ολοκληρώσει το έργο της! Αλτσχάϊμερ πάθατε? Ξυπνείστε ρέεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο πασοκος ειναι χαζογκομενα..
    οσες φορες και να τον βιασεις,
    οσες φορες και να τον παρατησεις,
    με μια καλη κουβεντα
    και ενα φτηνο δωρακι,
    συγχωρει,δακρυζει,και ονειρευεται
    παντρειες και απογονους..

    κριμα τις σοσιαλιστικες μουστακες..
    και τις δημοκρατικες γενιαδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παλαμοκρούστες έρχονται σκαμνια και γουνακια και αλοιμονο σας αν γίνουν κατω από συνθηκες απόλυτης φτώχειας και χρεοκοπίας.
    Η ημερα των εκλογων κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες θα είναι η αρχη του τελους σας.
    Το μπουρδελο σας θα το καψει ο ιδιος ο λαος που σώσατε.
    Τις τσατσαδες και τις πουτανες θα τις εκτελεσει ο λαος που σωσατε.
    Είστε άρρωστα μαστουρωμενοι γιαυτο θελετε να περασετε και τον νομο περι ναρκωτικών γιατι σε ολα ειστε παρανομοι σε χειροτερη κατασταση από τους τοξικομανείς. Ηρθε η ωρα να σας δώσουμε εμείς τώρα το φαρμακο της θεραπείας σας.
    Αρχιζοντας από τον μαστουρωμενο και βλαμμενο κοινωνικά απροσαρμοστο και ξεπουλημενο καθαρμα γουρουνοτομαρο αρχηγό σας έπονται οι κηπουροί και ολα εκείνα τα σκατα που φωλιάζουν χρόνια στο μπουρδελο σας και τρέφονται σαν παρασιτικοί οργανισμοί τρώγοντας τα σωθικα αυτου του τόπου.
    Οι μέρες σας είναι μετρημένες παλιοπουστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωπ! ένας περήφανος πασόκος 1.29μμ

    Γειά σου σύντροφε...

    αφιερωμένο!

    http://www.youtube.com/watch?v=1n1qL8B1TtA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να δουμε οταν θα αρχισει το γαμησι 1 29μμ με ποιον θα εισαι με τον λαο η με αυτους που σε διορισαν κομματοσκυλο.εσεις θα φατε τη μεγαλυτερη πουτσα και πικρα γιατι σας γνωριζουμε ειστε μεσα στις τοπικες κοινωνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1,29 ρε τυφλοπόντικα βγήκες από το λαγούμι σου να υποστηρίξεις τον ξοφλημένο ΓΑΠ ,βγάλε τις πράσινες τσίμπλες και μην αλληθωρίζεις βλέποντας μόνο τα χάλια της Ν.Δ έχουν και αυτοί τις ευθύνες τους , την τρόικα την έφερε μέσα το ΠΑΣΟΚ ,Αλλά σαν καλό κομματόσκυλο αυτό δεν το μυρίζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση